View Full Version : Türkiye süper ligi nereye gidiyor?
tolik_julik
05.Mart.2007, 09:08
Bu sezon gerçekten ilginç oldu. 4 Büyükler çok puan kaybediyor. Bu anadolu takımlarının güçlendiğindenmi yoksa büyüklerin kötü performansından mı? sizin yorumlarınız nedir?
Nocna Mora
05.Mart.2007, 09:37
büyük takımların kötü performansı yüzünden böyle oldu t.direktörler yabancı ve takımı tanımıyorlar bu yüzden yanlış taktik oynatıyorlar ...... Ayrıca geçen gün Sİvasspor- Fenerbahçe maçını izledim Sİvasspor 4-2 alabileceği maçtı Fener'den iyi oynamışlardı ANADOLU'da güçlendi bir hassa
tolik_julik
05.Mart.2007, 11:39
Lazaronni,Zico,Tigana kim bunlar ya. Lucescu geldi adam gibi teknik direktör. Onuda hem GS hem BLJ nerdeyse kovdular. Adam gitti Dınamo Kiyevden şampiyonluğu kaptı.
bursa_mc
05.Mart.2007, 12:21
dünyadan futbol bu?? yanlış yerr
Del Piero_10
05.Mart.2007, 13:33
Türkiye süper ligi,Dünyadan futbola gitmiş:)
RoNNiE91
05.Mart.2007, 14:00
Bence de Turkcell Süper Lig'i gelişiyor ama şunu da unutmamak lazım ki Dünya Futboluda gelişiyor.Anadolu Takımlarının ilerde başarılı olabileceğini düşünüyorum.
tolik_julik
05.Mart.2007, 14:28
Dünya deyince Türkiyeyi kapsamıyormu?
bursa_mc
05.Mart.2007, 14:42
Dünya deyince Türkiyeyi kapsamıyormu?
:D:Dkardeşim sen şakamısın.:Do zaman futbol genel bölümü niye var??:)
tolik_julik
05.Mart.2007, 15:00
iyi ne diyim oyle olsun
Sheriff
05.Mart.2007, 15:59
Konuyu olması gerektiği yere taşıyorum. Lütfen biraz daha dikkatli olalım..
beyler ligimizin iyi olduğu geliştiği falan yok büyük takımlar cok kötü olduklarından Anadolu takımları iyiymiş gibi görünüyo ben bu sene ligden zerre kadar zevk almıyorum oynanan futbol berbat yani yunan liginde bile daha iyi top oynanıyo böyle giderse bi kaç seneye avrupaya bırakın şampiyonlar ligini uefaya bile gidemez takımlarımız:(:(:(
bursa_mc
05.Mart.2007, 18:38
beyler ligimizin iyi olduğu geliştiği falan yok büyük takımlar cok kötü olduklarından Anadolu takımları iyiymiş gibi görünüyo ben bu sene ligden zerre kadar zevk almıyorum oynanan futbol berbat yani yunan liginde bile daha iyi top oynanıyo böyle giderse bi kaç seneye avrupaya bırakın şampiyonlar ligini uefaya bile gidemez takımlarımız:(:(:(
be arkadaşım futbolun güzelliği de bu değilmi .herkes herkesi yenebilio.bence bu daha çok zevk katıo..artık herkes sıkıldı her sene aynı şampiyonları gormektenn..niye kayseri.gençler şampion olmasın.birileri kotu olacak ki iyiler o plana çıksın.
Maksic
05.Mart.2007, 18:38
3 büyüklerin başarısızlığını Anadolu Takımlarına bağlamak biraz yanlış olur tamam iyi oynuyorlar ama 3 büyüklerde geçen sezonki performansından çok uzak
bursa_mc
05.Mart.2007, 18:44
zaten her ne kadar kotu olsalarda şampion belli değil mi:????
jaku88
05.Mart.2007, 19:06
Bence de Turkcell Süper Lig'i gelişiyor ama şunu da unutmamak lazım ki Dünya Futboluda gelişiyor.Anadolu Takımlarının ilerde başarılı olabileceğini düşünüyorum.
