PDA

View Full Version : Ali Bilgin Fenerbahce"de

nerazzuri
28.Şubat.2007, 06:18
Türk spor basınının usta ismi, yazarımız Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin el sıkıştığı Antalyasporlu Ali Bilgin'i değerlendirdi.

Ali Bilgin tam isabet

Beşiktaş ve G.Saray'ın da istediği yıldızın, "F.Bahçe'yi tercih ederim" demesinin bu transferde büyük rol oynadığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin, Ali Bilgin için Antalyaspor'la anlaşması camiada büyük sevinç yarattı. Sarı-lacivertli yönetimin, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da listesinde yer alan Antalyasporlu futbolcuyla el sıkışması, çok önemli bir transfer başarısı olarak yorumlandı. Son günlerde üzülen taraftarların da bu sayede yüzleri gülerken, bu oyuncunun Fenerbahçe'ye büyük
yararı olacağı belirtildi.

Orada coşarım
Türk futboluna damga vuracak isimler arasında gösterilen Ali Bilgin'in G.Saray ve Beşiktaş'tan önce Fenerbahçe'yi istemesinin bu transferde önemli rol oynadığı öğrenildi. 26 yaşındaki Ali Bilgin'in "Fenerbahçe'de kendimi aşarım. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosfer her futbolcuyu coşturur. Fenerbahçe'de kral olurum" dediği kaydedildi.

Nocna Mora
28.Şubat.2007, 09:21
ALi Bİlgin yanlış yapmış

Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 10:43
Fenerbahce de kimler hacandi, sende harcanirsin. Golcu diye Zafer Bryol gitti, bi maca ciktigini hatirlamiyom. Murat Hacioglu ve daha ne futbolcular

El Barto
28.Şubat.2007, 10:48
bencede çook yanlış bi transfer ali için...

ultraslanerdem
28.Şubat.2007, 11:01
Kendini yaktı.Kaç tane yıldızı mahvetti Fenerbahçe.Umarım Ali'de bunlardan biri olmaz...

Maksic
28.Şubat.2007, 11:16
F.Bahçe de forma giyemez kolay kolay Antalya'da kalsaydı keşke

bursa_mc
28.Şubat.2007, 11:27
fenerde oynayabilecekmı yani forma şansı bulacak mıki

El Barto
28.Şubat.2007, 11:44

e hayır tabiki şey gibi olacak "genç semih" 45 yaşına gelecek ama "genç ali" olarak kalacak kulübede...

Eray Dengiz
28.Şubat.2007, 12:17
Takıma gelir, 2-3 maça çıkar, yedek kalır, sakatlanır ve gönderilir.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 12:25
ali bilgin neye dayanarak bu kadar iddialı konuşmuş yoksa bizim bilmediğimiz bir yabancı pasaportumu var:D

yusufislam
28.Şubat.2007, 12:36
yokmus?(hey allahim)

sakaydi bu demi :D
tabiki var oglan Almanya dogumlu (ve daha yetenekli, orda ki futbol duzenini yasamis bi cocuk)

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 12:43
yabancı pasaportu varsa iyi oynayabilir o zaman nede olsa fb de öncelik yabancılarda

tosunpasa
28.Şubat.2007, 13:48
Çok güzel ve akıllıca bir transfer.. Tutunabilirse uzun yıllar takımımızda kalabilecek bir oyuncu..

Fıratcan Alçınkaya
28.Şubat.2007, 15:19
Fenere gol atınca almışlar demekki... Başarılı olacanı sanmıyom...

uAsamet91
28.Şubat.2007, 15:28
yazik yazik

barahir
28.Şubat.2007, 15:29
Yabancı Pasaportuyla ne alakası var ki??...

Bugün Deivid'in de var Aurelio'nun da var Mehmet Yozgatlının'da var.. Alex Bile önümüzdeki maç için kadroda yok.. Alex dışında düzenli olarak oynayan var mı??

Ayrıca Fenerde Oynamak Kolay iş değildir.. Gelenler Kendisine Dikkat etseydi.. Orası İstanbul.. Bakın Burak Yılmaz'a, Okan Koç'a.. Bu Birazda Futbolcuya kalır.. Sonuçta Volkan Kartal'dan geldi, Ümit Anadoludan geldi ya da Serkan ya da Deniz ya da Uğur..

Tamam arada bi kaç futbolcu var başarısız ancak bana diğer takımlara gidipte 100% başarılı olur kimse diyemez.. Her takımda bunun örneği vardır..

