Log in

View Full Version : TSL 23.Hafta Beşiktaş-Galatasaray

Pages : [1] 2

Maksic
27.Şubat.2007, 22:17
Zorlu derbide kim kazanır iki takımda şampiyonluk mücadelesi ne olur bu zorlu maç hakkında yorumlarınız neler?

ultraslanerdem
27.Şubat.2007, 22:18
Tabiikide Galatasaray'ımız kazanacak.Tahminimce 0-2 biter maç...

uAburak89
27.Şubat.2007, 22:22
İki formsuz takım .. Beşiktaş'ta Gökhan Zan oynayamayacak .. Bu bizim için bir avantaj .. Tigana'nın Galatasaray'dan puan almışlığı yok .. Galibiyete yakın olan taraf biziz .. 1-2 biter maç ..

Eray Dengiz
27.Şubat.2007, 22:23
Çok zor bir maç olacaktır. Ama yine gülen taraf biz olacağız ve 3-0 yeneriz..

uAburak89
27.Şubat.2007, 22:25
Çok zor bir maç olacaktır. Ama yine gülen taraf biz olacağız ve 3-0 yeneriz..

İddialı gördüm seni .. :) 1-0 olsun bizim olsun yav .. :)

LaKe
27.Şubat.2007, 22:31
Ben o kadar iddialı konuşmayacağım. Bu kilit bir maç. Bizim kaybedecek birşeylerimiz var. O kaybedeceğimiz şey 2.lik. Beşiktaş ise bu maça BİRŞEYLER KAZANMAK için çıkacak. Kazanacağı şey 2.lik ve ileriye bakmak. Biz stresli ve çekimser oynarken, Beşiktaş azimli ve hırslı, 2.liği ele geçirmek için oynayacak. Bu maç berabere biter gibime geliyor. Ama inşallah yanılırım ve Galatasaray'ımız kazanır.

M.Scofield
27.Şubat.2007, 22:35
ortada bır mac olacak her iki takiminda şansı aynı

yatebos
27.Şubat.2007, 22:40
ortada bir mac olur iki takımında formsuzluğunun bu macı etkileyeceğini dusunmuorm ew sahibi takım avantajlı sayılır ;;)

bursa_mc
27.Şubat.2007, 22:57
0 bitebilir..gollü beraberlik..

Omerdinho
27.Şubat.2007, 23:23
berabere biter

Eray Dengiz
28.Şubat.2007, 00:16
Erciyes maçından sonra tahminimi değiştiriyorum ve Beşiktaş 3-0 alır.. :D

Maksic
28.Şubat.2007, 00:18
Erciyes maçını izledikten sonra bu maç zora girer umarım hepimizi yanıltır takım

TR.CaPTaiN
28.Şubat.2007, 00:34
0-0 biter.

Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 00:35
ben bu mac ustunde kararsizim

Cengo
28.Şubat.2007, 01:20
Bence gene Beşiktaş alacak ve klasik geyik devam edecek.
Galatasaray takım oyunundan tamamen kopmuş bir durumda ve Beşiktaş da çok dağınık oynamasına rağmen aslında çok pozisyona da giriyor.
Galatasaray demorolize oldu, form sıkıntısı da yaşıyor.Beşiktaş ofansif oyuncularının daha teknik olması nedeni ile bir adım daha önde bence..

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 12:29
kendi evimizde oynuyoruz bu bizim için bir artı

hücum oyuncularımız daha teknik bu bizim için bir artı

rakibimiz fortisden elendi zor durumdalar bu bizim için bir artı

v.manisa açık oynayan bir takım bol gollü galibiyet morallerimiz yerine gelebilir bu bizim için bir artı

gökhan zan yok bu bizim için bir eksi

gs bu tür maçlara iyi konsantre oluyor bu bizim için bir eksi

kısacası bjk'da defans iyi oynarsa kazanırız yoksa gelenek devam eder

C h A o S
28.Şubat.2007, 14:22
0-1 alırız bu maçııı. yada berabere biter diye düşünüyorum.

El Barto
28.Şubat.2007, 14:27
inşallah kazanacağız ama beraberlik gibi gözüküyo beşiktaşın defansı kötü bi gününde olursa iş kötü ozaman...

real_footballer
28.Şubat.2007, 14:38

v.manisa açık oynayan bir takım bol gollü galibiyet morallerimiz yerine gelebilir bu bizim için bir artı

bu yoruma katılmamak elde değil

uAsamet91
28.Şubat.2007, 15:18
galatasaray cok cok zorlanacak burdan alacagimiz bi beraberlik iyidir.Ama ins Gs alir

eGowiCh
28.Şubat.2007, 17:13
Beşiktaş 3-1 kazanır diye düşünüyorum. Galatasaray çok formsuz, BJK'nin de son şansı yarıştan kopmaması için. Sahasında oynuyor, taraftarını da arkasına alarak Beşiktaş bu maçı alır.

uAburak89
28.Şubat.2007, 17:27

Sahanızda olması avantaj olmayabilir, futbolcularınız üzerinde baskı olacak ..
Kupadan elenmemiz bize gaz verebilir ..
Manisa'yı yenen takımlar sonraki maçlarında puan kaybediyor genelde ..

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 17:34
Sahanızda olması avantaj olmayabilir, futbolcularınız üzerinde baskı olacak ..
Kupadan elenmemiz bize gaz verebilir ..
Manisa'yı yenen takımlar sonraki maçlarında puan kaybediyor genelde ..
eskiden sahamızda kazanamazdık şimdi sahamızda kazanıyoruz:D

biz manisayı iki kez yendik sonra yenilmedik;)

diğer yorumuna katılıyorum gs bu tür maçlara özellikle derbilere iyi konsantre oluyor:)

mustafa35
28.Şubat.2007, 17:34
fenerbahçe açısından düşünürsek en iyi sonuç beraberlik

y_layta
28.Şubat.2007, 18:30
beşiktaşın yükselmesi gsnin farkı kapatması lazım ama inş gs alır bekle bjk

tosunpasa
28.Şubat.2007, 18:50
Berabere biter diye düşünüyorum(inşallah).

FeYYaz1989
28.Şubat.2007, 19:31
Beşiktaşımın kazanacağını düşünüyorum.
Gerçi fark etmez artık şampiyonluk falan zor ama ikincilik için önemli bir maç.
Benim içinde özel bir yeri olacak,bu sene CSKA Sofia maçından sonra ikinci kez İstanbul İnönü stadyumunda olacağım(İnşallah 3.sü Fenerbahçe maçına) bu bile beni sevindermeye yeterken birde galip gelmemiz herşeyi çok güzel hale sokar benim açımdan.

El Comandante
28.Şubat.2007, 20:44
Besiktas macini mutlaka kazanmaliyiz.Kazanacagizda.

deniz.91
28.Şubat.2007, 21:56
berabere bence

Fietra 10
01.Mart.2007, 12:32
gollü bi beraberlik bekliyorum...

Lucas Neill
01.Mart.2007, 14:22
Galatasaray kazanır bu maçı

Burak Duran
01.Mart.2007, 17:05
bence yenilcez umarım fark yemeyiz 1 veya 2-0 a razıyım

Ilhan
01.Mart.2007, 18:15
Bence Beşiktaş bu maçı alabilecek güçte. Yaratıcı oyuncularımızı iyi kullanmalıyız.

Cyzio
01.Mart.2007, 18:21
Beraberlik maçı.Son haftalarda kötü oynayan iki takım.Eğer GS kazanırsa yarış BJK yarıştan kopar.Onun için beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde baskı kuramaya çalışacaktır.Bence berabere biter ama 3 puana daha yakın olan taraf Beşiktaş...

uAburak89
02.Mart.2007, 19:05
Türk futbolunun kalbi yarın Dolmabahçe'de atacak.

Turkcell Süper Lig'de 2007'nin ilk derbi maçında ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, yarın karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Derbi maçta Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Alpaslan Dedeş yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Kuddusi Müftüoğlu.

Öte yandan derbide federasyon temsilciliklerini Recep Arı ve Hasan Mazlum, hakem gözlemciliklerini ise Doğan Şen ile M.Serdar Tatlı yapacak.

Ezeli rakipler, maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacaklar.

ZİRVEDE ''TAMAM MI, DEVAM MI'' MAÇI

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi her iki takım da sıkıntı günler geçiriyor.

Lider Fenerbahçe'nin sürpriz puan kayıplarına rağmen, 22. haftanın sonunda Galatasaray 6, Beşiktaş ise 8 puan geriden zirveyi takip ediyor.

Beşiktaş, 2'si lig, 1'i de kupa olmak üzere deplasmanda üst üste yaptığı son 3 resmi maçı da yitirdi.

Galatasaray ise 2'si Turkcell Süper Lig, 1'i de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere son 3 resmi maçını kazanamadı. Ligde bu süre içinde toplam 5 puan yitiren sarı-kırmızılı ekip, kupaya ise çeyrek final rövanş maçında Kayseri Erciyesspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak, sürpriz biçimde veda etti.

