Log in

View Full Version : Beşiktaş Stepanov'u istiyor

Maksic
25.Şubat.2007, 15:43
Beşiktaş, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın kadrosunda düşünmediği ve yedek soyundurduğu Milan Stepanov'a talip oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın daha önceden beğenisini kazanan defans oyuncusu için Beşiktaş yönetimi, Bordo-Mavili takıma teklifte bulundu.

Beşiktaş filelerine iki gol bırakarak takımının zaferinde büyük pay sahibi olan Umut, Ceyhun'la birlikte sevincini taraftarla paylaştı. Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'a, "Şayet Ziya Doğan hocamız önümüzdeki sezon için Stepanov'u düşünmüyorsa biz kendisine talibiz ve kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için bize gerekli kolaylıkları sağlayın." dediği öğrenildi.

Başkan Nuri Albayrak'ın ise, öncelikle bu konuyu Ziya hocanın bileceğini, yönetim kurullarında da tartıştıktan sonra bir karara varabileceklerini belirterek, "Şu an için bu oyuncu bizde fazla forma şansı bulamıyor; ancak sezon sonunda da hocamız düşünmez ve Stepanov'u kadromuzda tutmak istemez isek öncelik sırası Beşiktaş'a ait." sözünü verdiği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin Stepanov için girişimlerde bulunduğu haberine Teknik Direktör Jean Tigana çok sevindi. Başarılı çalıştırcının, genç ve gelecek vaadeden Stepanov'un tranasfer edilmesi halinde orta göbekte Gökhan Zan ile birlikte oynatmayı düşündüğü ifade edildi.

Öte yandan Beşiktaş Kulübü eski futbolcularından Güven Önüt'ün vefatının 4. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Siyah-Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda şöyle denildi: "Siyah-Beyazlı formamız altında iki Türkiye ligi şampiyonluğu yaşayan, 1960-69 yılları arasında 225 maçta oynayıp 94 gol atan, 1962-63 sezonunda 19 golle Beşiktaş'ımızın ilk Önüt'ünü saygıyla anıyoruz." 25.02.2007

Kaynak : Zaman

nekop
25.Şubat.2007, 15:46
Satalım nakit 10 milyon euro :)

asatilla
25.Şubat.2007, 15:47
Belki satarlar ama bir aralar chelsea alip olmuştu stepanov'a fakat trabzon teklifi reddetti.Eğer chelsea bu sefer devreye girerse bu adam kesin chelsea de

deniz.91
25.Şubat.2007, 15:49
ya chelsea transferi yalandır dolu adam varken alırmı stepanovu

El Barto
25.Şubat.2007, 15:51
yok abi ya almazlar adammı yok başka.beşiktaş alır ama bak yalan yok :D

M.Scofield
25.Şubat.2007, 15:57
gıderse avrupaya gıder

uAsamet91
25.Şubat.2007, 16:10
ya abi yalan haber kaynaga bakin

uAburak89
25.Şubat.2007, 18:09
Yazacak haber bulamadıkları için, uydurmasyon haberlerle doldurmaya çalışıyorlar gazete sayfalarını ..

Bordo61Mavi
25.Şubat.2007, 18:10
Chelsea olayi yalan degil, ben ingilterede yasiyorum, burda gazeteler yalan soylemez. 2-3 defa yazildi Stepanov u istedikleri

10_Osmanozc
25.Şubat.2007, 20:07
Chelsea haberi yalan değil.Stepanov ve Nuri Albayrak'da doğruladı.

Beşiktaş'a gelince yıldız takıntısı olan Ziya Doğan takımın başında oldukça bu transferin gerçekleşme olasılığı bir nebze daha yüksek.

CeNTeR_TR
25.Şubat.2007, 20:10
yahu anlamadım gitti daha transfer döneminin başlamasına yıllar var adamlar hala daha transfer yapacaz diye taraftarları kandırıyorlar acaba nedeni ney ?

ultraslanerdem
25.Şubat.2007, 20:22
yahu anlamadım gitti daha transfer döneminin başlamasına yıllar var adamlar hala daha transfer yapacaz diye taraftarları kandırıyorlar acaba nedeni ney ?

