PDA

View Full Version : "Geçen seneyi unutmasınlar"

Maksic
22.Şubat.2007, 20:06
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Necati Ateş, Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında çok şeyin değişebileceğini söyledi.

Necati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon yaşadıkları mutluluğu tekrarlayabilmek için yeniden şampiyon olmaları gerektiğini belirterek, ''Fark tekrar kapanabilir. Biz de öne geçebiliriz, Beşiktaş da öne geçebilir. Bu işler belli olmuyor. Şampiyonun şimdiden belirlenmemesi gerekir. Şampiyonluk yarışında neyin ne olacağı şimdiden belli olmaz. Dereyi görmeden kimse paçaları sıvamasın'' diye konuştu.

Geride kalan sezonda da benzer şeklide Fenerbahçe'nin puan olarak önde olduğunu hatırlatan Necati, ''Şampiyonun ilan edilmesi için çok erken davranılıyor. Geçen sene de böyle olmuştu. Sonunda biz şampiyon olduk. Bunu unutmasınlar'' dedi.

Ayrıca, büyük takımların bu sezon çok fazla puan kaybetmesini, Anadolu takımlarının güçlenmesine bağlayan yıldız futbolcu, ''Büyük takımlar çok puan kaybetmiyor. Anadolu takımlarımız daha iyi olmaya başladı. Bu aslında çok güzel bir şey. İnşallah daha da güçlenirler. Neden bir şampiyonluk adayı çıkarmasınlar. Bu Türk futbolunun gelişmesi için çok önemli'' ifadelerini kullandı. 22.02.2007

Kaynak : AA

TR.CaPTaiN
22.Şubat.2007, 20:22
Her sene aynı sey olmaz Necati.

Eray Dengiz
22.Şubat.2007, 21:16
Geçen sene geçen senede kaldı.. Bu seneye baksınlar kendileri..

GeNç KaRTaL
22.Şubat.2007, 21:29
geçen seneki ruhu göremiyorum ben gs de

can777
22.Şubat.2007, 23:14
yine şampiyonuz fenerliler merak etmeyin ..

World Hollow o1
22.Şubat.2007, 23:15
yine şampiyonuz fenerliler merak etmeyin ..

Her Zaman asLan BaLa kupa aLamaz.. Sizin akliniza geLiyormu Fenerbahcenin 100 yilinda Sampiyonlugunu aLacaginiz Elinden Fenerbahce GALATASARAY deqiL

uAburak89
22.Şubat.2007, 23:16
Geçen sene unutulmaz zaten, ancak önümüze bakmalıyız .. Dün dünde kaldı, bugünü yaşamak lazım ...

Universal
22.Şubat.2007, 23:16
Her sene aynı şey olmaz. Unutmasınlar söylenerek değil oynanarak kazanılır. Bu sene G.Saray'da geçen seneki ruh yok.

uAburak89
22.Şubat.2007, 23:18
Her Zaman asLan BaLa kupa aLamaz.. Sizin akliniza geLiyormu Fenerbahcenin 100 yilinda Sampiyonlugunu aLacaginiz Elinden Fenerbahce GALATASARAY deqiL

Geçen seneki baldı, ondan öncekilerde .. Uefa da tesadüf, Süper Kupada hediye zaten .. :cool:

SYLaR
22.Şubat.2007, 23:19
Necati'de zaten geçen senede kaldı

Sekopej
22.Şubat.2007, 23:20
Sağolsunlar unutturmuyorlar bize, her hafta açıklamalarla hep hatırlatıyorlar, o nedenle Necati merak etmesin, unutmayız.;;)

ultraslanerdem
22.Şubat.2007, 23:23
Zaten şampiyonluğumuzda kesin....

Fıratcan Alçınkaya
22.Şubat.2007, 23:46
Fenerbahçe nin 2 zor deplasmanı var önünde... Druma göre herşey olabilir ama banada sanki FB olcak gibi geliyor...

azizuzu
23.Şubat.2007, 16:53
bizimkiler artık hayır işlerini bıraktı bu sene olmaz o dediğiniz :D :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

su önümüzdeki 3 maci kayipsiz kapatirsak 9 puan alirsak,sampiyonlugun en büyük adayiyiz.´

Bazilarinin hayallerinde bile göremeyecegi kupalari aldik,basarilar kazandik,bal,tesedüf oluyor.

