View Full Version : Kaleci Volkan
burakao
26.Şubat.2007, 06:36
Yahu yeter yaaaa !!! topa oleeee bakmasi uyuzma gidio !! ya bi hareket bisey yapsa, gol olsa bile sansiz kaleci diyecem. ama yok kardesim yok ya. film izler gibi bakio sonra bide defansa bagirio. valla erman hocam dogru dio maratonda. bir kaleci bi kac maci kurtarmasi lazim. ya yeter ya her mac bole olmazki. alkmar macinda 2ci gol resmin volkanin ustune geldi. yok abi yeter. bu herif istanbulsporda fln oynarda feneri kaldiramio. cok baski var.
GeNç KaRTaL
26.Şubat.2007, 07:54
volkan pozisyon duruş hatası yapıyor bence antrenörlerin volkanın eksikliklerini daha çok çalışarak kapatmalılar
Fıratcan Alçınkaya
26.Şubat.2007, 14:30
O toplar o gol olurmu
Kale böyle korunurmu volkan o topa bir uçsan
Saçların bozlurmu uç volkan uçamazmısın...
-FB nin acilen kaleye bir çözüm bulması lazım...
nekop
26.Şubat.2007, 14:56
İnşallah Fenerbahçe formasını uzun seneler giyer tüm Trabzonsporlu taraftarlar olarak daima Volkan'ın arkasındayız...
bence f.b taraftarları en kolayını yapıyor .... takımda suçluyabilecekleri kim var volkan ... arkadaşlar dün maçı izlemediniz mi tamam volkan gol yedi hatalıda bir gol yedi ama hiç gol atamayan etkisiz oynayan kezman a alex e tümer e neden bişey demiyorsunuz ... ama pardon onlar yıldız oyuncu değğil mi ....
Universal
26.Şubat.2007, 16:36
Kaleci Volkan diye bir konu açmışsın ama konunun başlığında ki Kaleci kelimesini kaldırmak gerekir. :)
bence f.b taraftarları en kolayını yapıyor .... takımda suçluyabilecekleri kim var volkan ... arkadaşlar dün maçı izlemediniz mi tamam volkan gol yedi hatalıda bir gol yedi ama hiç gol atamayan etkisiz oynayan kezman a alex e tümer e neden bişey demiyorsunuz ... ama pardon onlar yıldız oyuncu değğil mi ....
Hadi bir hatalı gol yersin tamam doğaldır. İki gol yersin ona da tamam hadi üçde yedin ama her maç hatalı gol yenmez ki. Bir maçtada kurtar.
yatebos
26.Şubat.2007, 16:48
bana gore volkan kotu kaleci deildi biz onunla sampiyon olmustuk fakat ilk 11 de direk oynarken rustu geldi we volkan ı kesildi daum onda da performans dusukuluu oldu o samandan beri hala eski volkanı arıorus... volkan yediği gollerde hep pozisyon hatası yapıo ayrıca cok kilo aldı formdan dustu refleksleri zayıfladı VOLKAN KESİNLİKLE KÖTÜ KALECİ DEĞİL fakat formsuz su an onu dinlendirip serdarı oynatmak en iisi olur cunku bu gidisle fenerbahce volaknı kaybedecek volkan ı dinledirirken özel antreman programı uygulanması we eski gunlerine donmesi için ne gerekiosa yapılmalı... volkan rustuden sonraki milli takım kalecimizdir bu unutulmasın
19_SeRDiNÇ_05
26.Şubat.2007, 16:50
ingiltere milli takımından 8 gol yiyen kova Yaşara benzemeye başladı:D :D
Universal
26.Şubat.2007, 17:07
Fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı nedeniyle taraftar ve basın tarafından eleştirilen kalecisi Volkan Demirel, taraftarlardan takıma olan güvenlerini yitirmemelerini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.
Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Volkan, AZ Alkmaar'la yapılan ve berabere biten maçtan sonra Antalya deplasmanından da mağlubiyetle döndükleri için takım olarak çok üzgün olduklarını belirterek, "Son haftayı inanılmaz yoğun geçirdik. Kaybetmediğimiz, berabere kaldığımız bir maçla turdan elendik. Ardından Antalya deplasmanından mağlubiyetle döndük. Takım olarak gerçekten herkesten fazla üzülüyoruz. Özellikle Antalya deplasmanında tribünlerden şahsıma yapılan kötü tezahüratları sindirmem oldukça zor oldu. Kaleciler maçlarda gol yedikleri zaman eleştiri odağı oluyorlar. Bu nedenle taraftarlarımızın da tansiyonun yükseldiğinin farkındayım. Bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
Sahada takım olarak hedefe kitlenmiş bir şekilde mücadele ettiklerini hatırlatan genç kaleci, "Bu nedenle bize hiçbir zaman güvenlerini kaybetmesinler. Bizim her zaman olduğu gibi 100. yılımızda da en büyük desteğimiz ve gücümüz taraftarlarımız. Taraftarlarımızın her ne olursa olsun üzerimde taşıdığım Fenerbahçe formasına ve verdiğimiz emeğe sahip çıkmalarını bekliyorum. Önümüzdeki oynanacak bir çok maç var ve onların desteklerini gösterecek bir tutum içinde olmaları gerekiyor. Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım" diye konuştu.
y_layta
26.Şubat.2007, 18:02
O toplar o gol olurmu
Kale böyle korunurmu volkan o topa bir uçsan
Saçların bozlurmu uç volkan uçamazmısın...
-FB nin acilen kaleye bir çözüm bulması lazım...
BESTENİ beğendim bende üzlüyorum bi trabzonlu olarak çünkü milli takımında kalecisi...Bi tatile ve sonrada bol antrenmana ihtiyacı var
uAburak89
26.Şubat.2007, 18:11
En azından bir hareket yapsa bu kadar kızmaz taraftar sadece bakıyor ..
can777
26.Şubat.2007, 18:46
volkan 'ın hataları tren vagonları giibi ğeş peşe geliyo adam sırf fenere değil türk milli takımına da zarar vermeye başladı .
Omerdinho
26.Şubat.2007, 18:48
ara transferde deivid i yollayip martinezi alamadilar
eGowiCh
26.Şubat.2007, 20:11
Volkan çok iyiydi Schalke maçına kadar, ondan sonra ne olduysa bozuldu, hele bu sene, hatalarının arkası kesilmedi.
Umarım düzelir, eğer böyle devam ederse milli takıma da alınmaz, kaybeden Türk futbolu olur; kaleci kıtlığı çektiğimiz bu dönemde özellikle...
El Barto
26.Şubat.2007, 20:16
ingiltere milli takımından 8 gol yiyen kova Yaşara benzemeye başladı:D :D
bencede yaşar abisini örnek alıyo bu çocuk :D
asatilla
26.Şubat.2007, 20:32
Adam utanmadan bide taraftarlara küfür ediyor.
Emurafu
26.Şubat.2007, 20:33
Volkan Ve A milli takim isimiz zor galatasaraydaki Fevzi gayet iyi
ronaldinhocem
26.Şubat.2007, 20:54
abi o kalenin büyüklüğü ne kadar büyük bilen warmı diceksiniz ki o kaleci deilmi uçacak heralde - adam topa öle bi falso werdi ki zaten volkanın önünde 1-2 tane adam wardı göremedi topu yer tutuşuda yanlıştı ama defans o adamı nasıl bırakır defansın solunda oynayan kişi nerde bunu sorgulamalı fenerli taraftarlar bence-ayrıca cordobanın kurtarışı olmasa belkide şimdi volkana bu kadar yüklenilmezdi
fenerli taraftarlar kalecinize sahip çıkın siz sahip çıktıkca onun kendine güveni gelecek ve iyi maçlar çıkaracaktır
bizim taraftarlar içinde geçerli bu sözler hemen 1 maç kaybettik die şampiyonluk gitti mi hayır hiç bir şey belli olmaz
yılmaz vural ın dediği gibi antalyaspor gizli 2. olabilir bile daha herşey bitmiş deil ben beşiktaşa inanıyomda tiganaya inanamıyom yaw neyse
TR.CaPTaiN
26.Şubat.2007, 20:56
Her oyuncunun kötü olduğu dönemler vardır.Volkan'da bu dönemi yaşıyor ve o fizigine ragmen ondaki reflex harika. Bence zaman tanınmalı.Cünkü sadece Fenerbahce için degil A milli takım içinde lazım bize.
