PDA

View Full Version : Online FM Nasıl Oynanır?



volks209
26.Temmuz.2006, 18:41
online oynamak isteyen buyursun

fm2007 version 7.0

goliath209@hotmail.com

altiner93
30.Temmuz.2006, 03:23
arkadaşlar babamla Fm 2007 yi online olarak oynamak istiyorum.
bunun için özel bir program var mı?ben pek bilmiyorum bu konuları
hamachi olabilir dediler ama hamachi yi beceremedim bir yardımcı olurmusunuz?
bizim evde wireless var onunla bişiler yapabilirmiyiz.veya kablo?:tur:

tanselfb
02.Ağustos.2006, 23:50
kapışmak isteyen varsa gelsin versiyon 7.0.2

cankerem
03.Ağustos.2006, 02:38
ya arkadaşlar bene oyanak ıstıyorum ama ayarlaymdım yardımcı olursanız çok sevınırm

LaKe
03.Ağustos.2006, 16:43
ya arkadaşlar bene oyanak ıstıyorum ama ayarlaymdım yardımcı olursanız çok sevınırm

Sen sanırım turnuvaya katılmak için oynamak istiyorsun. Turnuvada biz bunu değilde daha çok hamachi tarzında online oynarız. FM 2006 için yazılmış fakat 2007'de de aynen geçerli olan aşağıdaki makale senin için daha kolay olacaktır;

http://www.turksportal.net/makale/fm/461/

cydel
14.Ağustos.2006, 09:00
arkadaşım çok çok sağol

lukpiyes
22.Ağustos.2006, 23:06
ya arkadaslar bu oyunun onlıne degılde cd fln yokmu ben bu oyunu cok merak edıyorum çok methedıyorlar

fatih akin
28.Ağustos.2006, 04:22
Arkadaşlar online fm 2007 oynamak istiyen varsa beklerim versiyon 7,0
adresim: akin_karci_1710@hotmail.com

istiyenle hamachi uzerinden de oynayabilirim adres:akinao fm2007 şifre:1453

başka arkadaşların adresleri de bekleriz

serhatbozkurt
28.Ağustos.2006, 22:22
hamachiden fm oynayalm..ama benim hamachide bi problem var...genede ekleyiin beni

blackblood1383@hotmail.com

fm version-7.02
ama uzerinde kurulu bir siteden indirdigim YAZ AŞKI yamasi mevcut

SFKN
29.Ağustos.2006, 18:47
Selam beyler ,
Benim sorunum şu ; arkadaşla oynamak istiyoruz , herşey tamam . "Run as server" felan işaretli . Networke girip new game den kuruyorum ama arkadasta gozukmuyor + ip denedik "Hata" veriyor bağlanılamadı diyor. Lütfen yardım ederseniz seviniriz . (Hamachi ile denedik , hamachisizde denedik olmadı)

fatih akin
29.Ağustos.2006, 20:38
Selam beyler ,
Benim sorunum şu ; arkadaşla oynamak istiyoruz , herşey tamam . "Run as server" felan işaretli . Networke girip new game den kuruyorum ama arkadasta gozukmuyor + ip denedik "Hata" veriyor bağlanılamadı diyor. Lütfen yardım ederseniz seviniriz . (Hamachi ile denedik , hamachisizde denedik olmadı)

Büyük ihtimalle ikinizdeki fm lerin sürümleri farklıdır

Sekopej
19.Şubat.2007, 14:25
Aydın arkadaşımızın hazırladığı rehbere buradan (http://www.turksportal.net/makale/fm/463/) ulaşabilirsiniz.

