PDA

View Full Version : TSL 23. Hafta / Konyaspor-Trabzonspor

Cyzio
04.Mart.2007, 13:58
Turkcell Süper Ligi 23. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu deplasman maçında alacağı galibiyetle Galatasaray karşısına moralli çıkmak istiyor. Trabzonspor, Konyaspor ve Galatasaray engellerini aşması durumunda rahat bir nefes alacak ve ilk 3'ün hesaplarını yapabilecek.

Konya Atatürk Stadı'nda Süleyman Abay'ın yöneteceği karşılaşma saat 15:00'da başlayacak ve Lig Tv'den naklen yayınlanacak.

Konyaspor Trabzonspor'a ters geliyor

Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibi karşısında zorlanıyor.

1992-93 sezonunda ligden düşen ve tekrar 2003-2004 sezonunda lige çıkan Konyaspor, Bordo-mavili takıma deplasman maçlarında ters geliyor. Trabzonspor rakibi Konyaspor'u yeniden lige çıktığı 2003-2004 sezonundan bu yana deplasmanda yenemiyor. Bu sezon lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen 2. yarıda oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla göz doldurmaya başlayan Trabzonspor, rakibi Konyaspor engelini aşarak çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor'da kart alarmı

Trabzonspor'da, Konyaspor maçı öncesi 4 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Gökdeniz, Umut, Ceyhun ve Ferhat kart görmeleri halinde gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar

fenerbahce_1907
04.Mart.2007, 14:00
Ya beraberlık ya da Konya alır macı.
Neca ya dıkkat etmesı lazım trabzonun bu macta

M.Scofield
04.Mart.2007, 14:01
trabzon yükselişine devam eder

Ilhan
04.Mart.2007, 14:09
Klasik bir beraberlik gibi duruyor. Ancak Trabzon çözülürse fark yiyebilir, asılırsa fark atabilir.

nekop
04.Mart.2007, 14:12
Takımımdan galibiyet bekliyorum fakat maç berabere biticek gibi geliyor...

Burak Duran
04.Mart.2007, 14:13
sonuç ne olursa olsun şu 3ü Gökdeniz, Umut, Ceyhun sarı kart görsün :D

Cyzio
04.Mart.2007, 14:19
Bende beraberliğe yakın görüyorum maçı ama kazanacağımızı düşünüyorum.Kolay maç olmaz,erken gol bulursak farka gideriz.Ayrıca Gökdeniz,Umut,Ceyhun dikkat etmeliler...

CeNTeR_TR
04.Mart.2007, 14:36
valla çok kritik bir maç sonuç ne olacak belli değil ama umarım konya alır bu maçı

bursa_mc
04.Mart.2007, 14:38
banko 0....

yatebos
04.Mart.2007, 14:45
buyuk ihtimalle berabere biter cunku trabzonun ii adamlarında bi kac tanesi kart sınırında we haftaya gs macı onun için dikkatli oynıcaklardır... 0 diorm

10_Osmanozc
04.Mart.2007, 14:58
Banko 1/0 kazanmamız çok zor ama kazanırsak ilerisi için umut verici olur.

Universal
04.Mart.2007, 15:52
Konyaspor için kritik bir maç eğer kazanırsa ligin üçüncüsü ile puan farkı 1 Beşiktaş ile de 2 olacak. İnşallah kazanıp Şampiyonlar Ligi için iyi bir avantaj yakalyacağız. Haydi bastır Konya... :)

Cyzio
04.Mart.2007, 16:13
Dk.11 Gol Ferhat 1-0

SaRouMaNe
04.Mart.2007, 16:14
gol helal bee... aman gokdeniz dikkat et kolla kendini...

fenerbahce_1907
04.Mart.2007, 16:46
Gökdeniz attı 2-0 oldu dk 40

M.Scofield
04.Mart.2007, 16:50
trabzon 2-0"dan maci birakmaz

SaRouMaNe
04.Mart.2007, 17:57
1-2........

bitti musampa kirmizi gordu, iyi fire vermedi. haftaya yuzde 90 galip.

fenerbahce_1907
04.Mart.2007, 18:03
Trabzon seriye bağladı: 2-1
Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek, haftaya oynanacak Galatasaray maçı öncesinde büyük moral kazandı.

Maça sakat olan Risp, Ersen ve kart cezalısı Hüseyin'den yoksun olarak çıkan Trabzonspor, Konyaspor karşısında maçın 9. dakikasında Ferhat'ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.

