Log in

View Full Version : Aziz Yıldırım'dan Bomba Açıklamalar!!!

zargı
08.Mart.2007, 01:27
AZİZ YILDIRIM'DAN CANLI YAYINDA BAŞKANLIĞI NE ZAMAN BIRAKACAĞINI AÇIKLADI . SAADETTİN SARAN'I SAHTEKARLIKLA SUÇLADI..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ATV de canlı olarak yayınlanan SANTRA proğramında önemli açıklamalar yapıyor.. YILDIRIM NE ZAMAN BIRAKACAĞINI, BAŞKANLIK İÇİN MUHTEMEL ADAYLARI AÇIKLADI VE ŞOK İDDİALARDA BULUNDU.. SADETTİN SARAN'I SAHTEKARLIK YAPMAKLA SUÇLADI.. CANLI YAYIN VE ŞOK AÇIKLAMALAR DEVAM EDİYOR
Yıldırım "şartlar oluştuğunda 2009 yılında bırakacağım, Fenerbahçe de genç isimler var başkanlığı götürecek.. Ali Koç, Mehmet Ali AYdınlar, Ferit Şahenk başkanlık için şu an aklıma gelen isimler" diyerek gelecekteki başkan adaylarını açıkladı

ÖZHAN CANAYDIN ANLAŞMAYA UYMADI

MAÇLAR ÜZERİNDE PAZARLIKLAR VAR

TÜRKFUTBOLU SON 7 YILDIR KİRLENDİ

HALUK ULUSOY FEDERASYONU HAKEMLERİ ETKİLİYOR.

ULUSOY DÖNEMİNDE TURKFUTBOLU KİRLENDİ

HAKAN BİLAL KUTLUALP, ATİLLA KIYAT VE SAADETTİN SARAN LA YOLLAR NEDEN AYRILDI

ŞAHSIMLA İLGİLİ ELEŞTRİLERİ KABUL EDERİM. FENERBAHÇE'YE LAF SÖYLEYENİ AF ETMEM

SADETTİN SARAN SPARTAK MOSKOVA BAŞKANININ İMZASINI TAKLİD EDEREK, FENERBAHÇEYİ 800 BİN DOLAR ZARARA MI UĞRATTI..

AZİZ YILDIRIM DAN ŞOK İTİRAF "TARAFTAR GRUPLARI KONTROLÜMDEN ÇIKTI. ONUN İÇİN BİRBİRLERİ İLE KAVGA EDİYORLAR VE BEN KARIŞMIYORUM"

Yıldırım, Alex'e yapılan eleştirilere tepki gösterirken "Alex'in hakkında koşmuyor oynamıyor diye yazan medya futbolcumuzu yerin dibine batırdı. Oysa Alex sakat sakat oynuyor" dedi.

Daum kendisi ayrıldı..

Aziz Yıldırım "Şampiyon alamadığımız halde Daum'la devam edecektik. Ancak kendisi bir gazeteye açıklama yaparak şampiyon olsa bile gideceğini söylemişti. O yüzden kendisi gitti..

Scolari ile anlaşmıştık

Yıldırım, Zico'dan önce Portekiz'in Brezilyalı hocası Scolari ile anlaştığını iddia ederek "Portekiz'in kampına giderek Scolari ile görüştüm, parasal konularda da anlaştık. Ancak takımı tur atladıkça Scolari başka takımlarla konuşmaya başladı. zamanımız kalmayınca Zico ile anlaştık. Capello ile de görüştüm ama kendisi 6 milyon Euro istedi yardımcılarıyla birlikte yıllığı 8 milyona çıkacaktı. Başarısız olunca göndermeye kalksak tazminatı 50 milyon Euro'yu bulacaktı. Nasıl getireyim. Fenerbahçe'nin sokağa atılacak parası yok"