Her türlü karşılaştığınız sorunu bu konu altında belirtin, online oyunla ilgili yeni konu açmayın...

frkara
19.Şubat.2007, 15:57
ben arkadasla ounadım ağır oluyor neden olabilir(pc lerin gücleri yüksek)?

tahir91
21.Şubat.2007, 11:32
bak kardeşim fm yi online oynarken bütün internet üzerinde çalışan şeylerii kapat bide pc le de fazla bi alakasıı yok eğer internet yavaş işleniyosa oyunda yavaş ilerler!!!

vagabond35
22.Şubat.2007, 20:33
ya arkadaslar bız mahallede 3 5 arkadas onlıne fm oynamak ıstıyoruz ama nedense sunucuya ıp numarasını gırdıgımızde hata verıo nedenı nedır yada herhangı bır program ındırmemız gerekır mı yardımcı olursanız sevınırım:)))

mustafa35
22.Şubat.2007, 20:35
Hamachi adlı programı indirmeniz ve onla bağlanmanız lazım. Orda ip verecektir size ;;)

frkara
23.Şubat.2007, 19:28
ya arkadaslar bız mahallede 3 5 arkadas onlıne fm oynamak ıstıyoruz ama nedense sunucuya ıp numarasını gırdıgımızde hata verıo nedenı nedır yada herhangı bır program ındırmemız gerekır mı yardımcı olursanız sevınırım:)))

http://www.turksportal.net/makale/fm/463/ burdan indirebilrisin programı.;;)

metonava
01.Mart.2007, 00:19
arkadaşım çok çok sağol ne zamandan beri bu oyunu arkadaşlarla oynayacaktık sayende oldu.Sana bir Soru Soracağım!FM 2007 de de geçerli mi bu yani iki kişi oynayabileceğiz mi

UFUKCAN
01.Mart.2007, 12:39
hamacıde onlıne oyunlar oynanır hamacı adı=veletler sıfresı=1

frkara
03.Mart.2007, 11:46
arkadaşım çok çok sağol ne zamandan beri bu oyunu arkadaşlarla oynayacaktık sayende oldu.Sana bir Soru Soracağım!FM 2007 de de geçerli mi bu yani iki kişi oynayabileceğiz mi

evet gecerli.

myres
07.Mart.2007, 15:19
evet gecerli.

ONLINE MANAGER OYNAMAK ISTEYENLER ARANIYOOoooooooRRRR
EKLEYIN orkun_myres@hotmail.de


hadii

erhan8
09.Mart.2007, 14:54
online manager oynanirken modifier kullaniliomu we diger ark lar onu gorebiliomu !

Jackal Mert
10.Mart.2007, 19:39
fm 2007 oynanabiliomu ewet yada hayır????? oynanabilio SA nasıl?????

frkara
10.Mart.2007, 22:27
fm 2007 oynanabiliomu ewet yada hayır????? oynanabilio SA nasıl?????

evet arkadas oynıyor nasıl olucağı ise burada:
http://www.turksportal.net/makale/fm/463/

besimselman
12.Mart.2007, 23:58
arkadaslar ben anlatilanlari tek tek uyguladim fakat "unable to..." diye bi uyari geliyo..fm2006 da oynuyodum fakat bunda olmuyo

semhfenerbahce
14.Mart.2007, 00:53
arkadasLar şu oLaya tam oLarak anLatsanız meseLa biz 3 kişi oynıcaz meseLa menejeri herkes kendisi mi ekLicek oyunu kuran kişi mi? cevap verirseniz sevinirim

extensor
15.Mart.2007, 02:30
arkadaslar online oyun oynamak isteyen varsa sinanextensor@hotmail.com
beni msn e eklesin hep bılgısayarlamı oynayacagız kendıne guvenen gelsın carpısalım (a) :D

extensor
15.Mart.2007, 03:59
yaw ben b u oyunu zenden 21 yasinda barcelonadayken bile oynuyordum bayern munich e alirdim 12.250 ye yaw 8 senedir oynuyoz bilgisayara karsi biktim neden kalabalik bir sekilde oynanmiyor bu oyun bir lig kursak vs bu arada o hamachi win 98 e uymuyor nasil yapacagiz birileri yardim etsin kafayi yiycem abii