BEŞİKTAŞ İÇERDE İYİ, GALATASARAY DEPLASMANDA KAYIP

Dolmabahçe'deki derbi öncesi Beşiktaş, iç sahada oynadığı maçlarda genelde başarılı sonuçlar alırken, Galatasaray ise rakip sahalarda galip gelmekte zorlanıyor.

Siyah-beyazlılar, kendi evinde yaptığı son 8 resmi maçı da kazanırken, Galatasaray ise bu sezon ligde dış sahalarda oynadığı 10 maçın sadece 2'sinde galibiyet alabildi, rakip sahadaki son 3 lig maçında ise galip gelemedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Derbinin ev sahibi Beşiktaş'ta, Galatasaray maçında sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Kleberson forma giyemeyecek.

Son lig maçında omzundan sakatlanan ve hafta içinde kupa maçında oynayamayan Baki'nin yarınki derbide forma giyebileceği, kupa maçında sakatlanan Nobre'nin ise bu akşamki son idmanda deneneceği ve durumuna göre karar verileceği açıklandı. Ancak Brezilyalı futbolcunun büyük olasılıkla derbide forma giyeceği öğrenildi.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray'da ise derbi maçta sakatlığı nedeniyle Orhan forma giyemeyecek, bir diğer sakat oyuncu Cihan'ın da oynama olasılığının çok az olduğu açıklandı.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Hasan Şaş ile Inamoto'nun durumlarının bu akşamki idman öncesi yapılacak kontrolde belli olacağı bildirildi.

Diğer yandan, sarı kart cezası ve hastalığı nedeniyle takımını son 2 resmi maçta yalnız bırakan Song ise derbi maçla birlikte sahalara dönecek.

MUHTEMEL 11'LER

Derbi maça ezeli rakiplerin şu 11'lerle çıkması bekleniyor:
Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado (Burak), Serdar, Koray, Ricardinho, Bobo, Nobre.

Galatasaray: Mondragon, Sabri, Tomas, Song, Ferhat, Hasan Şaş (Okan), Inamoto (Ayhan), Iliç, Arda, Ümit, Hakan.

El Comandante
02.Mart.2007, 19:12
-----------Mondi-----------

--Sabri--Song--tomas--ferhat

----------ayhan-----------

--okan------------------arda

-----------ilic--------

-------ümit---hakan-

madem mehmet güven,mehmet topal,hasan kabze oynatilmiyor bari kadro böyle olsun.

uAburak89
02.Mart.2007, 19:16
Baran içimden geçen kadroyu yazmışsın ..

El Comandante
02.Mart.2007, 19:20
Hasan kabzenin ben maca ilk 11´de baslatilmasini bekliyordum.Hizli,cok iyi sutlari olan,bitiriciligi iyi olan birini besiktasa karsi oynatmiyor,ümit karanlada iyi bir ikili.Hemde gecen sene herkes gördü hasan kabzeyi bjk macinda.Hakan eger macin ilerleyen bölümlerinde ihtiyacimiz olursa oyuna alinmaliydi,ilk 11de baslamasi hata!

GeNç KaRTaL
02.Mart.2007, 19:37
valla defansımız inş çok iyi oynar yoksa yeniliriz

FeYYaz1989
02.Mart.2007, 22:19
Bakalım ayhan oynayacakmı?Onun içi taa buralardan geliyorum. :)
İnşallah iyi oynarız ve kazanırız.Bir sürü iddaa'ya girdim,hiç değilse kaybetmeyelim.
Bence kazanırız...

Maksic
03.Mart.2007, 01:14
Derbi yorumları...
Türkiye bu derbiye kilitlendi. Saatlerimiz 19.00'ı gösterdiğinde futbolseverlerin kalbi Beşiktaş İnönü Stadyumu'ndaki mücadele ile atacak. Önemli Spor Yazarları Superspor.com'a derbiyi yorumladı...

Kazım Kanat (Superspor.com yazarı)

Kısa ve öz: Beşiktaş, Galatasaray’a yenilirse bırakın şampiyonluğu, ikincilik bile gider, üçüncülük de tehlikeye girer. Beşiktaş Galatasaray’a yenilirse Jean Tigana sıfır noktasına iner. Beşiktaş, Galatasaray’a yenilirse tribünler bu futbolculara sırtını döner. Elbette yenilgi sonrasında bir başka kaos ta şu; Ya Tigana gitmem derse Ya Beşiktaş yönetimi Tgana’yı gönderecek (Tazminat 8 milyon dolar) parayı bulamazsa ne olur. Yani Tigana kalırsa ne olur? Gördünüz değil mi... Ben de felaket habercisi olmamak için cumartesi akşamına kadar susma hakkımı kullanıyorum.

Bülent Çulhaoğlu (Superspor.com yazarı)

İki takım da son maçlarında oldukça formsuz bir görüntü çizdi. Galatasaray gol yollarında zaaf yaşarken, Beşiktaş defansif anlamda sıkıntılı görünüyor. Özellikle Trabzon deplasmanında Beşiktaş'ın hali içler acısıydı. Ayrıca iki takımın teknik direktörü Tigana ve Gerets için de nefes alma maçı olacak. Kaybeden için 'kabus' olacağı kesin.

Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın olmayışı defansın göbeğinde çok sıkıntı yaratıyor. Galatasaray'da da defansın solunda genç Ferhat oynayacak. Muhtemelen gollü bir maç bizleri bekliyor olacak. Kim yener sorusuna ise Galatasaray ağır basıyor diyebilirim.

Mert Aydın (Superspor.com yazarı)

Gerets ve Tigana bugüne kadar aldıkları her kararla tepki çektiler. Ne yapsalar kimseye yaranamadılar. Hatta Gerets şampiyon bile oldu ama nafile. Bu derbi ikisinden birisi için belki de şampiyonluğa veda maçı olacak. Her ne kadar Galatasaray yönetimi Gerets ile sözleşme imzalamış görünse de şampiyonluktan kopulursa anlaşmanının geçerliliği pek kalmaz gibi geliyor bana. Kısacası Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenmesi halinde her sonuç sarı-lacivertlilerin kazancı olacaktır. Tamam Beşiktaş İnönü'de daha iyi oynuyor ve motive oluyor ama bıçak sırtındaki bu maçta daha fazla motivasyonu olan değil bu stresli duruma daha rahat uygun sağlayacak takım kazanacaktır.

Esat Dergi (Superspor.com yazarı)

Taktik anlamda sınıfta hangi hocanın kaldığını belki de en net bir şekilde bu maçta göreceğiz. Tabii ki iki teknik adam Jean Tigana ve Erik Gerets geleceklerini düşünüp korkak futbola kendilerini teslim etmezler ve oyuna müdahale ederlerse. Beşiktaş'ta Rico Paşa 1 maç oynayan, 4 maç duran bir futbolcu oldu. Bu maç sahada yürür edasında gezinirse Beşiktaş'ın canı çok yanacak. Galatasaray'da son K. Erciyesspor maçı gösterdi ki futbolcular saha için yalnızca dizilimde birbirleriyle hem fikirdeler. Atak başlangıçları, organize olma ve futbol zekalarını kullanma anlamında o maçta 4 pas yan yana gelmemişti. Maçın skoru ve maç içi olaylardan çok iki teknik adamın tutumunun maç sonu konuşulacağını düşünüyorum. Sıkıcı bir derbi izlettirebilirler, dikkat!..

Oğuz Dizer (Fanatik Gazetesi yazarı)

İki başarısı sınırlı teknik adam karşı karşıya gelecek. Gerets ve Tigana'nın yeteneklerinden öte bu maçta ön plana çıkacak olan Galatasaraylı ve Beşiktaşlı futbolcuların kişisel performansları olacak. Kişisel yetenekler maçın sonucunu belirleyecek. Yani kim günündeyse lige devam edecek. Hangi taraf günündeyse o Fenerbahçe'yi geriden takip etmeye devam edecek. Öndeki takım ise acaba kim gelir beni geçer diye düşünmeye devam edecek.

Uğur Meleke (Milliyet Gazetesi spor yazarı)

Gerek Galatasaray'ın savunmasının göbeğindeki sorunlar, gerekse Beşiktaş'ın çift forvete kendini teslim etmesi iki takımında da savunma zaaflarını ortaya koyabileceğini gösteriyor. Ev sahibi ekipte Gökhan Zan'ın da eksikliği Avrupa'nın en kısa takımlarından biri olan Beşiktaş'ı hava toplarında sıkıntıya sokabilir. Orta sahaların kaybolduğu gollü ve kalitesiz bir maç olması muhtemel...