Lugano'yu kendim seyrettim

Aziz Yıldırım programda transferlerin sorulması üzerine "Lugano'yu bir yıl önce ben seyrettim, Kendisi için sukütü hayale uğramadım. Ama sezon sonu bir yabancımız gidecek"

Türk futbolu yeniden dizayn edilmeli

Türk futbolunun gelişmesi için çok büyük değişimin yapılması gerektiğin iddia eden Yıldırım "Hiç bir Türk takımının Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olması mümkün değil. Çünkü karşımızdaki rakipler 20 yabancıyla oynuyor..
Ama UEFA öyle değil orası biraz daha kolay. Biz de bir gün UEFA Kupası'nı kaldıracağız.."

2009'a kadar kalıyorum..

Aziz Yıldırım, Ahmet Çakar'ın "2001 ve 2006'da iki kez istifa ettiniz ve geri döndünüz, 2007'de şampiyon olamazsanız yine gidecek misiniz" şeklindeki sorusuna "2001'de ailevi sebeplerden bırakmak istedim, baskılar yüzünden geri döndüm. 2006'da ise benim yüzümden Fenerbahçe zarar görmesin diye bıraktım. Ancak yine baskılar olunca göreve devam ettim. Kongre bize 2009'a kadar görev verdi. O tarihe kadar görevimizin başındayız. Merak etmeyin benden sonra bu kulübe başkanlık yapacak çok değerli arkadaşlarımız var. Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç, Ferit şahenk ve şu an yönetimde olan çok arkadaşımız Fenerbahçe'ye başkanlığa hazır"

Ulusoy hakemleri etkiliyor

Aziz Yıldırım, Haluk Ulusoy'la tartışmalarına ise şöyle açıklık getirdi: "Bizim Haluk Ulusoy'la çatışmamız kendisine bağlı çalışan kişileri etkiliyor. Bu yüzden hakemler aleyhimize çok karar veriyor.. Ulusoy zamanında futbol kirlenmiştir. Bizim şampiyon olamamız için gece yarısı operasyonlar yapıldı. Denizlispor son maça can derdinde çıktı. Bu noktaya son 6 haftada getirildik"

Denizli'ye takımı (Ben şampiyon yaptım) demedim

Aziz Yıldırım, Kazım Kanat'ın "Papermoon'da Mustafa Denizli'ye bu takımı sen mi şampiyon yaptın, ben yaptım dediniz mi?" şeklindeki sorusuna "Ben hayatımda hiç bir hocanın emeğine saygısızlık yapmadım. Denizli'yi 6 ay sonra bazı yanlışları yüzünden gönderdik. Bu lafı ettiğimi duyan bilen biri varsa gelsin ortaya çıksın ben hayatımı ortaya koyuyorum" dedi.

Seyrantepe'yi devlet yapıyor

Galatasaray'ın Seyrantepe'de yapılacak stadıyla ilgili soruya ise Yıldırım şöyle yanıt verdi: "Biz stadımızı kendi cebimizden Fenerbahçeliler olarak yaptık. Seyrantepe'yi ise devlet yapıp Galatasaray'a verecek. Ancak ülkemiz güzel bir stad kazanacağı için biz buna karşı değiliz."

Burnumuz büyümedi

Kazım Kanat, Aziz Yıldırım'ı "burnu büyümekle" eleştirince, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şöyle yanıt verdi "Bizim burnumuz büyümedi. Fenerbahçe büyüdü. Gelirlerimiz Avrupa takımlarının seviyesine çıktı..Fenerbahçe bir fabrikada çalışan personel sayısına ulaştı tam 562 kişi maaşla çalışıyor. 2 bin küsür civarında lisanslı sporcumuz. var. 98'de geldiğimizde 15 Milyon Dolar olan Fenerbahçe bu gün 150 trilyon sabit gelire sahip. Bunları yalnız Aziz Yıldırım yapmadı yönetim kurulu arkadaşlarımla yaptık"