exiting
15.Mart.2007, 21:13
onl'ne da mod'f'er kulanilab'l'o mu_

emirr1903
17.Mart.2007, 11:47
Fm Cm oyunlarını cm 03 04 ten beri online oynadık ama naparsak yapalım kasma sorununu çözemedik maça girerken kadroya girerken vs abartmadan söyliim 15 20 sanie beklio bağlantı we pc özellikleriyle alakalı olduunu sanmıorum her türlü denedik çünkü 03 04 fm 05,06,07 hepsinde aynı çözümünü bulamadık yani :(

tayyare
29.Mart.2007, 04:47
yaw biz 4 arkadas evde lan uzerinden oynamak istiyoruz bu oyunu.bir kisiyi server olacak sekilde ayarliyoruz;bilgisayarlar oyunu goruyo hatta oyuna baglaniyor ancak oyunu kuran kisi disinda kimse takim secemiyo.yani sadece unemployed olarak oyuna girilebiliyor.takim secemiyoruz kisaca.buna bi care bulabilecek kimse warmi?ne yapmamiz lazim

sitte
01.Nisan.2007, 18:48
var mı oynayan
Crazy_Turk_5454@hotmail.com

cultr23
04.Nisan.2007, 15:51
Arkadaşlar benim de şöyle bir sorum olacak,size epey keko gelebilir ama,kuzenimle evdeki laptop ve masaüstü bilgisayarından oynayacağız,illa net üstünden mi bağlanmalı,ethernetle filan mı olabilir,yoksa başka bir çözüm varmıdıır??bir de adsl modemim de kablolu,ondan ara jakla çift çıkış yapıp iki bilgisayarı bağlayabilirmiyim??

DisCo
04.Nisan.2007, 17:42
Karşılıklı oynayabilmek için bilgisiyarların birbirini görmesi yeterlidir. Modemin tek çıkışlı ise bildiğim kadarıyla çift çıkış haline getirerek veremiyorsun. Birine normal şekilde diğerine ise Usb girişinden bağlantıyı verebilirsin.

eyupspor
08.Nisan.2007, 00:22
tşk saolun

canarya
08.Nisan.2007, 18:23
arkadaslar ben de 7.0.2 yuklu su an 7.0.0 yuklu biriyle oynamak istiyorum.yeni
oyun kurarken 7.0.0 seciyorum ama gene de 7.0.2 gozukuyor ve baglanmiyor.karsidaki kurunca da ayni sey oluyor

acil yardim edermisiniz.7.0.0 i secmeme ragmen 7.0.2 gozukuyor cok sacma.

goosfraba
19.Nisan.2007, 12:55
online fm2007 oynıycak adam arıyorum umutt001@hotmail.com

beklerim

cobra__18_
21.Nisan.2007, 17:25
fm 2005_2006_ oynanir 2007 yi denemedim ama oynamak isteyen gelsin msn adresim herkeze acikdir cobrakral18@ bekliyorum kendine guvenen gencleri

Emir_Bjk
23.Nisan.2007, 01:12
4,5 senedir denedik cm de fmde online oynamaı sorunsuz şekilde oynanıo fakat çok fazla kasıo kasma sorununu çözücek bişe yok sanırım

yunushenry14
24.Nisan.2007, 17:38
abiler lütfen yardım ediniz ben bu hamachi yi anlamadım onun anlatıldığı bir yer varsa gösteriniz

frkara
24.Nisan.2007, 20:07
abiler lütfen yardım ediniz ben bu hamachi yi anlamadım onun anlatıldığı bir yer varsa gösteriniz

iste burda

http://www.turksportal.net/makale/fm/463/

ewrim_FB
10.Mayıs.2007, 00:23
Söylenenleri aynen yaptım fakat "unable to connect server" hatası geliyor.Yardım ederseniz sevinirim...

enver133
15.Mayıs.2007, 18:27
ben varim oynayabilirim

erdili
17.Mayıs.2007, 01:28
merhaba,
arkadaşımla online fm oynamaya çalışıyoruz ama hamashi'ye bağlanıp oyunu kurduktan sonra, oyunda birbirimize bağlanıyoruz fakat bikaç maç oynayıp oyunu saveletip çıktıktan sonra tekrar savelediğimiz oyunu açınca menejerler boşa çıkıyo.sanki hiç takım seçmemişiz gibi ama lig kaldığı yerden devam ediyor, bu sorunu nasıl düzeltiriz.
yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..

