PDA

View Full Version : Bobo Fransa'ya Doğru

ultraslanerdem
08.Mart.2007, 21:03
Avrupa'nın dev ekiplerinin transfer listesine giren Bobo'ya yol göründü. Bobo’ya Fransız takımları başta olmak üzere Avrupa’dan teklif yağıyor. Beşiktaş en az 5 milyon euro istiyor.

Avrupa’nın dev ekiplerinin transfer listesine giren Bobo’ya yol göründü. Beşiktaş Brezilyalı yıldız için en az 5 milyon Euro istiyor.
Beşiktaş’ın, en golcü ismi yuvadan uçuyor... Bu sezonki performansıyla beklentilerin üzerine çıkan ve ligde 10 golün altına imzasını atan Bobo’ya Fransa’dan teklif yağıyor. Galatasaray derbisi öncesinde sessiz sedasız İstanbul’a gelen Sambacı’nın menaceri Fernando, genç futbolcu ile yüzyüze bir görüşme yaptıktan sonra yönetimle bir araya geldi. Menacer, “Bobo’ya Fransız takımları başta olmak üzere Avrupa’dan teklif yağıyor. Özellikle Bordeaux oyuncumu çok istiyor'' dedi.

Bobo’nun da kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediğine dikkat çeken Fernando, “İzin verirseniz sezon bitiminde yolları ayırmak niyetindeyiz'' ifadesini kullandı. Yönetim, Brezilyalı menacerden gelen bu teklif karşısında, “Bütün resmi teklifleri mayıs ayına kadar bize getirin. Oturup, birlikte değerlendirme yaparız. Ancak 5 milyon Euro’dan düşük teklifleri dikkate almayız'' yorumunu yaptı. Bilindiği gibi Bordeaux, devre arasında Beşiktaş’a 5 milyon Euro’luk teklif yapmıştı.

haber7

Omerdinho
08.Mart.2007, 21:09
Bobo abartildigi kadar iyi forvet degil.
Son vuruslari cok kötü ama fransada is yapar.

Fietra 10
08.Mart.2007, 22:19
ne transferi medya yine başladı takımlar kendi dertlerine bakıyo ligde.. transfere daha var

bursa_mc
08.Mart.2007, 22:39

bobo beşiktaşta kalırsa daha form tutabilir..

El Comandante
09.Mart.2007, 01:04

Kötü dedigin adam daha 22 yasinda ama kezmandan deividden daha cok golü var.Hatta ikisinin gollerini toplayalim bobonunki kadar etmiyor.Oyuncuyu kötüleyecekseniz bunlarida gözünüzün önünde bulundurun.19 macta 10 gol.2 macta 1 gol atiyor iste,daha yasida 22.Ilerde cok iyi bir forvet olacak.Hem begenmedigin oyuncu Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da 6 kez forma giymiştir.

Bobo bence iyi bir golcü.Besiktas onu hemen satmamali,onunla en azindan 2 sene daha kalmali,elle tutulur basarilar sagladiktan sonra boboyu iyi paraya göndermeli.

Fıratcan Alçınkaya
09.Mart.2007, 02:31
Zaten sezon ortası bordeux klübü istemişti beşiktaşda 5m€ istemişti...Transfer kalmıştı ama bobo iyi bu aralar böle giderse bjk'ye iyi kar getirir...

GeNç KaRTaL
09.Mart.2007, 07:33
Bobo'da zaten açıklama yaptı 2-3 sene daha Beşiktaş'ta kalıp sonra büyük bir kulübe gitmek istiyorum diye

Bence Bobo son zamanlarda aldığımız en iyi oyunculardan birisidir ve çok yetenekli

Nocna Mora
09.Mart.2007, 09:13
arkadaşlar inşallah 1-2 sene daha oynar burada sonra nereye giderse gitsin (kiralık)

El Barto
09.Mart.2007, 09:17
bobo ya kötü oyuncu diyen arkadaşlar türkiye ye gelen diğer yabancılara bi baksınlar.bobo bi yere gitmiyor beşiktaşta kalacak...