Çok basit.Aldıkları Trabzon yenilgisini taraftarlarına unutturmak...

yatebos
26.Şubat.2007, 00:02
yalandır yha bu gazetelerdeki haberlerin alayı yalan

Fıratcan Alçınkaya
26.Şubat.2007, 00:05
Beşiktaşı bilmem ama chelsea almaz Stepanov u...

nerazzuri
26.Şubat.2007, 00:07
Ya Beyler Bu Adamin Ne Dİye İstİolar Ya Bİzİm Edu Bİle Bundan İİyİ Ya

Del Piero_10
26.Şubat.2007, 02:06
Satalım nakit 10 milyon euro :)

Nesta'yı alırlar o paraya.

GeNç KaRTaL
26.Şubat.2007, 07:51
stepanov iyi bir oyuncu beşiktaşımızın ihtiyacı olduğu bir isim avrupadan önce beşiktaşda oynayabilir sezon sonunda i.akın-stepanov takası olabilir

Fietra 10
26.Şubat.2007, 12:37
Ya Beyler Bu Adamin Ne Dİye İstİolar Ya Bİzİm Edu Bİle Bundan İİyİ Ya

bunu espri olarak kabul ediyorum ;)

nerazzuri
27.Şubat.2007, 17:14
bunu espri olarak kabul ediyorum ;)

sen oyle kabul et bbenim için öyle

y_layta
27.Şubat.2007, 18:22
arkadaşlar stepanovun türkiyede başka takıma gitmeyeceğinden eminim avrupada isteyen var bu doğru
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edu meselesi ise güldürme beni.fener trabzon maçını hatırla.adamı tutamadınız kafasını kırdınız

nerazzuri
27.Şubat.2007, 19:01
arkadaşlar stepanovun türkiyede başka takıma gitmeyeceğinden eminim avrupada isteyen var bu doğru
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edu meselesi ise güldürme beni.fener trabzon maçını hatırla.adamı tutamadınız kafasını kırdınız

zu hahahahah çok komix.... edu stephanovdan daha iii stephanov kazma bi kere

y_layta
27.Şubat.2007, 19:14
neyseki tartışmalara girmiyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
istediğine sor

Omerdinho
27.Şubat.2007, 19:38
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

adam kendi dustu kirdi kafayi :D
iyi olsa yedekte oturmazdi
Edu bu adamdan iyidir bencede.

nerazzuri
27.Şubat.2007, 22:06
adam kendi dustu kirdi kafayi :D
iyi olsa yedekte oturmazdi
Edu bu adamdan iyidir bencede.

kendi kirdi kafasini doru :D:D:D edu stepanov dan daha iiiiyii

ultraslanerdem
27.Şubat.2007, 22:17
Edu daha iyiymiş.O zaman niye Chelsea Stepanov'u istedi...

uAburak89
27.Şubat.2007, 22:23
Edu futbolcu mu yahu ? Tomas bile Edu'dan daha iyidir .

10_Osmanozc
27.Şubat.2007, 22:31
Yav ha iyi ha kötü ne diye sazanlama atlıyorsunuz.

dick
27.Şubat.2007, 23:12
zu hahahahah çok komix.... edu stephanovdan daha iii stephanov kazma bi kere

Edu tam bir top cambazı zaten,sihirli bilekleri var

Omerdinho
27.Şubat.2007, 23:15
Edu daha iyiymiş.O zaman niye Chelsea Stepanov'u istedi...

Chelsea istedide niye gitmedi???
Hikaye onlar ona bakarsan Eduyuda milan istemis güya?
inanmiyorum ben böyle haberlere Chelsea onu isteseydi kosa kosa giderdi trabzonda yedek beklemektense chelsea nin Rezerv takiminda oynar daha iyi

uğuray1907
27.Şubat.2007, 23:17
sırada chelsea var beşiktaş alamaz bence ondan önce chelsea var benim bildiğim

bjkmete
28.Şubat.2007, 01:05
BJK ye çok yararlı olur bence hep beğenmişimdir Stepanov u.Özellikle hava toplarında Gökhan Zan hariç hiç bir hakimiyeti olan oyuncu yok defansta.Ama eğerki Coloccini yi düşünürlerse o zaman tabiiki Coloccini derim

nerazzuri
28.Şubat.2007, 05:57
sırada chelsea var beşiktaş alamaz bence ondan önce chelsea var benim bildiğim

ya abi hala chelsea var chelsea var diosunuz ya chelsea shevchenko ya 60 m € civarında para wermiş trabzon 5 istemiş 10 istemiş onlar için paramı? eğer chelsea bu oyuncuyu gerçekten isteseydi devre arasında basardı parayı alırdı? hem diyelimki istedi demekki kazmaki bi 5 € bile wermediler......