Evinde oynadığı maçlarda rakiplerine karşı etkili oyunuyla bilinen Konyaspor'un maç boyunca etkisiz göründüğü maçta Trabzonspor 41. dakikasında Gökdeniz'le 2-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının başlamasıyla beraber daha diri görünen Konyaspor Tayfun ve Neca ile birlikte karşı kalede gol aradı.

Bu yarıda Ceyhun'un yerine oyuna giren Musampa ve Umut'la gol arayan Trabzonspor'un ataklarından bu yarıda sonuç çıkmadı. Maçın 2-0 sonuçlanacağı düşünülürken, Ömer uzatma dakikalarında attığı kafa golüyle fark 1'e indi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Musampa uzatma dakikalarında gördüğü kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte 11 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor 33 puanla 7. sıraya yükselirken, Konyaspor 34 puanla 6. sıradaki yerini korudu. Trabzonspor'da ayrıca bu maçta sarı kart gören Ferhat cezalı duruma düştü. Ferhat haftaya oynanacak G.Saray maçındaki yerini alamayacak.

eGowiCh
04.Mart.2007, 18:39
Trabzonspor yükselişte. Hiç kuşkusuz yeni transferlerin de bunda payı var. Marcelinho gitti takım düzeldi :)

Haftaya Galatasaray'ı yenerse Trabzonspor, GS ile arasındaki puan farkı 2 olacak. Eğer zirveyi zorlamak istiyorsa haftaya mutlak galibiyet almak zorunda.

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:40
Zorlu olacagi beliydi, cunku konyaspor son haftalarda cok iyi futbol sergiliyor.
Bide bizim 4 oyuncu kart sinirinda olunca gercek futbolarini sahaya yansitmak zor olurdu, neyseki sadece bi tane eksildik haftaya oda Ferhat.

Trabzonsporun kendine guveni gelmis artik, insallah haftaya CimBomdan en az 1 puan cikarip devam ederiz lige.

Musampa'nin acilen yollanmasi gerek, ne yapip edip bunun birisine verilmesi lazim. 20 dakika gorev yapacak, kendini gosterecegine, hakemle ugrasip kirmizi kart goruyo

Cyzio
04.Mart.2007, 18:42
Ya böyle korkak bi teknik direktör olamaz.Son 30 sn geçmek bilmedi.2-0 lık maçı nerelere getirdik.Şimdi o sondaki pozisyon gol olsa gitti 3 puan,Allah'tan olmadı.Neyse birazda biz kötü kazanıp 3 puan alalım.Bu maçta sarı kart sınırındakiler kart görmedi Ferhat dışında zate o da Hüseyin gelince yedeğe çekilecek.Bence haftaya GS yi yeneriz.O maçta gollü olur...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Musampa'nin acilen yollanmasi gerek, ne yapip edip bunun birisine verilmesi lazim. 20 dakika gorev yapacak, kendini gosterecegine, hakemle ugrasip kirmizi kart goruyo

Bu acaba Musampa'nın suçumu onu bu ahllere getiren Ziya Doğan'da mı?

uAburak89
04.Mart.2007, 18:48
Trabzon seriye bağladı ..

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:50
Ya böyle korkak bi teknik direktör olamaz.Son 30 sn geçmek bilmedi.2-0 lık maçı nerelere getirdik.Şimdi o sondaki pozisyon gol olsa gitti 3 puan,Allah'tan olmadı.Neyse birazda biz kötü kazanıp 3 puan alalım.Bu maçta sarı kart sınırındakiler kart görmedi Ferhat dışında zate o da Hüseyin gelince yedeğe çekilecek.Bence haftaya GS yi yeneriz.O maçta gollü olur...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu acaba Musampa'nın suçumu onu bu ahllere getiren Ziya Doğan'da mı?

Ziya Dogan nin sucu neden olsunki. Musampa sene basinda, medya ya el haraketi yapmis bi futbolcu. Musampa yanlis transferdi, ve gonderilmesi gerek.

Cyzio
04.Mart.2007, 18:52
Ziya Dogan nin sucu neden olsunki. Musampa sene basinda, medya ya el haraketi yapmis bi futbolcu. Musampa yanlis transferdi, ve gonderilmesi gerek.

Bu adam yıldız diye getirildi 8 aydır hazır olmadı bahanesiyle oynatılmadı.Ben bunu Zİya Doğan'ın yaptığı ırkçılık olarak görüyorum.Yabancılara karşı yaptığı hal ve hareketleri biliyoruz...

