View Full Version : Erdal Keser ile Hasan Şaş yumruklaştı !
M.Scofield
04.Mart.2007, 12:39
Erdal Keser ile yumruk yumruğa kavga eden Hasan Şaş kadro dışı bırakıldı. 4 Mart 2007 11:15Önce ağız dalaşı
Haftanın en önemli maçında Beşiktaş’a İnönü Stadı’nda 2-1 mağlup olarak, hem ikinci sıradaki yerini ezeli rakibine bırakan hem de şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Galatasaray’da bu yenilgiyi gölgede bırakacak önemde bir gelişme yaşandı. Derbi için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampta bulunan Sarı-Kırmızılı futbolcular, maça 2-3 saat kala, önce ağız dalaşıyla başlayan, sonra yumruk yumruğa dönen bir kavgaya şahit oldu. Kavganın bir tarafında Erdal Keser, diğer yanında ise Hasan Şaş vardı.
Oyuncular şaşırdı
Böylesine önemli bir derbi öncesi antrenör Erdal Keser ile takımın önemli kozlarından Hasan Şaş’ın yumruk yumruğa kavga etmesi, futbolcular arasında büyük şaşkınlık yarattı. Bu olay üzerine Belçikalı hoca Hasan Şaş’ı kadro dışı bırakıp, tesislerden gönderdi. Kavganın, Gerets’in bir gün önceden Hasan Şaş’ı yedek bırakmayı kararlaştırması ve bunun gazetelerde yer alması yüzünden çıktığı iddia edildi. Bu konuyu Erdal Keser’e soran Hasan’ın istediği yanıtı alamayınca sinirlendiği ve kavganın büyüdüğü ileri sürüldü.
uAburak89
04.Mart.2007, 12:41
Ya bu haber klasik Fotomaç haberi ..
Burak Duran
04.Mart.2007, 12:42
bence yalandır açıklama gelir yakında
Eray Dengiz
04.Mart.2007, 12:42
Kavga etmiş olabilirler ama yumruk fln.. Kolpa basın iş başında..
SaRouMaNe
04.Mart.2007, 13:04
yok gercek gibi duruyor erdal keserin macta olmayisi...
+ bu haberi ilk fanatik gazetesi verdi ama ne olduysa aninda kaldirdilar...
Burak Duran
04.Mart.2007, 13:40
fanatik gazetesi nasıl verdi anlamadım gazeteyi yayınladı sonra silgi alıp gaztede yazdıklarını mı sildi??
M.Scofield
04.Mart.2007, 13:42
nasil kaldirdilar anlatirmisin ?
uAsamet91
04.Mart.2007, 13:48
yalan abiii
M.Scofield
04.Mart.2007, 13:50
'Hasan ile tartışmadık'Erdal Keser basında hakkında çıkan haberleri yalanladı.4 Mart 2007 12:38Galatasaray Antrenörü Erdal Keser, ''Hasan Şaş ile arasında tartışma yaşandığı şeklinde haberler bulunduğunu belirterek, ''Böyle şeyin Galatasaray'da olması mümkün değil. Hasan Şaş iyi niyetinden dolayı bazen aşırı hareketler yapıyor'' dedi..
Galatasaray Antrenörü Erdal Keser, Beşiktaş derbisindeki eleştirilen kadro yapısıyla ilgili medyaya yansıyan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde medya mensuplarına açıklamada bulunan Erdal Keser, Hasan Şaş ile arasında tartışma yaşandığı şeklinde haberler bulunduğunu belirterek, ''Böyle şeyin Galatasaray'da olması mümkün değil. Hasan Şaş iyi niyetinden dolayı bazen aşırı hareketler yapıyor'' dedi.
Hasan Şaş'ın her zaman Galatasaray'ın başarısı için iyi niyetle mücadele ettiğini kaydeden Keser, ''Bu oyuncumuz her zaman hocalarına saygılıdır ve böyle bir şey yapması da söz konusu değildir'' ifadesini kullandı.
