Log in

View Full Version : Persembe aksamı maca nasıl cıkmalıyız??

yatebos
19.Şubat.2007, 16:25
herkesin bildiği gib fenerbahce persembe gunu cok onemli bi maca cıkacak... bu onemli mac oncesi istenilen skorun alınabilmesi için sizce nasıl bi kadro cıkartılmalı... işte bnm kadrom:

-----------------------volkan-----------------

--önder----------edu---------lugano---ümit---

------------------aurelio---deniz--------------

--tümer--------------------------------tuncay

-------------------appiah-------------------

-------------------kezman---------------------

comandante
19.Şubat.2007, 17:23
appiah ora ne yapyor?
tümer orda ne yapıyor?
hele ilk maçın sebebi deniz orda ne yapıyor?

---------------volkan--------------

--önder----edu----lugano----ümit--

---------appiah-----aurelio--------

mehmet--------------------tuncay

----------alex(tümer)-------------

----------kezman-----------------

ewrim_FB
19.Şubat.2007, 17:41
------------volkan-------------

önder---edu---lugano---ümit özat

------------appiah--------------

mehmet------------------tuncay

------------alex-tümer----------

--------------kezman-----------

eren97
19.Şubat.2007, 17:49
-----------volkan---------

onder---edu---lugano---umit ozat

--------deniz---appiah--------

mehmet----------------tuncay

-----------tumer-------------

-----------kezman---------

arkadaslar kesinlikle boyle cikmamiz gerekiyor aslinda deniz on libero oynayinca cok iyi bir oyuncu ama stoper veya solbek oynayinca gecen mactaki goruntu cikiyor ortaya alex in bu macta oynamasi sacma kosacak adam lazim tumer daha cok kosuyor ama hic bir teknik direktor alex i kesmez oda ayri bir sorun.

nerazzuri
19.Şubat.2007, 17:55
---------volkan------------

önder------lugano----edu---UĞUR BORAL

m.Yozgatlı-----Appiah-----Aurelio----tUncay

KEZMAN-------ALEX

hollanda da bize ayağa top yapan ayağında iyi top saklayan adam lazım bu alex deil aurelio dur.....aurelio nun bu maçta görevi orta sahadaki top kayıpların rakip biliosunuz ki çabuk atağa kalkıo aurelio nun görevi bunları durdurmak tabi tek başına deil appiah da yardım edecek alex arada bi amc ye gelicek kezman'a ara pas çıkaracak....uğur,önder,tuncay,mehmet kanatlardan ellerinden geldikçe bastıracak ama mümkünse top kaybetmeyecekler bu taktikte appiah ve aurelio ya çok yük düşecek bence lugano-edu ikilisinin bi anlık dalgınlığı fenerbahçe için çok zora düşürür......NASIL AMA :D:D yorumlarınızı bekliorum bu arada

bjk4ever
19.Şubat.2007, 19:40
-------------------Volkan-------------------

Onder-------Lugano------Edu----------Umit

------------Aurelio-------Appiah--------------

M.Yozgatli------------Alex--------------Tumer

-------------------Tuncay-----------------

TR.CaPTaiN
19.Şubat.2007, 19:43
Deniz ve Deivid oynamasında isterse tüm takım paflardan olussun.

yatebos
19.Şubat.2007, 19:57
appiah ora ne yapyor?
tümer orda ne yapıyor?
hele ilk maçın sebebi deniz orda ne yapıyor?

---------------volkan--------------

--önder----edu----lugano----ümit--

---------appiah-----aurelio--------

mehmet--------------------tuncay

----------alex(tümer)-------------

----------kezman-----------------

1. appiah gana milli takımında o mewkide oynuyor
2. sakarya macında tumer oraya yakın oynadı sonucunu görduk
3. beğenilmeyen deniz sakarya macında ikinci yarıda oyundan alınınca sakarya inanılmaz bir baskı olusturdu cizgiden toplarını zor cıkardık.. bnde beğenmiorm denizi top tekniği 0 hatta 0ın altında fakat takım sawunmasına cok cok buyuk katkılar sağlıyor... ayrıca deniz ilk macta stoper olarak oynadı burda bn onu ön libero olarak koydum;;) son olarakda bole kadro cıkmasını isteyişimin sebebi ayağa cok hızlı paslarla oynayan alkmaar ın oyunu bozmamızın gerekliliği;;) alex le oyunlarını bozamayız dimi