Sonuç Olarak Güzel bir transfer..

EL-Hadji
28.Şubat.2007, 15:49

Uğur Boral banko oynuyor neden Ali oynamasın

yatebos
28.Şubat.2007, 15:49
işalla gelmiştir ama yalanda olabilir bu haber

eGowiCh
28.Şubat.2007, 17:10
Çok isabetli bir transfer. Fenerbahçe'de forma giyebilir, neden giyemesin ki?

Uğur Boral için Cavcav 5 maç oynayamaz demişti, daha 2 hafta öncesine kadar banko oynuyordu. Baksın bakalım Cavcav, Uğur kaç maç forma giymiş Fenerbahçe'de.

Ali Bilgin için de Fenerbahçe'de oynayamaz diyenler yanılacak, formayı hakeden oynar, eskidendi o hakedenlerin oynayamaması...

3 yıldır takımda banko oynayan Aurelio bile bugün yedek kalıyor.

Omerdinho
28.Şubat.2007, 17:12
Bence Ali gibi bir sag kanat oyuncusuna ihtiyacimiz vardi yozgatlidan daha iyi ve genc.

barahir
28.Şubat.2007, 17:15
Bence Ali gibi bir sag kanat oyuncusuna ihtiyacimiz vardi yozgatlidan daha iyi ve genc.
Yozgatlıdan iyi olduğunu ben tartışırım ama iyi hale gelebilir.. Bence şu an sabri yozgatlı ve topuz Türkiye'deki en iyi sağ açık oyuncuları.. Tabii Kullanabilirsen..

mustafa35
28.Şubat.2007, 17:35
çok yerinde bir transfer olmuş bence..

uAburak89
28.Şubat.2007, 17:44
Çok çalışırsa başarılı olabilecek bir oyuncu ..

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 18:08
Çok isabetli bir transfer. Fenerbahçe'de forma giyebilir, neden giyemesin ki?

Uğur Boral için Cavcav 5 maç oynayamaz demişti, daha 2 hafta öncesine kadar banko oynuyordu. Baksın bakalım Cavcav, Uğur kaç maç forma giymiş Fenerbahçe'de.

Ali Bilgin için de Fenerbahçe'de oynayamaz diyenler yanılacak, formayı hakeden oynar, eskidendi o hakedenlerin oynayamaması...

3 yıldır takımda banko oynayan Aurelio bile bugün yedek kalıyor.

peki hakeden formayı giyiyorsa neden sakatlıktan yeni çıkan kezmanın yerine semih oynamıyor sadece merakımdan sordum:)

Sheriff
28.Şubat.2007, 18:20
Ali Bilgin' i daha önce oynadığı kulüple Fenerbahçe bir hazırlık maçı yaparken görmüştüm. Oyuna sonradan girmişti ve çok etkili bir görüntü çizmişti, Türk olduğunu görünce bu çocukta iş var diyerek daha dikkatli izledim. Türkiye'ye geldiğindede en sonunda biri keşfetmiş demiştim.

İsabetli bir transfer. Umarım takımımız için faydalı olur.

eGowiCh
28.Şubat.2007, 18:22
AZ maçında Kezman oynadı, çünkü Semih'ten daha çok Avrupa tecrübesine sahip, Hollanda takımlarını iyi tanıyan biri olduğu için.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 18:26
AZ maçında Kezman oynadı, çünkü Semih'ten daha çok Avrupa tecrübesine sahip, Hollanda takımlarını iyi tanıyan biri olduğu için.
bu cevap soruma yanıttı peki sence neden son saniyelerde oyuna alındı semih kezman yoruldum demesine rağmen

y_layta
28.Şubat.2007, 18:28
2.zafer vakası olur

TR.CaPTaiN
28.Şubat.2007, 18:44
Bu transfer fenerbahce.org tarafindan dogrulandı mı ?
Eğer doğruysa cok kaliteli transfer.

Omerdinho
28.Şubat.2007, 18:47
Bu transfer fenerbahce.org tarafindan dogrulandı mı ?
Eğer doğruysa cok kaliteli transfer.
dogrulama yok
yalanlamada yok

eGowiCh
28.Şubat.2007, 20:04
bu cevap soruma yanıttı peki sence neden son saniyelerde oyuna alındı semih kezman yoruldum demesine rağmen

Bunu zaten Fenerbahçe - AZ konusunda konuştuk, burası yeri değil bunu konuşmanın diye düşünüyorum ;)

İsabetli transfer, forma şansı bulur Fenerbahçe'de.