ultraslanerdem
09.Mart.2007, 10:14
Beşiktaş'ın Bobo'yu elinde tutması lazım.2-3 sene sonra tam kıvamında bir oyuncu olur...

y_layta
09.Mart.2007, 12:20
soso iyi oyuncu fakat kesin burda kalacak denemez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
soso diil bobo

World Hollow o1
09.Mart.2007, 12:31
Kötü dedigin adam daha 22 yasinda ama kezmandan deividden daha cok golü var.Hatta ikisinin gollerini toplayalim bobonunki kadar etmiyor.Oyuncuyu kötüleyecekseniz bunlarida gözünüzün önünde bulundurun.19 macta 10 gol.2 macta 1 gol atiyor iste,daha yasida 22.Ilerde cok iyi bir forvet olacak.Hem begenmedigin oyuncu Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da 6 kez forma giymiştir.

Bobo bence iyi bir golcü.Besiktas onu hemen satmamali,onunla en azindan 2 sene daha kalmali,elle tutulur basarilar sagladiktan sonra boboyu iyi paraya göndermeli.

Karşılaştırdığın adamlara dikkat et :)

Kezman Bobonun Toplam kariyerinde attığı gollerin neredeyse 10 katını atmış ;)

Böyle adamları karşılaştırmanız biraz abez kaçar ;;)

Avrupanın bir çok DEV takımı derken sadece Fransa takımlarını mı kasdetti haber yoksa Barca,liver,roma,inter'imi kasdetti :)

CeNTeR_TR
09.Mart.2007, 14:05
yahu işte hergün gündeme bir transfer atılıyor bunların hiç birisi gerçekleşmiyor sadece konuşuluyor bunlarıda sadece trajını yükseltmek isteyen gazeteler yapıyor başka hiç bir şey değil :)

Ilhan
09.Mart.2007, 14:05

Avrupanın bir çok DEV takımı derken sadece Fransa takımlarını mı kasdetti haber yoksa Barca,liver,roma,inter'imi kasdetti :)

Kezman ile Bobo'yu karşılaştırmak hata zaten. Bir kere iki takımın taktiği ayrı. Bobo çok diri bir futbolcu. Ayakta kalabiliyor, uzun mesafeli koşular yapabiliyor, fiziğini çok iyi kullanıyor, bir de üstüne üstlük adam da geçebiliyor. Bence geleceği çok parlak. Çok gol atar gittiği her takımda. Ancak bir alışma evresi geçirmesi lazım.

Universal
09.Mart.2007, 15:09
Bobo iyi bir futbolcu Fransa'da oynayabilir ama istenilen fiyat bana Bobo için fazla geldi. Çünkü Bobo o kadar etmiyor. Zaten Beşiktaş'ın onu bırakacağını sanmıyorum.

El Comandante
09.Mart.2007, 16:33

Kimleri karsilastirdigimi cok iyi biliyorum ben hic merak etme sen.

Bobo daha 22 yasinda ve brezilya u-20 takiminda 6 kere oynamis,2005 yilinda brezilyada sampiyonluk yasamis.Besiktasa 21 yasinda gelmis ve bambaska bir ülkeden brezilyadan bu genc yasinda gelmis.Iklim degisiklikleri bir sorun,takima alismak bir sorun ama o 33 macta 15 gol atmis.Neredeyse 2 macta 1 gol atiyor.Bobo attigi gollerle kalitesini kazanirken kezman atamadigi gollerle cok sisirilmis biri oldugunu kanitliyor;;)

Anlayin sunu artik kezman psvdeki o süper kezman degil.O yok bitti.Bunu anlamakta neden bu kadar zorluk cekiyorsunuz.Madem kezman senin dedigin kadar olaganüstü neden son 3 sezonda yani 85 macta 18 gol atabilmis?Hollanda liginde gol atmak nedir ki yaw?Bizim ümit karani oraya göndersek gol krali olur orada acik ara farkla.Madem okadar iyiydi neden ingilterede ve ispanyada birsey yapamadi?Neden türkiye liginde hala birsey yapamadi?Basit okadar sisirildi kezman yok mükemmel golcü,hani nerede golcülügü?Aaa pardon hollanda liginde atiyordu demiii:rolleyes:

Bobo fizikte kezmandan iyi,preste,savasmada kezmandan iyi.Ilerede gercek bir golcü olacagina eminim iste ozaman bu futbolcuyu brezilya milli takimiyla dünya kupasinda bile izleriz.Besiktas turnayi gözünden vurmus,bobo gibi birisini bulmus kolay kolay satmamali.