Emurafu
19.Şubat.2007, 20:07
Kesınlıkle macta kosacak oyuncular tercıh edılmelı

nerazzuri
19.Şubat.2007, 20:10
beyler bana da bi yorum yapin yaa

yatebos
19.Şubat.2007, 20:22
---------volkan------------

önder------lugano----edu---UĞUR BORAL

m.Yozgatlı-----Appiah-----Aurelio----tUncay

KEZMAN-------ALEX

hollanda da bize ayağa top yapan ayağında iyi top saklayan adam lazım bu alex deil aurelio dur.....aurelio nun bu maçta görevi orta sahadaki top kayıpların rakip biliosunuz ki çabuk atağa kalkıo aurelio nun görevi bunları durdurmak tabi tek başına deil appiah da yardım edecek alex arada bi amc ye gelicek kezman'a ara pas çıkaracak....uğur,önder,tuncay,mehmet kanatlardan ellerinden geldikçe bastıracak ama mümkünse top kaybetmeyecekler bu taktikte appiah ve aurelio ya çok yük düşecek bence lugano-edu ikilisinin bi anlık dalgınlığı fenerbahçe için çok zora düşürür......NASIL AMA :D:D yorumlarınızı bekliorum bu arada

walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus :D:D seni bian zico sandım :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kesınlıkle macta kosacak oyuncular tercıh edılmelı

cok cok haklısın kosan basan hırslı oyuncular tercih edilmeli takım sawunması cok onemli bu almaar a karsı cunku onların star denebilecek bi oyuncu yok fakat takım olarak super top oynuolar onların bu oyunu bozmalıyız o saman istenilen sonuc gelir saten cunku onlarda tek basına iş yapabilecek adam yok

bursa_mc
19.Şubat.2007, 20:27
kadro nasıl olur bilemem ama benım için bi onem ıde yok .bi iki adam oynamış farketmez.bence fenerbahçe maça baskılı başlayım bir gol bulması lazım.golü bulduktan sonra topu ayağında tutması,daha orta alanda tutarsa bu iş olur gibime geliyo:.

nerazzuri
19.Şubat.2007, 20:56
[QUOTE=yatebos;521060]walla kadron için bişi demicem ama alttaki mac hikayesi tam fm lik olmus :D:D seni bian zico sandım :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ben zaten ERSUN YANALI tahtindan indirecem....bu lafimida unutmayin 20 YIL SONRA ERSUN YANALIN YERINDE BEN OLCAM

comandante
19.Şubat.2007, 21:19
1. appiah gana milli takımında o mewkide oynuyor
2. sakarya macında tumer oraya yakın oynadı sonucunu görduk
3. beğenilmeyen deniz sakarya macında ikinci yarıda oyundan alınınca sakarya inanılmaz bir baskı olusturdu cizgiden toplarını zor cıkardık.. bnde beğenmiorm denizi top tekniği 0 hatta 0ın altında fakat takım sawunmasına cok cok buyuk katkılar sağlıyor... ayrıca deniz ilk macta stoper olarak oynadı burda bn onu ön libero olarak koydum;;) son olarakda bole kadro cıkmasını isteyişimin sebebi ayağa cok hızlı paslarla oynayan alkmaar ın oyunu bozmamızın gerekliliği;;) alex le oyunlarını bozamayız dimi

appiah ın mevkisini istediğin yere sor abi istersen anket de açalım dmc ya da dmcye dönük mc oynar.ve kralını oynar.ama bu sene neyi var anlamadım...

sakarya maçında sadece bir gol attı tümer o da önüne düştü top kale boştu nerdeyse.alkmaar maçı???

alkmaar maçı mı daha önemliydi sakarya maçı mı?bana göre alkmaar.ben de ona göre yorum yapacağım...il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...

ayrıca da appiah bu kadar formsuzken niye bi uyarı verilmiyo ya da niye en azından sakarya maçında kesilerek birşeyler anlatılmaya çalışılmıyo...

yatebos
19.Şubat.2007, 21:37
appiah ın mevkisini istediğin yere sor abi istersen anket de açalım dmc ya da dmcye dönük mc oynar.ve kralını oynar.ama bu sene neyi var anlamadım...

sakarya maçında sadece bir gol attı tümer o da önüne düştü top kale boştu nerdeyse.alkmaar maçı???

alkmaar maçı mı daha önemliydi sakarya maçı mı?bana göre alkmaar.ben de ona göre yorum yapacağım...il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...

ayrıca da appiah bu kadar formsuzken niye bi uyarı verilmiyo ya da niye en azından sakarya maçında kesilerek birşeyler anlatılmaya çalışılmıyo...

ya kardes sn hala deniz diosun o macta adam stoper oynadı ondan ole oldu sonucta onların oyunu bozabilecek adam lasım bize defansları saten kotu bireysel performanslarla golumuzu atarıs...appiah'ada gelince tmm mc we dmc oynar ona bişi demiorm saten normal maclarda da orda oynuo fakat gana milli takımında da amc gibi oynadı we kotu oynamadı.. bu macta basacak oyuncuya ihtiyacımız olduu için orda appiah oynamalı hucumda yapacağı katkıların yanında sawunmada da on libero gibi gorew yapıp ortayı 3 leriz we onların yerden hızlı ayaa pas futbollarını bozarız bunu yapabilirsek saten her turlu gol gelir onların bu defansı warken;;)

