Log in

View Full Version : Bülent Yıldırım için gözler MHK'da

Omerdinho
20.Şubat.2007, 10:58
Karşılaşmanın temsilcisi, "Martinez, Semih'e kasti tekme attı" şeklinde rapor yazarsa, Kolombiyalı file bekçisi ceza kuruluna sevkedilecek.

Fenerbahçe-Sakaryaspor maçında Kolombiyalı kaleci Martinez'in topa çıktığı sırada ayağının Fenerbaçeli Semih'in karnına gelmesini es geçen hakem Bülent Yıldırım için Merkez Hakem Kurlu'nun (MHK) kararı bekleniyor.

Pozisyona devam kararı veren Yıldırım'ın, MHK’ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre en az 4 hafta dinlendirileceği ve sözlü olarak da uyarıldığı öğrenildi.

Öte yandan, maçın temsilcileri Necati Özkuşçu ile Zafer Batar, raporlarında "Martinez’in ayakla darbesi vardı. Hakem görmedi" yazarlarsa Kolombiyalı kaleci ceza kuruluna sevkedilecek.

can777
20.Şubat.2007, 11:43
valla kasti yapmamıştır herhalde neden yapsın ki ...

Fietra 10
20.Şubat.2007, 11:45
kesinlikle kasti yapılan bi haraket çok belli...en az 3 maç ceza almalı

bursa_mc
20.Şubat.2007, 12:10
kesinlikle kasti bi hareket .ceza alması lazım..

comandante
20.Şubat.2007, 17:22
valla kasti yapmamıştır herhalde neden yapsın ki ...

aynı açıdan bakıyoruz ama kasti yaptı...bakış açımızın aynı olmasının sebebi ise "neden" sorusu...bir insan bunu neden yapar ki?

bjkmete
20.Şubat.2007, 18:26
Bence herşeyi bırakında o sahneyi gördüğümde içim cız etti.Öncelikle bir insan olarak hiç güzel değildi.Martinez'e yakıştıramadım.Bir ara demişlerdi BJK Martinez'i alcak die aman inşallah böyle duygusuz bir insanı takımımıza almazlar.

TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 18:31
Aslında Martinez o yaptığı hareketle adını büyük takımlarla ananlara cevap verdi. (Büyük takımları haketmediğini gösterdi.)Kesinlikle kasti yaptı ve eline ne geçti merak ediyorum.İnsanlar veya özellikle Fenerbahceliler artık ona cok farklı bir gözle bakıyor. İnsanoğlu ciğ süt emmis işte yapıyor. İnsanlıktan nasibini almamıs Martinez.

senderson
20.Şubat.2007, 19:17
Kesinlikle kasti bir hareket.Mahkemeye verilse cezası var bunun.Umarım federasyon ve mhk tarafsız olur...

Universal
20.Şubat.2007, 19:21
Kasti hareket bence bütün sezon oymaması gerekiyor. Çünkü yaptığı hareket ölüm ile de sonuçlanabilir ve bu hakemin bu kararı görmeyip rakip takıma serbest vuruş vermesi de komedi hakem hakkında da soruşturma açılmalı hadi görmedin yan hakem nasıl görmedi onun için de soruşturma açılmalı bu çocuk oyuncağı değil.

Sekopej
20.Şubat.2007, 19:31
Semih özrünü kabul etmiş, ben olsam yüzüne bakmazdım. Ayrıca tekmeyi atıp daha sonra sanki kendisine faul yapılmış gibi yerde kıvranması attığı tekmeden daha çirkin bir durumdu bence.

Öyle bir ceza verilmeli ki, artık her topa çıktığında bu durumu hatırlamalı ve bir daha böyle birşeye kalkışmamalı.

En az 6 maç ceza verilmeli diye düşünüyorum, küfüre 2 maç verildiği yerde. Sakarya'nın yedek kalecisi kim, bilen var mı? Eğer çok maç ceza alırsa belki de Sakarya küme düşecek onun yüzünden, nasıl böyle birşey yapar akıl almıyor?

nart_susruko
20.Şubat.2007, 23:40
Karşılaşmanın temsilcisi, "Martinez, Semih'e kasti tekme attı" şeklinde rapor yazarsa, Kolombiyalı file bekçisi ceza kuruluna sevkedilecek.
tekme hakkında bişey demiyeceğim de bu yazının sahibi kim acaba, yok merak bu ne yaparsınız işte, passatın nereye gideceğini bilmek suç mu ? :roll:

yazıya bak yahu "şeklinde rapor yazarsa" :D

yatebos
21.Şubat.2007, 00:04
bnce kesinlikle kasti rakibi sakatlamaya yonelik bi hareket 5 mac alması lasım en az