PDA

View Full Version : FENERBAHÇELİ ORTEGA

recepural
21.Ocak.2004, 19:42
fENERBAHÇE'nin Arjantinli yıldızı ortega sezon sonuna kadar oynuyayım borçlarımı silin dediğinden dolayı sayın Başkanımız Aziz YILDIRIM Ortega konusunun şu an kapatmadığını gelişmeleri bekleyin dedi

e_mali
21.Ocak.2004, 21:12
Geri gelir.
İnşallah gelir, sewerim kendisini (ı)

recepural
24.Ocak.2004, 19:25
çok klas oyuncu vatana millete hayırlı olsun

recepural
24.Ocak.2004, 19:31
yaw e-mali bu fenerbahçenin ortasaha işi ne olacak daha 2, yarı başlamadı ama aksaklıklar ortaya çıkacak bir kaç maçta ben sana diyiyorum ki fenerbahçe orta sahadan çökecek bizde sap gibi ortada kalacağız üzülüyorum vallahi bu halimize ben bile buradan fenerbahçenin orta saha sıkıntısı olduğunu anlıyorum ama fenerli yöneticiler anlayamadı 3 tane de orta saha oyuncusu satıldı bu ne perhiz bu ne lahana Hakan Bayraktar Yusuf beş para etmeyen Erhan albayrak

recepural
26.Ocak.2004, 14:38
fenere ii bir orta saha lazım adı ise ariel Ortega hayırlı olsun ama bir pek bir hayır göremedik (a)

e_mali
26.Ocak.2004, 18:35
Ortega gelsin istiyordum ama artık geç oldu. Bu saatten sonra gelse anca 5-6 maçta oynar. Mehmet Yozgatlı alınırsa sağ kanatta iyi olur kanımca. Tuncayda solda verim vermiyor. Bakalım, hayırlısı.
Bu arada Daum Serveti oynatmıyor, ona çok üzülüyorum.

recepural
29.Ocak.2004, 13:24
ORETGA fenerbahçe ile anlaştı trabzon maçından sonra forma giyecek bugun yapılan bir açıklamaya göre fenerbahçe 1,5 yıllık bir anlaşma önerdiği öne sürülüyor bu antlaşmanın bilgileri 1,5 senelik olacak 1,750.000 dolar alacak ve fenerbahçenin formasını tekrar giyecek

recepural
29.Ocak.2004, 13:25
ORETGA fenerbahçe ile anlaştı trabzon maçından sonra forma giyecek bugun yapılan bir açıklamaya göre fenerbahçe 1,5 yıllık bir anlaşma önerdiği öne sürülüyor bu antlaşmanın bilgileri 1,5 senelik olacak 1,750.000 dolar alacak ve fenerbahçenin formasını tekrar giyecek

recepural
05.Şubat.2004, 11:44
Ortega Ateş Çemberinde

Asbaşkanımız Osman Yalçın, Ortega'nın 10 gün içinde karar vermesi gerektiğini açıkladı. Yalçın, sürenin dolmak üzere olduğunu dile getirerek, 'Umarım aklı başına gelmiştir. Kendisine bir yıl için istediği 2 milyon dolardan daha az bir rakam önerdik. Ya kabul edecek, ya da evi arabası, herşeyini haciz etmek için gereken işlemleri başlatacağız' diye konuştu. Osman Yalçın, Ortega'nın önerdiği teklifin kabul edilebilir olmadığını açıkladı. Asbaşkanımı< şunları söyledi; 'Sürekli kurnazlık yapmak istiyor. 6 ay gibi kısa bir süre oynayıp, daha sonra kiralık olarak gitmesi mümkün değil. Fenerbahçe bu transferde zarar görmüştür. Bu dakikadan sonra da 11 milyon dolarını almak için gerekeni yapacaktır' diye konuştu.

hayırlısı olur inşallah

recepural
05.Şubat.2004, 11:49
oylarınızı bekliyorum

recepural
05.Şubat.2004, 12:57
tebrikler ortega gelebilirim dedi.

Cfksanal
06.Şubat.2004, 15:49
İnşallah gelmez. Yine takımın halinin bozulmasını istemiyorum.