Omerdinho
20.Şubat.2007, 00:04
-----------Volkan------------

Önder---Lugano---Edu---Ümit

----------Appiah--------------

Mehmet-----------------Tuncay
----------Alex---Tümer----------

----------Kezman-------

Seklinde Cikmalidir bence Fenerbahce

TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 00:05
il başlarda bir pozisyon oldu,deniz ofsaytı bozdu adam volkanla karşı karşıya kaldı.allahtan ki herif helva gibi vurdu...10 dakka sonra yine deniz aynı hatayı yaptı ve bu sefer affetmedi adam...

Hatırladıkca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Deniz 2. lig topcusu bile değildir bana göre.

Omerdinho
20.Şubat.2007, 00:09
Hatırladıkca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Deniz 2. lig topcusu bile değildir bana göre.

Ya Genclerbirliginde bukadar kotu degildi bu adam bize geldi her mac elestiriliyor nedense

TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 00:11
Ya Genclerbirliginde bukadar kotu degildi bu adam bize geldi her mac elestiriliyor nedense

Ben bu adamı Genclerbirligindeykende hiç begenmezdim Fenerbahce'ye geldi ve 750 bin $ da tazminat ödedik bu Deniz için.AZ macında gördük tüm ofsaytları bozdu defansif orta saha olarak oynayınca da cok top kaybediyor dolayısıyla bence tamamen takıma zarar veriyor. Aurelio gibi bir oyuncuyu da Zico Persembe günü de bekletir yerine Deniz'i oynatırsa artık ben Zico'nun aklından da süphelenirim.

Omerdinho
20.Şubat.2007, 00:14
Ben bu adamı Genclerbirligindeykende hiç begenmezdim Fenerbahce'ye geldi ve 750 bin $ da tazminat ödedik bu Deniz için.AZ macında gördük tüm ofsaytları bozdu defansif orta saha olarak oynayınca da cok top kaybediyor dolayısıyla bence tamamen takıma zarar veriyor. Aurelio gibi bir oyuncuyu da Zico Persembe günü de bekletir yerine Deniz'i oynatırsa artık ben Zico'nun aklından da süphelenirim.

Zico Aurelio yu kadroya almamisti sakat diye.. sakatligi gecse bile oynatmaz Zico onu

TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 00:15
Biliyorum ilk macta sakat diye almadı ama bu macta da onu oynatmaz artık Deniz'i oynatırsa işimiz daha da zorlaşır.

yatebos
20.Şubat.2007, 00:20

----------Kezman-------

kardes tabi herkesin kendi yorumu ama bu kadro en az 5 yer orda:( :(

ya bide su deniz yorumlarına baktıımda inanamıorm tmm haklısınız hiç top tekniği yok top oynayamıo ama takım sawunmasına yaptığı katkıdan kimse söz etmio sakarya macında oyundan alınınca orta saha bombos oldu tabi aurelio nun yokluğu da etkiledi fakat aurelio deniz onlibero appiahda orta sahanın ortası forwet arkası gibi oynarsa gercekten eleyeceğimize inanıorm

ultraslanerdem
20.Şubat.2007, 00:32
*******Volkan*******
Önder*Edu*Lugano*Ümit

*******Appiah*******
Mehmet********Tuncay
*****Tümer*Alex*****
*******Kezman*******

Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2007, 02:19
Volkan

Önder T. Edu Dracene Lugano Ümit Özat

Appiah Auerellio

Tümer Metin Alex de Souza

Tuncay
Kezman

FB ye bol şanslar...

http://img475.imageshack.us/img475/9907/lfc14ms2hysy5.jpg (http://imageshack.us)

fmsmyrna
20.Şubat.2007, 15:07
---------------volkan--------------------------------

önder-----lugano-------edu-----ü.özat

appiah-----deniz-----tümer- ------- -
--m.yozgatlı------------------------tuncay -------
-------------- kezman--------------------

lazyboy7
20.Şubat.2007, 21:51
her
zamnkı gıbı
Yersenız

yatebos
21.Şubat.2007, 00:05
her
zamnkı gıbı
Yersenız

cok gereksiz bi yorum olmus kardes madem dusunduun kadroyu yazmıcaksın neden yorum yapıosunki;;)

tnr1907
21.Şubat.2007, 00:38
GK:VOLKAN(mecburen)
DR:ÖNDER
DC:LUGANO
DC:EDU
DL:UĞUR BORAL
DM:AURELİO
DM:APPİAH
ML:TÜMER
MR:MEHMET YOZGATLI
AMC:TUNCAY ŞANLI
ST:KEZMAN

yatebos
21.Şubat.2007, 00:44
yha arkadaslar sakatlığı tam olarak gecmeyen aurelio kadroya alınmadı we istanbulda kalacak... doğal olarak zico nun da olduu gibi bnmde kafamdaki kadroda deişiklik oldu...

