View Full Version : G.Saray bizden adam alamaz"
fenerbahce_1907
20.Şubat.2007, 23:38
G.Saray bizden adam alamaz"
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray'ın, Fenerbahçe'den oyuncu alamayacağını söyledi. Alex ile yeni mukavele yapılması konusunda sorun olup olmadığı şeklinde yöneltilen bir soruya, ''Bizim hiçbir oyuncumuzla mukavele yapma konusunda sıkıntımız yok. Ne bizim Alex'le bu konuda görüşmemiz oldu, ne de Alex'in bir talebi. Sezon sonu her şey halledilir. Alex bizim önemli bir oyuncumuz ve Türkiye'ye gelmiş en iyi oyunculardan da biri'' yanıtını verirken, Galatasaray'ın bu oyuncuya talip olması konusunda da ''Bizden ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray'a gider. Galatasaray onları alamaz'' şeklinde konuştu.
UEFA Kupası'nda, Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar ile yapacağı maça da değinen Özdemir, ''Bizim için çok önemli bir maç. İlk maçta aldığımız 3-3'lük skor dezavantaj olsa da biz ümitle gideceğiz. Eğer iyi futbol oynar ve oyunumuzu golle de süslersek, tur atlayıp Hollanda'dan döneriz'' açıklamasını yaptı. Özdemir, oyuncularına olan güvenlerine de dikkat çekerek, yerli ve yabancı oyuncularının üst düzey isimler olduğunu söyledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Alex'le ilgileniyoruz"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Nihat Özdemir'in açıklamalarına rağmen Alex'e olan ilgilerini tekrarladı. Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılması halinde, kendilerinin ilgileneceklerini kaydeden Polat, Nihat Özdemir'in sözlerinin aktarılması üzerine de ''Eğer Alex Fenerbahçe'den ayrılmazsa, Nihat bey haklı olur'' ifadesini kullandı. Polat, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkın kapanabilecek fark olduğunu tekrarlayarak, ''Şampiyonluk yarışı asıl şimdi başlıyor'' diye konuştu.
Universal
20.Şubat.2007, 23:41
G.Saray yönetimi Alex ile ilgileniyorda acaba Alex G.Saray'la ilgileniyor mu zaten ilgilense de G.Saray Alex'in istediği parayı veremez.
Onun bırakın Sami Yen koridorlarında G.Saray alehine tezahurat eden Sami Yen'de bir baba hindi yapan Tuncay G.Saray'da forma giyecek. :n:
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2007, 23:44
Adnan Polat yine basladı. Fenerbahce'yi psikolojik olarak baskı altına almak istiyormuş sanki Fenerbahce 2.lig takımıda psikolojik baskı altına girecek. ;)
nart_susruko
20.Şubat.2007, 23:50
isteyen kim yahu ;)
işlerine gelince muhattap alıp cevap verirler, işine gelmeyince de es geçerler :D rahat ol nihat efendi yaslan arkana ;)
Sekopej
21.Şubat.2007, 00:44
isteyen kim yahu ;)
işlerine gelince muhattap alıp cevap verirler, işine gelmeyince de es geçerler :D rahat ol nihat efendi yaslan arkana ;)
Adnan Polat.;) Alex'e olan ilgilerini tekrarlamış, açık çek önermiş diyorlar...
nart_susruko
21.Şubat.2007, 00:53
bu diyenler basın olmasın sakın :roll:
____
açık çek - Adnan Polat - Galatasaray
cidden inanıyor musunuz yahu, daha bişey demiyorum :D
Sekopej
21.Şubat.2007, 00:56
"Alex'le ilgileniyoruz"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Nihat Özdemir'in açıklamalarına rağmen Alex'e olan ilgilerini tekrarladı. Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılması halinde, kendilerinin ilgileneceklerini kaydeden Polat, Nihat Özdemir'in sözlerinin aktarılması üzerine de ''Eğer Alex Fenerbahçe'den ayrılmazsa, Nihat bey haklı olur'' ifadesini kullandı. Polat, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkın kapanabilecek fark olduğunu tekrarlayarak, ''Şampiyonluk yarışı asıl şimdi başlıyor'' diye konuştu.
Açık çek evet basın uydurması olabilir ama yukarıda yazanları da uydurmamışlardır herhalde. Böyle birşey demediyse Adnan Polat ve bu haber yapılıyorsa artık basınımıza birşey demiyorum.:D
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 01:01
haber dogru ya Ntv de gosterdı sımdı;)
G.Saray yönetimi Alex ile ilgileniyorda acaba Alex G.Saray'la ilgileniyor mu zaten ilgilense de G.Saray Alex'in istediği parayı veremez.