Levent Tüzemen (Sabah Gazetesi spor yazarı)

Sezon başı geçen yıl Galatasaray forvetleri yüksek becerisi sayesinde şampiyon olmuştu ama bu sezon golcü ayaklar durgunluk yaşıyor. Galatasaray hem ağır oynuyor hem de hucüma çıkarken geç kalıyor. Fizik gücü üst düzeyde Beşiktaş ise kanatları hiç kullanmıyor. Orta alana hakim olan takım derbide ağırlığını koyacaktır. Kariyerleri tartışılan Tigana ve Gerets derbiye kaybetmemek düşünceleriyle çıkacaklarını zannetmiyorum. Galatasaray'ın en güçlü yanı kalesi ve savunmanın göbeği. Gökhan Zan'ın yokluğunda Beşiktaş'un yumuşak karnı savunması. Özellikle Gökhan'ın olmayışı, Hakan için büyük avantaj...

Banu Yelkovan (4-4-2 Dergisi)

İki takım içinde zor maç olacak çünkü ikisinin de kaybetme lüksü yok. Tigana ikinci yarıya iyi başladı ama Beşiktaş’ın son haftalarındaki performansından dolayı yine tartışılmaya başlandı. Beşiktaş için değil belki ama Galatasaray için tek şans lig 2.liği o yüzden Beşiktaş'ı yenmek zorunda. Çok stresli bir maç olacak. Kendi evinde oynadıgı için Beşiktaş'ı daha avantajlı ancak ilk yarıda gol olmazsa, Beşiktaş seyircisinin avantajı dezavantaja dönüşebilir. O zaman Galatasaray bu fırsatı değerlendirebilir. Yinede Beşiktaş'ı ateşli seyircisi önünde daha avantajlı görüyorum.
03.03.2007

Kaynak : SuperSpor.com

paco
03.Mart.2007, 04:56
2 formsuz takımın maçı nasıl sonuçlannır bilmiyorum ama bjk nin defansı kötü galatasarayda pozisyon yaratmakda zorlanıyor ... derbi maçlarını bu şekilde incelersek yanılırız çünkü bu maçların havası farklı oluyor ...

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 11:21
eğer yenilirsek saçlarımı kestireceğim:D

RaSenGan
03.Mart.2007, 11:38
sen simdiden kes o zaman sacini :D :D

ibo
03.Mart.2007, 11:39
Gs de umutlu değilim. Bjk 3 puanı alan taraf olur.. :(

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 11:41
sen simdiden kes o zaman sacini :D :D
hiç merak etme sen kalacak o saçlar:cool:

deniz.91
03.Mart.2007, 11:57
berabere kalsalar tam süper olacak

M.Scofield
03.Mart.2007, 12:18
kadrolarda büyük suprizler olacakmış

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 12:22
kadrolarda büyük suprizler olacakmış
belki beşiktaş daha defansif bir anlayışla sahaya çıkabilir yani rico ve delgado bir arada oynamayabilir

real_footballer
03.Mart.2007, 12:26
bu maçı da kazanamazsak şampiyonluk iddamız biter kesinlikle kazanmamız gereken bir maç

M.Scofield
03.Mart.2007, 12:33
Gerets'ten sürpriz kadro !Gerets, Beşiktaş maçı kadrosunda savunmadan hücum bölgesine kadar birçok değişikliğe gitti.3 Mart 2007 09:59Avrupa’ya erken veda eden, ardından Fortis Türkiye Kupası’nda Kayseri Erciyesspor’a elenerek hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, kalan tek cepheye de havlu atmak istemiyor. Teknik direktör Gerets, bu nedenle bugünkü maç öncesi ilk 11’de köklü bir değişiklik yaparak, sürpriz bir kadro ile Beşiktaş karşısına çıkmayı planlıyor. Tek forvet tercihinden ötürü sıkça eleştirilen Belçikalı hoca, İnönü Stadı’nda cesur bir oyun uygulamaya koymayı düşünüyor.

Kabze-Ateş forvette

Sakatlıklar nedeniyle hafta boyunca eksik çalışmak zorunda kalan Gerets’in, savunmayı Sabri, Emre Aşık, Tomas, Ergün’den kurması, orta sahayı Okan, Mehmet Güven, Ayhan ve Arda’dan oluşturması bekleniyor. Belçikalı hocanın ileride Hakan Şükür ve Ümit Karan’ın yerine Hasan Kabze, Necati Ateş ikilisien forma vermesi bekleniyor. Bu sezon dışarıdaki 10 maçın sadece 2’sini kazanabilen Cim Bom, deplasman fobisine de son vermek

Fanatik

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 12:38
Gerets'ten sürpriz kadro !Gerets, Beşiktaş maçı kadrosunda savunmadan hücum bölgesine kadar birçok değişikliğe gitti.3 Mart 2007 09:59Avrupa’ya erken veda eden, ardından Fortis Türkiye Kupası’nda Kayseri Erciyesspor’a elenerek hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, kalan tek cepheye de havlu atmak istemiyor. Teknik direktör Gerets, bu nedenle bugünkü maç öncesi ilk 11’de köklü bir değişiklik yaparak, sürpriz bir kadro ile Beşiktaş karşısına çıkmayı planlıyor. Tek forvet tercihinden ötürü sıkça eleştirilen Belçikalı hoca, İnönü Stadı’nda cesur bir oyun uygulamaya koymayı düşünüyor.

Kabze-Ateş forvette

Sakatlıklar nedeniyle hafta boyunca eksik çalışmak zorunda kalan Gerets’in, savunmayı Sabri, Emre Aşık, Tomas, Ergün’den kurması, orta sahayı Okan, Mehmet Güven, Ayhan ve Arda’dan oluşturması bekleniyor. Belçikalı hocanın ileride Hakan Şükür ve Ümit Karan’ın yerine Hasan Kabze, Necati Ateş ikilisien forma vermesi bekleniyor. Bu sezon dışarıdaki 10 maçın sadece 2’sini kazanabilen Cim Bom, deplasman fobisine de son vermek

Fanatik

bence böyle bir kadroyla çıkamaz gerets;)

M.Scofield
03.Mart.2007, 12:49
boyle bır kadroyla çıkarsa zaten gerısını düşümmiyorum

LaKe
03.Mart.2007, 12:55
Yok artık. Bare Ümit - H.Kabze yada Ümit - Necati oynatsın. Karan'ı kulübeye çekerse çok büyük saçmalık olur.

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 12:56
ben size söyliyim hakan bjk defansını mahveder inş onu oynatmaz

El Comandante
03.Mart.2007, 13:04
ümit-hasan kabze oynamali forvette.Necati veya hakan oyunun gidisatina göre oyuna girmeli.Inamotonun yerine mehmet güven kesinlikle oynamali.Song sakat degil o kesinlikle oynayacak.

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 13:07
eğerki song oynamazsa bizim için büyük bir artı olur valla

19_SeRDiNÇ_05
03.Mart.2007, 13:17
gs tv haberlerde song un iyileştiği ve bu maçta görev alacağını söylediler

uAsamet91
03.Mart.2007, 13:18
song oynuyacak arkadaslar

Eray Dengiz
03.Mart.2007, 13:21
Çok merak ediyorum nasıl bir kadroyla çıkacağız..

M.Scofield
03.Mart.2007, 13:27
necatı , hakan , ümit 3 forvet oynasak keske geçen sene olduğu gibi

19_SeRDiNÇ_05
03.Mart.2007, 13:45
Galatasaray Teknik Direktörü Gerets'den futbolcularına gözdağı. Bugünkü derbi öncesi oyuncularını uyaran Belçikalı çalıştırıcı oyuncularını tek tek ikaz etti..
Gözdağı verdi
Eric Gerets, dünkü taktik çalışmada kafaları karıştırdı. Forvette Ümit - Hakan ikilisinin yerine Necati-Hasan Kabze'yi oynattı

Gerets, Beşiktaş'a ve meslektaşı Tigana'ya sürpriz hazırlıyor. Takım içinde revizyon yapmayı düşünen Belçikalı çalıştırıcının, derbi öncesinde son yapılan taktik idmanında, yıldızları yedek, kenardaki isimleri de as takımda oynattığı öğrenildi. Hazırlıklarını dün sürdüren sarı - kırmızılılarda Gerets'in forvette iki önemli değişikliğe giderek Ümit Karan ile Hakan Şükür'ü yedek bıraktığı, bu oyuncuların yerine Necati ile Hasan Kabze'ye şans tanıdığı belirtildi. Belçikalı çalıştırıcının orta sahada sağ kanatta Okan'a, ortada da Ayhan ile Mehmet Güven'e forma verdiği vurgulandı.
Savunmada birçok maçta şans vermediği Emre Aşık'a da ilk 11 fırsatı tanıyan ve taktik çalışmada aslarla oynatan Gerets'in bu kadroyu Beşiktaş karşısına çıkarıp çıkarmayacağı da merak konusu oldu.

