Log in

View Full Version : Roeder iyice saçmaladı

Omerdinho
25.Şubat.2007, 12:01
UEFA Kupası 4. turunda Alkmaar'ın rakibi olan Newcastle'ın hocası Glenn Roeder, bu eşleşmeyi yorumlarken çok tartışılacak bir gaf yaptı. Sabah Gazetesi'nin 25 Şubat 2007 tarihli haberine göre Roeder, "Tercih yapmam gerekseydi, Bir Hollanda takımını bir Türk takımına tercih ederdim. Böylece atmosferin çok daha sıcak ve oldukça düşmanca olduğu İstanbul'da oynamak zorunda kalmazsınız. Hollanda'da ortam çok daha medeni" dedi. Roeder'in medeniyetle ilgili yorumu tartışılacak gibi görünüyor. Roeder diğer taraftan Van Gaal'e meydan okudu: "Kendisinin dünyanın en iyi teknik direktörü olduğu yolunda iddialar var. Kariyerinin belli dönemlerinde, meslekte en üst düzeylere gelmiş birisi. Ama ben AZ Alkmaar maçı için sabırsızlanıyorum. Futbol zekalarının taktik savaşı olacak." Bu arada ırkçılık suçlamasına hedef olan ve hakkındaki kararı bekleyen Emre'nin AZ Alkmaar karışısında oynayıp oynamayacağı kesinlik kazanmadı.

25.02.2007

Kaynak : Sabah

GeNç KaRTaL
25.Şubat.2007, 12:07
yaw bu medeniyet görgüsüzü ingilizler bizden ne istiyor yaw zaten emre'yide karalama kampanyası başlattılar:mad:

Omerdinho
25.Şubat.2007, 12:13
Ingiliz basini Roeder icinde kampanya baslatsin :)

uAsamet91
25.Şubat.2007, 12:22
yaw bu medeniyet görgüsüzü ingilizler bizden ne istiyor yaw zaten emre'yide karalama kampanyası başlattılar:mad:

evt hakisin

nekop
25.Şubat.2007, 13:16
"Tercih yapmam gerekseydi, Bir Hollanda takımını bir Türk takımına tercih ederdim. Böylece atmosferin çok daha sıcak ve oldukça düşmanca olduğu İstanbul'da oynamak zorunda kalmazsınız. Hollanda'da ortam çok daha medeni" .

Adam haklı...

y_layta
25.Şubat.2007, 13:59
kendi ingiliz holiganlarına baksınlar

deniz.91
25.Şubat.2007, 14:06
adam mı yiyoz biz bence yalan haberdir takımında emre belözoğlu oynuyo böle konuşmaz

Burak Duran
25.Şubat.2007, 14:07
peki bu ırkçılık olmuyor mu?

World Hollow o1
25.Şubat.2007, 14:08
Onun için Demi Adam Yaralanıyor Kim Ne Derse Desin Türkiye de Futbol oynanmaz Kardeşim oynanmaz.

y_layta
25.Şubat.2007, 14:09
bide bize barbar diolar holiganlar gittiği yeri yıkıyolar nese ben sinirlendim

Fıratcan Alçınkaya
26.Şubat.2007, 14:25
Medeniyetten söz eden kısım ingilizler olunca gerçekci bulmuyorum... Hepsi holigan onların... Bizim yarımız bile olamaz onlar...