''GALATASARAY'DA UCUZ İŞLER OLMAZ''
Keser, teknik direktör Erik Gerets'in bazı oyuncuları kişisel kızgınlığından dolayı kadroya almadığı yönündeki spekülasyonlar konusunda şunları söyledi:
''Bunlar tamamen gerçek dışıdır. Kötü netice almış ve kötü oynamış olabiliriz, ama teknik heyetin bazı oyuncularla sorun yaşadığı yönünde bilgiler yansıtmak yanlıştır. Galatasaray Kulübü'nden bahsediyoruz. Burada hiçbir zaman ucuz işler olmaz. Teknik heyet olarak bilhassa böyle kötü günlerde futbolcularımızın arkasında durmasını çok iyi biliriz. Onlar geçen sezon bizi şampiyon yapmıştır. Sonuna kadar onlara güveniyoruz. Bu girdiğimiz zor dönemden de onların bizi çıkaracağından eminiz. Bazı şeyler bizim tarafımızdan açıklanmadan, ortaya spekülasyon olarak atılıyor. Bunları düzeltmek için bu açıklamayı yaptım.''
SONG KONUSU
Erdal Keser, uzun bir süredir kadroya alınmayan ve dünkü derbide ilk 18'de yer bulamayan Song konusuna da değinerek, ''Song uzun zamandır bir tedavi görüyor. Hasta olması ile sakat olması arasında bir fark yok. İdmana ve maça yüzde yüz hazır değildi. Bu nedenle teknik heyetin aldığı kararla dünkü maçta oynamadı. Çünkü biz sahaya sürdüğümüz futbolcuların tamamen hazır olmasını istiyoruz. Onun yerine oynayan Emre Aşık da takımın en iyi oyuncularından birisiydi. Hocamız Song'u daha tam hazır görmediğinden dolayı kadroya almadı. Biz de haftaya oynayabilmelerinin çalışmasını yapıyoruz'' şeklinde konuştu.
Keser ayrıca, Song'un bazı gazetelerde yer alan, ''İyileştim, ama kadroya alınmadım'' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ''Ben Song ile bugün görüştüm. Song hastalığının geçtiğini söylemiş. Yüzde yüz hazır olmadığından dolayı kadroya almadık'' diyerek sözlerini tamamladı.
Omerdinho
04.Mart.2007, 13:54
Hasana tavir almis teknik heyet.
Dün mactan sonra erik geretz e hasan sasi niye kadroya almadin diye sordular oda burda olmayan biri hakkinda konusmak istemiyorum burda olan oyuncularim hakkinda konusabilirim demisti.
19_SeRDiNÇ_05
04.Mart.2007, 13:57
4 Mart 2007 (bugün) tarihli Fanatik Gazetesi’nde Yalçın Dümer imzasıyla yayınlanan “Büyük Kavga” başlıklı haber asılsızdır.
Sözkonusu haberde Teknik direktör yardımcımız Erdal Keser ile Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Hasan Şaş arasında maç günü (3 Mart 2007) yaşandığı iddia edilen kavga haberi kaleme alan kişinin bir hayal ürünüdür.
Futbolcumuz Hasan Şaş sakatlığından dolayı Cuma akşamı (2 Mart 2007) kamp kadrosunda yer almamıştır. Sözkonusu asılsız satırları Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi’ine hakaret ve iftira olarak kabul ediyor, habere imza atanları gazetecilik mesleğinin temel etik ilkelerini hatırlamaya davet ediyoruz.
Galatasaray Futbol AŞ
Burak Duran
04.Mart.2007, 14:00
ben dedim açıklama gelir diye buyur QTM
uAburak89
04.Mart.2007, 18:08
Amaç sütunları doldurmak ..
Ahmet_77
04.Mart.2007, 19:36
bnde bunu TVde duydum
otobüste kavga ettiler die
IcedEarth
04.Mart.2007, 22:39
kolpa basın yine görevde bu gazeteler adriano ya fenerbahçe formasını giydirmiş gazeteler
RaSenGan
04.Mart.2007, 22:45
acaba kim kazandı :n:
Universal
04.Mart.2007, 23:24
Yalanladılar ama acaba gerçekleri mi yalanladılar? Yoksa yalanlar mı yalanladılar? İşte sorun bu eğer gerçekten böyle bir durum yoksa Hasan niye oynamadı? Zaten böyle bir durum olsa ilk olarak maçtan önce Lig T.V'de duyulurdu.
ultraslanerdem
05.Mart.2007, 00:08
Hasan Şaş amacın ne - Hasan Şaş amacın ne
Lucas Neill
05.Mart.2007, 13:32
Hasan Şaş, Song ve M. Turgun'dan Galatasaray TV'ye Özel Açıklamalar
Hasan Şaş, Rigobert Song ve menajer Mustafa Turgun, Beşiktaş derbisindeki kadro yapısıyla ilgili asılsız haberleri ve spekülasyonları, Galatasaray TV'ye yaptıkları özel açıklamalarla yalanladılar...