Belçikalı hoca, ilk kez yaptığı uygulamayla oyuncularının da kafasını karıştırırken, bir anlamda yıldızlarına da "Herkes yedek kalabilir" mesajını verdi. Gerets futbolcularını bireysel hatalar yapmamsı konusunda de tek uyardı. Futbolcularına maç kadrosunu da açıklamayan Gerets'in, bugünkü ter idmanının ardından takımını şekillendireceği ifade edildi.

garydelgadov
03.Mart.2007, 14:15
arkadaşlar herşey bugün mabedimizde belli olacak karnaval olacak coşku olacak goller olacak tribünler coşacak herkes haddini bilecek (bu son yazdıgım cimbomaa deil)

Eray Dengiz
03.Mart.2007, 15:25
NTV'de bir kadro açıklandı ve umarım doğru değildir..

Mondragon
Ergün
Emre Aşık
Tomas
Sabri
Okan
Mehmet güven
Ayhan
Arda
Necati
Hasan Kabze

Bu kadroyla çıkarsak yeniliriz gibime geliyor.. Burada aylarca oynamayan futbolcular var. Bunlar birbirine alışık değiller. Necati sakatlıktan yeni çıktı, Hasan Kabze formsuz ve ikisi doğru düzgün ilk defa bir derbi maçında oynayacak. Mehmet Güven, Okan ve Ayhan'ın üzerinde taraftar baskısı olacak. Emre Aşık, Ergün, Tomas birbirine uyumlu değil..

Allah sonumuzu hayır etsin..

uAburak89
03.Mart.2007, 15:28
Bu çıkan kadro bugün gazetelerde de vardı ne yazık ki .. Eray dediklerine katılmamak elde değil .. Ayrıca Song ve Ümit Karan'sız bir Galatasaray düşünemiyorum ..

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 15:29
NTV'de bir kadro açıklandı ve umarım doğru değildir..

Mondragon
Ergün
Emre Aşık
Tomas
Sabri
Okan
Mehmet güven
Ayhan
Arda
Necati
Hasan Kabze

Bu kadroyla çıkarsak yeniliriz gibime geliyor.. Burada aylarca oynamayan futbolcular var. Bunlar birbirine alışık değiller. Necati sakatlıktan yeni çıktı, Hasan Kabze formsuz ve ikisi doğru düzgün ilk defa bir derbi maçında oynayacak. Mehmet Güven, Okan ve Ayhan'ın üzerinde taraftar baskısı olacak. Emre Aşık, Ergün, Tomas birbirine uyumlu değil..

Allah sonumuzu hayır etsin..
umarım doğrudur:)

M.Scofield
03.Mart.2007, 15:29
en azından song ve ümit karan oynamalı

El Comandante
03.Mart.2007, 15:30
Song sakat degil o neden oynamiyor?O oynarsa kadro iyi böyle bence.Hasan Kabze her seferinde iolk 11de oynamak istedigini söylüyor.Iste firsat geldi.Bu macta patlama yapabilir.Cok hirsli olacaktir.Necati keza öyle.Onun yerine ümit olsa daha iyi olurdu.Mehmet güven sonunda formayi buldu bunu iyi degerlendirecektir.Okan yillarin tecrübesi baski falan olmaz.Ayhan da tecrübeli biri,bjkliler istedikleri kadar küfür etsin onlar ceza yerler.

19_SeRDiNÇ_05
03.Mart.2007, 15:32
Turkcell Süper Lig'de 19.00'da başlayacak olan Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesi İnönü Stadyumu'nun kapıları saat 15.00'te açılacak. Polis saat 13.00'ten itibaren stat çevresinde önlemlerini almaya başladı. Galatasaraylı taraftarların stadyuma teker teker gelmemesi için polis noktalarında bekletilerek toplu olarak stadyuma girişlerine izin verilecek.

Her iki takımda sabah ter idmanı yaparak maç saatini beklemeye başladı....

uAburak89
Song'la ilgili Şansal Büyüka'nın bugünkü yazısı ..

Song’dan ders alın

Kılı dönse sakatım diyen oyuncular var. Oysa medyaya çok yansımasa bile, Galatasaraylı Song hafta içinde ciddi bir operasyon geçirdi. Kayseri Erciyes maçında oynayamadı ama bugün Beşiktaş’a karşı forma giymesi bekleniyor. Ben profesyonellik buna derim. Takım oyuncusu buna derim. Song’dan öğreneceğimiz çok şey var.

Ayrıca Şemsi, boşuna seviniyorsun bizim paf takımımız bile İnönü'den puanla döner .. :)

GeNç KaRTaL
bence iki hocadan birisi damgasını vuracak

Sekopej
03.Mart.2007, 15:33
30. dakikada yine değişiklik yapmasa bari Gerets...

Song'un da oynamaması şaşırtıcı, birkaç yorumcu Gerets'in ona ceza verdiği için oynatmadığını söyledi, sakatlığı yoksa ve oynatılmıyorsa Gerets'in eline ne geçecek bu maçı kaybederse onun yokluğunda?

uAburak89
03.Mart.2007, 15:45
Galatasaray, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlarken, Sarı Kırmızılılarda Teknik Direktör Eric Gerets'in sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı öğrenildi..

Gerets'in Beşiktaş karşısına, kalede Mondragon, savunmada Tomas, Emre, Sabri ve Ergün, orta alanda Okan, Mehmet Güven, Ayhan, Arda, ileri ikilide ise Hasan Kabze ve Necati Ateş 11'i ile mücadele edeceği belirtildi..

Sarı Kırmızılılarda Hakan Şükür, Song, Orhan Ak, Ferhat, Cihan ve Hasan Şaş 18 kişilik kadroda yok..

Kaynak: Maraton ..

Lanet olsun başka diyecek birşey bulamıyorum gerçekten ..

El Barto
03.Mart.2007, 15:48
oo beşiktaş için büyük fırsat valla am bizdede gökhan zan yok :(

M.Scofield
03.Mart.2007, 15:50
Hakan Şükür, Song, Orhan Ak, Ferhat, Cihan ve Hasan Şaş sakatmı bunlar ümit karan nıye kadroda yok bu geretts ne yapmaya çalışiyor?

uAburak89
03.Mart.2007, 15:50
Bizde Song yok .. Takımın herşeyi .. Futbol oynanmadan kazanılmaz ama bu kadro ile puan çıkaramayız gibi geliyor ..

Gerets ülkesine dönmek için gün sayıyor herhalde ..

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 15:53
valla gs'nin kadro avantajı bir nebzede olsa azaldı ama bu forma giyecek oyuncularda sonuçta galatasaraylı

Burak Duran
03.Mart.2007, 15:58
kadroyu çok beğendim bakalım kaç yicez

El Comandante
03.Mart.2007, 15:59
bu gerets ne yapmak istiyor?lanet olsun onun gibi teknik direktöre,atilmaya oynuyor,akli sira kovulup tazminat almak istiyor.Of gerets offffffffffff.

uAburak89
03.Mart.2007, 16:01
Tüm oyuncularımız Galatasaray'lı Şemsi .. Sonuna kadar hemde .. Biz de onlara sonuna kadar güveniyoruz .. Ancak(!) bir çoğu hiç hazır değil, kaç maçtır oynamıyorlar .. İşte bizi korkutan bu ..

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 16:02
bence bu kadroda iyi yani bizde çok süper oynayan bir takım değiliz

El Barto
03.Mart.2007, 16:04
evet çook ii oynamıyoruz belki ama günümüzde olursak bu kadroyu çook rahat yeneriz...

Burak Duran
03.Mart.2007, 16:04
özellikle defans ve forvet bloğuna hayran kaldım

El Comandante
03.Mart.2007, 16:07
Aklimdan gecenleri buraya yazsam forumdan süresiz banlanirim.Forvette en önemli adamimiz ümit yok,defansin bel kemigi song yok,tecrübeli hakan yok.Gerets sen adami verem edersin.

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 16:10
Aklimdan gecenleri buraya yazsam forumdan süresiz banlanirim.Forvette en önemli adamimiz ümit yok,defansin bel kemigi song yok,tecrübeli hakan yok.Gerets sen adami verem edersin.
merak etme gerets ümiti mehmet güvenin yerine ilk 30 dakika içinde alır:)

Burak Duran
03.Mart.2007, 16:12
beşiktaş bizi bu kadroyla yenemezse ligden çekilsin :D

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 16:14
valla bizim takımdan bu maçta en güven diğim isim nobre

M.Scofield
03.Mart.2007, 16:14
belkıde gerçek değildir maç saat'ni bekliyelim

El Barto
03.Mart.2007, 16:15
BUGÜNKÜ DERBİDE AVATARDAKİNE DİKKAT EDİN!!

aslında benim avartardaki olacaktıki.....
kazanacaz abiler merak etmeyin ;)

El Comandante
03.Mart.2007, 16:17
Ben gene umutluyum,yenecegiz Besiktasi.Bizde Galatasaraylilik ruhu var.Besiktasi bu kadro ilede yenecegiz.Sanki besiktas sahami kalkti?Son iki macini yenildi.Gökhan yok.Rico ve delgado savunma yapmiyorlar,savunmada baki var,kalede runje var.Runje cok hata yapan bir kaleci.Arda bu macta yükü üzerine alacaktir ve eski arda gibi oynayacaktir.Bu maci geretse inat kazanacagiz.