Onun bırakın Sami Yen koridorlarında G.Saray alehine tezahurat eden Sami Yen'de bir baba hindi yapan Tuncay G.Saray'da forma giyecek. :n:
siz f.b ye taraftarlarla birlikte ana avrat küfür eden tümer i aldınız ya ... f.b taraftarını döven f.akyel i aldınız ;) .... onun yanında tuncay bi melek kalıyor valla :DD.... bu olaylar tamamen duygusal .... her oyuncu her takıma gider burdan ahkam kesmeyin boşuna .... ha çok para ister galatasaray veremez diyorsanız o ayrı konu ... o tartışılır .... bence tuncay ve alex iyi futbolcular ama galatasaray a gelmelerini istemem bu tarz transferler den genelde hiç yararlanılamıyor ....
nart_susruko
21.Şubat.2007, 04:25
siz f.b ye taraftarlarla birlikte ana avrat küfür eden tümer i aldınız ya ... f.b taraftarını döven f.akyel i aldınız ;) ....
keşke böyle şeyler yazıpta kimseyi rencide etmesek :D
kınıyorum burdan seni :D
can777
21.Şubat.2007, 11:12
alex ayrılırsa alırız .. bence hiç iddia etmesinler öyle birşey pişman olurlar ..
Nedvedmania
21.Şubat.2007, 11:49
biz almayız zaten
ultraslanerdem
21.Şubat.2007, 12:23
Serbest kalırsa alırız.Tomas hesabı...
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 15:16
alex ayrılırsa alırız .. bence hiç iddia etmesinler öyle birşey pişman olurlar ..
Bence bos hayaller kurmayın dalga gecmek gıbı algılamayaın ama Alex'e paranız yetmez
alsanız bile fazla para vercegınız ıcın takımdakı dıer oyuncularda husursuz olup onun gıbı maas ısteyeblır.Mesela Umit Karan
eGowiCh
21.Şubat.2007, 17:00
Alex'in istediği parayı Galatasaray verirse, Alex gider; ama Tuncay'a ne kadar verirsen ver Galatasaray'a gitmez. Giderse kendimi asarım :)
TR.CaPTaiN
21.Şubat.2007, 17:07
Tuncay ve Galatasaraya gitmek ;)
El Comandante
21.Şubat.2007, 17:22
Tuncay alisamiyene gs-fb maclarindan baska bir nedenden dolayi giremez.Onu isteyende yok zaten.
Alex konusunda ise gerets ilk geldiginde felipe hakkinda kosmayan oyuncu benim takimimda oynayamaz bende olsam felipeyi gönderirdim demisti.Düsünün alexi...
Omerdinho
21.Şubat.2007, 18:02
Tuncay alisamiyene gs-fb maclarindan baska bir nedenden dolayi giremez.Onu isteyende yok zaten.
Alex konusunda ise gerets ilk geldiginde felipe hakkinda kosmayan oyuncu benim takimimda oynayamaz bende olsam felipeyi gönderirdim demisti.Düsünün alexi...
Alexle Felipe kiyaslanmaz bence yanlis olur kiyaslanmalari..
Alex Profesyonel topcu felipe amatör.
El Comandante
21.Şubat.2007, 18:27
Alexle Felipe kiyaslanmaz bence yanlis olur kiyaslanmalari..
Alex Profesyonel topcu felipe amatör.
Felipe´yede amatör dedin ya artik ben sana ne diyeyim...
Copa América 2004
Brazilian National Championship 1997, 2000
Rio State Championship
1998 - Vasco
2004 - Flamengo
2005 - Fluminense
Copa Libertadores de América 1998
Rio-São Paulo Tournament 1999
Copa Mercosur 2000
8 kerede brezilya milli takiminda oynamistir.
Omerdinho
21.Şubat.2007, 18:31
Felipe´yede amatör dedin ya artik ben sana ne diyeyim...
Copa América 2004
Brazilian National Championship 1997, 2000
Rio State Championship
1998 - Vasco
2004 - Flamengo
2005 - Fluminense
Copa Libertadores de América 1998
Rio-São Paulo Tournament 1999
Copa Mercosur 2000
8 kerede brezilya milli takiminda oynamistir.
