PDA

View Full Version : Ali Bilgin savaşı!

19_SeRDiNÇ_05
08.Mart.2007, 17:19
Süper Lig'in bitmesine ve transfer sezonunun açılmasına 2 aydan fazla bir zaman olmasına rağmen, Beşiktaş önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

Siyah Beyazılı ekip ilk olarak ligin devre arasında almaya çalıştığı Antalyasporlu Ali Bilgin'i transfer edebilmek için tekrar harekete geçti. Özellikle teknik direktör Jean Tigana'nın bu oyuncu için yöneticilere "Ali tam benim istediğim tarzda bir futbolcu.

Yapabileceğiniz tüm fedekarlıkları yapmanızı istiyorum. Devre arasında alamadık ama, önümüzdeki sezonun başında yapacağımız hazırlık kampında bu oyuncunun da olmasına istiyorum" sözleri üzerine harakete geçen siyah beyazlılar geçen hafta içinde bir kez daha Antalyasporlu yöneticilerle görüştü.

Ancak kırmızı beyazlılar transfer için şimdiden söz vermenin veya prensip anlaşmasına varmanın yanlış olduğu görüşünü savundular. Özellikle Ali Bilgin için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devreye girmesi, ayrıca bu futbolcunun (A) milli takıma seçilme olasılığının doğması üzerine değerinin daha da artacağını düşünen Antalyaspor yönetimi bekleme kararı aldı.

2009 yılına kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan genç futbolcu için kırmızı beyazlılar devre arasında 2 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Üç büyük kulübün de devreye girdiği bu oyuncunun bedelinin sezon sonu daha da artması bekleniyor.

Bu gelişme karşısında Beşiktaş yönetimi Ali Bilgin'in transferi için maddi kaynağını da şimdiden belirledi. Siyah beyazlılar bu sezonun ikinci yarısında forma giymeyen Jose Kleberson'u satarak, buradan gelecek para ile Ali Bilgin'i transfer etme kararı aldı.

SaRouMaNe
08.Mart.2007, 17:21
turkiyede fenerbahcenin kadrosuna girebilecek 2.3 oyuncudan biri olursa muhtesem olur ayrica klebersondan gelecek paranin yeri belli DEL BOSQUE...

GeNç KaRTaL
08.Mart.2007, 18:17
inşallah alırız iyi bir oyuncu Ali Bİlgin

bursa_mc
08.Mart.2007, 18:41
iyi futbolcu.hayırlısı olsun...

Memedov
08.Mart.2007, 18:55
ALi ßiLgin Çok KaLiteLi ßir FutßoLcu HayırLısı oLsun Onun İçin..!

Fietra 10
08.Mart.2007, 19:19
ee bu hani fb ile anlaşmıştı???

GeNç KaRTaL
08.Mart.2007, 19:23
Ya öyle bir şey yok devre arasındada Beşiktaş ile anlaşmıştı güya

RoNNiE91
08.Mart.2007, 20:55
Bende Beşiktaş ile anlaştığını okumuştum.Bence Beşiktaş'ın Ali Bilgin'e ihtiyacı yok.Defansa ve forvete iyi birer oyuncu lazım.Özellikle de "Defansa"

uAburak89
08.Mart.2007, 20:56
Bir hafta sonra da bizimle anlaşır .. Bu basın beni öldürecek .. :)

ultraslanerdem
08.Mart.2007, 21:08
Ama en sonunda Kayseri'ye yada Trabzon'a gider.:n:

El Comandante
09.Mart.2007, 01:23
Eee bu ali bilgin ile hani biz prensipte anlasmistik :)

Ah basin,ahh yalan haberler,bitirdibiz ömrümüzü...

perpetua
09.Mart.2007, 02:52
Yilmaz Vural sezon ortasinda yaptigi bir roportaj'da Ali Bilgin'in cok cekingen ve Turkiye'ye gelmeye ilk basta cok korkan bir oyuncu oldugunu anlatmisti.

Bu roportaj sonucunda bana Ali Bilgin'in ozellikle iyi motive edilmesi gereken, kendisine guveni az oldugu icin baski altinda kaldigi zaman performansi cok dusebilecek bir oyuncu olacagi dusuncesini verdi.

Ali Bilgin 3 buyuklerden birisine transfer olursa, ancak basinda onu maclara cok iyi hazirlayacak bir antrenor ile basarili olur. Aksi takdirde bence yok olur. Su anda 3 buyuklarin basinda bu tip bir teknik direktor yok. En yakini Gerets bence ama o da kesinlikle bir motivasyon ustasi degil.

CeNTeR_TR
09.Mart.2007, 14:08
1.Yarı bitti ve Ali Bilgin 3 büyüklerden bütün takımlarla anlaşma yaptı sene sonu gelecek diye tamam hadi eyvallah dedik üpeki şimdi sorarım sizlere bu adam seneye hangi takımda oynayacak kesin bişey söyleyebilirmisiniz ?