Size göre tesadüf bize göre söke söke

Siz rüyanizda göremezsiniz kupa bizim müzemizde...

daha aday bile olamamışsınız lig bitecek yahu :D :D :D :D :D :D :D

El Comandante
23.Şubat.2007, 17:24
bizimkiler artık hayır işlerini bıraktı bu sene olmaz o dediğiniz :D :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

daha aday bile olamamışsınız lig bitecek yahu :D :D :D :D :D :D :D

13 hafta var daha,sen kafayi yorma.Ben o manada söylemedim hala sampiyonlugun en büyük adayiyiz ama o maclari kazanirsak sampiyonlugumuz garanti manasinda demek istedim.

coolnash
23.Şubat.2007, 19:23
Bu sene çok enteresan bir lig mücadelesi var.Şu anda ki puan durumunun fazla bir önemi yok.Şampiyon geçen seneki gibi son haftada belli olur.

asatilla
23.Şubat.2007, 19:47
Geçmişe mazi derler.Geçen sene şampiyon olan galatasaray denizlispor sayesinde şampiyonluğu kazandı bunuda kimse unutmasın.
Ayrıca bu saatten sonra geçmişi konuşmanın bir anlamı yok.Sezon sonunda kimin şampiyon olacağını hep birlikte göreceğiz.

uAburak89
23.Şubat.2007, 19:50
Geçmişe mazi derler.Geçen sene şampiyon olan galatasaray denizlispor sayesinde şampiyonluğu kazandı bunuda kimse unutmasın.
Ayrıca bu saatten sonra geçmişi konuşmanın bir anlamı yok.Sezon sonunda kimin şampiyon olacağını hep birlikte göreceğiz.

33 maç hiç futbol oynamadık zaten .. Her maçı denizli sayesinde kazandık .. Denizli rakiplerimize teşvik primi vermesine rağmen biz heyacanlı olsun diye her maçı kazanmadık .. Bazen insanları anlamıyorum ... Neden objektif olmayı başaramıyorsunuz ?? Galatasaray'ın yaptığı herşey şans yada tesadüf (!) zaten ..

Mirza
23.Şubat.2007, 20:26
Galatasaray gercektende gecen sene son ana kadar kovaladi bizi ve emeginin karsiliginida aldi sans ile hic alakasi yok. Bu sene öyle bir sey olacagini hic zannetmiyorum. 100. yil oldugu icin yönetim gecen seneki gevsekligi göstermezler bir de gecen seneden ders cıkarmıslardır.

SYLaR
23.Şubat.2007, 20:29
İki takımda çok kötü futbol oynuyor.Beşiktaş gelip şampiyon olursa hiç ama hiç şaşırmam.

ewrim_FB
24.Şubat.2007, 01:22
Geçen seneki baldı, ondan öncekilerde .. Uefa da tesadüf, Süper Kupada hediye zaten .. :cool:

uefa nın tesadüf,süper kupanın hediye olduğunu burada söyleyen oldu mu da gocunuyorsun???

geçen seneye gelince gs sonuna kadar kovaladı elinden geleni yaparak son maçtada fenerbahçenin beceriksizliğiyle kupayı aldı ancak geçen sene gs de ruh vardı bu sene yok...

TR.CaPTaiN
24.Şubat.2007, 01:25
Bu senenin kurtulusu yok sampiyonluk geliyor ha bu sampiyonluk yeterli mi ? Tabi ki degil en az 3 kupa almalıyız(Turkcell Super Lıg,Turkıye Kupası,Turkıye Super Kupası) Yani Türkiye'de ki kupalara ambargo koymalıyız.

uAburak89
24.Şubat.2007, 10:07
uefa nın tesadüf,süper kupanın hediye olduğunu burada söyleyen oldu mu da gocunuyorsun???

geçen seneye gelince gs sonuna kadar kovaladı elinden geleni yaparak son maçtada fenerbahçenin beceriksizliğiyle kupayı aldı ancak geçen sene gs de ruh vardı bu sene yok...

Daha önce bunu söyleyenleri de gördüm, hızımı alamadım .. Gocunacak bişey yok, aksine Gurur Duyuyorum Takımımla ..

meddah
24.Şubat.2007, 11:54
Necati kim yahu? Altyapıdan mı geldi?

Berkaiser
24.Şubat.2007, 14:16
Geçen sene takımda hırs vardı,bu sene o hırsı maalesef göremiyoruz.Umarım Necati'nin dediği gibi olur ama bu sene işimiz çok daha zor.