View Full Version : Of! İspanyada 25 kişiden fazla numara verilmiyor. Çözüm yok mu?
hero92
03.Mart.2007, 13:36
off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım:o :mad:
World Hollow o1
03.Mart.2007, 13:38
iyi olmayan oyuncuları Alt'a At :)
anil luque
03.Mart.2007, 13:50
off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım:o :mad:
abi aynı konuyu ben de açtım gereksiz konu dıye sılındı bende cwp bulamadım ama caresi yok galiba
spider3784
03.Mart.2007, 14:14
çaresi yok işnie yaramayanları pilot kulube yolla
yatebos
03.Mart.2007, 15:01
cok kotu bi durum gercektende bir cok ligde yabancı sınırı iş izni fln gibi bi cok sorun war:(:(
amorti
03.Mart.2007, 17:42
Daha once biyerde okumustum (hatta muhtemelen bu forumda)...
"A takim Btakim ve C Takimina 25 den toplam 75 oyuncuya numara verilebiliyormus ve oynatilabiliyormusuz" diye.. Yani "secemediginiz oyunculari alt takima yollayip orda numara verin oynatirsiniz" diye..Ama denemedim.. Konunun linkini bulsam super olucak...:D
buldum.. buyrun 12.mesaj..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=7529&highlight=ispanya
ancak fm 2006 konusu bu.. 2007de de oluyordur sanirim.. bir deneyin haber verin bakalim ;)
yedek ya da B,C vs.. takımlara yolla ve kaydettir. daha sonra çıkar as takıma oynat :n:
barahir
03.Mart.2007, 19:06
Bakın ilk 25'e sığmayan oyuncuları bi süreliğine atın "B" takımına... onu kaydedein orda. Daha sonra İstediğiniz gibi çıkartın oynayın..
Omerdinho
03.Mart.2007, 19:31
cözümü yok fenerbahcelinin dedigi gibi b takima atacaksiniz ancak oyle :)
JrAlkn
03.Mart.2007, 20:18
benim bildiğim (zaragoza da oynarken bildim:))b takım için numara verdiklerinde a takımda oynayabiliyo.30 tane as oyuncun varsa 5 ine de b takımda numara ver.sezon içinde a takıma al oynat.olması lazım.
kutupa
03.Mart.2007, 20:24
arkadasim uzun bi barca kariyerimden sana tecrubelerimi aktarirsam sana soyle aciklayayayim no veremedigin oyuncuyu B ve C takimlardan numaralarandir A takikmda rahatlikla oynatabalirisin
Memedov
04.Mart.2007, 13:25
ßide İspanyada 3 yabancı oyuncudan başka yabancı oyuncu alamıyorsun Yani Numara veremiyorsun :(
caglar24
05.Mart.2007, 17:48
yabanci oyunculara da b takimda numara verebiliosun
İspanya ligi'nde A takımlarda en fazla 25 oyuncu'ya numara verilebiliyor. bunların en fazla 3 tanesi yabancı olabilir. Ancak ispanya ligi'nde b takımda da 25 oyuncuya (yabancı sayısı fark etmiyor) numara verebiliyorsunuz. b takım için numara verdiğiniz oyuncularınızı bir sefrede en fazla 6 tanesi olmak koşulu ile a takımda oynatabilirsiniz.
Universal
05.Mart.2007, 19:39
Eğer oyuncuların kadroya sığmadıysa tek yapman gereken B takıma göndermek göndreceğin oyuncuları ise o mevkiden fazla olan en güçsüz oyuncuyu gönder.
b takima gonderiyoruz ama antremana dikkat ederseniz b takimdan aldigimiz oyuncular fazla antreman yaptiramiyoruz
Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:31
A, B ve C var. Ben bi kere Ronaldinho yu C takimina kaydettim, ama A takimda oynatiyom.
perpetua
06.Mart.2007, 01:55
Sorunun cevabi zaten verildi. Bir daha bir daha ayni cevabi vermeye gerek yok...
Benim bu yazdigimi okumadan bu konuya ayni cevabi veren ilk kisiye uyari verecegim..
hero92
06.Mart.2007, 18:01
saolun arkadaslar ise yaradi
arkadaşlar bunun yolu var dikkatli okuyun ben yapmıştım bunu vede oldu...biliyorsunuz ki 25 oyuncu kaydı yapılıyor fakat artan oyuncular olmuyo bunun yolu artan oyuncuları sezon başında b ve c takımına atın sonra hem a hem b hemde c takımına numaraları verin sonra attığın oyuncuları geri a takıma çıkar bu şekilde garanti olur başarılar dilerim...
amorti
08.Mart.2007, 19:28
arkadaşlar bunun yolu var dikkatli okuyun ben yapmıştım bunu vede oldu...biliyorsunuz ki 25 oyuncu kaydı yapılıyor fakat artan oyuncular olmuyo bunun yolu artan oyuncuları sezon başında b ve c takımına atın sonra hem a hem b hemde c takımına numaraları verin sonra attığın oyuncuları geri a takıma çıkar bu şekilde garanti olur başarılar dilerim...
dikkatli okuyun diyene bak :)