View Full Version : Ya Souness ya Lippi
Maksic
05.Mart.2007, 22:35
G.Saray yönetiminin Gerets'in yerine ya İskoç çalıştırıcı ya da İtalyan hocayı sezon sonunda getireceği iddia ediliyor.
ARAYIŞLAR İYİCE HIZLANDI
GERETS ile bir yere varılamayacağının derbide bir kez daha ortaya çıkmasının ardından Galatasaray'da hoca arayışları hız kazanırken, Souness'ın üzerinde duruluyor. İskoç hocanın, her an takımın başına geçebileceği belirtiliyor.
İTALYA'YI ŞAMPİYON YAPTI
SOUNESS'ın uzun süredir takım kabul etmemesi
de 'Cimbom'u
bekliyor' yorumlarına yol açtı. Sarı-kırmızılı yönetimin ayrıca İtalya'yı Dünya Şampiyonu yapan Marcello Lippi ile de görüştüğü ve sezon sonu için "söz" aldığı iddia ediliyor.
batu_benitez
05.Mart.2007, 22:51
Keşke lippi gelse.Zor ama neden olmasın.İtalyan tarzı futbol her kulübü başarıya götürecektir.
Fıratcan Alçınkaya
05.Mart.2007, 23:16
Lippi gelse çok iyi olur... GS ye iyi futbol oynatır...
ewrim_FB
05.Mart.2007, 23:18
lippi mi gelecek gs ye bırakın arkadaşlar yine medya şişiriyor bence inanmayın sonra yine sonu hüsranla biter...
El Barto
05.Mart.2007, 23:20
geretsle devam...
Emurafu
05.Mart.2007, 23:23
Dun gece VEGOOL izleyen oldumu eger izleyen varsa duymustur haberi lippi seneye kesin cimbomda imis yeni sezonda galatasarayin hocasi lippi VEGOOL izleyen varsa bilir
19_SeRDiNÇ_05
05.Mart.2007, 23:25
Dun gece VEGOOL izleyen oldumu eger izleyen varsa duymustur haberi lippi seneye kesin cimbomda imis yeni sezonda galatasarayin hocasi lippi VEGOOL izleyen varsa bilir
eğer bu doğruysa müthiş bi haber
Emurafu
05.Mart.2007, 23:29
Dogru kardes yalan sey yok Muhabir goktug sevincliye aynen dedigim gibi dedi yeni sezonda galatasarayin yeni hocasi lippi olacak dedi hatta lippi gecende istanbula geldiya ozaman anlasmislar ustelik lippi kariyerin son donemi oldugu icin turkiye calismak istiyormus Dedigim gibi VEGOOLLLL izleyen varsa iyi bilir bu haberi hatta vegoool de degerlendirdiler onlarda dogruladi
19_SeRDiNÇ_05
05.Mart.2007, 23:31
Dogru kardes yalan sey yok Muhabir goktug sevincliye aynen dedigim gibi dedi yeni sezonda galatasarayin yeni hocasi lippi olacak dedi hatta lippi gecende istanbula geldiya ozaman anlasmislar ustelik lippi kariyerin son donemi oldugu icin turkiye calismak istiyormus Dedigim gibi VEGOOLLLL izleyen varsa iyi bilir bu haberi hatta vegoool de degerlendirdiler onlarda dogruladi
abi senden şüphem yokta basın milleti değilmi onlardan herşey beklenir :D :D
M.Scofield
05.Mart.2007, 23:33
ya geretts ya geretts
Emurafu
05.Mart.2007, 23:36
Pardon unuttum bu haber dun gece son dakika haberi olarakta FOX tvde yayinlanan VERKAJ programindada cikti onlarda lippiyi dogruladi
TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 23:36
Basın başladı teknik direktör arayışlarına ;)
Nedvedmania
05.Mart.2007, 23:38
ya ne lippisi ya lippi bize gelsin ben imzama ne isterseniz onu yazıcam ya :n:
Emurafu
05.Mart.2007, 23:42
ZOR gibi ama tv8 gece spor haberlerini kacirmayin tekrar gosterir belki
19_SeRDiNÇ_05
06.Mart.2007, 00:06
atv de alt yazıyla geçtiler galatasaray hangi ünlü teknik adamla anlaştı diye merakla bekliyorum
Nedvedmania
06.Mart.2007, 00:07
Yav daha yeni anlaşma imzalamadıkmı biz nasıl gidicek gerets ?