yatebos
26.Şubat.2007, 21:02
Fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı nedeniyle taraftar ve basın tarafından eleştirilen kalecisi Volkan Demirel, taraftarlardan takıma olan güvenlerini yitirmemelerini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.
Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Volkan, AZ Alkmaar'la yapılan ve berabere biten maçtan sonra Antalya deplasmanından da mağlubiyetle döndükleri için takım olarak çok üzgün olduklarını belirterek, "Son haftayı inanılmaz yoğun geçirdik. Kaybetmediğimiz, berabere kaldığımız bir maçla turdan elendik. Ardından Antalya deplasmanından mağlubiyetle döndük. Takım olarak gerçekten herkesten fazla üzülüyoruz. Özellikle Antalya deplasmanında tribünlerden şahsıma yapılan kötü tezahüratları sindirmem oldukça zor oldu. Kaleciler maçlarda gol yedikleri zaman eleştiri odağı oluyorlar. Bu nedenle taraftarlarımızın da tansiyonun yükseldiğinin farkındayım. Bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
Sahada takım olarak hedefe kitlenmiş bir şekilde mücadele ettiklerini hatırlatan genç kaleci, "Bu nedenle bize hiçbir zaman güvenlerini kaybetmesinler. Bizim her zaman olduğu gibi 100. yılımızda da en büyük desteğimiz ve gücümüz taraftarlarımız. Taraftarlarımızın her ne olursa olsun üzerimde taşıdığım Fenerbahçe formasına ve verdiğimiz emeğe sahip çıkmalarını bekliyorum. Önümüzdeki oynanacak bir çok maç var ve onların desteklerini gösterecek bir tutum içinde olmaları gerekiyor. Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım" diye konuştu.
ben buna hiç inanmıorm cunku bizim kadar uzulseler hala bu kadar ruhsuz top oynamazlar ayıp denen bişi war yha bide uzuluoruz :mad: :mad: madem uzuluosun neden hiç bi mac yerinden oynamıosun abi bi kalecinin bembeyaz forması hiç mi kirlenmez yha bu kadar olmaz walla saten ben ondan supheleniorm ya formaya kıyamıo kirlenmesin die ucmuo ya da sacları bozulmasın die ucmuo ikisinden biri abi baska bişi aklıma gelmio :mad: :mad: :mad:
El Barto
26.Şubat.2007, 21:06
abi o kalenin büyüklüğü ne kadar büyük bilen warmı diceksiniz ki o kaleci deilmi uçacak heralde - adam topa öle bi falso werdi ki zaten volkanın önünde 1-2 tane adam wardı göremedi topu yer tutuşuda yanlıştı ama defans o adamı nasıl bırakır defansın solunda oynayan kişi nerde bunu sorgulamalı fenerli taraftarlar bence-ayrıca cordobanın kurtarışı olmasa belkide şimdi volkana bu kadar yüklenilmezdi
fenerli taraftarlar kalecinize sahip çıkın siz sahip çıktıkca onun kendine güveni gelecek ve iyi maçlar çıkaracaktır
bizim taraftarlar içinde geçerli bu sözler hemen 1 maç kaybettik die şampiyonluk gitti mi hayır hiç bir şey belli olmaz
yılmaz vural ın dediği gibi antalyaspor gizli 2. olabilir bile daha herşey bitmiş deil ben beşiktaşa inanıyomda tiganaya inanamıyom yaw neyse
cem kardeşim bende kalecilik yaptım tabi kaleye geçince bi ucundan bi ucu yokmuş gibi gözükür ama fb arkadaşların dediği ve benimde katıldığım nokta ya tutamayacağını bilse bile en zaından bişeyler yapması hareket etmesi yaw ölede izlenmezki toplar be kardeşim.runjenin türk versiyonu volkan işte abi lafın kısası...
