Log in

View Full Version : Vestel Manİsa

emrec15
04.Mart.2007, 17:35
ArkadaŞlar Şİmdİ MaÇtan Geldİm Ve Bu Mesaji Yaziyorum.manİsasporun Bu DÜŞÜŞÜndekİ Tek Sorumlu Ersun Yanal.dİĞer Takimlara Bakiyorum Td Lerİ BaĞirip ÇaĞirip Takimi Motİve Ederken Ersun Yanal KulÜbeye Dayanmaktan Kollari KİreÇlendİ.14 Hafta Öncesİne Kadar Takir Takir Top Oynarken Tam Destek Verİyorduk Ersun Hocaya Ama Kendİnİ Karİyerİnde YÜksek Yerlere Çikma Hayalİ Sonunda 14 Haftadir Galİp Gelemİyor.ersun Hoca Seneye BÜyÜk İhtİmal Manİsaspor Yerİne 3 BÜyÜklerden Bİrİne Gİdecek Ama Gİtmeden Öncede Manİsayi DÜŞÜrÜp Gİdecek.takimdakİ Oynayan Adamlari Satmasini İyİ Bİlİrken Kalabane Gİbİ Reİnaldo Gİbİ KÖtÜ Futbolculari Transfer Etmesİnİde İyİ Bİlİyor.sonuÇta Manİsa Yenİlmeye Devam Edİyor Ve Buna Bİr Önlem Alinmasi Gerekİyor.

deniz.91
04.Mart.2007, 17:54
ersun yanal artık büyüklere gidemez manisaya yazık

SaRouMaNe
04.Mart.2007, 18:02
ersun hoca birsey yapamaz, ligin basinda takima fazla yuklendi kadrosuda dar oldugu icin hemen dususe gecti eger kadrosu iyi olsaydi dayanabilirdi...
ersun hoca buyuk takimlarda rahat basarili olur. ama yilmaz vurali tercih ederim :p.

fenerbahce_1907
04.Mart.2007, 18:05
Vestel defans yapmıor bu yuzden her macta fark yıyor.Bunun tek sorumlusu Ersun Yanal bu gıdısle kume dusucek Vestel nerdeyse 16 denızlı ıle arasında 6 puan fark var kapanır o fark yakında

Bordo61Mavi
04.Mart.2007, 18:54
Ersun Yanal aslinda cok iyi bir teknik adam, ama ona dunyanin en genis kadrosu lazim. Cok degisik ofansif sistemler uyguluyo, ve bunun sonucunda fazla gol kalesinde goruyo Manisa

emrec15
04.Mart.2007, 18:58
akadaşlar maçtayken tüm taraftarlar nerdeyse bazıları hariç tabi ersun hocayı manisada istemiyor artık.ya adam maç başından sonuna kadar öle hiç müdahale etmeden duruyor.ufak tefek bişiler sölüyor.okadar mesut bakkal a bakıyorum adam deliriyor kendine ayrılan alanın sonuna kadar geliyor kulübeyi tekmeliyor böle td yenilirse tabi kahrolur.

Maksic
04.Mart.2007, 19:00
Ersun Yanal gitmeli Manisa'dan Zelenka gibi bir futbolcuyu harcadı geri geldi ama bu saatten sonra gelse ne olur gelmese adamın morali bozulmuş bir kere

emrec15
04.Mart.2007, 19:09
Ersun Yanal gitmeli Manisa'dan Zelenka gibi bir futbolcuyu harcadı geri geldi ama bu saatten sonra gelse ne olur gelmese adamın morali bozulmuş bir kere

sevgili maksic sadece zelenka olsa gene iyi.sparta prag gibi hersene uefada yer alan bir takımın vazgeçilmezi olan johanayı harcadı.gül gibi işleyen sistemi bozdu.gitti şener gibi kalabane gibi odunları aldı.hala kendini haklı görüyor.

RoNNiE91
04.Mart.2007, 19:54
Ersun Hoca ilk devre kök söktüren bir manisa oynatırken bu ikinici devre de ne oldu,neler yaşandı da takım bu kadar kötü oldu merak ediyorum.Transferler hakkında yorum yapamıcam.Çok iyi takip edemiyorum.

uAburak89
04.Mart.2007, 22:25
Birilerinin Ersun Yanal'ı karşısına alıp konuşması, silkelenmesini sağlaması lazım .. Düşecekler böyle giderse ..

bursa_mc
04.Mart.2007, 22:56
düşüş beklıyordum ama bu kadarını değil..beşiktaş ı kupada yendıkten sonra işler düzelir dedim ama kendi evlerinde gençlerden 3 tane yediler.. yazık..

Fıratcan Alçınkaya
05.Mart.2007, 06:11
Evet katılıyorum aynen johana gibi iyi bi defansın yerine kalabane diye neydüğü belirsiz biri gelirse işte yerler böyle her maç 3-4 gol...

ultraslanerdem
05.Mart.2007, 12:31
Ersun hoca atak futbol anlayışı taşıyor.Ancak bu durum Vestel'e uymadı.Büyük takımlarda işe yarayabilir.Savunmanın kuvvetli olamsı lazım

nerazzuri
05.Mart.2007, 16:10
sadece şans vestelin yanında değil........

yatebos
05.Mart.2007, 16:36
her saman once sawunma onemlidir dunya kupasında da bu goruldu... dunyanın en ii hucum yapan takımı brezilya elendi en ii sawunmacısı italya sampiyon oldu... bunu goremio ersun hoca... sadece hucumla elinde ronaldinho ronaldo adriano kaka gibi yıldızlar olsa bile bişi yapılamıor

zargı
05.Mart.2007, 18:00
kesinlikle katılıyorum defansın sağlam olursa yenemeyeceğin takım yoktur bencede

Cyzio
05.Mart.2007, 19:18
Vestel'i ilk yarı o kadar abarttılarki yeni şampiyon belli diye ama fos çıktı.Bu tip takımların tipik çıkışlı grafiklerinden biriydi.Şimdi ise son sıralara doğlu hızla geriliyorlar...

Omerdinho
05.Mart.2007, 20:05
ersun hoca birsey yapamaz, ligin basinda takima fazla yuklendi kadrosuda dar oldugu icin hemen dususe gecti eger kadrosu iyi olsaydi dayanabilirdi...
ersun hoca buyuk takimlarda rahat basarili olur. ama yilmaz vurali tercih ederim :p.
Fatih Terim disinda hicbir türk hoca 3 büyüklerde basarili olamaz :)
yilmaz hoca hersene böyle 3 büyüklerden birisini yenip gündeme geliyor ama kesinlikle 3 büyük takimdan birini yönetebilecek kapesiteye sahip degil