Log in

View Full Version : Zico Appiah'ın isyanına kulak verdi

Universal
26.Şubat.2007, 17:09
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Appiah'ın isyanına kulak verdi.

Dün akşam oynanan Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ardından CNN Türk'te yayınlanan Futbolmania programının canlı yayına katılan Stephen Appiah, DHA muhabirinin "Performansın neden düştü ?" sorusuna, gerçek pozisyonunda oynamadığını ve bunun da performansını etkiledeğini söylemişti.

Ligin başından beri orta sahanın sağ kanadında görev yapan Appiah bu bölgede çok fazla etkili olamamıştı. Uzun süredir bunun farkında olan Appiah'ın dün akşam ki açıklamarından sonra da Zico'nun bu futbolcuyu bundan böyle orta sahanın ortasında görev vermeyi plandığı ifade edildi

CeNTeR_TR
26.Şubat.2007, 17:14
inşallah anlamıştır zico bu sefer sağ kanat boş kalacak o zamanda mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek

ama ne olursa olsun zico varken bu takımda ben ümidi keserim....

Universal
26.Şubat.2007, 17:16
inşallah anlamıştır zico bu sefer sağ kanat boş kalacak o zamanda mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek

ama ne olursa olsun zico varken bu takımda ben ümidi keserim....

Appiah'ı doğru yerde oynatmıyor. Appiah'ı ortada Mehmet Aurelio ile birlikte oynatırsa hem Deniz'in hem de Appiah'n performansı artar.

Sağ kanatta ise Mehmet, Serkan ve Kerim var onlardan birsini tercih etmesi daha iyi olur.

CeNTeR_TR
26.Şubat.2007, 17:21
tamam bende aynısını diyorum zaten appiah kendi yerine geçince sağ taraf boş kalacak mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek :D

yatebos
26.Şubat.2007, 17:36
bnce appiah we aurelio ön libero oynamalı sağ kanattada mehmet yozgatlı oynamalı denizde yedek kalmalı artık yapacak bişi yok bundan baska yeter ZİCO walla 100. yılı zehşr ettin

shahinler
26.Şubat.2007, 17:42
Ya zaten hep bize gelen antrenörler icat çıkarmaya başlıyolar.Birisi gelir Ümit Özat'tan sol bek yapmaya çalışır,Tuncay'dan sol açık yapmaya çalışır,öbürü gelir Appiah'ı sağ açık yapar.Bizim takım zaten iyice deneme tahtasına döndü.

y_layta
26.Şubat.2007, 17:59
bügün aynı burayı konuşuyoduk arkadaşa en iyi sağ kanadınız dedim appiah dedi...bende sağda oynayınca sağ kanat boş kalıyo dedim.bencede mehmet daha yararlı oynatcaksan doğru yerinde oynat

uAburak89
26.Şubat.2007, 18:07
Appiah'ın eski performansından eser yok . Oynadığı pozisyonun muhakkak etkisi vardır . Fenerliler açısından kötü bir durum tabiki bu ama benim açımdan gayet iyi .. :)

y_layta
26.Şubat.2007, 18:08
acaba transfer teklifleri geldiye tekrar adaya gelcek falan gitmek mi istiyo

can777
26.Şubat.2007, 18:47
doğru söylüyor adam zico çok hatalı ..

tnr1907
26.Şubat.2007, 19:09
zico ya teknik direktör demem bile futbolcluğu iidi ama teknik direktörlüğü vahim

eGowiCh
26.Şubat.2007, 20:07
Appiah iyi orta açan birisi değil. Orta açamayan adamın sağ kanatta ne işi var?

Kendisi de kızdı söyledi zaten, göbekte oynamalı, geçen seneki yerinde, orda başarılı olabiliyor.

MeMo
26.Şubat.2007, 20:10
Arkadaslar su Zico'ya sahip çıkması gereken kim ligin ortasında umarım T.D. değişikliği istemiyorsunuzdur ayrıca biraz sabır la herşey olucak ben inanıyorum çünkü benim inanmam gerek.

TR.CaPTaiN
26.Şubat.2007, 20:53
Şu işe bak futbolcu teknik direktörü uyarıyor beni yanlıs yerde oynatıyorsun diye. Teknik direktör bunlarıda kendi yapmazsa ne işe yarar ?

ultraslanerdem
27.Şubat.2007, 10:55
Oyuncudan ders alan bir teknik direktörden ne beklenir ki zaten.Fenerbahçe'nin yapması gereken tek şey Zico'yu kovmak.Onun yerine Ersun hocayı getirebilirler...