M.Scofield
06.Mart.2007, 00:07
atv de alt yazıyla geçtiler galatasaray hangi ünlü teknik adamla anlaştı diye merakla bekliyorum
biri uydurmus bir haber herkez decam ettiriyor:D
Sheriff
06.Mart.2007, 00:10
Bizim Zico yerinede birini ayarlasa şu medya ya:n:
Bordo61Mavi
06.Mart.2007, 00:12
Medya ya duyurulur, simdiden Trabzonsporun da bi transfer listesini bi hazirlasaniz
Memedov
06.Mart.2007, 00:14
Ve GooooL yine saLLamasyon yapmisss :n:
ahh lippi gelse süper olur ama herzamanki gibi sallama haberdir.Hem nerde bizim yoöneticilerde o adamı getirecek kadar işbitiricilik
SaRouMaNe
06.Mart.2007, 02:51
lippi mi? hic gulecem yoktu :D
GeNç KaRTaL
06.Mart.2007, 07:57
abi lippi zor ya ama gelirsede müthiş olur valla
Eray Dengiz
06.Mart.2007, 08:34
Sallama sezonu açılmıştır..
Sallama sezonu açılmıştır..
sezon kapanmışmıydı ki!!!:confused:
uAburak89
06.Mart.2007, 15:14
Hep aynı isimler, bu medya yaratıcılığını kaybetti iyice ..
Omerdinho
06.Mart.2007, 15:34
gs lippinin gözlügünü zor alir :D
uAburak89
06.Mart.2007, 16:06
gs lippinin gözlügünü zor alir :D
Ahaha, Lippi de zaten tüm dünyanın istediği bir hoca ..
Emurafu
06.Mart.2007, 16:35
Cihan kardes Gerets ile sozlesme imzaladik ama galiba sen sozlesmenin icerigini bilmiyorsun sozlesmede bir madde varmis unuttum adini simdi neyse yani o maddeye gore geretsin gitmesi zor degil ok
gs lippinin gözlügünü zor alir :DDalga gecmeler gelmis hemen:mad: :mad:
eGowiCh
06.Mart.2007, 17:04
İtalya'yı Dünya Şampiyonu yapmış bir hocanın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum. Lippi'nin adı Barcelona, Chelsea, Inter, Real Madrid gibi takımlarla anılmalı.
Memedov
06.Mart.2007, 17:07
Lippinin Turkiyeye GeLmesi zaten cok zor GeLmez Adam ItaLyayi Sampiyon yapmis Bence Daha KaLiteLi Bir Lig Takimina Gider..:)
Lucas Neill
06.Mart.2007, 17:39
İtalya'yı şampiyon yaptı diye gelmicekmi adam Şenol Güneş'de Türkiye'yi dünya 3.sü yaptı ama şimdi Güney Kore'de
uAsamet91
06.Mart.2007, 18:01
lippii gelsin yaa
eGowiCh
06.Mart.2007, 20:42
İtalya'yı şampiyon yaptı diye gelmicekmi adam Şenol Güneş'de Türkiye'yi dünya 3.sü yaptı ama şimdi Güney Kore'de
Marcelo Lippi'den bahsediyoruz. Şu an dünyanın en iyi 5 teknik direktörü arasında yer alan Marcelo Lippi'nin maaşını Galatasaray zaten karşılayamaz, Lippi de gelmez. Gelirse de Galatasaray'ı şampiyon yapar, eski günlerine döndürür; ama gelmez.