Fenerbahçe'de diktatörlük yok

Aziz Yıldırım kendi döneminde ayrılan yöneticiler konusunda ise şöyle konuştu: "Şadan Kalkavan'la bir dönem çalıştık. Ayrıldı, kendisiyle kötü olmadık. Uğur Dündar bir dönem görev yaptı kendisi ayrılmak istedi yönetime girmedi. Atilla Kıyat paşamız ise Daum'u getirirseniz ben giderim dedi ve ayrıldı. Hakan Bilal Kutlualp ise bir gazeteye gidip hakkımızda konuştu. Ben de yönetimi beğenmiyorsan istifa et dedim ve öyle ayrıldı. Sadettin Saran'a gelince kendisine ben disipline vermedim. Yanında çalışan kişi şikayetçi oldu.. Saran'ı Fenerbahçe aleyhinde konuştuğu için ihraç ettik.. Sadettin Saran, Fenerbahçe'yi Bescasnich transferinde zarara uğrattı.. Bu futbolcunun transferinde Spartak Moskova takımının başkanı 850 bin doları almadığını söyledi.

Samsun maçını satın aldınız mı?

Kazım Kanat'ın "Sayın başkan Samsunspor maçını satın aldınız mı" şeklindeki soruya Aziz Yıldırım "Siz nasıl bir soru soruyorsunuz" diye tepki gösterdi..

Oskay bir tertipti

Cihan Oskay'ın itiraflarıyla ilgili soruya ise "Cihan Oskay, olayı bir tertiptir. İşin içinde federasyondan bazı isimler var. Hatta Oskay'ın elindeki kasetleri Federasyonun bazı yöneticileri Almanya'da yaptıkları toplantıda izlediler. Bunu çok emin kaynaklardan öğrendim"

Maksic
08.Mart.2007, 01:29
evet ben canlı izliyorum hala devam ediyor Ahmet Çakar bazen zor sorular soruyor sıkıştırıyor Aziz Yıldırım'ı Sadettin Saran bağlandı programa

Del Piero_10
08.Mart.2007, 01:33
Sadettin Saran şu anda Aziz Yıldırımın adamlığını sorguluyor.

Maksic
08.Mart.2007, 01:35
İyice tartışma oluyor iki tarafta sert konuşmaya başladı adam değilsin falan gibi

Del Piero_10
08.Mart.2007, 01:39
Tam anlamıyla kapışıyorlar,ilk defa bu halini izledik.

Maksic
08.Mart.2007, 01:39
Aziz Yıldırım sinirden kıpkırmızı oldu hayatımda izlediğim en ilginç Santra programı Ahmet Çakar çok pasif kaldı Ahmet hoca nın durgun olduğu nadir programlardan biri hayret
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahmet Çakar araya girdi Aziz Yıldırım çok sinirlendi her an ağzından küfür çıkabilir gibi gözüküyor

Vieri
08.Mart.2007, 01:56
aziz yıldırım çıldırdı :)

Maksic
08.Mart.2007, 02:03
Uzun bir aradan sonra ilk kez bir canlı yayına katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Atv'de yayınlanan Santra Özel programında, Sadettin Saran hakkında iddialarda bulunurken, Saran'ın canlı yayına bağlanmasının ardından gergin anlar yaşandı.

"Aziz Yıldırım, Sadettin Saran'ı kendi rakibi olarak gördü ve saf dışı bıraktı." iddiasına yanıt veren Yıldırım, 2001-02 sezonunda yapılan Beschastnick transferinde, Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Kulübü'ne sahte imzayla 800.000 $ fazladan ödettirdiği için bu kararın alındığını belirtti.

Kendisi hakkında iddialar üzerine canlı yayına bağlanan Sadettin Saran, iddiaları reddederken, bunları iddia eden kişinin, kendi şirketinden tacizden dolayı uzaklaştırıldığı ve noterden tasdikli bir belge olduğunu, bu belgede de, Aziz Yıldırım'dan para karşılığı bunları söylettirdiğini kabul ettiğini söyledi.