ronaldinhocem
26.Şubat.2007, 21:28
telegol'de izledim fenerliler beste yapmış volkan a
adam kafayı sıfıra vurursa siz sorumlusunuz :D
yatebos
26.Şubat.2007, 21:37
Adam utanmadan bide taraftarlara küfür ediyor.
bnde ole bişiler duydum fakat kendim kufurunu gormedim eer gercekten warsa cole bişi hiç beklemeden gonderilmeli kesinlikle sen kimsinde taraftara kufur ediosun be mal.. hala soluorm kotu kaleci deil ama bole bi olay olduysa kesinlikle 1 dakika bile bekletilmemeli... AYRICA PENDİK MACI SONASI ARABASINDA TEKME TOKAT DAYAK YİYEN WE SESİNİ CIKARMAYAN RUSTUNUN NE KADAR İİ FENERBAHCE Lİ OLDUUNUDA ANLIORUZ
nekop
26.Şubat.2007, 23:27
Volkan Ve A milli takim isimiz zor galatasaraydaki Fevzi gayet iyi
Fevzi'nin bu sezon ligde kaç maç oynadıgını sorabilirmiyim ?
TR.CaPTaiN
26.Şubat.2007, 23:45
Şu görüntüler hiç Fenerbahce taraftarına yakısıyor mu ?
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=222801
Yok Tuncay'a artist gibi dolaşma diye dalaşanlar, Volkan'a laf atanlar. Volkan'ı tebrik ederim kendisine laf atana gerekli cevabı vermistir.
Omerdinho
26.Şubat.2007, 23:49
taraftarin protestosuna bayildim ya :D
brezilya usulu protesto :D volkana jöle hediye ettiler :D
ultraslanerdem
27.Şubat.2007, 00:26
Volkan arkandayız sen daima Fenerbahçe'nin kalesini koru(ma) :D:D...
burakao
27.Şubat.2007, 01:29
nasılda izlioooooooo !!!!
Hadi bir hatalı gol yersin tamam doğaldır. İki gol yersin ona da tamam hadi üçde yedin ama her maç hatalı gol yenmez ki. Bir maçtada kurtar.
hadi bir maçta gol atamazsın tamam 2 maçta gol atamazsın ama daha kezman 21 maçta 6 gol attı ... bence kezman a gösterdiğiniz sabrı, hassasiyeti volkana da gösterin .... kezman iyi bir golcu bi patlama bekliyosunuz sürekli .... volkan bence iyi bir kaleci ...
World Hollow o1
27.Şubat.2007, 12:20
Yahu yeter yaaaa !!! topa oleeee bakmasi uyuzma gidio !! ya bi hareket bisey yapsa, gol olsa bile sansiz kaleci diyecem. ama yok kardesim yok ya. film izler gibi bakio sonra bide defansa bagirio. valla erman hocam dogru dio maratonda. bir kaleci bi kac maci kurtarmasi lazim. ya yeter ya her mac bole olmazki. alkmar macinda 2ci gol resmin volkanin ustune geldi. yok abi yeter. bu herif istanbulsporda fln oynarda feneri kaldiramio. cok baski var.
Madem Çok Kızıyorsun :) Çık Sen Oyna :)
İnsanlık hali her oyuncu hata yapabilir haftalar geçsede hiç bi oyuncuya ßöyle konuşmamanız gerekir ona bakılırsa alex de aynı ama alex e bişey demiyorsunuz Volkan Takımını Kurtarırken iyede 3 4 maç kötü oLuncamı bu adama İsyan çıkarıyosunuz :) :)
burakao
27.Şubat.2007, 12:31
Madem Çok Kızıyorsun :) Çık Sen Oyna :)
İnsanlık hali her oyuncu hata yapabilir haftalar geçsede hiç bi oyuncuya ßöyle konuşmamanız gerekir ona bakılırsa alex de aynı ama alex e bişey demiyorsunuz Volkan Takımını Kurtarırken iyede 3 4 maç kötü oLuncamı bu adama İsyan çıkarıyosunuz :) :)
volkab 3-4 mac kotu olsa hade neyse. kac tane hatasi var. milli maclarda , gecen sene sampiyonlar liginde schalke macında. oooo saymakla bitmez. ya ben volkanın cok basaralı olcaginaa inanıodum ama yane fenerde olmaz bence. ayrıca alex e de stem var kac haftadır alex konusuldu. alex sonucta zmnında bizi sampiyon yapmıstı.