Burak Duran
03.Mart.2007, 16:18
bu maç bu kadro ile 3-0 dan aşağa bitmez izleyeceğim en rahat maç olacak

Del Piero_10
03.Mart.2007, 16:22
Güzel maç olsun.

Beraberlik fenerbahçe'ye yarar.

uAburak89
03.Mart.2007, 16:23
En büyük Taraftar, Teknik Direktör Sahtekar ... Eğer Gerets zamanında herkese eşit şans vermiş olsaydı bu kadromuzun da maç tecrübesi olacaktı .. Bu akşam yenersek futbolcuların ruhu sayesinde olacaktır .. Kaybedersek Gerets'in futbolcu takıntısından dolayı herkese eşit şans vermemesin yüzündendir ..

El Comandante
03.Mart.2007, 16:24
Bu macta hasan kabze,mehmet güven,necati formayi tamamen alabilmek icin cok savasacaklar.Arda bugün elestirilere inat tam gücüyle sahada olup süper oynayacak.Okan,ayhan tecrübeleriyle orta sahayi kontrol edecekler.Defansta sorun yasayabiliriz.Bunun tek sorumlusu geretstir.Song olsa sorun olmayacakti.

Genede biz bu maci kazanacagiz.

El Barto
03.Mart.2007, 16:24
bence bu maçın sonucunu belirleyecek 3 isim var gerets,runje ve baki...

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 16:35
bu maçı kazanacağız kazanamassak tekrar ediyorum saçlarımı kestireceğim

Burak Duran
03.Mart.2007, 16:54
valla tek umudum runje :D

Maksic
03.Mart.2007, 17:02
Kaleciler bu maçı belirler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Not:Hakan Şükür de kadroda yok
Kaynak:Lig Tv

Burak Duran
03.Mart.2007, 17:06
G.SARAY: Mondragon, Sabri, Tomas, Song, Ferhat, Hasan Şaş (Okan), Inamoto (Ayhan), Iliç, Arda, Ümit, Hakan

ligtvde yazan kadro

El Barto
03.Mart.2007, 17:08
emre aşık'ı isteriz ya.... :D

Maksic
03.Mart.2007, 17:14
G.SARAY: Mondragon, Sabri, Tomas, Song, Ferhat, Hasan Şaş (Okan), Inamoto (Ayhan), Iliç, Arda, Ümit, Hakan

ligtvde yazan kadro
ben az önce lig tv izliyordum orda duydum ama yanlışta olabilir maçta görürüz

uAburak89
03.Mart.2007, 17:16
Ligtv'nin sitesi ile Maraton'un çelişmesi ilginç doğrusu .. Umarım Ligtv'nin söylediği kadro çıkar ..

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 17:17
Song da yok Hakan Şükür de...
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi iki takımın hocası Jean Tigana ve Erik Gerets'in sahaya sürmeleri beklenen muhtemel 11'leri belli oldu. Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets Beşiktaş maçı kadrosuna sakatlığı olmamasına rağmen Song ve Hakan Şükür'ü almadı. Gerets'in ileri ikilide ise Ümit Karan'ı yedek soyundurup Necati ve Hasan Kabze'ye ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.Hasan Şaş, Orhan Ak ve Cihan sakatlıkları sebebiyle bugün forma giyemeyecekler.

Beşiktaş'ta ise Gökhan Zan ve Kleberson sakat durumda, maç kadrosunda bulunmuyor...

Beşiktaş:
Runje
Ali Tandoğan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Baki
Delgado
Serdar
Koray
Ricardinho
Bobo
Nobre

Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Arda
Ayhan
Mehmet Güven
Hasan Kabze
Necati

buda superspor.com dakı kadro:D

Burak Duran
03.Mart.2007, 17:18
valla maçta görcez bakalım diğer kadrolar doğru çıkarsa bittik

19_SeRDiNÇ_05
03.Mart.2007, 17:21
Galatasaray'da bugün Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın kadrosuna Hakan, Song, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın alınmadığı öğrenildi. Adnan Sezgin, yaptığı açıklamada, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın sakatlıklarının bulunduğunu, Hakan ile Song'un kadroda yer bulamamasının ise teknik heyetin kararı olduğunu söyledi..

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yaptığı açıklamada, Hakan Şükür, Song, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın bugün oynanacak derbi maçın kadrosunda bulunmadıklarını söyledi.

Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın sakatlıkları bulunduğu, Hakan ile Song'un kadroda yer bulamamasının ise teknik heyetin kararı olduğu öğrenildi.

Varonil
03.Mart.2007, 17:23
insallah berabere kalirlar:D :D :D

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 17:23
Cok ıyı bı haber oldu bızım ıcın Bjk alcak ınsallah macı

M.Scofield
03.Mart.2007, 17:24
herkez kafasına göre kadro yazıyor :D herşeye rağmen kazanmalıyız
bu arada song sakat değılmış ama kadroda yok

uAburak89
03.Mart.2007, 17:25
Galatasaray'da bugün Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın kadrosuna Hakan, Song, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın alınmadığı öğrenildi. Adnan Sezgin, yaptığı açıklamada, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın sakatlıklarının bulunduğunu, Hakan ile Song'un kadroda yer bulamamasının ise teknik heyetin kararı olduğunu söyledi..

Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yaptığı açıklamada, Hakan Şükür, Song, Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın bugün oynanacak derbi maçın kadrosunda bulunmadıklarını söyledi.

Orhan, Cihan ve Hasan Şaş'ın sakatlıkları bulunduğu, Hakan ile Song'un kadroda yer bulamamasının ise teknik heyetin kararı olduğu öğrenildi.

Kötü sürpriz ..

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 17:26
bu sefer kazanacağız yalnız bizimkilerin ölümüne oynamaları lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada galatasaraylı arkadaşlarım yenilince nede olsa mazeretiniz hazır gerets yüzünden yenildik

ama bence geretsin bir bildiği vardır yinede

El Barto
03.Mart.2007, 17:36
kazanacağız bugün...

Burak Duran
03.Mart.2007, 17:43
bu sefer kazanacağız yalnız bizimkilerin ölümüne oynamaları lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada galatasaraylı arkadaşlarım yenilince nede olsa mazeretiniz hazır gerets yüzünden yenildik

ama bence geretsin bir bildiği vardır yinede

yenersekte siz fazla rezil olcaksınız :D o mazaret değil bir gerçektir bir takımın vazgeçilmez oyuncuları oynamaz ve abidik gubidik adamlar oynar ve yenilirse bu mazaret değil td beyfendinin suçudur

SaRouMaNe
03.Mart.2007, 17:56
song'un parasini alamadigi icin cikmazdir sahaya... aklima baska birsey gelmiyor, haftaya ts karsida oynamazsa fark olur...

Maksic
03.Mart.2007, 17:57
Gerets ne yapıyor anlamış değilim...

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 17:59
yenersekte siz fazla rezil olcaksınız :D o mazaret değil bir gerçektir bir takımın vazgeçilmez oyuncuları oynamaz ve abidik gubidik adamlar oynar ve yenilirse bu mazaret değil td beyfendinin suçudur
doğru diyorsun yenilirsek çok rezil oluruz

mesela ben bi gs li arkadaşla eğlenmek istesen diyecekki gerets as oyuncuları oynatmadı ee ne anlamı kalırki o zaman:confused:

M.Scofield
03.Mart.2007, 18:01
song'u bu maçta oynatmıyorsa bir daha hiç oynatmasın bu ne ya gecen fener macındada oynamamıstı derbilerde oynamayacak herhalde

SaRouMaNe
03.Mart.2007, 18:03
song'u bu maçta oynatmıyorsa bir daha hiç oynatmasın bu ne ya gecen fener macındada oynamamıstı derbilerde oynamayacak herhalde

o macta gercekten sakatti, oynasada birsey farkedecegini sanmiyorum.

RaSenGan
03.Mart.2007, 18:04
As kadro olmasada yine yeneriz

Maksic
03.Mart.2007, 18:06
Hakan Şükür'ün Annesi rahatsızlık geçirmiş moralsizmiş Song ise hafta içinde ameliyat olmuş onun için kadro da yokmuş Kaynak Lig Tv

M.Scofield
03.Mart.2007, 18:06
o macta gercekten sakatti, oynasada birsey farkedecegini sanmiyorum.

sözde sakattı :rolleyes:

scolari12111
03.Mart.2007, 18:10
bu kadroyla bitmiş bir maç bence.bjk bu maçı kesin alır gibi gözüküyor.

deniz.91
03.Mart.2007, 18:11
İşte ilk 11'ler!..
(CANLI) Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi iki takımın hocası Jean Tigana ve Erik Gerets'in sahaya süreceği 11'ler belli oldu.. Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets Beşiktaş maçı kadrosuna sakatlığı olmamasına rağmen Song ve Hakan Şükür'ü almadı. Gerets'in ileri ikilide ise Ümit Karan'ı yedek soyundurup Necati ve Hasan Kabze'ye ilk 11'de görev verecek...

