Log in

View Full Version : LİG A 'da Yabancı Oyuncu Sorunu

ersinerken
20.Şubat.2007, 17:39
Merhaba arkadaşlar...Ben LİG A 'da Kocaelispor 'la oynuyorum ve Lig kurallarına göre kadromda 2 yabancı oyuncu bulundurabilirim...Ama hiçbir yabancı oyuncuya teklif yapamıyorum...Teklif Yap dediğim zaman Kocaelispor sadece Özbekistan,Türkmenistan v.s. uyruklu oyuncuları alabilir diye bir mesaj çıkıyor...Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

Varonil
20.Şubat.2007, 17:53
evet dogrudur o lig a daki yabanci oyunuc kuralidir diye biliyorum ben lig a ordusporu calistiriyordum bir tek yabncim vardi kazakistan milli takiminin forveti arsen tlekhugov alacaksan oneririm sana

Sekopej
20.Şubat.2007, 18:28
Küme düştüğünde yabancı oyuncun varsa, onu gönderip kulübün bir nevi zarar etmemesi için 2 yabancı sınırı var. Yeni transfer yapamıyorsun, ligden düştüğünde mevcut yabancılardan 2 tanesini oynatabiliyorsun...

Wesley Sneijder
20.Şubat.2007, 19:06
Ama yeni alamıyorsun. Bakınız Malatyaspor.

edwardweo
21.Şubat.2007, 02:00
arkadasin dedigi gibi turki cumhuriyetlerinden transfer yapabilirsin. mesela su anda a.sebatsporda kazak milli takiminin forveti var gazeterede cikti..

yusuf52_
21.Şubat.2007, 12:33
Küme düştüğünde yabancı oyuncun varsa, onu gönderip kulübün bir nevi zarar etmemesi için 2 yabancı sınırı var. Yeni transfer yapamıyorsun, ligden düştüğünde mevcut yabancılardan 2 tanesini oynatabiliyorsun...

bende öyle biliyorum sakarya mbayo örnektir

ersinerken
22.Şubat.2007, 10:22
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

WaRouP
22.Şubat.2007, 11:51
Bende arkadaşın dediği gibi biliyorum. Küme düşersen yabancıları oynatabiliyorsun fakat yeni alamıyosun