---------------------volkan-------------------

--önder---------edu-------lugano---------ümit

---------------deniz-------appiah-------------

m.yozgatlı-------------------------------tümer(tuncay)

--------------------tuncay(tümer)-------------

--------------------kezman-------------------

size nasıl ama lutfen su denizin ilk macdaki hatalarından bahsetmeyin o macta stoper oynadıııııııııııı....

paco
21.Şubat.2007, 01:35
bence f.b maça sadece inanarak çıkmalı ...

World Hollow o1
21.Şubat.2007, 10:57
herkesin bildiği gib fenerbahce persembe gunu cok onemli bi maca cıkacak... bu onemli mac oncesi istenilen skorun alınabilmesi için sizce nasıl bi kadro cıkartılmalı... işte bnm kadrom:

-----------------------volkan-----------------

--önder----------edu---------lugano---ümit---

------------------aurelio---deniz--------------

--tümer--------------------------------tuncay

-------------------appiah-------------------

-------------------kezman---------------------

Yatebos Kardes Appıah'ın ne işi Var orada Gözünü Seveyim.!!! Ömrü Hayatında Appiah Forvet Arkası Oynamamış adamı Koydun oraya Orta Saha Bomboş bırakmışssın Asıl Senın Takımın 5 yer :)

----------Kezman-------

Gayet İyi ve inançlı bi Takım Çıkartmış Bu Yorumun bence Çok Saçma Yatebos

kardes tabi herkesin kendi yorumu ama bu kadro en az 5 yer orda:( :(

yatebos
21.Şubat.2007, 16:11
Yatebos Kardes Appıah'ın ne işi Var orada Gözünü Seveyim.!!! Ömrü Hayatında Appiah Forvet Arkası Oynamamış adamı Koydun oraya Orta Saha Bomboş bırakmışssın Asıl Senın Takımın 5 yer :)

yahu kardes neden anlamak istemiosunuz onların defansı cok kotu bizden bile daa kotu yani bi sekilde gol atılır onlara onemli olan orta sahada onların hızlı ataklarını kesmek ilk macda da gorulduu gibi super ayağa pas oynuolar bunu kesecek adamlarda appiah deniz aurelio(sakatlandı holannda ya gitmio:(:(:() dur. biz onara her turlu gol atarız onemli olan yememek appiah ı orda dusunmemin sebebi de hucum presi yapması sonucta bnde biliorm alex kadar yaratıcı diil ama ondan daa cok basaar daa cok kosar yaratıcılık gerektiren pozisyonlarda da tumer sahneye cıkarsa bu mac bizim olur

TR.CaPTaiN
21.Şubat.2007, 19:01
2. sınıf topcu olan Deniz yine ilk 11 de. Tebrikler.

Sekopej
21.Şubat.2007, 19:06
Boşuna tahmin yapmaya gerek yoktu bence. Eğer erken gol bulursak son dakikalara kadar Zico değişiklik yapmaz. Maç berabere devam ederse Deniz çıkar Yozgatlı girer, eğer FB geriye düşerse de 70'den sonra Semih oyuna girer. Zico'nun bunun dışında başka planları olduğunu düşünmüyorum...

yatebos
21.Şubat.2007, 19:25
Eğer erken gol bulursak son dakikalara kadar Zico değişiklik yapmaz. Maç berabere devam ederse Deniz çıkar Yozgatlı girer, eğer FB geriye düşerse de 70'den sonra Semih oyuna girer. Zico'nun bunun dışında başka planları olduğunu düşünmüyorum...

eet cok haklısın saten ii bi t.d deil zico.. ama biz burda sadece kendi yorumlarımızı yaptık:)

El Comandante
22.Şubat.2007, 15:03
dua ederek cikmali :)

fenerbahce biraz inansin turu gececegine.herkes tam saha pres yapsin.Her futbolcu üzerine düsen görevi yapsin.Volkan her topa bakmasin.Kezman yakaladigi pozisyonlardan en az 2sini atsin.Tümer top kaybetmesin.Deniz hata yapmasin.Alex kossun,iyi oynasin.

yatebos
22.Şubat.2007, 20:37
eet ilk 11 belli oldu;

volkan
önder
edu
lugano
ümit
deniz
appiah
tuncay
tümer