PDA

View Full Version : Risp sezonu kapattı, Ersen sakat

fenerbahce_1907
01.Mart.2007, 20:52
Risp sezonu kapattı, Ersen sakat
Trabzonspor'da arka arkaya iki şok birden yaşandı. Bugün MR'ı çekilen futbolculardan Risp'in çarpraz yan bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Bu futbolcunun sezonu kapatabileceği açıklandı. Ersen Martin'in de sağ arka adelesinde ikinci derecede gerilme olduğu tespit edildi. Ersen'in de Konyaspor maçında oynamayacağı, ancak Galatasaray maçına yetişebileceği açıklandı.

RİSP SEZONU KAPATABİLİR

Gaziantepspor maçının 33. dakikasında aldığı darbe ile maçı yarıda bırakan Trabzonspor'un İsveçli futbolcusu Frederik Risp'in çekilen MR'ı sonrasında durumunun ciddi olduğu belirtildi. Çapraz yan bağlarında yırtık olduğu tespit edilen futbolcunun ülkesine gönderileceği ve burada kendi doktoru ile görüştükten sonra alınacak kararla ameliyat olabileceği belirtildi. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Risp'in durumunun ciddi olduğunu ifade ederek, "Çekilen MR sonucunda çapraz yan bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Kendi ülkesine gidecek ve orada doktoru ile görüşecek. Eğer doktoru ameliyat olması gerektiğini söylerse Risp ne yazık ki sezonu kapatacak" diye konuştu.

ERSEN'DEN DE KÖTÜ HABER

Bu arada Gaziantepspor maçında sakatlanan Ersen Martin'in çekilen MR'ında, sağ arka adalesinde ikinci derecede gerilme olduğu tespit edildi. Bu futbolcunun durumuyla ilgili bir açıklama yapan Köksal Güney, "Ersen Martin büyük bir ihtimalle bu hafta oynanacak olan Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Ancak onu Galatasaray maçına yetiştirmek için yoğun bir tedavi süreci başlatacağız. Elimizdeki tüm imkanları seferber edip, Galatasaray maçına yetiştireceğiz" dedi.

TR.CaPTaiN
01.Mart.2007, 20:53
Yazık oldu daha yeni gelmişti.

Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 21:00
Biraz iyi oldu gibi, Stepanov artik ilk 11 de yerini alir ve Cagdas ta daha fazla zaman bulabilir. Ersen in sakatligi kotu, CimBOm a karsi cok lazim olacakti

GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 21:44
inş ersen gs maçına yetişir gs savunması için çok tehlikeli bir isim;)

uAburak89
01.Mart.2007, 21:46
Oh oh güzel ... :)

Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 21:59
Oh oh güzel ... :)

Ersen denmi korktunuz da ohh ohh cekiyon sakatlanmis diye. Tabi ligin ilk yarisinda sizi o bitirmisti, insallah yetisir ve gine gollerini atar

uAburak89
01.Mart.2007, 22:02
Polemiğe giremeyeceğim boşuna uğraşma .. Diğer futbolcularınızında sakatlanması dileğiyle ..

Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 22:04
vah vah Cimbom ne hallere dusmus.

Ersen Galatasaraya karsi kulanabiliriz ama ginede Umut u ilk 11 oynatirim Ziya Dogan olsam.

uAburak89
01.Mart.2007, 22:06
Zorla cevap istiyorsun .. Ben takım adına temsilci değilim .. Yazdıklarım beni ilgilendirir .. Kimseden korkmayız biz, hele sizden hiç korkmayız .. Benim bunları yazma sebebim başka, özel sebeplerim var .. Burda yazamam siteden atarlar .. Zorlama daha fazla ..

ibo
01.Mart.2007, 22:37
Kesin şu polemiği :mad: ibig61 arkadaş kendiyorumunu yazmış ersen de kendi çekindiği isimlerden biri olduğunu belirtmişve doğal olarak sevinmiş. Ortamı germeye GEREK YOK.!

Omerdinho
01.Mart.2007, 22:46
ts yine düsüse gecer

10_Osmanozc
01.Mart.2007, 23:15
Bizim takıma toptan bir gusül abdesti aldırmak lazım.

nekop
01.Mart.2007, 23:29
Bizim takıma toptan bir gusül abdesti aldırmak lazım.

Söyleyelim başkanımıza stadı yapmadı bari takıma bir hamam yapsın gerçi tesislerde vardı yada ben öyle hatırlıyorum :)

Cyzio
02.Mart.2007, 19:06
Stepanov için çok iyi fırsat.Ersen önemli bi oyuncu olmadığı içinde fazla üzülmedim.

El Comandante
02.Mart.2007, 19:08
Keske risp sakatlanmasaydi,stepanov ondan daha iyi bir defans.

nekop
02.Mart.2007, 20:13
Stepanov için çok iyi fırsat.Ersen önemli bi oyuncu olmadığı içinde fazla üzülmedim.

Konya macında bol bol üzülürüz gibime geliyor...

ultraslanerdem
02.Mart.2007, 20:47
Bence Risp önemsiz zaten.Ersen ise büyük kayıp...

CeNTeR_TR
02.Mart.2007, 21:17
risp yeni geldi sakatlandı camia için üzücü haber ayrıca ersen daha da üzücü bakalım trabzon nasıl etkilenecek

Cyzio
02.Mart.2007, 21:19
Allahım ya Ersen'in boş toplara vurmaktan,rakip oyuncuyu yere indirmekten,koşmamaktan başka ne görevi var.Oyun düzenimizi alt üst ediyor.Kafasına şişirme top atıyoruz devamlı yetenekleri az olduğu için bişeyde yapamıyor.Böyle bi oyuncunun Trabzonspor 11 inde işi yok.Türkiye'de 2.sınıf takımlarda oynayacak kapasitede olan bi futbolcu.Şansa falan atıyo 1 gol falan hemen başımıza çıkarmanın anlamı yok...

Fıratcan Alçınkaya
02.Mart.2007, 21:36
Risp sakatlansa ne sakatlanmasa ne ts için farketmez nasılsa şampiyonluga oynamıyolar... En fazla 6.frlan olurlar...

CeNTeR_TR
02.Mart.2007, 22:10
Risp sakatlansa ne sakatlanmasa ne ts için farketmez nasılsa şampiyonluga oynamıyolar... En fazla 6.frlan olurlar...

alakası olan durum ney sonuçta kayıp zaten burada şampiyonluğa oynuyorlar diye bir iddaa yok hatırlatırım

yatebos
03.Mart.2007, 12:23
kotu olmus beaa:(:(:( cunku haftaya gs macı wardı işalla ersen yetişirrrrr

uAsamet91
03.Mart.2007, 13:24
trabzon ne zaman toparlanir gibi olsa bi sakatlik oluyo

y_layta
03.Mart.2007, 15:51
aslında ziya nın işine geldi çünkü ilk11 kurarken zorlanıyodu ersen için taktik değişti ama risp olmadı be nese stepanıv var.

Fıratcan Alçınkaya
03.Mart.2007, 22:56
Ben zaten trabzonspor çıkışta diye sölemiştim onu... Tam iyi bir çıkış yakalamışken ts rispin sakatlıgı etkilemez... TS nin kadrosu zaten iyi yerine onun boşlunu doldurcak iyi oyunculara sahipler...

SaRPeR1903
04.Mart.2007, 15:38
Onlarsız bile Trabzon burda Gs'ye 3 atar :)