Sekopej
27.Şubat.2007, 12:55
Volkanla biz şampiyon olduk arkadaşlar. Tepki gösteririz ama bu şekilde değil. Madem taraftara kimse küfür edemez, taraftar da kendini küfür edilecek duruma getirmesin. Volkan hatalı gol yiyor diye annesine küfür etmenin mantığını ne biri açıklayabilir mi? Ben de görmedim ama Volkan cevap verdiyse de kimse taraftara küfür edemez, gönderelim mantığı çok yanlış. Aynı duruma kendinizi koyun, kötü bir dönemden geçiyorsunuz, eleştiriliyorsunuz ama bazıları eleştiriyi aşıp, ananıza bacınıza küfür ediyor. Kafanızı eğip gider misiniz?
Bence kendini Fenerbahçe taraftarı sanan, Volkan'a küfür eden bıraksın Feneri. Çünkü onun böyle hiçbir faydası olmaz takıma.
Volkan şu anda dibe vurmuş durumda. Hepimiz diyoruz, çekilen şutlara müdahale yapmıyor, sadece bakıyor diye. Yani bir sorun var şu anda, eski Volkan'ı hatırlayın, istediğinde kurtarabileceğini hepimiz biliyoruz. Antalya'nın ofsayttan attığı gol vardı, 6 pasdan vurdular ve Volkan mükemmel refleksiyle topu kurtardı.
Volkan'ın üzerine gidip daha da moralini bozmamak gerekir, ona destek olmalıyız, tüm takıma destek olmalıyız. Her koşulda Hep Destek Tam Destek diyen biz değil miyiz? Fenerbahçe taraftarı değil mi?
Volkan'ın şu anki durumundan, oyunundan ben de memnun değilim. Ama zamanında o bizi şampiyon yaptı. Bunu unutmayalım, hemen gitsin, yok 2.ligde oynasın, küfürler falan... Bunlar FB taraftarına, gerçek FB taraftarına yakışmayan şeyler.
Burada asıl konuşulması, tartışılması gereken bence neden bu duruma geldi. Hatalı gol yersin, iyi kaleci değilsindir ama gelen toplara müdahele etmiyorsan mutlaka bir sorun vardır. Biz bu sorunu, nasıl çözülebileceğini tartışalım. Volkan'ı tabi ki eleştirelim ama bu onu bitirmeye yönelik olmasın, kendine getirmeye yönelik olsun...
canavar20
27.Şubat.2007, 13:05
arkadaşlar eskiden herkes volkan volkan diyordu rüştü'nün kıymetini bilemedik.şimdi sakatlandı durum ortada
bursa_mc
27.Şubat.2007, 13:22
volkan hobby jole kullan daha iyi diolar:D
BaD BoY
27.Şubat.2007, 13:40
abi suan Volkan avrupayi falan unutsun + rustu iyilesince 2.yedek kaleci olduguna sukur etsin
Volkan suan 2.lig kalecisine donmus
Omerdinho
27.Şubat.2007, 16:59
volkan hobby jole kullan daha iyi diolar:D
Fonex daha iyi :D
El Comandante
28.Şubat.2007, 20:27
bide kaleciligi unutup artistlik yapmaya baslayan volkani milli takima cagirirlarya deli oluyorum.Aykut var,serdar kulbilge var,serkan kirintili var,tolga zengin var,ankarasporlu hakan var.Bunlari görmüyorlar.
TR.CaPTaiN
28.Şubat.2007, 20:57
bide kaleciligi unutup artistlik yapmaya baslayan volkani milli takima cagirirlarya deli oluyorum.Aykut var,serdar kulbilge var,serkan kirintili var,tolga zengin var,ankarasporlu hakan var.Bunlari görmüyorlar.