Hasan Şaş, Orhan Ak ve Cihan sakatlıkları sebebiyle bugün forma giyemeyecekler. Beşiktaş'ta ise Gökhan Zan ve Kleberson sakat durumda, maç kadrosunda bulunmuyor...

Beşiktaş:
Runje
Ali Tandoğan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Baki
Delgado
Serdar
Koray
Ricardinho
Bobo
Nobre

Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Arda
Ayhan
Mehmet Güven
Hasan Kabze
Necati
03.03.2007

Kaynak : SuperSpor.com

Maksic
03.Mart.2007, 18:13
Galatasaray paflarda 3-2 öndeymiş

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 18:14
Besiktas cok rahat alcam bu macı

Memedov
03.Mart.2007, 18:17
ßu maç Ya ßerabere Yada Galatasaray ALır..;;)Ama İLk önce ßeraberLik..:)

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 18:18
abi ben bi tek bakiden korkuyorum:D

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 18:19
ßu maç Ya ßerabere Yada Galatasaray ALır..;;)Ama İLk önce ßeraberLik..:)

Beşiktas macı hedıye atmesse ımkansız bısye bence.
Gs nın mactakı kadrosu sırdan bır takımın kadrosu gıbı

Omerdinho
03.Mart.2007, 18:19
bjk alir ama gonlum beraberlikten yana

deniz.91
03.Mart.2007, 18:23
i,nşallah berabere biter diyecem ki heralde öyle olur

SaRouMaNe
03.Mart.2007, 18:25
gs neden bu oyunculari oynatmiyor yoksa diyetmi odececek?

GeNç KaRTaL
03.Mart.2007, 18:26
As kadro olmasada yine yeneriz
tamam buldum burak abi kiminle eğleneceğimi kazanınca:D

M.Scofield
03.Mart.2007, 18:28
Beşiktas macı hedıye atmesse ımkansız bısye bence.
Gs nın mactakı kadrosu sırdan bır takımın kadrosu gıbı

beşiktaşi zaten sıradan takımlar yeniyor

Del Piero_10
03.Mart.2007, 18:30
gs neden bu oyunculari oynatmiyor yoksa diyetmi odececek?

heee

dediğin gibi

:5:

eGowiCh
03.Mart.2007, 18:32
Beşiktaş rahat alır, tahmini skorum 3-1 veya 3-0. Gönlüm her ne kadar beraberlikten yana da olsa, BJK bu Galatasaray'ı ezer geçer. Bobo ve Delgado'ya dikkat.

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 18:38
beşiktaşi zaten sıradan takımlar yeniyor

:D oda dogru.
Ama bugun Bakı ve Runje bı hata yapmassa Bjk rahat alırs

Eray Dengiz
03.Mart.2007, 18:48
Lig TV'den yeni bir açıklama daha.. Kafam karıştı iyice :D

Forvetimiz, Ümit Karan - Hasan Kabze

M.Scofield
03.Mart.2007, 18:51

oyun oynuyorlar bizle:D hasan yerine necati olmalı

Maksic
03.Mart.2007, 18:52

maç başlayana kadar belli olmaz her ne kadar söylüyorlar ama Ü.Karan'nın forması vardı

uAburak89
03.Mart.2007, 18:58
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan derbi maçta lider Galatasaray, en yakın takipçisi Beşiktaş'ı 3-2 yendi.

Beşiktaş'ın sahası Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde yapılan maçta Galatasaray'ın gollerini 21. dakikada Aydın Yılmaz, 35. dakika Erhan, 65. dakikada da penaltıdan Anıl kaydederken, Beşiktaş'ın golleri ise 45. dakika Can Erdem ile 53. dakikada Mehmet Sedef'ten geldi.

Bu arada maçın 90. dakikasında Beşiktaşlı Can Erdem'in kafa vuruşunda top yan kale direğinden döndü.

Galatasaraylı futbolcular maç bitiminde saha ortasında büyük sevinç yaşadılar.

Beşiktaş'ta zaman zaman A takım kadrosunda yer alan Mehmet Sedef, Emre Özkan ve Can Erdem, PAF takımında forma giyerken, Galatasaray'da ise A takımda oynayan Aydın Yılmaz, maçta görev yaptı.

Galatasaray bu galibiyetle 23. maçında 56 puana ulaşırken, Beşiktaş ise 50 puanda kaldı.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçı da, son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray 6-1 kazanmıştı.

M.Scofield
03.Mart.2007, 19:02
paf takıma tebrikler bu senede şampiyonuz pafta

Omerdinho
03.Mart.2007, 19:18
Necati - Hasan Kabze oynayacak Ilic ve Umit yok

uAburak89
03.Mart.2007, 19:45
1 Mondragon
55 Sabri
21 Emre Aşık
2 Tomas
67 Ergün
24 Mehmet Güven
7 Okan
18 Ayhan
66 Arda Turan
58 Hasan Kabze
10 Necati

Omerdinho
03.Mart.2007, 19:48
Hakan Unsalin yorumuna bayildim ;)
galatasaray forvette sikinti cekerse geretz 25. dakikada mehmet guveni alip ilici sokar mehmet guveni bitirir dedi :D

uAburak89
03.Mart.2007, 19:50
Doğru söylemiş .. En çok üzüldüğüm oyuncu zaten .. İnamoto'nun oynadığı takımda ben ilk 11'e giremesem futbolu bırakırdım ..

RaSenGan
03.Mart.2007, 19:53
GS şova Son 6 Dakika

Hugo
03.Mart.2007, 19:53
Galatasarayımız'ın kadrosu:

----------Mondragon------------
---------------------------------------
Sabri----Emre----Tomas----Ergün
----------------------------------------
Okan---Ayhan---Mehmet----Arda
----------------------------------------
-----Necati--------Hasan K.-----

El Barto
03.Mart.2007, 19:55
mehmet ve emre bize çalışcak bugün inşallah :)

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 19:55
GS şova Son 6 Dakika

ne sovu olm:n: bu kadroyla far yıyceksınız:D

uAburak89
03.Mart.2007, 19:56
mehmet ve emre bize çalışcak bugün inşallah :)

Emre çalışabilir ama Mehmet Asla ..

RaSenGan
03.Mart.2007, 19:57
ne sovu olm:n: bu kadroyla far yıyceksınız:D

Biz sizmiyiz olm :n:

El Barto
03.Mart.2007, 19:58
emre ye güven yok mu abiler :)

Hugo
Kimsenin kimseye çalışacak hali yok bea:D Emre daha kendine çalışamıyor:D

uAburak89
Gerets'in amacı bazı oyuncuları bitirmek .. Bunların en önemlisi Ergün sonra da Mehmet Güven .. Patron olduğunu göstermek için yanlış maçı seçti ..

El Barto
03.Mart.2007, 20:00
ama patron o :)

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:01
Gerets'in amacı bazı oyuncuları bitirmek .. Bunların en önemlisi Ergün sonra da Mehmet Güven .. Patron olduğunu göstermek için yanlış maçı seçti ..

maç sonu herkes Gerets'in ne yapmak istediğini görücek merak etme ;;)

El Barto
03.Mart.2007, 20:03
ne yapmak istiyor olabilirki yenilirse kovulmak istiyor olur kazanırsa takımına güveniyor olur bu işler böyle türkiyede.

Hugo
03.Mart.2007, 20:04
maçı internet üzerinden dinlemek isteyen arkadaşlar için Best FM (http://www.yayinonline.com/asx/radyoplayer.asp?a=13698846460533891419081542393887 422603464456369626535&sk=2&rd=bestfm&lp=2blank)

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:05
bir kere dinledim adam çok hızlı anlatıyo bişey anlamadım :D

Hugo
03.Mart.2007, 20:05
F.Aydınus düdüğü çaldı zorlu 90 dakika başladı.. İki takıma da başarılar ..

Centilmence mücadele temenni ediyorum...

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:06
Besıktasa basarılar dılerım ınsallah kazanıcak macı

El Barto
03.Mart.2007, 20:07
dostluk + beşiktaş :D

Hugo
03.Mart.2007, 20:07
Dk 1 Mehmet vurdu runje tuttu ..

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:08
Galatasaray+Galatasaray :) kazansın

El Comandante
Maci rahat kazanacagiz.Yok besiktas kesin yener falan diyenleri ben mac sonunda görmek istiyorum.Bu sene besiktasa karsi en rahat macimizi oynayacagiz.Orta alanda savasci futbolcular,forvetler hizli,besiktasta orta alanda rico ve delgado pres yapmiyor,mustafa dogan ve baki yavas adamlar.Bence bu maci 3-1 alacagiz.

