PDA

View Full Version : Beşiktaş Yarı Finalde

GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 07:58
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında, ev sahibi ekibe verilen ceza nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Vestel Manisaspor, Beşiktaş'ı 2-0 yendi
İlk maçı 4-0 kazanan Beşiktaş yarı finale yükselen taraf oldu.

İlk yarı

4. dakikada Sezer'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Runje topu kornere çelmeyi başardı.
11. dakikada Hakan Balta'nın sol kanattan getirip ceza alanı içine gönderdiği topa hareketlenen Selçuk, uygun durumda olmasına rağmen iyi vuruş yapamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.
30. dakikada Holosko sağ kanatta İbrahim Üzülmez'i şık bir hareketle geçerek ceza alanına girdi. Bu oyuncunun kale alanına gönderdiği topa Zelenka kötü vurunca meşin top üstten auta gitti.
35. dakikada Vestel Manisaspor'un golü geldi. Zelenka'nın orta alandan attığı uzun pasa hareketlenen Holosko, yerden ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0
İlk yarı Vestel Manisaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı

54. dakikada Vestel Manisaspor farkı ikiye çıkardı. Beşiktaş ceza alanı içinde oluşan karambolde Ümit'in kale önüne gönderdiği topa iyi yükselen Sezer, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0
64. dakikada Beşiktaş penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bobo'nun kafa vuruşunda ağlara yönelen topu Uğur eliyle çelince hakem penaltı kararı verdi. Uğur kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Ricardinho'nun kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Bülent köşeye giden topu uzanarak kornere çeldi.
69. dakikada Koray'ın pasına hareketlenen Bobo'nun sert şutunda top az farkla auta çıktı.
70. dakikada Ricardinho'nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Bülent topu uzaklaştırmayı başardı.
77. dakikada Bobo ile verkaç yapan Koray çok sert vurdu, kaleci Bülent ayaklarıyla topu çeldi.
Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma Vestel Manisaspor'un 2-0 üstünlüğü ile bitti.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Neşet Merdin xx, Hüseyin Fidan xx

Vestel Manisaspor: Bülent xxxx, Burak xxx, Ümit xxx, Kalabane xxx, Uğur xx, Hakan Balta xxx, Sezer xxx (Dk. 74 Güven x), Selçuk xx (Dk. 83 Metin ?), Zelenka xxx, Reinaldo xx (Dk. 79 Nizamettin x) Holosko xxx

Beşiktaş: Runje x, Mustafa Doğan xx, İbrahim Kaş xx, İbrahim Toraman xx, Koray xx, Serdar x (Dk. 55 Fahri x), İbrahim Üzülmez x, Delgado x, Ricardinho x (Dk. 73 Mehmet x), Gökhan Güleç x (Dk. 55 Nobre x) Bobo xx

Goller: Dk. 35 Holosko, Dk. 54 Sezer (Vestel Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 57 Hakan Balta, Dk. 86 Burak (Vestel Manisaspor), Dk. 23 Serdar, Dk. 49 İbrahim Toraman (Beşiktaş)

Kırmızı Kart: Dk. 64 Uğur (Vestel Manisaspor)

El Barto
01.Mart.2007, 09:52
yine yenildik ya :(

LegolaS_76
01.Mart.2007, 10:03
yenilmek üzücü ama yarı finale çıkmak tesellimiz oldu...

El Barto
01.Mart.2007, 10:14
teselli istemiyoruz artık ya kazansınlar...

World Hollow o1
01.Mart.2007, 10:35
Bence Beşiktaş 4-0 Galibiyete güvenerek çıktı burada yenilmesi pek fazla üzücü olmaz tabi İnsan takımının galib gelmesini bekler ama ben pek fazla şaşırmadım çünkü 4-0 rahatlığı onları belkide alaycı bir maç oynamaları için primdi :)

El Barto
01.Mart.2007, 10:49
ne olursa olsun abi kazanmalılardı 10-0 la çıksanda ciddiye alcaksın...

World Hollow o1
01.Mart.2007, 11:04
ne olursa olsun abi kazanmalılardı 10-0 la çıksanda ciddiye alcaksın...

Orası Doğru Dedim 1.mesaj'ımda Hep Yenmek ister ama işte Birde Profesyonel Gözle bakıldığında bu sonuçlar çıkmıyor :)

El Barto
01.Mart.2007, 11:10
bilmem ben profesyonel olsam hazmedemezdim yenilmeyi tur atlamış olsa bile takım...

y_layta
01.Mart.2007, 13:59
ilk maçtaki avantaj büyüktü

uAsamet91
01.Mart.2007, 14:10
vestel 10 kisi kalmasaydi bi supriz yapabilirdi

El Barto
01.Mart.2007, 14:24
vestel 10 kisi kalmasaydi bi supriz yapabilirdi

bencede işte bu yüzden diyorum lakayıt olmamak gerek diye...

Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 14:25
BJK nereye kadar boyle yenilmeye devam edecek

GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 14:53
valla by yenilgi beni hiç üzmedi eğerki gs maçında yenilirsek o beni çok üzer sonuçta turu geçtikmi geçtik ben ona bakarım ayrıca penaltı gol olsa belki kazanırdıkda

El Comandante
01.Mart.2007, 14:54
besiktasin galatasaray macini düsündügünü vestel macini kaale bile almadigini gördük.

FeYYaz1989
01.Mart.2007, 22:38
Hiç farketmez bu mağlubiyet zaten ilk maç 4-0.
Neyse bu sene de kupayı alırsak çok güzel olacak.