PDA

View Full Version : burak yılmazı gol makinasına dönüştürmek...

salihs83
22.Şubat.2007, 18:10
selam arkadaslar ben su an 2008 yılındayım ve kadroma burak yılmazı aldım.
arkadaslar burak yılmazı gol makinesi yapmak istiyorsanız,burak yılmazı devamlı 11 de oynatın. taktigi en iyi kafa vurana,kornerleri yakın direge ayarlayın,burak yılmazıda hücum kornerlerinde ön direge yönlendirmeniz yeterli.gerisiniz burak a bırakın ve onun kafa gollerini izlemekten zevk almaya bakın....
su an ligde
19 macta
18 gol
9 asist
8 macın adamı
secildi

jaku88
22.Şubat.2007, 18:12
sen dönüştürdünmü? yoksa duydunmu dönüştürdüysen ss gösterirsen sevinirim

salihs83
22.Şubat.2007, 18:17
sen dönüştürdünmü? yoksa duydunmu dönüştürdüysen ss gösterirsen sevinirim

kardes ss yi nasıl yapcaz bilmiyorum su an burak
ligde 15 macta
15 gol
7 asist
5 macın adamı secildi.

jaku88
22.Şubat.2007, 18:24
kardes ss yi nasıl yapcaz bilmiyorum su an burak
ligde 15 macta
15 gol
7 asist
5 macın adamı secildi.

Kalvyede PrtScn diye bir tuş var, görüntü açıkken ona basıyorsun, painte girip yapıştır dediğinde o görüntü oraya gelecektir. Farklı kaydet deyip dosya türünü jpek olarak değiştirerek kaydet. Daha sonra bu adrese girerek http://imageshack.us/ yayınlamak istediğin görüntüyü seç ve upload de. Çıkan ekranda parantez içinde 1 yazan linki kopyala ve foruma yapıştır, tamamdır...

salihs83
22.Şubat.2007, 18:35
Kalvyede PrtScn diye bir tuş var, görüntü açıkken ona basıyorsun, painte girip yapıştır dediğinde o görüntü oraya gelecektir. Farklı kaydet deyip dosya türünü jpek olarak değiştirerek kaydet. Daha sonra bu adrese girerek http://imageshack.us/ yayınlamak istediğin görüntüyü seç ve upload de. Çıkan ekranda parantez içinde 1 yazan linki kopyala ve foruma yapıştır, tamamdır...

valla kardes oyun acıkken print screen e bastım hiç bişey olmuyor...
kamera yok ondanmıki?

arkadaslar burak sizin takımdaysa benim dedigim yöntemi bi deneyin ve 2,3 mac sonra sonucları bana söylerin dedigim gibi kornerlerde buragı yakın direge ayarlayın..köse vuruslarınıda yakın direge yapın...ok gerisini burak yılmaz a bırakın

can777
22.Şubat.2007, 19:04
adam almak varken saçma bence adam alırsın daha iyi ...

salihs83
22.Şubat.2007, 19:05
adam almak varken saçma bence adam alırsın daha iyi ...

(b) (b) (b) kardes sen adamı yine al yerli forvet uzun boylu yasıda genc tavsiye edrim....ilgilenenlere....(b) (b) (b)

submarine_18
22.Şubat.2007, 19:57
Kafacı arayıosanız buragı tavsiye etmem onun yerine nicola zigici alın daha iyi adamın boyu 2.02 arkadaşın dedigi ayarları yapın oda bayagı gol atar

salihs83
22.Şubat.2007, 20:29
oda fena degil ama burakta cok faydalı...hem genc zigiç 27 yasında...

anil luque
22.Şubat.2007, 20:30
bncde abı genclere yonelmek lazım

sitte
22.Şubat.2007, 21:05
arkadaslar burak yılmazı gol makinesi yapmak istiyorsanız,burak yılmazı devamlı 11 de oynatın. taktigi en iyi kafa vurana,kornerleri yakın direge ayarlayın,burak yılmazıda hücum kornerlerinde ön direge yönlendirmeniz yeterli.gerisiniz burak a bırakın ve onun kafa gollerini izlemekten zevk almaya bakın....
su an ligde
19 macta
18 gol
9 asist
8 macın adamı
secildi

inşallah iyi adandır 2009 da SAKARYAya gelecek

salihs83
22.Şubat.2007, 21:36
bncde abı genclere yonelmek lazım

ewet kardes sana katılıyorum su an 22 yasında gol ortalamasıda en üstte yazıyor....(b)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

inşallah iyi adandır 2009 da SAKARYAya gelecek

kardes dedigim gibi ayarlarsan cok verim alırsın...

yunushenry14
22.Şubat.2007, 23:04
Eğer uzun vadeli bir oyun oynuyorsak ve kanat atağı yapıyorsak Burak'ı 2-3 sene oynayıp sonra bırakacağımız bir oyun oynuyorsak Zigic'i tavsiye ederim.Çünkü kısa oyunda tecrübe uzun oyunda gelecek önemlidir.