LaKe
Galatasaray'ımıza başarılar. Dengeli bir oyun geçiyor şu an için. Umarım kazanırız. BJK taraftarı gerçekten çok iyi. Bu arada ilginç bir kadro çıkarmış Gerets. Gerçekten görünce çok şaşırdım.

yatebos
03.Mart.2007, 20:10
berabere bitecektir die dusnuorm hala:D

El Barto
03.Mart.2007, 20:10
umarım kazanan taraf oluruz...beşiktaş seyircisi herzaman iyidir ama biraz fazla küfür eder :D

Hugo
03.Mart.2007, 20:11
cesa sahasının 1 m dışından serbest vuruş kullanıyor BJK

Emre sarı kart gördü..

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:13
degado daha barajı geçiremiyo :)

uAburak89
03.Mart.2007, 20:14
Bu emre kesin atılır ..

LaKe
03.Mart.2007, 20:15
Bu emre kesin atılır ..

Bencede, Emre dikkat etmezse sonu kötü olacak...

El Barto
03.Mart.2007, 20:16
hadi bakalım inşallah :D

yatebos
03.Mart.2007, 20:17
su anda inanılmaz bi taraftar destei war bjk ye gercekten cok ii destek weriolar su an darısı basıımıza:(:(:(:(

uAburak89
03.Mart.2007, 20:18
Beklediğim gibi geçmiyor maç ..

Hugo
03.Mart.2007, 20:18
Ruun-yeeee Ruun-yeeeee Ruun-yeeee Ruun-yeeeee

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:19
Ruun-yeeee Ruun-yeeeee Ruun-yeeee Ruun-yeeeee

yicek zaten merak etme :D

El Barto
03.Mart.2007, 20:20
13 dk sonra bobo atacak :D

LaKe
Tam 4 kez ofsayta düştük, BJK iyi uyguluyor ofsayt taktiğini...

yatebos
13 dk sonra bobo atacak :D

asistide soleseydin bari:D

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:21
Cimbom tek kale oynuyo inşallah hep böyle devam eder

Hugo
03.Mart.2007, 20:21
Tam 4 kez ofsayta düştük, BJK iyi uyguluyor ofsayt taktiğini...

katılıyorum.. maç sonu yardımcııının kolu bayağı bir yorulmuş olacak .. kanımca:D

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:22
Bjk alcak macı hıc heyecan yapmayınn arkadaslar:)

El Barto
03.Mart.2007, 20:22
asist de delgado olur :D

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:23

1 kere dediğinde anlıyoruz niye birşeyi 100 bin kere söylüyosun Tamam anladık Bjk yener diyosun bende Gs yener diyorum

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:24
1 kere dediğinde anlıyoruz niye birşeyi 100 bin kere söylüyosun Tamam anladık Bjk yener diyosun bende Gs yener diyorum

Aygun msn e gel:D

El Comandante
03.Mart.2007, 20:25

Kim heyecan yapiyo cok belli,ayni lafi 100 kere söyleyip heyecan yapiyorsun.Mac sonu bu sözünü saklayacagim mertcan mac sonu görüsürüz.

Insallah besiktas ofsayt taktigini devam ettirir,2.yarida bu cok isimize yarayacak...

LaKe
03.Mart.2007, 20:26
Açıkcası maç çok zevksiz geçiyor. Umarım ileriki dakikalarda maçın temposu artar.

Hugo
yürü be Baraan! :D

fenerbahce_1907
Kim heyecan yapiyo cok belli,ayni lafi 100 kere söyleyip heyecan yapiyorsun.Mac sonu bu sözünü saklayacagim mertcan mac sonu görüsürüz.

Insallah besiktas ofsayt taktigini devam ettirir,2.yarida bu cok isimize yarayacak...

tmm Barancım bende senın bu zounu saklıycagım mac sonunda gorusucez

RaSenGan
Aygun msn e gel:D

msn deyim zaten nasıl olsa yenicez o kadar elini yormana gerenk yok :D

SaRouMaNe
03.Mart.2007, 20:27
ahanda bjk penaltisi gume gitti...

fenerbahce_1907
yürü be Baraan! :D

Tüm Gs lıler saldırıya gectı bana:D

El Barto
gole az kaldı :D

yatebos
asist de delgado olur :D

şampiyon kim olur kardes:D:D:D bide bizim yrnki macın gol we dakikalarını solermisin:D:D:D heycan yapmiim:D:D:D:D

Hugo
03.Mart.2007, 20:28

uA ultraDayanışma :D

El Barto
03.Mart.2007, 20:29
bak abicim geliyo :D

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:30

Hücummm saldırın mertcana :D mertcan gül sen gül maç sonu görücez seni

El Barto
ah be nobre be :(

fenerbahce_1907
ah be Bjk net pozısyon kacırdı Nobre englledı golu :D

Omerdinho
03.Mart.2007, 20:31
bu nobre muslumanmi olmus ya mactan once dua felan etti :)

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:32
necatı net pozıyonu kacırdı bı ınsan bole kazma olurmıu

El Comandante
03.Mart.2007, 20:33
Ah necati ahhh,nasil kacirirsin bu golü.Arda bugün gününde ben demistim :)

LaKe
Necati, böyle gol kaçar mı? Hele ki az pozisyon bulduğumuz maçta. Ah ah... Umarım bu pozisyonu aramayız...

RaSenGan
necatı net pozıyonu kacırdı bı ınsan bole kazma olurmıu

aynı kezman gibi :D

uAburak89
03.Mart.2007, 20:34
Off off ..

El Barto
03.Mart.2007, 20:34
tutturamadım :D

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:35
gooooooooooooooooooooooooll bobo

uAburak89
03.Mart.2007, 20:35
Sen Necati'ye kazma derken laf atmış olmuyorsun dimi ?

El Barto
03.Mart.2007, 20:36
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL bi kaç dk gecikmeyle :D

RaSenGan
gooooooooooooooooooooooooll bobo

olm gol oldu zaten sinir etme beni

SaRouMaNe
tam istedigimiz gibi gidiyor

karta go go goo

El Comandante
03.Mart.2007, 20:37
Allah kahretsin yaw :mad:

TR.CaPTaiN
Tahminim 0-0 dı tutturamadım neyse saglık olsun.

LaKe
Bu hiç iyi olmadı... Ama toparlanıp yenme şansımız hala var. Gerets, Karan'ı soksun bir an önce.

RaSenGan
Allah kahretsin yaw :mad:

Baran abi 3-1 yenicez senin dediğin gibi;;)

El Barto
03.Mart.2007, 20:38
13 dedim 16 dk sonra attı bobo :D asist tutmadı ama :D

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:38
Sen Necati'ye kazma derken laf atmış olmuyorsun dimi ?

Ben su andakı konuyla ılgılı dıorum Kezmanın bu konuyla lalakası yok su anda yokse Kezmanda kazma:D

uAburak89
03.Mart.2007, 20:39
Necati'ye ne diyim ben ya .. Atamayana atarlar ..

El Barto
03.Mart.2007, 20:40
İlk Yarida BaŞka Gol Yok Beyler :d

El Comandante
03.Mart.2007, 20:41
3-1 yenecegiz,ama ilk golü yememiz kötü oldu.Bu neconun cikmasi lazim.Geretsin ikinci yarida ümit ile baslamasi gerek.

El Barto
03.Mart.2007, 20:44
yok beyler beşiktaşta olsa ilk yarıda başka gol yok

gerrrard
03.Mart.2007, 20:45
Gerets, Karan'ı soksun

El Barto
03.Mart.2007, 20:47
bencede su link işi baydı. runyemez:D

RaSenGan
03.Mart.2007, 20:48
İnşallah ikinci yarı böyle olmaz

LaKe
03.Mart.2007, 20:49
Gerets, napıyor hala ya? Al artık şu Karan'ı. Necati yine kaçırdı. Yok böyle birşey ya.

El Barto
03.Mart.2007, 20:50
ilk yarı bitti

fenerbahce_1907
ılk yarı bıttı

LaKe
2.yarı soyunma odasında toparlanmalıyız.

Omerdinho
ayhan akman küfürleri yedi :D

gerrrard
Ve karşılaşmada ilk yarı sona eriyor...

RaSenGan
mondi 90'dan çıkardı freekik i

El Barto
03.Mart.2007, 20:51
ikinci yarıda böyle devam alacağız maçı

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 20:51
Necati cıkmassa oyundan Gs gol bulamaz

El Barto
03.Mart.2007, 20:52
abi ilk yarı başka gol yok dedim :D

Cyzio
İkinci yarı GS 1 tane atar.Maç berabere biter.Gerets'in gerekli değişiklikleri yapması gerek.

El Comandante
Valla mondi cataldan cikardi freekicki.