Her sacını tarayan artist oluyorsa işimiz var. Volkan o saydığın kalecilerin hepsinden daha iyi sadece kötü bir dönemde olay bu.
Omerdinho
28.Şubat.2007, 22:32
aykut bu sezon kac mac oynamis sorabilirmiyim?:D
serkan,tolga,hakan bunlar genc ve hepsini gorduk volkandan daha cok hata yapiyorlar Ozellikle Hakan okadar sisirildi 2. yaridaki gs ankaraspor macini gorduk nasil hatalar yapti. Volkan bunlardan iyi kaleci ama kendine biraz ceki düzen vermesi lazim
El Comandante
01.Mart.2007, 14:29
Her sacını tarayan artist oluyorsa işimiz var. Volkan o saydığın kalecilerin hepsinden daha iyi sadece kötü bir dönemde olay bu.
kötü dönemdemi yahu hangi mac iyi oynadi?her macta en az 1 hatasi var,schalke macindan beri volkanda büyük düsüs var ama nedense hala milli takima cagirilmiyor.Bence aykut ve serdar kulbilge volkandan iyi kaleciler.
Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 14:54
Volkan cok iyi bir kaleci, asil hatta Zico da ve yonetimde.
Deivid alindi golcu diye, son golunu hatirlamiyom.
Kezman alindi firsatci diye, son yakaladigi firsati hatirlamiyom.
Lugano zaten kasap gibi masalah.
Appiah Zico nun sisteminde kendini gosteremiyo.
Alex degisik performanslar sergiliyo ( gitmek istiyo heralde )
Aurelio zaten sans bulamiyo
Edu yu ben aslinda begeniyorum, ve Fenerin suan en iyi yabancisi oldugunu dusunuyorum.
Bunlar varken elestirilecek taraftarlar gidip kendi vatanimizin evladini elestiriyo.
El Comandante
01.Mart.2007, 14:56
Rüstü bugün yaptigi bir röportajda benim velihatim Tolga zengindir dedi.
Ayrintilar icin tiklayin (http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=53696)
fenerlistinanc
01.Mart.2007, 15:10
bence volakn çok yetenekli bi kaleci ama soğuk kanlı deil birden morali bozuluo motive olamadığından basit hatalar yapıo volaknın bi kaç maç dinlenmesi lazım ondan sonra kendini toplar volkan çok yetenekli bi kaleci
Omerdinho
01.Mart.2007, 16:37
Volkan cok iyi bir kaleci, asil hatta Zico da ve yonetimde.
Deivid alindi golcu diye, son golunu hatirlamiyom.
Kezman alindi firsatci diye, son yakaladigi firsati hatirlamiyom.
Lugano zaten kasap gibi masalah.
Appiah Zico nun sisteminde kendini gosteremiyo.
Alex degisik performanslar sergiliyo ( gitmek istiyo heralde )
Aurelio zaten sans bulamiyo
Edu yu ben aslinda begeniyorum, ve Fenerin suan en iyi yabancisi oldugunu dusunuyorum.
Bunlar varken elestirilecek taraftarlar gidip kendi vatanimizin evladini elestiriyo.
Luganonun neresini elestirsinler??????
AZ macini izledinmi sen.Adam gelen her topa ilk mudahaleyi yapan isimdi.
Lugano gibi bi adam fenere en az 5 sene yeter
uAburak89
01.Mart.2007, 16:45
Lugano o gereksiz faulü yapmasa, Fenerbahçe bir üst turdaydı şimdi ..
eGowiCh
01.Mart.2007, 17:05
Lugano o gereksiz faulü yapmasa, Fenerbahçe bir üst turdaydı şimdi ..
Gereksiz faul değildi, Şota topu almıştı, Lugano da kaydı ayağına faul oldu. Bu kadar basit. Lugano'nun suçu mu açılan ortada iki kişinin arkada bomboş kalıp gol atması? Lugano'nun suçu mu Volkan'ın topa çıkmaması?