Sözlerine devam eden Saran; Aziz Yıldırım ile karşılıklı atışması programın bir anda gerilmesine sebep oldu. Besnahtic'in transferi konusunda bilgi verirken, bu transfer konusunda Aziz Yıldırım'ı uyardığını, yapılan bazı yanlışları gördüğünü ancak Aziz Yıldırım'ın "Kenneth Andersson'a o kadar para verdik, 800.000 dolar para değil, oyuncuyu alalım" dediğini belirtti.

Saran Fenerbahçe kulübü adına parayı Spartak Moskova başkanın 3-4 adamına verdiğini söyledi. Saran şöyle devam etti: "Ruslar ile karşılıklı olarak birbirimize güvenmediğimizden, onlar para almadan bize bonservis vermek istemediler, ben de bonservisi vermeden parayı vermek istemedim. Türk bankasında buluşmaya ikna ettim. Hatta Finansbank'ta buluştuk. Onlar bonservisi gönderdiler. İsviçre üzerinden T.F.F ye bonservisin ulaştığını öğrenince para ödemesini yaptık. Ben görevimi yaptım ve bonservisi aldım. Sonra kulübe gittik. Herkes transfer için bekliyordu, resim çektirmeye gittik. Ben kulüpten makbuz aldım." dedi.

Haysiyet Divanı'ndan "Kulüp zarara uğratılmadı" diye bir açıklama yapıldığını hatırlatırkn, Aziz Yıldırım'ın farklı iddialarda bulunduğunu belirtti.

Aziz Yıldırım ise, Sadettin Saran'ın Disiplin Kurulu üyelerini parayla satın almaya çalıştığını iddia etti.

Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un görevinden ayrılması gerektiğini kesin bir dille ifade ederken, Haluk Ulusoy'un çifte standart gösterdiğini ve hakemleri etki altına almaya çalıştığını belirtti.

Şampiyonluğun kaçırıldığı; Denizlispor - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, gece maç pazarlıkları yapıldığını iddia ederken, alt sıralardaki takımların kendilerine karşı daha hırslı mücadele etmelerinin sağlandığını ima etti.

Zico'nun transferini açıklık getiren Yıldırım; "Ayrıldığım dönemde, Portekiz'e bizzat kendim gidip, Scolari ile görüştüm. Fenerbahçe'yi yüz üstü bırakamazdım ve çalışmalarımı sürdürdüm. Fenerbahçe için çocuğumun mezuniyetine gitmedim, benim için 1. sırada Fenerbahçe, 2. sırada Fenerbahçe ve 3. sırada yine Fenerbahçe var." dedi.

Sözlerine devam eden Yıldırım, "O dönemde, Real Madrid gibi iki kulübün antrenörü yoktu, Scolari ile para konusuna kadar geldik ama bir üst tura çıkması ve daha büyük kulüplere gideceği düşüncesi vardı. Zico'yla da görüşmelerimiz de devam ediyordu. Zico bize başarı elde etmek istiyorum dedi, istesem Capello'yu da getirirdim, ama bunu Aziz Yıldırım olarak getirirdim, Fenerbahçe olarak değil. Sadece yıllık masrafı 15 Milyon Avro, bunu Fenerbahçe kaldıramaz, yönetici arkadaşlarımla bunu tartıştık." dedi.

Yabancı kısıtlamasının sadece Aziz Yıldırım istediği için kaldırılmadığını iddia ederken, liglerin tamamen elden geçirilip daha fazla takımın olduğu daha az sayıda ligin olması gerektiğini ifade etti.