Alexle kiyaslanacak bir futbolcu degil
TR.CaPTaiN
Alex De Souza
- 1996 Toulon Turnuvası şampiyonluğu (Brezilya Karması)
- 1998 Brezilya Kupası şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1998 Mercosul Kupası şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 Copa Libertadores şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 Copa America (Amerika Kupası) şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2000 Pre-Olimpik şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2000 Rio-Sao Paolo şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 2003 Mineiro Şampiyonası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya Kupası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya Ligi şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2004 Mineiro Şampiyonası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2004 Copa America (Amerika Kupası) şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu (Fenerbahçe)
Kişisel
- 1999 Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından Amerika kıtasının ideal onbirine seçildi. (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 IFFHS tarafından dünyada yılın 3. en çok gol atan oyuncusu seçildi. (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 2003 Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından Amerika kıtasının ideal onbirine seçildi. (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya futbol dergisi Placar tarafından Brezilya Ligi'nde yılın oyuncusu seçildi ve Altın Top Ödülü aldı. (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
*Temmuz 2004'de Amerika Kupası'nı kazanan Brezilya Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığını yapan isim.
Sekopej
Hadi Tuncay'ı geçtim çünkü Adnan Polat'tan duymadım ama Alex'i almayız diyen arkadaşlar, Adnan Polat kendisi söyledi istediğini. Ayrıca geçenlerde Ümit Karan demişti bize gelsin çok değerli bir oyuncu diye. O nedenle biz almayız, teklif bile yapmayız demeyin, çünkü FB anlaşmazsa alabilirsiniz...
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 18:33
o manada amatör demıo Barancım yanı galıba.
BunlarA Alexın basarılar;)
Toulon Turnuvası şampiyonluğu (Brezilya Karması)
- 1998 Brezilya Kupası şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1998 Mercosul Kupası şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 Copa Libertadores şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 Copa America (Amerika Kupası) şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2000 Pre-Olimpik şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2000 Rio-Sao Paolo şampiyonluğu (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 2003 Mineiro Şampiyonası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya Kupası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya Ligi şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2004 Mineiro Şampiyonası şampiyonluğu (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2004 Copa America (Amerika Kupası) şampiyonluğu (Brezilya Milli takımı)
- 2004-2005 Türkiye Ligi Şampiyonluğu (Fenerbahçe)
Kişisel
1999 Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından Amerika kıtasının ideal onbirine seçildi. (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 1999 IFFHS tarafından dünyada yılın 3. en çok gol atan oyuncusu seçildi. (Sociedade Esportiva Palmeiras'da oynarken)
- 2003 Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından Amerika kıtasının ideal onbirine seçildi. (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
- 2003 Brezilya futbol dergisi Placar tarafından Brezilya Ligi'nde yılın oyuncusu seçildi ve Altın Top Ödülü aldı. (Cruzeiro Esporte Clube'de oynarken)
Temmuz 2004'de Amerika Kupası'nı kazanan Brezilya Milli Futbol Takımı'nın kaptanlığını yaptı.
65 kez Mıllı olup 20 de gol atmıstır;)
Sekopej
21.Şubat.2007, 18:35
Arkadaşlar konuyu Alex-Felipe tartışmasına çevirmeyin, bu tür kıyaslamalar çok yapıldı. Yazılanlar yazılmış artık uzatmayalım, konunun kendi özünde devam edelim...
nart_susruko
21.Şubat.2007, 19:32
valla helal olsun sizlere
:n:
________
mesajların bazılarında Tomas - fakyel isimleride geçiyor onlarıda bi zahmet uygun birileriyle kıyaslayıp bizi bilgilendirirseniz çok makbule geçer ;;)
TaşkınMahmut
21.Şubat.2007, 19:43
Alex gelmez deniyorda Tümer bir maçta Fenerbahçeye tarafta eşliğinde küfretti ama şu an formasını giyiyor.
yatebos
21.Şubat.2007, 19:58
daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
C h A o S
21.Şubat.2007, 20:20
adnan polat dışında fbli oyuncuları istiyen kim ki ?????
adnan polat fb li oyuncu getireceğine 3 ligden adam getirsin ona bile razıyım...
Adnan Polat ise böyle oyuncularla ilgilenmeyi bıraksın... taraftarın istemediği oyuncuları ali sami yen e sokmaya çalışmasın...
Emurafu
21.Şubat.2007, 20:34
fenerbahce nasıl dıegoya alıyorsa bızde alex i alırız bu arada konunun baslıgı kötü olmus!!!!!!!!!!!!!! bizde diyorduk fatih akyel ve okan gördük nasıl geldiler
Alex para verirsen gelir bu arada besiktas ta istiyor
uAburak89
21.Şubat.2007, 20:47
daa hamit altıntopa parası yetmeyip sadece formasını getiren bi kulubun alex i alması hakkında bu kadar yorum yapılması ilginc... ayrıca alex parayı gorurse gs dahil her yere gider fakat tuncay kesinlikle gs ye gitmezzzzzzz...
