View Full Version : büyük problem
iki sezon ilerledikten sonra saveledim oyunu ve sonra contuniue diyorum ilerlemiyo oyun 19 haziran 2008de takılı kaldı bu konuda yardım ederseniz sevnirim
fm26mer
09.Mart.2007, 19:08
bende de 2016 felan dı belli bi tarihte ,ilerleyemiyodum oyundan atıyodu,sonra sildim
Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:11
atınca karşınıza bi hata çıktımı
bana eskidn arada bi oluodu
hata veriodu
ama unuttum hatayı
cervantes07-24
09.Mart.2007, 21:01
Bende de 2012 de sorun oldu.O tarihe kadar oyun çok iyiydi.Continue dediğimde Processing deyip ilerliyor diyor ancak öle kalıyor.daha da ilerlemiyor.ctrl alt delete dediğimde ise yanıt vermiyor diyordu.bende mecburen oyunu sildim.Bütün emekler boşa gitti.
World Hollow o1
09.Mart.2007, 21:20
Ben,şuan hatasız oynuyorum bakalım ne kadar oynucam :)
anil luque
09.Mart.2007, 21:22
abi bunun cozumu yok dıye bılıyorum yenı oyun acacaksın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben,şuan hatasız oynuyorum bakalım ne kadar oynucam :)
rabbim bana da nasip etsin :D serious error yüzünden ilerleyemedim bir türlü
JunkChorn
09.Mart.2007, 22:58
abi bunun cozumu yok dıye bılıyorum yenı oyun acacaksın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rabbim bana da nasip etsin :D serious error yüzünden ilerleyemedim bir türlü
Bende de 2012 de sorun oldu.O tarihe kadar oyun çok iyiydi.Continue dediğimde Processing deyip ilerliyor diyor ancak öle kalıyor.daha da ilerlemiyor.ctrl alt delete dediğimde ise yanıt vermiyor diyordu.bende mecburen oyunu sildim.Bütün emekler boşa gitti.
atınca karşınıza bi hata çıktımı
bana eskidn arada bi oluodu
hata veriodu
ama unuttum hatayı
bende de 2016 felan dı belli bi tarihte ,ilerleyemiyodum oyundan atıyodu,sonra sildim
iki sezon ilerledikten sonra saveledim oyunu ve sonra contuniue diyorum ilerlemiyo oyun 19 haziran 2008de takılı kaldı bu konuda yardım ederseniz sevnirim
Beyler orjinal oyun kullanın bu gibi sorunlarınız olmaz..