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:57
Bu adam yıldız diye getirildi 8 aydır hazır olmadı bahanesiyle oynatılmadı.Ben bunu Zİya Doğan'ın yaptığı ırkçılık olarak görüyorum.Yabancılara karşı yaptığı hal ve hareketleri biliyoruz...

irkcilik ? :confused:

Cok yanlis dusuyorsun, Musampa hazir olmasa yedeklerede giremez. Ziya Dogan kendi sistemine uyan futbolculari oynatiyo, ben ise bu sistemde Musampaya yer goremiyorum.

Cyzio
04.Mart.2007, 19:10
irkcilik ? :confused:

Cok yanlis dusuyorsun, Musampa hazir olmasa yedeklerede giremez. Ziya Dogan kendi sistemine uyan futbolculari oynatiyo, ben ise bu sistemde Musampaya yer goremiyorum.

Oho be kardeşim.Ayağı kırık bi futbolcu bile 8 ayda rahat düzelirdi.Biz zate o lanet olası Ziya Doğan mantalitesini eleştiriyoruz her hafta.Malesef onun oyun düzeyinde amatör küme futbolcusu olan Keçeli'ye yer var ama İngiltere Ligi'nde 27 maç oynamış Musampa'ya yer yok.Ayrıca Stepanov'da Risp sakatlanmasa kadroya giremicekti.Kendi futbolcumuzun sakatlanmasına sevinir olduk.Bugün Stepanov'un nasıl bi defans olduğunu tekrar gördük ayrıca.Bravo Step.Seni Seviyoruz:D(öö) (oo)

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 19:17
Oho be kardeşim.Ayağı kırık bi futbolcu bile 8 ayda rahat düzelirdi.Biz zate o lanet olası Ziya Doğan mantalitesini eleştiriyoruz her hafta.Malesef onun oyun düzeyinde amatör küme futbolcusu olan Keçeli'ye yer var ama İngiltere Ligi'nde 27 maç oynamış Musampa'ya yer yok.Ayrıca Stepanov'da Risp sakatlanmasa kadroya giremicekti.Kendi futbolcumuzun sakatlanmasına sevinir olduk.Bugün Stepanov'un nasıl bi defans olduğunu tekrar gördük ayrıca.Bravo Step.Seni Seviyoruz:D(öö) (oo)

Ben Ziya Dogan mantalitesini elestirmiyorum, daha once onun basarili oldugunu gordum ve tekrar olacagini da biliyorum. Musampa Ingilterede 27 mac oynadi diye ona degisik haklar mi vermemiz gerek.

fazla polemige gerek yok bence, Trabzonspr dogru yolda. Insallah boyle devam edip UEFA veya CL ye girebilriz. Musampa yi sene sonu tartisiriz :D:D

yatebos
04.Mart.2007, 22:42
trabzon haftaya kendi sahanda gs yide yenmen deilğiyle.....

uAburak89
04.Mart.2007, 22:47
Maç Ali Sami Yen'de ..

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 23:00
trabzon haftaya kendi sahanda gs yide yenmen deilğiyle.....

bizim sahada zaten yenmistik, Ali Sami Yen'e gidiyoz

Fietra 10
05.Mart.2007, 12:27
Gs den çok Konyadan korkuyoudum allaha şükür konya'yı geçtik ve bize kümeye diye bagıranları altımıza aldık...inşallah haftaya gs'yide geçecez...

y_layta
05.Mart.2007, 15:38
takımımı kötu gunde destekledin kafam yerdeydi şimdi yukarda,
poliannacılık oynamaya gerek yok dienler gördu ben oynadım kazandım.

nekop
05.Mart.2007, 17:59
İlk yarı gayet iyiydik fakat 2.yarı adeta sahada yoktuk.Ama sonucta kazanan taraf olduk. :)

Maksic
05.Mart.2007, 18:39
Trabzon böyle oynarsa Uefa yı bırakın Şampiyonlar liginede gidebilir...

Memedov
05.Mart.2007, 21:31
Trabzon zaten Uefayı garantiLedi gibi K.erciyes sporla Eşleşti Türkiye kupasında ßüyük İhtimaL eLerse Uefada..! :p

Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:21
Erciyes i kucuk saymasin kimse, CimBom kucuk takim zaneti ve kupadan elendi

Memedov
06.Mart.2007, 00:33
Kucuk Sanan Yok Kardesim Benim Sahsi Gorusumdur :)

Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:36
ben senin yazini alinti yapip cevaplamadim. Bende kendi sahsi gorusumu yazdim oraya :D