Vay be nelerde biliyorsun ... Galatasarayın ekonomi işlerine sen bakıyorsun galiba .. Para yetmediğinden mi, yoksa Türkiye de oynamak istemediği için mi gelmedi Hamit ..
Berkaiser
21.Şubat.2007, 21:10
Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
Universal
21.Şubat.2007, 22:10
Alex'in F.Bahçe kariyeri yeter o bahsettiğiniz futbolculara:
Resmi Maçlar:
2004-2005: 44 Maç - 27 Gol - 22 Asist
2005-2006: 43 Maç - 19 Gol - 30 Asist
2006-2007: 29 Maç - 12 Gol - 17 Asist
Toplam: 116 Maç - 58 Gol - 69 Asist
Bir Galatasaraylı olarak şunları söylemek zorundayım.Adnan Polat'ın Alex'e açık çek önermesi hiçbir anlam ifade etmez.Çünkü bizim çekler karşılıksız çıkıyor.
valla bravo.. :) harika bir yorum :)
fenerbahce_1907
21.Şubat.2007, 22:54
:n::n: cok dogru soledın:n::n:
Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2007, 23:20
Abi hamitin formasını aldıklarına göre alex inde konçlarını alırlar anca... O yüzden alex'in gs li olma şansı yok...
yatebos
22.Şubat.2007, 00:36
Vay be nelerde biliyorsun ... Galatasarayın ekonomi işlerine sen bakıyorsun galiba .. Para yetmediğinden mi, yoksa Türkiye de oynamak istemediği için mi gelmedi Hamit ..
birincisi uslubuna dikkat et:mad: ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi supersin yhaaaaa:D:D:D:D:D:D:D koptum :n: :n: :n: :n: en doğrusunu sen soledin walla helal olsun:D;;)
he bide uAburak bunun ustune dicek bişi war mı sence??;;);;)
Emurafu
22.Şubat.2007, 01:15
bu konu iyice tartısmaya dönmüs.Son sözü koyuyorum parayı veren alır kardesim
yorumlara bakıyorumda galatasaray sanki barcelona dan bir futbolcu alıyor ... alex i düne kadar istemeyen f.b liler galatasarayla adı çıkınca alex e paha biçemiyorsunuz .... hani alex artık bitmişti hani alex in gitmesini istiyordunuz ... korkunuz alex in galatasaraya gelip çok iyi oynaması mı .... eminim alex bjk ile adı anılsaydı bu kadar tepki göstermezdiniz ... beyler biraz daha inandırıcı olun .... bu ülkede kimse sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor ... tamam galatasarayın maddi durumu çok iyi değilde alex de galatasarayın alamıyacağı kadar iyi bir futbolcu değil .... bunu sizde biliyorsunuz ya sırf rakibinizi küçümsemek için yorumlar yapıyorsunuz ... bu ülkede her futbolcu her takımda oynar ... ya düşünün tümer metin, f.akyel f.b de oynadıktan sonra herkez heryerde oynar .... hele ki yabancı bir futbolcu dahada rahat oynar .... rahat olun siz ....
Aydin
22.Şubat.2007, 02:17
başka bir konuda da yazmıştım burda da yazayım. alex gibi bir oyuncuyu istemiyorum. Vestel'den gelecek olan Oğuz oynasın onun yerine.
TR.CaPTaiN
22.Şubat.2007, 19:13
yorumlara bakıyorumda galatasaray sanki barcelona dan bir futbolcu alıyor ... alex i düne kadar istemeyen f.b liler galatasarayla adı çıkınca alex e paha biçemiyorsunuz .... hani alex artık bitmişti hani alex in gitmesini istiyordunuz ... korkunuz alex in galatasaraya gelip çok iyi oynaması mı .... eminim alex bjk ile adı anılsaydı bu kadar tepki göstermezdiniz ... beyler biraz daha inandırıcı olun .... bu ülkede kimse sağlıklı yaşam için futbol oynamıyor ... tamam galatasarayın maddi durumu çok iyi değilde alex de galatasarayın alamıyacağı kadar iyi bir futbolcu değil .... bunu sizde biliyorsunuz ya sırf rakibinizi küçümsemek için yorumlar yapıyorsunuz ... bu ülkede her futbolcu her takımda oynar ... ya düşünün tümer metin, f.akyel f.b de oynadıktan sonra herkez heryerde oynar .... hele ki yabancı bir futbolcu dahada rahat oynar .... rahat olun siz ....