ForsakeN
17.Mayıs.2007, 21:25
merhaba,
arkadaşımla online fm oynamaya çalışıyoruz ama hamashi'ye bağlanıp oyunu kurduktan sonra, oyunda birbirimize bağlanıyoruz fakat bikaç maç oynayıp oyunu saveletip çıktıktan sonra tekrar savelediğimiz oyunu açınca menejerler boşa çıkıyo.sanki hiç takım seçmemişiz gibi ama lig kaldığı yerden devam ediyor, bu sorunu nasıl düzeltiriz.
yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..
Aynı sorun bende de var.Bunun bi çözümü var mı?

blackpaw_bjk
17.Mayıs.2007, 21:28
.
.
.


merhaba,
arkadaşımla online fm oynamaya çalışıyoruz ama hamashi'ye bağlanıp oyunu kurduktan sonra, oyunda birbirimize bağlanıyoruz fakat bikaç maç oynayıp oyunu saveletip çıktıktan sonra tekrar savelediğimiz oyunu açınca menejerler boşa çıkıyo.sanki hiç takım seçmemişiz gibi ama lig kaldığı yerden devam ediyor, bu sorunu nasıl düzeltiriz.
yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..


aynı sorun bnde de war.yardımcı olurmusunuz.

kamil8135
19.Mayıs.2007, 13:49
Öncelikle sizin sorununuz çözümü şu: oyunu saveleyip tekrar girdikten sonra "game status"e gireceksiniz ve takım isimlerinizin yanında "not connected" yazar siz almak istediğiniz takımınıza yani eski takımınızın yanındaki not connected yazısına tıkladıgınızda durumunuz playıng olur ve o takımla oyuna devam etmiş olursunuz.

myres
20.Mayıs.2007, 01:00
ya online oynamak isteyenler eklesinler

admin@chatlock.net

ben hergun oynuyorum ekleyin beraber oynayak

toti4
23.Mayıs.2007, 20:03
Söylenenleri aynen yaptım fakat "unable to connect server" hatası geliyor.Yardım ederseniz sevinirim...

ayni sorun bendede var lutfen yardim edin.cildiricam oynayamiorz fmyi online herseyi yaptik olmuyo.

Wesley Sneijder
24.Mayıs.2007, 22:16
Yakında deneyeceğim çok teşekkürler yazı için.

cahitnuhoglu
26.Mayıs.2007, 21:25
arkadaslar ben anlatilanlari tek tek uyguladim fakat "unable to..." diye bi uyari geliyo..fm2006 da oynuyodum fakat bunda olmuyo

kardes ayni sey bende de oluyo sen cozduysen anlatir misin

Pully
28.Mayıs.2007, 20:56
bende daha büyüK bir sorun var o programi yükledim ama vista için degilmis simdi ne yapçam Lütfenn yardim edin

Fernando Gago
03.Haziran.2007, 00:26
hamaciyi denedik ama oyun çok kasıyor bunun nedeni nedir ??

Hugo
03.Haziran.2007, 01:26
hamaciyi denedik ama oyun çok kasıyor bunun nedeni nedir ??


Oyunu kuran arkadaşın bilgisayarının özellikleri düşük olabilir. İnterent hızında sorun olabilir. Hamacinin kastırmasına imkan vermiyorum ben.
Olmazsa bir de direkt IP üzerinden deneyin.

Nocna Mora
14.Haziran.2007, 06:22
Bu oyunu Fifa gibi düşün onun içinden online oynuyoruz ok?

Wesley Sneijder
16.Haziran.2007, 06:29
Online oynamak gerçekten çok zevkliymiş. Teşekkürler Turksportal.

Varonil
16.Haziran.2007, 11:27
Evet yahu.Daha önce hiçbir oyundan bu kadar zevk alamamıştım

OgUzHaN10
16.Haziran.2007, 11:28
Ben oynayamıyorum beyler.Yardım edermisiniz !