Yapılan oyuncu transferlerinde kendisinin payının olup olmadığı sorulması üzerine;

"Appiah'ı Juventus Kulübü'ne ben sordum. Juventus yetkilileri, Patrick Viera'yı alırlarsa verebileceklerini söylediler, Daum'la görüştük ve bunu kendisine sorduk, bize "Alabilirseniz alın." dedi ve biz de aldık." derken, bu sene ki transferlerin de tamamen Zico'nun bilgisi altında yapıldığını ifade ederken, gelecek 2 sezon için Alex'le anlaşacaklarını söyledi.

2 kez görevden istifa edip tekrar göreve dönmesinin ardından, bunun 3. kez tekrarlanıp tekrarlanmayacağı sorulması üzerine; 2009 yılındaki kongreye kadar görevinin başında olduğunu belirtti ve genç yöneticilerin yetiştiğini belirtirken, Ali Koç gibi isimleri, bütün takımların yönetimlerine kazandırması gerektiğini söyledi.

Aziz Yıldırım kendisine hatırlatılan " Şampiyonlukların sadece sahada kazanılmayacağını anladım." sözüne açıklık getirirken, kendisinin yanlış anlaşıldığını, bu sözü ile masa başı oyunları değil, kulübün saha dışında da büyük olması gerektiğini, stadı, tesisleri, altyapısıyla mali durumuyla büyümesi gerektiğini anlatmaya çalıştığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cihan Oskay'ın yaptığı açıklamalarını önceden planlı ve düzenlenmiş bir eylem olarak tanımlarken, olayın yargıya intikal ettiğini belirtip konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda karşılaştığı AZ Alkmaar maçına geleceğini bildiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a kulüp resmi sitesinden verilen cevap ve "Neden çağırmadınız?" sorusuna ise, Aziz Yıldırım şöyle cevap verdi:

"Protokol tribünü bizim kontrolümüzde değil. O tribünde Fenerbahçe'yi temsilen sadece ben ya da bir yönetici bulunur, geri kalan kulüp yöneticileri Fenerbahçe Protokol Tribünü'nde oturur. Orada birisi kalkıp küfür etse ne olacak? Diyelim ki ben kalktım ve susturmya çalıştım. Ya susmazlarsa, 1000 kişi, 5000 kişi Haluk Ulusoy alehine bağırırsa ne olacak? Ayrıca T.F.F Başkan'ı maçlara gitmek istiyorsa neden Beşiktaş - Galatasaray maçında yok? Bu kadar önemli bir maça neden gitmiyor. Biz burada bir çelişki görüyoruz."

Çıkan kanundan sonra taraftara bedava bilet verme uygulamasından vazgeçtiklerini söyleyen Aziz Yıldırım, bilet vermeme ve küfürü engelleme konusunda seslerini yükselttiklerini ancak kimseden destek alamadıklarını belirtti.

sürekli güncellenmektedir 07.03.2007

Kaynak : SuperSpor.com
İzlemeyen arkadaşlar okusun

SaRouMaNe
08.Mart.2007, 03:27
12.000 kisilik dev salonu merakla bekliyorum. MADE IN FENERBAHCE hemde.

Eray Dengiz
08.Mart.2007, 10:40
Başını izledim fakat sonra kapadım.. Keşke kapamasaydım.. Vay be çok ilginç..

Sheriff
08.Mart.2007, 14:39
Saadettin Saran' ın Aziz Yıldırım istemediği için kulüpten uzaklaştırıldığı bir gerçektir..

ibo
08.Mart.2007, 14:48
evet Sadettin Saran kesinlikle Aziz Yıldırım ile kişisel husumeti olduğu için klüpten uzaklaştırıldı...

Memedov
08.Mart.2007, 17:08
Sadettin Saranın Aziz YıLdırımLa Arası zaten pek iyi değiLdi ve Sonunda KLüpten UzakLaştırıLdı..!

Fıratcan Alçınkaya
08.Mart.2007, 17:25
Ortada ne oldugu belli olmayan 800bin€ var... Aziz başkan ve sadettin saran'ın arası o yüzden açılmış... Sonuç olarakta Aziz Yıldırım sizinde dediniz S.Saran'ı klüpten uzaklaştırdı...