Yıllık 3 milyon € verebilecegine inanıyormusun Galatasaray'ın Alex'e ?
Sekopej
22.Şubat.2007, 19:19
Oynar zaten, ben de öyle düşünüyorum. Alex artık verebileceklerini verdi, daha fazlasını vermeyecekse tabi ki gitsin. GS'de iyi oynar diye bir korkum yok, Revivo'ya da aynı şeyler deniyordu ilk maç 3 gol attı sonra asist dahi yapamadı. Alex'in de böyle olup olmayacağını kimse bilemez.
Bir de şu yönden Alex gitmesin diyebilirim, daha iyisi alınmayacaksa. Ama onun özelliklerinde, ondan daha iyisi alınacaksa GS'ye de gidebilir, BJK'ye de Vestel'e de....
uAburak89
22.Şubat.2007, 22:25
birincisi uslubuna dikkat et:mad: ikincisi onu espri olsun die soledim forma olayına bağlamak için ucuncusu hepsini okursan alex parayı gordumu gider yasdıımıda gorursun ok;;)
Neyi nasıl yazacağım beni ilgilendirir .. Bir sorunun varsa uyarı butonunu kullan .. Kimin üslubu daha düzgün herkes görüyor, şüphen olmasın .. Okumadan yorum yazmam, forumda insanlarla sürekli bir tartışmaya giren de ben değilim .. Senin yaptığın esprileri (!) beğenme zorunluluğumda yok ..
Yıllık 3 milyon € verebilecegine inanıyormusun Galatasaray'ın Alex'e ?
bende zaten onu diyorum tartışılacak bir konu varsa bu olmalı ... galatasarayın maddi yapısı tartışılabilir ama alex galatasaraya gelmez gibi yorumlara diyorum ... ayrıca galatasaray alex e o parayı bu sene verebileceğine inanıyorum ... ama verir mi onu bilmiyorum ... alex iyi bir futbolcu ama bu tarz transferlerden yararlanılamıyor maalesef ... seko nunda deiği gibi revivo olayı buna örmek ....
azizuzu
23.Şubat.2007, 17:02
Deniz Barış bile galatasaraya şu anki ekonomisi içinde 2 numara büyük gelir :D :D :D :D :D :D :D
El Comandante
23.Şubat.2007, 17:05
Deniz Barış bile galatasaraya şu anki ekonomisi içinde 2 numara büyük gelir :D :D :D :D :D :D :D
Aman ne komik.Espri yaptiginimi zannediyon?
Deniz kimki?O galatasarayin paf takiminda bile oynayamaz.
Lucas Neill
23.Şubat.2007, 17:17
galatasarayın paf takımı bence denize AZ birAZ deil baya bi büyük gelir
uAburak89
23.Şubat.2007, 19:16
Deniz Barış, çok çalışırsa Mehmet Güven'in yedeği olur ..
eGowiCh
23.Şubat.2007, 19:27
Gülüyorum Deniz Barış hakkında yapılan yorumlara :) Birçok kez milli forma giymiş Deniz Barış, tabii ki M.Güven'den çok daha iyi, şu an Türkiye'nin en iyi 5 ön liberosundan biridir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.
uAburak89
23.Şubat.2007, 19:39
Gülüyorum Deniz Barış hakkında yapılan yorumlara :) Birçok kez milli forma giymiş Deniz Barış, tabii ki M.Güven'den çok daha iyi, şu an Türkiye'nin en iyi 5 ön liberosundan biridir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.
Ben şu andaki durumlarına göre bu yorumu yaptım .. Mehmet Güven de Deniz Barış gibi top kaptırabilir .. Hiç şüphem yok yani .. Milli olması pek bişey ifade etmiyor .. Pek çok oyuncu var 5-10 defa milli olupta şimdi nerde oynadığı bile bilinmeyen ..
Nedvedmania
23.Şubat.2007, 19:44
:n::n:de:n:niz:n:ba:n:rış :n:
fenerbahce_1907
23.Şubat.2007, 19:53
inamoto Gs de oynuyosa Denız banko oynar;)
uAburak89
23.Şubat.2007, 19:58
Hıhı, bende öyle diyordum .. Zaten Fenerbahçe maçlarından sonra Lanet olsun Deniz, senin gibi futbolcu mu olur .. İş buraya geldiğinde Deniz kral ..
Sekopej
23.Şubat.2007, 20:01
Konu kilitlenmiştir arkadaşlar, nereden nereye geldi durum. Artık transfer gerçekleşirse onunla ilgili bir konu açılır, orada tartışırız...