BlackGok
16.Haziran.2007, 12:20
ya arkadaşlar sitede turnuvaya nasıl girebilirim

Varonil
16.Haziran.2007, 12:32
ya arkadaşlar sitede turnuvaya nasıl girebilirim

Konuyula alakası yok arkadaşım ama yinede yardım edeyim.Şu anki devam eden turnuvaya girme şansın yok.Turnuvalar bölümünü takip edersen bundan sonraki turnuvaya katılabilirsin


Ben oynayamıyorum beyler.Yardım edermisiniz !

Nasıl yani?Tam olarak sorununu anlatırsan sana yardımcı olabiliriz

BlackGok
16.Haziran.2007, 12:47
ok eyvallah

OgUzHaN10
16.Haziran.2007, 13:32
Cekocan şimdi arkadaş kurdu ama ben girdim oyuna onun adı gözükmedi

Ahmet_77
16.Haziran.2007, 13:50
versiyonlar farklıdır.

OgUzHaN10
16.Haziran.2007, 14:38
Sen karışma Ahmet :D

Ahmet_77
16.Haziran.2007, 15:18
:D:D Ama Doğru :D:D

OgUzHaN10
16.Haziran.2007, 16:42
Bana aynı versiyonlu birisini bulsana !

Ahmet_77
16.Haziran.2007, 18:33
7.0 versiyonlu onliene Fm oynayacak insan aranıyor. :D
Oldumu :D

Nocna Mora
16.Haziran.2007, 19:35
Arkadaşlar ortak kariyer bununla ilgilimi?

Varonil
16.Haziran.2007, 19:41
Evet Taylan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Cekocan şimdi arkadaş kurdu ama ben girdim oyuna onun adı gözükmedi

Ahmet'in dediği gibi versiyonlarınız farklı olabilir Oğuzhancığım:D

Nocna Mora
16.Haziran.2007, 19:52
Peki ortak kariyer nasıl yapılıyor bir arkadaşımız tekllif etti de yardımcı olursanız çok sevinirim :)

RaSenGan
18.Haziran.2007, 15:28
Peki ortak kariyer nasıl yapılıyor bir arkadaşımız tekllif etti de yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Hamachi programını kuruyorsunuz.O sunuya hamachi üzerinden bağlantı yapıyorsunuz.Bir arkadaş oyunu kuruyor ve sizde oyunu açıp network yazan yere tıklayarak kurulu olan ağa giriyorsunuz..Bu kadar..:)

keremavan
18.Haziran.2007, 22:15
versiyonu nerde yazarki

Ahmet_77
19.Haziran.2007, 06:52
oyunun içinde yazar.Üzerine hiç bir Uptate yüklemediysen 7.0'dır.

IcedEarth
22.Haziran.2007, 21:34
Abi versiyonlar aynı. Oyunu kuruyorum. Kurulan ad çıkmıyor. IP adresimde deniyor. Onda da "unable to connect server" sorunuyla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir? Acil yardıma ihtiyacım var lütfen acele cevaplarınızı bekliyorum. Biraz yalvarmış gibi oldum ya :)

KaF KeF
26.Haziran.2007, 11:58
oynamak isteyen var mı??

OgUzHaN10
27.Haziran.2007, 11:00
Ben oynarımda versiyon kaç senin.

Ahmet_77
27.Haziran.2007, 11:12
Abi versiyonlar aynı. Oyunu kuruyorum. Kurulan ad çıkmıyor. IP adresimde deniyor. Onda da "unable to connect server" sorunuyla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekir? Acil yardıma ihtiyacım var lütfen acele cevaplarınızı bekliyorum. Biraz yalvarmış gibi oldum ya :)

oyunu kuran kişinin ayarlardan run as serverı işaretlemesi gerekir.

KaF KeF
27.Haziran.2007, 14:44
her türlü versiyon var..

Wesley Sneijder
28.Haziran.2007, 11:59
Ahmet 77, büyükpivot(Göktuğ) onu da denedi ama olmadı. Ertuğrul(Hugo) ven ve Göktuğ, üçümüz yapmaya çalıştık ama olmadı.