Sheriff
08.Mart.2007, 17:52
Dava 800.000euro davası değil. Kişisel bir mevzu.. Aziz Yıldırım olduğu sürece Saadettin Saran kapıdan giremez gibi geliyor bana..

yusufislam
08.Mart.2007, 18:09
demekki riva satarak duzluge cikilmiyor sadece, bakin baskalari nasil cikiyor 300-500 milyon eurolara !!!

adam tam avrupali baskanlar gibi, disiplinli, herkesi kale almiyor ve medyayla ic ice degil !!! (ama bazen ortaya cikacaksin ki sazanlar tekrar deligine girsin)

acayip kavga oldu vallaha, S.SARAN Agliyordu bi ara nerdeyse,, sesi oyle geldi aciyorum ya ona :(!

belkide gencliginin verdigi tecrubesizlikle paralari kaptirinca Aziz Baskan ondan buldu !!

bursa_mc
08.Mart.2007, 18:10
canlı yayında görmek istemediğimiz hareketler bunlar.:)

Omerdinho
08.Mart.2007, 18:24
Sezon sonu gidecek yabanci lugano olmamali
Deivid gitmeli

Emurafu
08.Mart.2007, 18:45
aziz yıldırım su lafına gıcık gittim bütün maclarda kirlilik oluoyr hatta sampiyonluklarda bile sonra ahmet cakar sordu sizin sampiyonluklarda kirlilik olmuyormu dedi aziz baskanda hemen bizim sampiyonlukluklar ve maclarda hiç birsey olmuyor dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

demekki riva satarak duzluge cikilmiyor sadece, bakin baskalari nasil cikiyor 300-500 milyon eurolara !!!

adam tam avrupali baskanlar gibi, disiplinli, herkesi kale almiyor ve medyayla ic ice degil !!! (ama bazen ortaya cikacaksin ki sazanlar tekrar deligine girsin)

acayip kavga oldu vallaha, S.SARAN Agliyordu bi ara nerdeyse,, sesi oyle geldi aciyorum ya ona :(!

belkide gencliginin verdigi tecrubesizlikle paralari kaptirinca Aziz Baskan ondan buldu !!
nasıl cıkılmıyor rivadan ne kadar para gelcek biliyormusun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işine gelmedigi bazı sorulularda hep konuyu degiştirdi dikkatinizi cekerim

Universal
08.Mart.2007, 19:16
Aziz Yıldırımın umurunda mı 800.000 dolar istese bir günde bile çıkarabilir. :) Saddettin Saran'ı sevmediği için böyle davranışlara girdi. Bu arada bir ara korktum Aziz Yıldırırm Ahmet Çakar'a saldıracak diye. :)

Kapalı spor salonunu merakla bekliyorum. Büyük bir kazanç olacak bizim için.

Bu arada başkan dedi bizim şampiyonluk temiz diye. Bazı G.Saraylı arkadaşlar bizimkilere kirli dedi diye algılıyor. Acaba böyle bir anlamı nasıl çıkarıyorlar merak ediyorum. F.Bahçe'nin kiler temiz olunca GS'nin kiler kirli mi oluyor? :)