besimselman
23.Şubat.2007, 02:14
su an ligde
19 macta
18 gol
9 asist
8 macın adamı
secildi

arkadaslar salih arkadasimiz dogru bi tespit yapmis cunku ben ayni taktikle (ama salihten duymadim cunku benim her zamanki taktigim) kral yaptim burak`i

http://img367.imageshack.us/my.php?image=burakty1.jpg

http://img82.imageshack.us/my.php?image=burakprofilgk3.jpg

enes__54
23.Şubat.2007, 15:43
en iyisini yapmis adam super oynuyor

salihs83
23.Şubat.2007, 16:37
Eğer uzun vadeli bir oyun oynuyorsak ve kanat atağı yapıyorsak Burak'ı 2-3 sene oynayıp sonra bırakacağımız bir oyun oynuyorsak Zigic'i tavsiye ederim.Çünkü kısa oyunda tecrübe uzun oyunda gelecek önemlidir.

ama fm oynayanlar uzun vadeli oynadıgı için burak 1 numara diyebilirim deneyin görün?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

arkadaslar salih arkadasimiz dogru bi tespit yapmis cunku ben ayni taktikle (ama salihten duymadim cunku benim her zamanki taktigim) kral yaptim burak`i

http://img367.imageshack.us/my.php?image=burakty1.jpg

http://img82.imageshack.us/my.php?image=burakprofilgk3.jpg

ewet kardes kornerlerde hep top ona geliyor genelde her macta gol atıyor...
aynı zamanda asist ide cok iyi...gol ortalamasıda baya yuksek....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

en iyisini yapmis adam super oynuyor

kornerleri dedigim gibi yaptıysan buragıda ön direge koyduysan tamam olay bitmiştir....

salihs83
27.Şubat.2007, 12:25
arkadaslar su an 2009 yılındayım ve bu sekilde burak gol kralı su an size vede takımında burak yılmaz bulunan oyunculara ısrarla tavsiye ederim deneyen arkadaslar sonucu bana söylerse sevinirim....

olumelegi
27.Şubat.2007, 20:15
SS ne demek yaa acıklarmısınızzz ......

emirr1903
27.Şubat.2007, 22:54
Fm 2007 de 15 üstü heading özelliği olan topçular çok kolay kafa golü atıo biraz fazla kafa golü oluo yani oyunda :S

spider3784
27.Şubat.2007, 23:05
SS ne demek yaa acıklarmısınızzz ......

screenshot demek bgu arada zigiç 25 yaşında

salihs83
28.Şubat.2007, 10:59
burak su an 1 sezonda 50 golu gecti arkadaslar bi deneyin.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar siz hala denemedinizmi????? :)

eses26eses26
01.Mart.2007, 11:52
yerli yıldızlar bencede önemli

koraygursoy
01.Mart.2007, 13:54
Yok Abi yaa bence geLecegi Dusunerek oynuyorsanız Cem SuLtan`ı aLın hem kafa hem ayak hem sag hem soL adamda hersey var ucana kacana vuruyor ve goL atıyor :D Tabi burada onemLi oLan Cem SuLtan`ı aLabiLmek.. Benim Kuzen CheLsea`yı caLıstırıyor Cem SuLtan`a tekLif yaptı GaLatasaray kLubu kabuL etti ama Cem SuLTan (tum MaddeLeri FuLLemesine Ragmen!)SozLesmeyi kabuL etmedi :D Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?

salihs83
01.Mart.2007, 15:20
kardes cem sultan biraz daha yetisesiye kadar burak sizin gol ihtiyacınızı giderirrrrrrr.. :)

emrecants
01.Mart.2007, 23:18
fenaa dill yhaa işe yarar

sıraç1903
03.Mart.2007, 01:21
arkadaşlar peki cornerlerde öndireğe nası yönlendiricez?

velideli
03.Mart.2007, 01:46
valla bende katılıyorum
özellikle şunu tavsiye ederim çift forvet oynayıp burak yılmazı yanına bitiriciliği yüksek bir oyuncu koyun ve burak yılmazı hedef adam secip pas stilini direk seçin. kanat oyuncularınıza orta hedefini hedef oyuncu olarak belirleyin sadece gol makinesi olmuyor asist adamı oluyor işte görüntüsü

http://img258.imageshack.us/img258/2632/buraknc4.png (http://imageshack.us)

salihs83
04.Mart.2007, 12:36
arkadaşlar peki cornerlerde öndireğe nası yönlendiricez?

kardes taktik e gel sonra sagda takım komutları var...kornerler hucumu yakın direk e ayarla.sonra burak yılmazıda hucum kornerlerde yakın direkte dur de ve gerisini ona birak bi sezonda baya bi kornerden kafa golu atarsin ..... :)

salihs83
16.Mart.2007, 10:47
yomu donusturen buragı :)

alf1789
16.Mart.2007, 11:20
Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?
o cocugu oyunda bulamazsın cunku yası henuz cok kucuk...barcelona yada transferı henuz gerceklesmedı sadece secmelerden gectı...ama genede soyleyeyım muhammet demırcı dıye bılıyorum...

taachinardi
16.Mart.2007, 14:38
Yok bence mantikli degil bu olyın burkla alakası yok bende DC oynayan Pique'yi kullanıyorum duran toplarda her maçta oynamamasına karşın 11 golu var bu zaten doğal Burak'lık bişey değil yani mevzuu.