OgUzHaN10
29.Haziran.2007, 11:38
Gingko bi maç yapalım senle o zmn.Ne zaman yaparız tarih ver.

KaF KeF
29.Haziran.2007, 12:21
her zaman;)

OgUzHaN10
29.Haziran.2007, 17:34
Msn'ni ekledim.Açarsan haberleşiriz...

asatilla
30.Haziran.2007, 12:20
Arkadaşlar biz yapıyoruz burda söylenenleri ama sunucuya bağlanamdı diye bi hata veriyor.Bu sorunu nasıl giderebiliriz acaba?Bir de oyunun orjinal olmasına gerek varmı?

KaF KeF
30.Haziran.2007, 18:12
oyunun orjinal olmasına gerek yok.....

asatilla
30.Haziran.2007, 18:53
Peki sorunu nasıl halldebilirim acaba.Hamachili deniyorum yine aynı hamachisiz deniyorum yine sunucuya bağlanamadı diyo.

Adnan Kılıç
08.Temmuz.2007, 20:02
Adam bulamadım herşey hazır rakip bulamadım online oynayacak

gokhan2206
13.Temmuz.2007, 00:26
Arkadaşlar on-line oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olacak bi arkadaşla öğrenmek ve oynamak istiyorum.Teşekkürler.

Cyzio
13.Temmuz.2007, 00:38
Arkadaşlar on-line oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olacak bi arkadaşla öğrenmek ve oynamak istiyorum.Teşekkürler.

Online FM'nin oynanışıyla ilgili rehbere ilk sayfada ki linkten yani buradan (http://www.turksportal.net/makale/fm/463/) ulaşabilirsin..

gokhan2206
13.Temmuz.2007, 00:41
Teşekkürler.

zokora007
13.Temmuz.2007, 01:40
walla dostum kapışmak isterim senle ustasın galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum kapışmayı ben de isterim

subsonicx
20.Temmuz.2007, 16:32
Oyunu görüpte sunucuya bağlanamayan arkadaşlar karşılıklı olarak güvenlik duvarlarınızı kapatın ve varsa Kaspersky-Bitdefender gibi programları da kapatın öyle deneyin

gsesinti
09.Ağustos.2007, 02:35
arkadaslar ben fm2007 turnuvası duzenliyorum online oynamak isteyen arkadaslar varsa lütfen msn adresimi eklesinler online oynama konusunda gerekrse ben onlara yardımcı olurum. msn adresim gsesinti@hotmail.com

mustaffa
09.Ağustos.2007, 19:37
pilot klube nereden bakilio arkadaslar
lutfen cvp yazin

gsesinti
09.Ağustos.2007, 19:51
pılot kulub eger varsa sol alttakı menude cıkması lazım eger yoksa kulupten ıstekyaptıgın yerde pılot kulup yada destekleyen kulup ıstegı yapabılırsın.

mustangshelby
10.Ağustos.2007, 11:27
FM 2007 VERSİON 7.0.2 ONLİNE OYNAMAK İSTEYEN BU MSNİ EKLESİN...
mustang_shelby_2@hotmail.com


kopyala yapıştır yapın o aralarda gördüğünüz boşluklar alt çizgi ( _ )

tazhusam
20.Aralık.2007, 02:38
arkadaslar eger hamacide bi ag kurduysanız bende katılmak isterim kısa bi süredir hamacide fm oynamıyorum özledim diyebilirim artık tek kişi zevk vermiyor ilgilenirseniz teşekkür ederim...

muzoadux
26.Nisan.2008, 00:13
ya arkadaslar bu oyunun onlıne degılde cd fln yokmu ben bu oyunu cok merak edıyorum çok methedıyorlar

OLMAZ MI YAAA :D

SaGoSS
03.Eylül.2009, 11:26
Turksportalın Kupalarına Nasıl Katılcam

El Barto
03.Eylül.2009, 11:51
Turksportalın Kupalarına Nasıl Katılcam

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=410

bu forumu takip et.