madem anadolu takımları ilerliyor diosun 3 büyüklerde onun için yenemiyor diyorsun ...yanlış düşünüyorsun bence ,çünkü eğer olsaysı fener ve galatasaray tur atlardı türkiye ligi böle giderse 5 sene sonra azerbaycan ligiyle farksız olcak benim düşüncem tabii
Universal
05.Mart.2007, 19:07
Büyük takımlar kazanınca Türk futbolunda sorun yok. Çünkü parası olanlar, bazı kesimlere söz geçirenler, futbolun efendileri kazanıyor zaten sorun olması imkansız. Küçükler kazanınca niye sorun oluyor. Çünkü bir kesim'in cebine para girmiyor. Bir kesim rahatsız oluyor. Sponsorluk antlaşmları azalıyor. Sonra büyükler kötü oynuyor felan da filanda.
Büyükler yıllardır böyle oynuyorlar ama Anadolu takımlarının güçsüzlüğü, imkansızlığı, saflığı büyükleri büyük etti. Şimdi Anadolu takımları iyi oynuyor o yüzden bize kötü oynuyorlarmış gibi geliyor.
Aslında çareyi dışarıda değil içeride aramak lazım. Büyük takımların tek kurtuluşu transferleri daha akıllı yapmaları yabancılara değil Türklere yer vermeleri o zaman daha iyi olur.
TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:13
Ben çoğu Anadolu takımını Ankara'ya deplasman macları için geldiklerinde izledim ve güçlendikleri düşüncesinde değilim.Büyüklerin hocaları sorunlu olduğu için bu puan kayıpları yaşanıyor.
Memedov
05.Mart.2007, 20:56
zaten her ne kadar kotu olsalarda şampion belli değil mi:????
Evet Çok Doğru söylüyorsun Mert Ne kdr kötü oLursa oLsun 4 ßüyükLerden ßiri Şampiyon oLuyor ßizde İstiyoruz Ki Artık AnadoLu takımLarıda Şampiyon oLsun Ve ßunuda başarabilcekler heraLde ßaksana Herkez ßirßirini YeneßiLiyo Hiç kimse Maçtan Önce Skor Tahmininde ßuLunamıyo Çünkü ne oLacağı ßeLLi oLmuyor artık MaçLarın..! :j:
be arkadaşım futbolun güzelliği de bu değilmi .herkes herkesi yenebilio.bence bu daha çok zevk katıo..artık herkes sıkıldı her sene aynı şampiyonları gormektenn..niye kayseri.gençler şampion olmasın.birileri kotu olacak ki iyiler o plana çıksın.
ülkendeki futbolun gerilemesi seni mutlu ediyosa sölicek bişeyim yok sen süper ligde oynanan futbolu beğeniyosan futbol tartışmamızada gerek yok
Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:27
Bu sene cok guzel bi sene oldu, ve halen iyi olmaya devam ediyo. Anadolu kuluplerinin boylesi iyi oynamasi beni sevindirdi.
Dengeler biraz degisti gibime geliyo, insallah her kulup tek Turk liginde degilde Avrupada'da basarili olur.
dinaMYt
06.Mart.2007, 00:30
ilk 3 sıradaki takımları avrupanın dört büyük liginden birine soksalar sondan 3 sıraya dizilirler.yoksa anadolu takımlarında bi değişiklik yok lig aynı lig.ama bu sezon kimse şampiyon olmak istemiyor tek fark o.
Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:38
bundan bi kac once de dengeler oynamasti, Turkiyede 4 buyuk vardi simdi ise herkes 3 buyuk diyor
emrec15
06.Mart.2007, 18:48
bence futbolumuz ilerlemiyor.büyük takımlar çok para harcamalarına rağmen başarı elde edemiyor ve güzel futbol sergilemiyor.bazı anadolu kulüpleri antalya konya bursa kayseri gibi takımlar gelişiyor.bu takımlar diğerlerine göre bence daha iyi oynuyor ama şans tanmıdır nedir bir türlü şampiyonluk 3 büyüklerin dışına çıkmıyor.
tolik_julik
07.Mart.2007, 07:53
bursa_mc´isimli üyeden Alıntı
Herkes herkezi yenebiliyor ama bunlar avrupada kimse yenemiyor. Bumu guzellik?