El Comandante
06.Mart.2007, 20:49
Lippinin adi juve ile aniliyor.Eger juve seri a ya dönerse ki dönecek lippi ile anlasacaklar.Lippiyi bizim almamiz imkansiz.6 aylik parasini veremeyiz onun.
Gelecekse bülent korkmaz gelsin.
eGowiCh
06.Mart.2007, 20:51
Lippi Juventus'a gidebilir, ama Didier Deschamps da iyi bir antrenör ve 30 Haziran 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum, zira bir jübile bile yapmadınız.
El Comandante
06.Mart.2007, 20:59
Lippi Juventus'a gidebilir, ama Didier Deschamps da iyi bir antrenör ve 30 Haziran 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum, zira bir jübile bile yapmadınız.
Deschamps iyide juveyi kaldiramaz o.Juve seneye inter gibi su anda seri a da kadro bakimindan en güclü takimi ile kapisacak.Deschamps daha seri b de 25 macta 17 galibiyet 7 beraberlik 1 maglubiyet almis.Daha 25.haftadan 17 puan kaybetmis.Birde seri b de.Bence juve seneye cok basarili bir teknik direktör ile anlasmali.Bu lippi olabilir.
Bülent korkmaz konusuna gelirsek dogrudur özhan bey ve saz arkadaslari ona jübile yapmadi ama sonucta bülent korkmaz galatasaray alt yapisindan cikip hicbir kulübe gitmeden 18 sene galatasarayda forma giymis.630 lig maci yapmis.Bugüne kadar 1 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa, 8 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık, 6 TSYD Kupası kazanmis.101 Kez galatasaray formasi ile avrupa kupalarinda mac yapmis biri sence bir jübile icin galatasaraydan ayrilabilir mi?
Del Piero_10
06.Mart.2007, 21:02
Marcelo Lippi
11 Nisan 1948'de doğdu.Son başarısı 2004 yılında göreve başladığı İtalya milli takımı ile 2006 dünya kupasını kazanması.
1969'da başlayan futbol kariyerinde Sampdoria,Pistoilese takımlarının formasını giydi.
http://xs413.xs.to/xs413/07102/08[1].jpg (http://xs.to)
kariyer
1982'de antrenörlüğe Sampdoria'nın genç takımı ile başladı.1989 yılında gittiği Cesena'dan sonra sırasıyla Lucchese,Atalanta ve Napoli'de görev yaptı.
1994'de Juventus'un başına geçmesi onun için dönüm noktası oldu.3 Şampiyonluk,4 İtalya süper kupası,Şampiyonlar Ligi,Avrupa Süper kupası,Kıtalararası kupayı alarak katıldığı tüm kupaları kazandı.
1999-2001 arası inter ile çok başarısız bir dönem geçirerek(normal)
tekrar Juventus'a döndü.2002 ve 2003 yılında 2 kez arka arkaya şampiyonluk yaşadı ve 2003 yılında Juventus ile şampiyonlar liginde final oynadı.Bir sezon sonra görevi bırakan Lippi başına geçtiği İtalya milli takımına finalde Fransa'yı penatılarla geçerek Dünya kupasını kazandırdı.Dünya kupasının ardından görevinden ayrıldı.
__________________________________________________ ______
Ben Galatasaray'a gelmesi zor diyorum.Ama gelirse sadece ismiyle Türkiye liginin popülaritesini ikiye katlar.Galatasaray transferde çok avantajlı konuma geçer.Bence %100 şampiyon olur.
Eray Dengiz
06.Mart.2007, 21:03
Bülent Korkmaz bir açıklamasında bir gün Galatasaray'a geri döneceğim demişti.. Ayrıca jubileyi biz değil Canaydın yapmamıştır. Galatasaray camiası ve taraftarı her zaman Bülent Korkmaz'ın jubile yapılmasını istemişti..
