PDA

View Full Version : Sakarya'da üzücü olay!...

bursa_mc
19.Şubat.2007, 20:52
http://img506.imageshack.us/img506/2144/aykutanisinarq0dsdsdsdsts7.jpg
Fenerbahçe ile Sakaryaspor arasında bu akşam saat 19.00'da oynanacak maçı izlemek için Sakarya'dan bir grup arkadaşı ile trene binen 20 yaşındaki Aykut Adıyaman trenden aşağıya düşerek yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre Fenerbahçe Sakarya maçını izlemek için Sakarya'dan bir gurup taraftar arkadaşıyla birlikte 11613 sefer sayılı Adapazarı Ekspresi'ne binen 20 yaşındaki Aykut Adıyaman trenin kapısı açık şekilde ara bölümde yolculuk ettiği sırada Kocaeli SSK Bölge Müdürlüğü mevkiinde trenden düştü
Taraftarların iddiasına göre Aykut Adıyaman'ın kafasına tren hareket halindeyken bira şişesinin geldiğini ve dengesini kaybederek trenden aşağıya düştüğünü ileri sürdüler.
Meydana gelen olayın ardından Makiniste haber verilmesi üzerine tren durduruldu. Olay yerine çağırılan 112 ambülans aracıyla Aykut Adıyaman İzmit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahelelere rağmen Aykut Adıyaman hayatını kaybetti.

FeYYaz1989
19.Şubat.2007, 20:58
http://img461.imageshack.us/img461/255/sakaryaytalayalmeq0ps4rjb8.th.jpg (http://img461.imageshack.us/my.php?image=sakaryaytalayalmeq0ps4rjb8.jpg)
Yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
Allah rahmet eylesin,Başınız sağolsun Tatangalar.

Bir can kaç puan eder...

Burak Duran
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay

Nocna Mora
ailesine baş sağlığı diliyorum

bursa_mc
19.Şubat.2007, 21:14
allah rahmet eylesin.biz her ne kadar sakarya yı sewmesekte insan insandır.ailesini sabır diliyorum.

comandante
19.Şubat.2007, 21:25
feyyaz koyduğun yazı tüyler ürpertici...magandalıktır bu barbarlıktır...herifin biri de ""iyi bakın trende sakaryalılar yoksa taşlamayalım başka insanlara zarar veririz biz sakaryalı değiliz bizi farklı yapan da bu"" yazmış...ne güzel istanbul be...yazık ki bunlar fenerbahçenin adını kirletiyorlar.

Burak Duran
19.Şubat.2007, 21:28
Adapazarı'nda saat 15.30 trenine ben, mehmet ali, nihat ve bir arkadaş bindik. Trende bizden hariç 20-25 kişi daha vardı.
Derbette bizi ilk olarak taşladılar. Orada ne trende ne de bir kişide hasar yoktu.

Sonra izmite geldik. İzmitte bir iki kişi taşlamaya teşebbüs etti memur uzaklaştırdı.

İzmitten kalktık Derince civarına geldik.

Aykut kapının eşiğinde duruyordu. Birden bir cam sesi geldi. Kafamızı çevirdiğimizde aykut yoktu. Sonra aykutun düştüğünü anladık.

ondan sonra treni durdurduk. Aykutun düştüğü yerin otarafa koşmaya başladık. O arada tren tekrar haraket etti. Ben ve bir arkadaşım trene doğru geri döndük. Amacımı treni durdurmak ve geri geri gelmesini sağlamaktı.
Trene bindiğimizde tren tekrar haraket etti. Daha sonra biz aşağıda aykutun yanına giden diğer arkadaşları aradık. Onlarda aykutun durumunun iyi olduğunu ve birşeyi olmadığını söylediler. derin bir oh çektik.

Daha sonra istanbula vardığımızda bir acı haberi aldık

Sakaryalı bir arkadaşımızın yazısı

Burak Duran
19.Şubat.2007, 21:31
feyyaz koyduğun yazı tüyler ürpertici...magandalıktır bu barbarlıktır...herifin biri de ""iyi bakın trende sakaryalılar yoksa taşlamayalım başka insanlara zarar veririz biz sakaryalı değiliz bizi farklı yapan da bu"" yazmış...ne güzel istanbul be...yazık ki bunlar fenerbahçenin adını kirletiyorlar.

yapanlar kocaelili

koray_capello
19.Şubat.2007, 21:35

Olayın Fenerbahçe ile bir alakası yok bildiğim kadarıyla. Kocaelispor taraftarlarından bahsediyor.

Ailesine ve yakınlarına Allahtan sabır diliyorum ve tabi ki Sakaryaspora. O olaya sebep olan Kocaelispor taraftarları da şuan da büyük ihtimal kahrolmuşlardır ama olan oldu. Bir sidik yarışı yüzünden verilen bir can daha. Çok yazık.

FeYYaz1989
19.Şubat.2007, 21:38
Yalnız yazıda ismi geçen Kostad(Kocaelisporlu taraftarlar derneği) Fenerbahçe ile ilgili değil.Yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım yani.
Hodri Meydan isimli Kocaelispor taraftarlarının sitesi,aralarında bir husumet var diye biliyorum ama iş insan öldürmeye kadar gitmemeli.
Yalnız ortada kesin bir şey yok,hukuksal açıdan kanıtlanmadığı için bende kimseyi suçlayamıyorum.Ama gerçekten Kocaelispor taraftarları böyle bir şey yaptılarsa ve o yüzden gencecik bir can artık yoksa lanet olsun böyle futbola da böyle takım tutma anlayışınada...

ibo
19.Şubat.2007, 21:46
Kocaelispor ile Sakaryasporlular Düşman gibidirler zaten. Olan 1 cana oldu...

Maksic
19.Şubat.2007, 21:50
Allah Rahmet Eylesin üzücü bir olay

lazyboy7
20.Şubat.2007, 01:10
allah rahmet eylesın

Omerdinho
20.Şubat.2007, 01:55

adamlar fenerli degil kocaelili

can777
20.Şubat.2007, 11:46
yazık ... allahtan rahmet diliyorum ..

Fietra 10
20.Şubat.2007, 11:51
yazık ya mekanı cennet olsun..

Eray Dengiz
20.Şubat.2007, 11:56
Ailesinin başı sağolsun :(