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş, Beşiktaş maçında kadroda yer almamasının ardından basında çıkan "Erdal Keser'le kavga ettiği" haberlerini yalanladı. Şimdiye kadar çalıştığı hiçbir hocasıyla kavga etmediğini ve kimseye "beni neden oynatmıyorsun" diye sormadığını söyleyen Şaş, bu yalan haberle ilgili olarak kanuni haklarını kullanacağını ifade etti.
Hasan Şaş, "Lütfen arasınlar, sorsunlar. Bugüne kadar karşılarında hep doğruyu söyleyen bir Hasan Şaş oldu" dedi...
Galatasaray'ın Kamerunlu savunma oyuncusu Rigobert Song da, basında çıkan haberlerle ilgili olarak Galatasaray TV'ye konuştu. Song, Gaziantep'te yaşanan olayların geçmişte kaldığını, Beşiktaş'a karşı kadroda yer almamasının o olaylarla herhangi bir ilgisi bulunmadığını ifade etti.
Gaziantepspor maçının ertesi günü hocasından özrünü dilediğini ve her türlü yaptırımı kabul edeceğini söylediğini belirten Song, teknik direktör Gerets'in takdir edilecek bir karaktere sahip bir beyefendi olduğunu da sözlerine ekledi...
Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Mustafa Turgun da konuyla ilgili olarak Galatasaray TV'ye önemli açıklamalar yaptı. Turgun, derbiyi kaybettikleri için kulüpte çaycısından başkanına kadar herkesin çok üzgün olduğunu, ancak, şampiyonluk yarışında hâlâ var olduklarını söylerken, "Hasan Şaş'ın Erdal Hoca'yla kavga ettiği haberinin çok büyük bir yalan olduğunu" ifade etti...
Turgun, Hasan Şaş'ın Cuma akşamki kampta zaten yer almadığını, kampta yer almayan bir oyuncunun ertesi gün gelip maçta forma giymesinin imkânsız olduğunu, bu haberi yapan kişi haricinde herkesin bildiğini ifade etti...
Song'un ise "Süpermen olmadığını" ve iki günlük idmanla böyle önemli bir maçta sahaya sürülemeyeceğini belirten Turgun, Gerets'in hafta boyunca idmanlarda en iyi performansı gösteren 11 oyuncuyu sahaya sürdüğünü, hiçbir hocanın kendi bindiği dalı kesmeyeceğini belirtti...
Turgun, Hakan Şükür'ün oynamaması kararını Gerets ve Hakan'ın birlikte aldıklarını da sözlerine ekledi. Turgun, Hakan'ın ailevi özel bir durumunun olduğunu, herkesin ona destek olması gerektiğini belirtti...
Gerets'in kadro seçiminin kesinlikle bir operasyon, bir yenileme olmadığını, geçen sene bu oyuncularla şampiyon olunduğunu, bu sene de bu oyuncularla şampiyonluk mücadelesinin sürdürüleceğini ifade eden Turgun, "26 profesyonel futbolcumuz var; 34 de lig maçı. İzin versinler de herkesin bir oynama şansı olsun" dedi...
y_layta
05.Mart.2007, 15:43
bnde bunu TVde duydum
olabilirde
dinaMYt
06.Mart.2007, 00:24
belki yumruklar akıllarını başlarına getirir...
Memedov
06.Mart.2007, 00:30
YaLan Haber Inanmayin PLs..:)
Maksic
06.Mart.2007, 01:36
bencede yalan haber olabilir
Sheriff
06.Mart.2007, 15:28
Haberin yalan olduğu zaten açıklandı. Kilitliyorum..