PDA

View Full Version : Galatasaray'da büyük sürpriz !..

ewrim_FB
27.Şubat.2007, 02:28
Galatasaray'da Başkan Özhan Canaydın'ın, sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Gerets ile 1 yıllık sözleşme uzattığı öğrenildi !.. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ligtv.com.tr'ye yaptığı kısa açıklamada olayı doğrulayarak, Gerets'in sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu kullanmaya karar verdiklerini ve Gerets ile anlaştıklarını söyledi.

"GÖNDERİLECEK" DENİRKEN...

Galatasaray'da yönetimden bu konuda uzun süre görüşme talep etmesine karşın umduğunu bulamayan ve gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Belçikalı teknik adam ile ani bir şekilde anlaşmaya varılması şaşkınlık yarattı. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve takım içinde yaşandığı öne sürülen iddaların ardından, anlaşmanın kritik Beşiktaş maçı öncesi yapılması da dikkat çekti. Yapılan bu anlaşma, yönetimin girdikleri zorlu dönemeçte teknik heyete güven aşılama ve futbolcularla Gerets'i bütünleştirme amaçlı yaptığı düşünülüyor.

İMZA FLORYA'DA ATILDI

Sürpriz imzayı son dakika gelişmesi olarak izleyicilerine duyuran Lig TV'nin gece haberlerine bağlanan Galatasaray muhabiri Pınar Argun, "Başkan Özhan Canaydın, Başkan Vekili Adnan Polat, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Teknik Direkter Gerets, bu akşam Florya Tesisleri'nde biraraya geldi. Ardından da 1 yıllık sözleşme imzalandı." dedi.

BAŞKAN CANAYDIN, FUTBOLCULARI TOPLADI

Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun Galatasaray'da yaşanan diğer gelişmeyi de aktardı: "Gerets ile atılan imzanın ardından Başkan Özhan Canaydın futbolcuları topladı. GeretsDden son derece memnun olduklarını, bugüne kadar sözleşmeyi prosedür olarak gördüklerini ve bu nedenle yenilemeye gerek duymadıklarını söyledi."

Kaynak : Ligtv.com.tr

Fıratcan Alçınkaya
27.Şubat.2007, 05:03
Futbolcuları motive etmek amacıyla yapıldı... Bakın işte gerets sezon sonuda burda ona göre oynayın diye...Ne diyelim gs için hayırlı olsun...

burakao
27.Şubat.2007, 05:25
su ziconun sozlesmesinde 1 yıl erken kovulma maddesi var mıs. keseke onuda isletime gecirselerde daha fazla parcalanmayız !!!

ultraslanerdem
27.Şubat.2007, 10:45
Çok iyi bir karar olmuş.Gerets'in sözleşmesinin uzatılmasına gerçekten çok sevindim...

can777
27.Şubat.2007, 11:14
adama bir motivasyon verdiler yoksa adama su koyveriyodu ...

bursa_mc
27.Şubat.2007, 11:16
nereye kadar sürecek bu başarısızlık merak ediyorum.gerets in motivasyon açısından imzalanan bir sözleşma olabilir..

Eray Dengiz
27.Şubat.2007, 11:55
Bizim ülkemizde bir teknik direktörden ilk geldiği zaman hemen başarı bekleniyor. Bana kalırsa bu çok yanlış. Kim olursa olsun 1-2 sene takımın başında kalmadıkça başarı gelmez.

Gerets bu sene elinden geleni yapar. Şampiyon olur veya olamaz ama gelecek sene en azından Avrupa'da iyi bir yerlere geleceğimize inanıyorum.

shahinler
27.Şubat.2007, 12:01
Şu adam bizde olsaydı şu an Newcastle maçını bekliyor olacaktık.

ultraslanata
27.Şubat.2007, 16:11
Bu sene üç büyüklerde şampiyonluğu haketmiyo aslında...Haksızmıyım arkadaşlar...

scolari12111
27.Şubat.2007, 16:27
adamın hiçbir suçu yok.kim alındı istediği.eline bir kadro verilsin örneğin fb nin kadrosu onda olsun,iddaa ediyorum şu an fb en az 15 puan önde olurdu.çok akıllı ve takımını sonuca kolay götüren bir teknik direktör.

y_layta
27.Şubat.2007, 16:31
BENCE SUC GERETSDE diil gsde gecen sedeki istek yok gerets ne yapsın.ama zicoda hatada var,gerets hatasız diil tabi

nekop
27.Şubat.2007, 16:34
Bence iki taraf içinde yararlı olacaktır...

Universal
27.Şubat.2007, 16:51
Gerets iyi bir tercih olmuş. Çünkü Gerets kendisine hiç bir şey verilmeden takımı yönetmeye çalışıyor. Eğer istediği bütün imkanlar verilseydi şuan herşey daha farklı olabilirdi. İki taraf için de hayırlı olsun.

Nocna Mora
27.Şubat.2007, 20:16
Gerets yavaş yavaş GS'ye alışıyor

ibo
27.Şubat.2007, 20:21
heh şöyl ya :) mnchester a alex ferguson nasılsa bzdede gerets öyle olsun. Yıllarca bu takıma hizmet versin :)

M.Scofield
27.Şubat.2007, 21:31
Geç bile kaldılar , hayırlı olsun tüm Galatasaray'lılara

nessta
27.Şubat.2007, 21:34
gelecek sene bu takıma bülent korkmaz gelicek söylemedi demeyin.

uAburak89
27.Şubat.2007, 22:08
Benim için gerçekten çok sürpriz bir haber bu .. İstikrar önemlidir, hayırlı olsun ..

Emurafu
27.Şubat.2007, 22:16
Bence göz boyama seneye gider bence ama bu sozlesme imzalanması ıy oldu takım daha ıyı oynar

uğuray1907
27.Şubat.2007, 23:59
ben çok şaşırdım şahsen

nerazzuri
28.Şubat.2007, 06:02
GerÇektende Geretsİn Kalmasi Bİ Anlamda İstİkrar AÇisindan Çok İyİ Oldu Yenİ Bİ Teknİk TİrektÖr....bİlmİyorum Zor Olurdu....hem Futbolcualrda AliŞti Geretse

yatebos
28.Şubat.2007, 16:05
su ziconun sozlesmesinde 1 yıl erken kovulma maddesi var mıs. keseke onuda isletime gecirselerde daha fazla parcalanmayız !!!

aynen walla haklısın ama sezon ortasında olacak iş diil