Biraz insaflı olun eleştirirken. Maçın yıldızı Lugano'yu tek faulden dolayı bu denli eleştiremezsiniz.
uAburak89
01.Mart.2007, 17:08
Taca giden bir adama o faulü yapmak bence gereksizdir .. Tabiki herşey onun yüzünden denilemez ama Fenerbahçenin elenmesinde rolü büyük bence .. Ayrıca Lugano sürekli kayıyor nedense ..
Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 17:15
Ben lugano yu begenmiyorum, onun yerine Can Arat i oynatirim. nasil guney amerikanin en iyi defansi secildi anlamadim.
Omerdinho
01.Mart.2007, 17:32
Ben lugano yu begenmiyorum, onun yerine Can Arat i oynatirim. nasil guney amerikanin en iyi defansi secildi anlamadim.
Maclari izle anlarsin
Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 17:41
Maclari izle anlarsin
evet fener maclari pek ilgimi cekmez ama bi kac maclarini izledim mesela UEFA dan elendigi maci. ve youtube den de cok videoyosunu izledim Lugano nun, tek gollerini gosteriyo. Hep ayni Lugano agresif, atak yonu iyi olan ama defansa hic bir katkisi olmayan sozde yildiz
TR.CaPTaiN
01.Mart.2007, 18:49
kötü dönemdemi yahu hangi mac iyi oynadi?her macta en az 1 hatasi var,schalke macindan beri volkanda büyük düsüs var ama nedense hala milli takima cagirilmiyor.Bence aykut ve serdar kulbilge volkandan iyi kaleciler.
Her kalecinin hatası vardır. Schalke macından önceki Volkan Rüstü'yü bile yedek bırakıyordu. Demek ki Schalke macından önceki cogu macında iyi oynuyordu.Az mı konusuldu Volkan'ın kurtarısları. Önemli olan onu eski haline geri döndürmektir.
01.Mart.2007, 18:55
Öncelikle şunu belirtelim, kalecilikte ıska hata olarak kabul edilmez. Topa zamanında çıkamazsın bu hatadır ama ıska hata değildir derler kaleciler. Volkan'ı bitirmek yerine kazanmayı denemeliyiz. Milli Takım'a da gittiğinde oradaki Türk antrenörler onun için, kendine gelmesi için daha faydalı olacaktır.
Tekrar söylüyorum, FB bu kaleciyle şampiyon oldu. Hepimiz biliriz, Daum Volkan'a pek güvenmezdi ve tercihi hep Rüştü olurdu ama hatırlayın bir dönem Daum Volkan'ı kesemedi, çünkü oynuyordu, çünkü iyi bir kaleci. Kötü dönem geçiriyor ve biran önce düzelmesi gerekir...
GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 21:49
arkadaşlar bu söylediğim gerçek bizim sınıfta bir kız var olcanın kuzeni antalya maçından sonra olcan onu yedek kulubesine sokmuş konuşmuş futbolcularla(gerçi çoğunu tanıyor onun için ekstra bişi değil yani) volkanlada konuşmuş volkana en azından bir atla bişeyler yap falan demiş oda hee kızım kolaymı sanıyorsun top öyle bir hızlı geliyorki nasıl geldiğini zor görüyorsun demiş
Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 21:56
arkadaşlar bu söylediğim gerçek bizim sınıfta bir kız var olcanın kuzeni antalya maçından sonra olcan onu yedek kulubesine sokmuş konuşmuş futbolcularla(gerçi çoğunu tanıyor onun için ekstra bişi değil yani) volkanlada konuşmuş volkana en azından bir atla bişeyler yap falan demiş oda hee kızım kolaymı sanıyorsun top öyle bir hızlı geliyorki nasıl geldiğini zor görüyorsun demiş
:D:D Sonucta Volkan kotu bi kaleci degil, bu zamana kadar Fenerbahce kaleciligini yapmis.
GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 21:58
bence yer tutması kötü volkanın o yüzden gol yiyor bunuda fb kaleci antrenörleri ve rüştü geliştirebilir kanımca