SaRouMaNe
09.Mart.2007, 16:39
preste,savasmada kezmandan iyi

buna gulerim...

Omerdinho
09.Mart.2007, 16:42
emperor kendi kendine gelin güvey oluyon.
Kimse burda kezmandan söz etmezken kalkip kezmanla boboyu kiyasladin simdide kezman sizin dediginiz gibi olaganüstü topcu degil diyosun. Hangi fenerli Kezman olaganüstü topcu diye bir mesaj atti gösterebilirmisin?

El Comandante
09.Mart.2007, 16:51
emperor kendi kendine gelin güvey oluyon.
Kimse burda kezmandan söz etmezken kalkip kezmanla boboyu kiyasladin simdide kezman olaganüstü topcu degil diyosun. Hangi fenerli Kezman olaganüstü topcu diye bir mesaj atti gösterebilirmisin?

Futbolcular hakkinda eger kötüleme yapacaksiniz ilk basta kendi oyunculariniza bakacaksiniz sonra karsindakine yorum yapacaksin.Igneyi kendine cuvaldizi baskasina hesabi.Onun icin kezman ile boboyu karsilastirdim.Simdi iki saat sizlerin kezman hakkindaki yorumlarini arayamam ama buradaki tüm fenerliler kezman alindiginda süper golcü falan kezmani baya bir övmüstünüz.Fos cikincada kezmana olaganüstü oyuncu demiyoruz diyosun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

buna gulerim...
Sen gülmeye devam et,futbolun fsinden cakmiyon gelip burada yorum yapiyon.Kezmanin maclarini üstündeki fenerbahce formasini cikaripta objektif olarak izlesen görürsün kezmanin ne kadar sisirildigini...

Memedov
09.Mart.2007, 17:07
Yaa ßırakın ALLAH Aşkına Kezman Nerdee ßoßo Nerde :n:GüLdürme ßizi ßaran Sırf Fenerßahçe Forması Giyiyor Diye Adamı KötüLüyorsun Acaba Kezman Sizde OLsaydı Ne Dicektin Çok Merak ediyorum..!

El Comandante
09.Mart.2007, 17:17
Yaa ßırakın ALLAH Aşkına Kezman Nerdee ßoßo Nerde :n:GüLdürme ßizi ßaran Sırf Fenerßahçe Forması Giyiyor Diye Adamı KötüLüyorsun Acaba Kezman Sizde OLsaydı Ne Dicektin Çok Merak ediyorum..!

Derhal iyi top oynamasini yoksa kulüpten satilmasi gerektigini söyleyecektim.Galatasarayda benim gitmesini istedigim sürüyle adam var.Mesela inamoto,ilic,cihan,necati.Bunlarin hepsi kariyerinde milli takimlarda oynamis ve belirli zamanlarda basarili olmus kisiler.Bak bunlar galatasaray formasi giyiyor hatta necati gecen sene 18 gol atti,ilic 13 gol atti ama ben onlarin gitmesi gerektigini düsünüyorum.Kezman fenerbahceye yararli olamaz.Fenerbahce onu satip daha iyi pivot santrafor almasi gerekiyor.Zararin neresinden dönülse kardir.

Madem kezman okadar iyi hani ne yapmis avrupada biraz anlatinda ögrenelim.Ingilterede,ispanyada neler yapmis?Hollandada gol atmak kolaydir.Ingilterede fos,ispanyada fos,türkiyede fos.Eeee hani bunun golcülügü:rolleyes:

ewrim_FB
09.Mart.2007, 21:57
konu bobo yine oldu fener gs tartışması her konuda aynı şey bölüm sorumluları neden izin veriyosunuz hep bunlara anlamıyorum...