Geretsin soyunma odasinda takimi motive etmesi,hirslandirmasi gerekiyor.Necatiyi cikarip ümiti almali derhal.Oyuna müdahale etmeli.

uAburak89
Necati neden sahada olduğunu kendisi bile bilmiyor .. O iki pozisyonu Ümit Karan yakalasa en azından birini atardı .. Beşiktaş alışılmış kadrosu ile üstünlük kuramıyor .. En azından 1 puan almalıyız bu maçtan ..

Sheriff
03.Mart.2007, 20:53
ikinci yarıda böyle devam alacağız maçı
inşallah inşallah:D:D

El Barto
03.Mart.2007, 20:55
ts maçı gibi olmaz inşallah

Omerdinho
03.Mart.2007, 20:56
Necati neden sahada olduğunu kendisi bile bilmiyor .. O iki pozisyonu Ümit Karan yakalasa en azından birini atardı .. Beşiktaş alışılmış kadrosu ile üstünlük kuramıyor .. En azından 1 puan almalıyız bu maçtan ..

bence fazlasiyla ustunluk kurdu.
son dakikalarda boboyla 4 pozisyon yakaladilar birisi gol
ve %100 gol olabilecek bir frikik :)

uAburak89
03.Mart.2007, 20:59
Beklenendiği kadar kuramadı .. Bizim de pozisyonlarımız var ..

El Barto
03.Mart.2007, 21:00
beşiktaşa 2. yarı başarılar :D

RaSenGan
03.Mart.2007, 21:02
Galatasaray ikinci yarı coşucak

Mc.Speedy
Sasa Ilic ve Ümit Karan 2. Yarı ya girecek ya girecek.

Maksic
2.Yarıda Ayhan-İliç M.Güven-İnamoto Necati-Ü.Karan girmeli Song'un yokluğu çok hissediliyor zaten

uAburak89
03.Mart.2007, 21:03
İnamoto girmesin ..

El Barto
03.Mart.2007, 21:04
umarım gerest değişiklik yapmadan başlar :)

El Comandante
03.Mart.2007, 21:04
Inamoto girmesin,ilic ve ümit karan kesin girmeli.

uAburak89
03.Mart.2007, 21:07
Aygün sen böyle dedikçe uyuz oluyorum ... Kalmış 45 dk .. Bu ne iyimserlik ..

El Barto
03.Mart.2007, 21:07
ollsun gerets olsun senimi kırcam aygün :D ilk yarı öle demiyor ama aygün...

gerrrard
03.Mart.2007, 21:09
İnamoto girsin ..

El Barto
03.Mart.2007, 21:10
ikinci yarı başladı değişiklik yok :D

fenerbahce_1907
ikinci yarı basladı Bjk ye basarılar

gerrrard
İkinci yarı Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı GS ye başarılar

RaSenGan
03.Mart.2007, 21:11
Aygün sen böyle dedikçe uyuz oluyorum ... Kalmış 45 dk .. Bu ne iyimserlik ..

iyimserlik değil sadece takıma Güven

C h A o S
03.Mart.2007, 21:11
gol atmazsak ve bjk yenerse şampiyonluk gitti demektir. ne yapıp ne edip yenmeliyiz.

El Comandante
03.Mart.2007, 21:13
58.dakikada ümit karan oyuna girecek :)

uAburak89
03.Mart.2007, 21:13
gol atmazsak ve bjk yenerse şampiyonluk gitti demektir. ne yapıp ne edip yenmeliyiz.

Şampiyonluk gideli çok oluyor .. Bari ikinci olsak ..

eGowiCh
03.Mart.2007, 21:21
Bu maç en kötü berabere biter, Galatasaray alamaz. Her halde Fenerbahçe'nin lehine işleyecek maç. Galatasaray yenmesin de, nolursa olsun :)

C h A o S
haydiiiiiii ümit i al oyunaa. dakkalar ilerliyorrrrrrrrrrrrrr:mad:

gerrrard
Acil Düğmeye basılması lazım

SaRouMaNe
03.Mart.2007, 21:22
Karga gol gol'de açılan mikrofon küfürlerde kısılıyor.

El Barto
03.Mart.2007, 21:22
ilerlesin ilerlesin iyidir :D

El Comandante
03.Mart.2007, 21:23
dostluk falan hepsi palavra.Paso küfür ediyor bjkliler.Carsinin katili yapacaklar bizi :)

fenerbahce_1907
Gerets su dakıkalrda değısıklık yapmassa mac bole bıter hatta Bjk 1-2 gol daha bulur

gerrrard
Yaa Gerets bişiler yap bişiler Ümit'i al al al

El Barto
03.Mart.2007, 21:24
çarşının katili olmak zordur :) evet ya biraz fazla küfür ediyor bizimkiler :(

gole 7 dk kaldı :D:D:D:D

RaSenGan
03.Mart.2007, 21:24
Bence karanı sona saklıyo Bjknin futbolcuları yorulunca karanı sokup işi bitirebilir

gerrrard
03.Mart.2007, 21:25
Gerets dakka 61 oldu hadi al ümiti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bence karanı sona saklıyo Bjknin futbolcuları yorulunca karanı sokup işi bitirebilir

Ümidimizi Kesmeyelim yenebiliriz ;;)

El Barto
03.Mart.2007, 21:26
ahada yedik :(

Mc.Speedy
03.Mart.2007, 21:27
Gooool , Gooooool Helal bea EMRE AŞIK.

Haydi Ümit ve Sasa Girin sizde oyuna.

El Barto
03.Mart.2007, 21:27
vay be adaşımız dedik yaptığına bak :(

fenerbahce_1907
03.Mart.2007, 21:28
off ya Emre asık gol atıosa artık dıcek bısı bulamıorum:mad:

C h A o S
alsana ümit i ya neyi bekliyorsunnnn... :mad::mad:.

RaSenGan
Emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte bu takıma güvenin sonu

El Barto
nese geliyo 2 az kaldı...

C h A o S
gooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll

real_footballer
03.Mart.2007, 21:29
pff yedik ya

El Barto
03.Mart.2007, 21:30
1 dk kaldı gole :D

uAburak89
Hiç beklemediğim anda hiç beklemediğim kişinin attığı gol .. Öyle bir sevindim ki bizimkilerde hiç beklemediğim bir tepki verdi .. :D

El Comandante
Emre atti,GOOOOOOOLLLL.Bu is bitmedi 2 gelecek sonra 3 gelecek.Sonrada bu küfürlerden dolayi besiktasa büyük cezalar gelecek :)

Fıratcan Alçınkaya
Beyler maç berabere bitmez... Atarız şimdi bi tane...

gerrrard
Goooooooooooooooolllllllllllllllll

Mc.Speedy
03.Mart.2007, 21:31
ve Geliyor Şükür Sonunda Ümit Karan
Kabzenin yerine.

gerrrard
03.Mart.2007, 21:32
Yenecez bu mac baranın dediği gibi 1-3;;)

RaSenGan
03.Mart.2007, 21:33
5-1 biter bu maç :)

LaKe
03.Mart.2007, 21:34
Emre Aşık'dan gol atmasını beklemezdim. :) İlginç oldu. Ümit Karan'ın da girmesiyle daha da hareketleneceğimizi düşünüyorum. Umarım kazanırız. Haydi Galatasaray!!

El Comandante
03.Mart.2007, 21:34
ya gerets bir isi dogru düzgün yap.Necatiyi neden cikarmiyorsunda ikinci yari iyi olan hasani cikariyon.

El Barto
03.Mart.2007, 21:35
hadi beşiktaşım.......

gerrrard
Neco hala oyunda yaa şimdi neconun yerine İliç gelio :D:D

El Comandante
ya yeter ama deli ettiniz bizi,virüslü linkleri niye yolluyonuz?Yöneticiler bir müdahale edin lütfen!

Mc.Speedy
Seyirciler ellerine bulduklarını atıyor gene.
Beşiktaş seyircileri efendidir , rakibe saygılıdır , fairplay anlayışı vardır...

Omerdinho
03.Mart.2007, 21:36
tamam mac boyle biter :D

El Barto
03.Mart.2007, 21:36
aman be buda tutulurmu mondragon be :(

Mc.Speedy
03.Mart.2007, 21:37
off off Mondragon naptın öyle sen Helal olsun.

LaKe
03.Mart.2007, 21:37
Mondragon gerçekten muhteşem bir kurtarış yaptı. Helal olsun valla. 2.golü yiyorduk...

RaSenGan
03.Mart.2007, 21:38
Aslanım Mondi Coştu Bu Maç

Mc.Speedy
Ümit girdi takım ateşlenmeye başladı , biraz kontrolü oynar isek birde sasa girerse bu iş olur.

Omerdinho
melih sendilde sasirdi bakiye bobo deyip duruyo :D

El Barto
03.Mart.2007, 21:39
burakla ibrahimden bi gol bekliyoruz ...