Lippi konusuna gelince.. Eğer sağlam kaynaklar bulunursa, araya tanıdıklar sokulursa neden olmasın.. Ama zor hatta imkansız.. :)
Del Piero_10
06.Mart.2007, 21:04
Deschamps iyide juveyi kaldiramaz o.Juve seneye inter gibi su anda seri a da kadro bakimindan en güclü takimi ile kapisacak.Deschamps daha seri b de 25 macta 17 galibiyet 7 beraberlik 1 maglubiyet almis.Daha 25.haftadan 17 puan kaybetmis.Birde seri b de.Bence juve seneye cok basarili bir teknik direktör ile anlasmali.Bu lippi olabilir
Lippi 3.kez gelmez.Ayrıca Deschamps'ı arayarak Juventus'a dönmeyeceğini söylemiş.Deschamps'ı kovmak yada senle işimiz bitti şimdi yallah tarzında olaylar asla gerçekleşmez,olsaydı utanç olurdu.
Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.
Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
Del Piero_10
06.Mart.2007, 21:12
Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.
Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
Erken,kendini kanıtlamadan gelrise,sonu Oğuz ile Rıdvan gibi olur.
Souness gelebilirde Lippi'ye YOK ARTIK dedim. :)
uAburak89
06.Mart.2007, 21:52
Bülent Korkmaz bir açıklamasında şartlar beni Galatasaray'ın başına geçirecek demişti .. O şartlar da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor zaten .. ;;)
Emurafu
06.Mart.2007, 22:09
Feneerli arkadaslarin cogu gelmez diyor bende sunu soyluyorum dusundugunuz kadar zor degil gelmesi
Lucas Neill
06.Mart.2007, 22:12
Ama Lippi önceden açıklama yapmış İngiltere veya İtalya'da takım çalıştırmak istiyomuş
Emurafu
06.Mart.2007, 23:17
suanda butun teklifler degerlendiriliyor
y_layta
06.Mart.2007, 23:29
ben bu olaylara pek inanmaadım ama neyse
El Barto
06.Mart.2007, 23:32
her kötü giden takım için o geliyo bu gidiyo.geçen bi kanaldada le guen seneye kesin fenerde diye bi haber vardı.at atabildiğin kadar işte ya...
M.Scofield
06.Mart.2007, 23:37
ya gelirse işte o zaman mükemmel olur.
eGowiCh
06.Mart.2007, 23:54
Lippi Galatasaray'a gelsin istediğiniz her şeyi yapacağım :)
Juventus'u Juventus yapmış, onu başarıdan başarıya taşımış, başarılabilecek en büyük şeyi, Dünya Kupası şampiyonluğunu başarmış bir antrenör maddi sıkıntı yaşayan ve Avrupa'da konumu iyi olmayan bir takıma neden gelsin? Hayalden öteye geçemez Lippi'nin gelmesi.
Lippi bu saatten sonra başka bir takımı çalıştırmak da istemez, zirvede bırakmak istiyor. İtalya'yı şampiyon yapıp görevinden ayrılmak istemesinin de sebebi bu.
ee hani ersun yanal geliyordu .... ;)
daha cok giden gelen olur:D:D:D:D
Emurafu
07.Mart.2007, 19:21
ok insallah gelirde lippi bende gelince sunu yaparim veya lippi gelince sunu yapicam diyenlere neler yaptircam gorursunuz
Omerdinho
07.Mart.2007, 19:25
kendinden cok eminsin lippinin menejerligini yapiyosun galiba
Nedvedmania
07.Mart.2007, 19:39
emurafu nasıl oluyorda bu transfer konularında bukadar iddalı olabiliyorsun anlamıyorum ya varmı bi gizemi ?
Memedov
07.Mart.2007, 19:42
Emurafu Niye Lippi Kesin GeLiyomuş Gibi Konuşuyosun ki..!! :)
Ahmet_77
08.Mart.2007, 14:00
SOUNESi bilmemde
LİPPİ asla qelmes