World Hollow o1
01.Mart.2007, 01:15
Kendini yaktı.Kaç tane yıldızı mahvetti Fenerbahçe.Umarım Ali'de bunlardan biri olmaz...

bencede çook yanlış bi transfer ali için...

Fenerbahce de kimler hacandi, sende harcanirsin. Golcu diye Zafer Bryol gitti, bi maca ciktigini hatirlamiyom. Murat Hacioglu ve daha ne futbolcular

ALi Bİlgin yanlış yapmış

Neden Hep Karamsarsınız ki :)

Belki Kendisini Takıma Beyendiricek ;;) Kısmet

Maksic
01.Mart.2007, 01:19
ya beyler hiç bir yerde bununla ilgili bir haber yok kim uydurdu bunu ya

ewrim_FB
01.Mart.2007, 01:28
ali bilgin in de yaşı varmış yine ben 21-22 zannediyordum... :)

Jesus_FB
01.Mart.2007, 02:11
itifak yine iş başında!!!
Fener ne zaman türk bir oyuncu alsa hep aynı laflar uğur boral içine aynı şeyler yazıldı buralarda ama çocuk çalıştı formayı kaptı iyi maçlarda çıkardı işallah daha da iyi olacak.
Ali bilgin ise sadece sağ kanat değil sol kanatta da oyanayabilen orta yapma kalibiyeti ve şut çekme özelliği olan bir oyuncu iyi çalışırda hem milli takıma hemde Fenerbahçeye faydası olur

Sekopej
01.Mart.2007, 02:31
Tarık benden önce, benim düşüncelerimi de yazmışsın sağolasın.;;)

Zafer Biryol, deniyor FB bitirdi. Transfer olduğu ilk hafta çok ağır sakatlık geçirdi, daha sonra düzelemdi, kendisine verilen şansları değerlendiremedi ve gönderildi.

Başarısız olanlar olmuştur muhakkak ama daha gelmeden futbol hayatı bitti gibi yorumları ben çekememezlik olarak görüyorum. Cavcav da Uğur'u FB
bedelsiz aldığı için çekememezlikten bir yorum yapmıştı, hatırlatırım.;)

Bakalım, resmi bir açıklama yokmuş daha, eğer gerçekleşirse çok iyi bir transfer olur. Hiç beğenmediğim Yozgatlı'dan daha iyi oynar sağ kanatta diye düşünüyorum...

gorkemyilmazkarasu
05.Mart.2007, 12:11
hayırlısı olsunda appiah daha iyi oynuyodu sağ açıkta :D

Ilhan
05.Mart.2007, 15:34
Ali Bilgin çok soğukkanlı bir kanat oyuncusu. Fenerbahçe kanat oyuncusu problemi çekiyor. İnşallah Tuncay gibi futbolumuzun yükselen yıldızlarından biri olur. Ayrıca güçlü bir futbolcu.

Fenerbahçe'ye faydalı olacağına eminim.

zargı
05.Mart.2007, 17:48
gerçekten fenere imza atmışsa bi türk futbolcunun daha futbol hayatı bitti demektir.Yazık etmiş kendine

nerazzuri
05.Mart.2007, 20:16
gerçekten fenere imza atmışsa bi türk futbolcunun daha futbol hayatı bitti demektir.Yazık etmiş kendine

şu ana kadar kaç kişinin futbol hayatı bitti bana sayarmısın fenerbahçede ???

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:16

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=535006&postcount=37

Bence burayı tekrar oku.

Omerdinho
05.Mart.2007, 20:19
bjk veya gs ye gitse ne diyecektiniz acaba?

zargı
06.Mart.2007, 00:27
şu ana kadar kaç kişinin futbol hayatı bitti bana sayarmısın fenerbahçede ???

hangi birini sayayım ki şu bi gercek ki fener aldıgı türk oyuncuları iyi kullanmıyo

nerazzuri
06.Mart.2007, 22:38
hangi birini sayayım ki şu bi gercek ki fener aldıgı türk oyuncuları iyi kullanmıyo

nasil kullanamiyor ya inanamıyorum size fener aldığı gençleri en iyi şekilde kullanıyor....istesen sayayım;

-Rüştü geldiğinde çok gençti ve şimdi dünyanın en iyi kalecilerinden
-Volkan oda geldiğinde çok gençti ve şu andan milli takımın kalecisi ve bence çok güzel kaleci
-Tuncay geldiğinde 18-19 yaşlarındaydı şu anda avrupadaki büyük takımların listesinde ve milli takımın vazgeçilmesi
-Uğur Boral daha 23 yaşında ve gelecekte milli takımda banko sol bek veya sol kanat oynacak bekleyin ve görün
-Aurelio..Appiah...Anelka.... bunlarıda avrupaya fener tekrar kazandırdı

ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜN VE SONRA YORUMUNU YAPP TMMM....

