PDA

View Full Version : Souness'la sıcak temas!

19_SeRDiNÇ_05
04.Mart.2007, 13:47
Beşiktaş-Galatasaray derbisini tribünden birçok tanıdık sima izledi. Ancak, içlerinden biri vardı ki, dedikoduları da beraberinde getirdi. Yıllar önce G.Saray’ı çalıştıran ve finalde Fenerbahçe’ye üstünlük sağlayıp Türkiye Kupası’nı kazandıkları maçtan sonra Şükrü Saracoğlu Stadı’nın santrasına sarı kırmızılı bayrağı diktiği için adı "Ulubatlı Souness"a çıkan Graeme Souness, derbi için İstanbul’daydı.

BJK İnönü Stadı’nda siyah beyazlı taraftarların sevgi çemberine aldığı İskoç teknik adamın, hocalarıyla problemleri olan Beşiktaş ve Galatasaray için gelmiş olabileceği söylentileri bir anda ortalıkta dolaşmaya başladı.

Polat’la arası çok iyi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’la iyi ilişkiler içerisinde bulunan Souness’ın sarı kırmızılı takım için geldiği, kaybedilen derbi sonrası kredisinin dolduğu belirtilen Gerets’le yolların ayrılması halinde İskoç hoca ile anlaşmaya varılacağı iddia edildi.

Beşiktaşlılar, Jean Tigana’nın Türkiye’den ayrılmak istediği, bu nedenle menajerini çağırdığını belirtirken, yerine Graeme Souness’la görüşmelerin başlayacağını ileri sürdüler.

Derbiyi Beşiktaş’ın kongre üyeleri Bahattin Demir, Cemil Kazancı ve Ömer Çimen’le birlikte locada izleyen Souness, soruları yanıtsız bırakırken, "Türkiye’yi seviyorum. Beşiktaş ve Galatasaray büyük takımlar" yorumunu yaptı.

M.Scofield
04.Mart.2007, 13:47
medya yine gününde

zargı
04.Mart.2007, 16:50
Galatasaray bi işi bitmiş hocayı gönderip başka bi işi bitmiş hocayı getirmez yani en azından bu kadar büyük bi aptallık yapmazlar

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:35
Souness zaten iyi bi teknik adam degil, Newcastle da okadar paralar harcandi ama bi basari gelmedi, niye cunku Souness in taktik bilgisi cok az

uAburak89
04.Mart.2007, 18:37
Ne zaman maç kaybetsek aynı haberler ..

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:44
Bide soylim, Galatasaraya Gerets gibi kaliteli bi yabanci hoca tekrar gelmez.

Nedvedmania
04.Mart.2007, 18:47
bi gelse varya ...

Maksic
04.Mart.2007, 18:58
Gelirse Ertuğrul Sağlam veya Bülent Korkmaz gelsin artık Türk hocalarla çalışalım

uAburak89
04.Mart.2007, 18:59
Bülent Korkmaz seneye bu takımın başında olmalı .. Takımın başında o olsun, 5. olalım sorun olmaz .. Ruhsuz insanları istemiyorum artık ..

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 19:05
Bülent Korkmaz seneye bu takımın başında olmalı .. Takımın başında o olsun, 5. olalım sorun olmaz .. Ruhsuz insanları istemiyorum artık ..

kesinlikle. Bulent Korkmaz o taraftarin ne bekledigini bilen bi insan. Ve taraftarin da ona sonunda kadar destek olacagini dusunuyorum.

Trabzonsporun basinda Hami Mandirali olsun veya Unal Karaman olsun ben ligi 10 bitirmeye de raziyim. Cunku onlar Trabzonsporu bilen insanlar, yani beklentilerimizi bilen insanlar ve elinden gelen herseyi yapacak insanlar.

Ahmet_77
04.Mart.2007, 19:38
bülentte ii adam yaaa
erciyesi küme düşmekten kurtarıo

zargı
04.Mart.2007, 19:42
bence bülent suan Galatasarayın ağırlığını kaldıramaz beyler.Galatasaray başına Koeman gibi taktik ve teknik yönü iyi ayrıca genclere yatırım yapan biri gelmeli

ibo
04.Mart.2007, 19:51
büent için erken. Hagi'yide erken getirdiler harcadılar...

GeNç KaRTaL
04.Mart.2007, 20:12
souness beşiktaşla hiç işi olmasın tigana ondan daha iyidir

ultraslanerdem
04.Mart.2007, 20:15
Galatasaray Gerets'i gönderirse yerine Ertuğrul Sağlam,Ersun Yanal yada Bülent Korkmaz üçlüsünden birini getirir.Ancak Gerets'in sözleşmesini daha yeni uzattılar...

Ahmet_77
04.Mart.2007, 20:23
ewt oda doru biras teknik tecrübesi artsın bülentin

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 20:23
Ersun Yanal olmazzzz.

M.Scofield
04.Mart.2007, 20:25
Gelicekse türk T,D gelsin

zargı
04.Mart.2007, 20:36
Galatasaray'ın suan ki durumunu kaldıracak tek bi tane yerli hoca yok çünkü alınacak bi kötü sonucta hemen basın üstüne gider ve yine cöküş

Maksic
04.Mart.2007, 20:52
Ersun Yanal gelmez bu saatten sonra ERTUĞRUL SAĞLAM veya BÜLENT KORKMAZ gelsin ikiside çok kaliteli hoca Ertuğrul Sağlam takımın başına geçsin Bülent Korkmaz yardımcı antrenörlük yapsın:)

IcedEarth
04.Mart.2007, 22:37
bülent korkmaz ya da souness çok iyi olur

uAburak89
04.Mart.2007, 22:38
Ne souness ya .. Allah Korusun ..

Fıratcan Alçınkaya
05.Mart.2007, 06:08
Bülent Korkmaz gelse gs ye faydalı olacagını düşünüyorum...