Log in

View Full Version : Personel Azlığı

akgulfb
04.Mart.2007, 22:18
Arkadaşlar biliyorsunuz FM de belki de çok fazla dikkat etmediğimiz fakat aslında çok yararları olan personel lerimiz var . Eski FM lerde personel sayısı neredeyse sınırsızdı.Ben o oyunda bunun çok abartı olduğunu düşünmüştüm Fakat bu oyunda özellikle küçük takımarın personel sayısı oldukça az Ve işin kötü tarafı takıma geldiğinizde kaç tane personel varsa o kadar personel le çalışmak. Bu açıkçası benim canımı çok sıktı. 3 tane coach la hangi oyuncu nasıl gelişecek sorarım size? ??????? ??????

El Barto
04.Mart.2007, 22:21
haklısın belki ama neyapalım varmı elden gelen birşey???HAYIR

Universal
04.Mart.2007, 23:31
Bu takımımın maddi ve manevi gücüne bağlı eğer kasanda iyi bir para varsa yönetim sana iyi bir maaş bütçesi verir. Bununla birlikte personel alımın artar. Ve yönetimin izin verdiği kadar alabilirsin. Zaten personel alırken imza attığın zaman maddi yönden değil manevi yönden kuvvetli olman da gerekiyor.

Bu yüzden ilk sezon personel alma maddi gücünü geliştir. Maaş bütçen artsın böylece daha rahat personel alımı yaparsın.

ultraslanerdem
04.Mart.2007, 23:54
Personel alımı ilk başlarda o kadar da önemli değil.Bie kaç sezon sonra başarılı olursan zaten personelini de arttırırsın...

zargı
05.Mart.2007, 00:37
en zengin klüpte maksimum 13 personel alınabiliyo

akgulfb
05.Mart.2007, 14:12
Bu takımımın maddi ve manevi gücüne bağlı eğer kasanda iyi bir para varsa yönetim sana iyi bir maaş bütçesi verir. Bununla birlikte personel alımın artar. Ve yönetimin izin verdiği kadar alabilirsin. Zaten personel alırken imza attığın zaman maddi yönden değil manevi yönden kuvvetli olman da gerekiyor.

Bu yüzden ilk sezon personel alma maddi gücünü geliştir. Maaş bütçen artsın böylece daha rahat personel alımı yaparsın.

yani maas butcesi arttikca personel sayimda artma olabilr ??? mi diosn

zargı
05.Mart.2007, 18:21
yani maas butcesi arttikca personel sayimda artma olabilr ??? mi diosn

kardeş paran artınca tabii personel alımı sayısıda artıyo ama paran ne kadar olursa olsun maksimum 13 hoca getirebiliyosun

eXcitinG
05.Mart.2007, 21:55
boşta bir dünya personeL başLıyor biraz zaman ayırıp gerekLi oLan böLgeLere aLmak gerek .. ben her pozisyon icin bir tane hoca aLmak en iyisi..meseLa savunması iyi olan bir antr. ofansı .. kaLeci caLıstırma her mevki icin bir antr.hem yeterLi hemde oyuncuLarın geLisimLeri icin daha sağLıkLı hem böyLe oLunca bir antr. tek mevkii caLıstırdığı icin oyuncuLarınınız antr.Lere bağLanmasıda daha koLay oLuyor ve favori personeLine eKLiyorLar. ondan sonra performansLarıda artıyor bunLar ince noktaLar asLında

akgulfb
05.Mart.2007, 22:17
boşta bir dünya personeL başLıyor biraz zaman ayırıp gerekLi oLan böLgeLere aLmak gerek .. ben her pozisyon icin bir tane hoca aLmak en iyisi..meseLa savunması iyi olan bir antr. ofansı .. kaLeci caLıstırma her mevki icin bir antr.hem yeterLi hemde oyuncuLarın geLisimLeri icin daha sağLıkLı hem böyLe oLunca bir antr. tek mevkii caLıstırdığı icin oyuncuLarınınız antr.Lere bağLanmasıda daha koLay oLuyor ve favori personeLine eKLiyorLar. ondan sonra performansLarıda artıyor bunLar ince noktaLar asLında

arkadasim dogru soluyorsun aslinda ama o dedigin seyleri bu oyunda yapmak biraz zor. Sen yaptigina gore dunyanin sayili takimlarindan birisindesin . Yoksa olmuyor...

yatebos
06.Mart.2007, 00:37
o kadarda onemli deil bnce fazla personel olması az olsun ama cok ii dunya klası adamlar olsun yeter

zargı
06.Mart.2007, 00:37
evet iyi antrenör almak için itibarı iyi bi klüpte bulunmak lazım yoksa küçük takımlara ancak işi bitmiş hocalar geliyo:D

eXcitinG
06.Mart.2007, 09:54
arkadasim dogru soluyorsun aslinda ama o dedigin seyleri bu oyunda yapmak biraz zor. Sen yaptigina gore dunyanin sayili takimlarindan birisindesin . Yoksa olmuyor...

yoo deiLim besiktasLa 2009 yıLındayım ve bu dediğim sistemi anca oturttum. personeLLerim harika ve aLt yapımdaki oyuncuLarın hepside antr. favori personeLine ekLemis durumda..dediğim gibi sadece biraz zaman gerek