Universal
06.Mart.2007, 22:43
@zargı sekocan'ın yazdığı bütün bilgiler doğru. Milli takımın bel kemiği olan oyuncuları genç yaşta aldık ve şuan milli takımda oynuyorlar. Eğer Kemal ve Selçık sakatlanmasaydı onlarda diğerleri gibi milli takımda olabilirlerdi.

Ali Bilgin'in F.Bahçe'ye gelmesini isterim. Kanat problemi çok fazla var. Ama Mehmet'i oynatmayıp kanatta Appiah'ı oynatıyorsak aldığımız oyuncu bir işe yaramıyacaktır. İnşallah F.Bahçe'ye faydalı olur.

zargı
07.Mart.2007, 01:54
nasil kullanamiyor ya inanamıyorum size fener aldığı gençleri en iyi şekilde kullanıyor....istesen sayayım;

-Rüştü geldiğinde çok gençti ve şimdi dünyanın en iyi kalecilerinden
-Volkan oda geldiğinde çok gençti ve şu andan milli takımın kalecisi ve bence çok güzel kaleci
-Tuncay geldiğinde 18-19 yaşlarındaydı şu anda avrupadaki büyük takımların listesinde ve milli takımın vazgeçilmesi
-Uğur Boral daha 23 yaşında ve gelecekte milli takımda banko sol bek veya sol kanat oynacak bekleyin ve görün
-Aurelio..Appiah...Anelka.... bunlarıda avrupaya fener tekrar kazandırdı

ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜN VE SONRA YORUMUNU YAPP TMMM....

saydıgın adamların arasında suan gercek anlamda futbol oynayan bi tuncay var.Rüştü ye gelince onu fatih terim rüstü yapmıştır bunu kendiside her seferinde sölüyo appiah ve anelka geldiğinde zaten iyiydi.Aurelio sölicek bişeyim yok trabzondan daha iyi durumda.Ugur boral'ında nesi iyi onu anladım.

nerazzuri
09.Mart.2007, 23:54
abi yapma ya ugur boral iyi oynamiomu kusra bakma ama futboldan anlamiosun

zargı
10.Mart.2007, 20:43
sen onun top oynadıgını sölüyosan sen hiç anlamıyosun

TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 20:44

Halay mı cekiyo ?

Omerdinho
10.Mart.2007, 20:53

Sizin orhan aktan daha iyi oynadigi kesin :rolleyes:

zargı
10.Mart.2007, 21:53
Sizin orhan aktan daha iyi oynadigi kesin :rolleyes:

yaa kardeşim sen Galatasaray düşmanımısın herşeyi niye Galatasaray'la kısaylıyosun ki alalaala :D:D:D

Omerdinho
10.Mart.2007, 22:05
yaa kardeşim sen Galatasaray düşmanımısın herşeyi niye Galatasaray'la kısaylıyosun ki alalaala :D:D:D

sen fb dusmenimisin neden sürekli fenerbahcenin oyuncularina futbolcu degil diyorsun ??

zargı
10.Mart.2007, 22:09
sen fb dusmenimisin neden sürekli fenerbahcenin oyuncularina futbolcu degil diyorsun ??

ben fenerbahçeli oyunculara demedim burda sadece uguru tartısıyoruz sen konuyunereye tasıyosun

Omerdinho
10.Mart.2007, 22:11
ben fenerbahçeli oyunculara demedim burda sadece uguru tartısıyoruz sen konuyunereye tasıyosun

Lugano icinde ayni sozu soyledin.

Tartisma baslatmak degildi amacim.

zargı
10.Mart.2007, 22:13
Lugano icinde ayni sozu soyledin.

Tartisma baslatmak degildi amacim.

sen beni başkasiyla karistiriyosun lugano kelimesi agzımın ucundan bile gecmedi biz ugur boral bence kötü arkadasta iyi dedi bu kadar

Sekopej
10.Mart.2007, 23:47
Transfer gerçeklerşirse o zaman tartışmaya devam ederiz. Şu anda havayı dövmekten başka birşey yaptığımız yok...