çArŞı 21
06.Şubat.2004, 16:04
cm'de ortega'nın disliked club fenerbahçe :mrgreen:

recepural
06.Şubat.2004, 19:06
şimdi yazdıklarım ve düşündüklerin güzel ortega'da güzel bir oyuncu o zaman takımda gruplaşma vardı izin veriliyordu şimdi bu gibi durumlar yok. anlayabildinmi

e_mali
06.Şubat.2004, 20:30
Nihat Özdemir "Ortega gelmez, isteklerimize pek olumlu yaklaşmadı, ama kabul ederse gelebilir" gibi bir laf sarfetmiş. (c)

recepural
07.Şubat.2004, 11:20
e-mali ortega gelmezs, benim de okuduğum bir yazıda hacize gidilecek 12milyon dolar'a göre bence bu terbiyesiz bir oyuncu

recepural
07.Şubat.2004, 16:17
boş verelim bugun ortega'yı maç heyecanı yaklaşıyor ortega gelse bile ben mi tribün'e çıkacam.

recepural
10.Şubat.2004, 21:34
ORTEGA SAMİMİ DEĞİL
Arial Ortega konusunda Türk spor dünyası için FİFA'da yüksek mahkemede kazandıkları davanın çok önemli olduğunu bildiren Özdemir, ''Her zaman futbolcu haklı çıkardı. İlk defa bir spor kulübü haklı
çıkmıştır'' dedi. Kendilerinin Ortega'yı kazanmak istediklerini, ama Ortega'nın kafayapısını bir türlü düzeltmediğini, samimi davranmadığını iddia eden Özdemir, ''Belki kendisi samimi davransa bile onun işlerini takip edenmenajerleri, avukatları hiçbir zaman samimi olmadılar. Fenerbahçe'ye gelmek istedi ama gelirken onun şartlarıyla değil artık, bizim şartlarımızla gelmesi lazımdı. Fenerbahçe'nin maddi menfaatlerini düşünmemiz gerekiyordu. Onun için çok dikkatli davrandık ve bir daha oyuna gelmek istemedik. Eğer biz Ortega'nın şartlarını kabul etseydik bu bir oyundu. Belli bir zaman sonra yine küsüp gidecekti. Bu sefer deFenerbahçe'nin yüksek mahkemede kazanmış olduğu 11 milyon dolardan vazgeçmiş olacaktık'' diye konuştu.

samuray03
20.Şubat.2004, 22:12
Ortega gelmez _ gelemez _ gelmemeli o kadar.

recepural
21.Şubat.2004, 12:53
hiç bir zaman peşin yargılı konuşma gelir veya gelmez bu onun tercihi gelsae bile bu saatten sonra bir işe yaramaz...

recepural
25.Şubat.2004, 13:48
fenerbahçede günden her zaman ortega krizinde olmuştu ortega artık fenerbahçeye dönmelimi dönmemelimi diyoruz birbirimize ama artık çok geç çünkü fenerbahçe yeni ortegalarını bulmaya başladı bu hafta ümitti ilerleyen haftalarda kim olur bilinmez.

recepural
27.Şubat.2004, 12:17
Fifa, Ortega Sorununu Çözmek İstiyor...

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Kulüp avukatlarımız, Ortega konusunu görüşmek isteyen FIFA`nın daveti üzerine, Zürih`te her iki tarafın da hazır bulunacağı toplantıya katılacaklar. Toplantı, 2 Mart 2004 Salı günü saat 16.00`da Zürih`teki FIFA Genel Merkezi`nde yapılacak.

capriceman
19.Kasım.2005, 06:15
Gelsin gelsin iyi olur :mrgreen:

Nostalji hesabı :mrgreen:

PhotoGrapher
19.Kasım.2005, 14:09
Gelsin gelsin iyi olur :mrgreen:

Nostalji hesabı :mrgreen:Ben de basligi görrünce sasirdim nerden cikti yine ortega diye ilk mesajin tarihine bakinca... :mrgreen:

tombul taho
19.Kasım.2005, 14:41
bu aralar eski konuları geri getirmeyi planladınız galiba :mrgreen:

Legolas007
19.Kasım.2005, 14:48
bu repcepural nası ard arda msj attı yaw :roll: :roll: :roll:

Archilles
19.Kasım.2005, 14:52
ortega gelmez fenerbahceye (ı)

Legolas007
19.Kasım.2005, 14:58
Gelms tabi (ı)