zargı
09.Mart.2007, 03:14
SARAN "AZİZ YILDIRIM BELDEN AŞAĞI VURUYOR, ADAM GİBİ DAVRANMIYOR

Santra proğramında Canlı yayında Aziz Yıldırım'ın suçlamalarına cevap vermek için proğrama bağlanan Saadettin Saran ile Yıldırım arasında büyük kavga yaşanmıştı. Sadettin Saran bu defa Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32.Gün'e konuk oldu. Saran Yıldırım için neler söyledi. SADETTİN SARAN F.BAHÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN NELER SÖYLEDİ
Canlı yayında böylesine bir kavganın kendisine yakışmadığını aldığı aile terbiyesine ters davradığını belirten Saran tüm izleyicilerden özür diledi.
Aziz Yıldırım'ın çelişkiler içerisinde olduğunu belirten Saran "Fenerbahçe için hep sustum. Ancak şahsıma yapılan bi hakaret karşısında kendimi savunmak için proğrama bağlandım. 100. yılda Fenerbahçe camiasına bu tartışma yakışmadı. Aziz Yıldırım tüm olanları bilmesine rağmen, disiplin kurulu benim için F.Bahçe'yi zarara ugratmamıştır demesine rağmen Belden aşagı vuruyor. Ancak parayı vermediğim konusunda adam gibi davranmıyor. Parayı vermedi diyemiyor. Dese biliyor ki hesabını soracağım. Dava açacağım. "
Başkanlık konusunda ise "Ben başkan olmak için herşey mübahtır demiyorum. Hayırlısı ise kongre üyeleri teveccüh gösterirse benim idealim ve hedefim Fenerbahçe başkanlığıdır" diyorum. şeklinde konuştu

Ahmet_77
09.Mart.2007, 18:47
Yıldırım ile Saran, canlı yayında sert bir şekilde tartıştı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp üyeliğinden ihraç edilen Sadettin Saran ile bir televizyon kanalındaki canlı yayında sert tartışma yaşadı.

Yıldırım, Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh'in transferindeki bazı detaylar nedeniyle kulüpten ihraç edilen Saran ile tartıştı.

Yıldırım'ın, "800 bin doları Saran mı aldı?" sorusuna yanıt vermeyişini eleştiren Saran, Yıldırım'a, "Adam olan çıkar der ki: Parayı aldı mı, almadı mı? Fenerbahçe Başkanı açık konuşmalı adam gibi konuşmalı"

Yıldırım'ın Saran'ın bu sözüne "Kimin adam olup, olmadığını bütün Türkiye bilir" şeklinde yanıt verdi.

Rus futbolcunun transferinde Moskova'da yaşananları anlatan Saran hakkında, "Disiplin kurulundaki insanları, haber göndererek parayla satın almaya çalışıyorsun. İş yerlerinden attıracağına dair tehdit ettiriyorsun", "Sen kulüpte oyunculara verilecek primleri yöneticiden aldın, oyunculara kendi paran gibi verdin" şeklinde iddialarda bulunarak sinirlendiği görülen Yıldırım, bir ara telefon bağlantısı kesilmezse stüdyodan ayrılacağını ifade etti.

Yıldırım, Saran'a, "Yalan konuşuyor, terbiyesizlik ediyorsun. Varsa bir meselen kulüpteyim, gelir konuşursun. Sahte evrak verdin. Mahkeme orada, Fenerbahçe kongresi orada, gelir anlatırsın derdini. Haddini bil" şeklinde ifadeler kullandı.

Spartak Moskova Kulübü Başkanı'nın, söz konusu transfer meselesinde, bonservis bedeli olarak 800 bin doları aldığını, Aziz Yıldırım'a söylediğini ileri süren Saran, özetle şöyle konuştu: "Sorumlu bir başkan ve yönetici paranın verilmemiş olduğunu düşünseydi bugün savcılığa giderdi. 4 yıl neden beklendi, neden savcılığa gidilmedi? Sayın Aziz Yıldırım'dan da bunun hesabını soracağım. Yargıya gideceğim. Bugüne kadar hep sessiz kaldım, Fenerbahçe'nin menfaatleri için."

Saran bir soru üzerine, Beschastnykh'in transferinde ödenen 800 bin dolarlık bonservis ücretinin resmi olarak Spartak Moskova külübüne girmediğini belirtti.

Memedov
09.Mart.2007, 19:11
ßu Konuyu Daha önce Görmüştüm Sanki..! :)

Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:14
ewt varmış pardon görmedim konu kapatılsın