View Full Version : Canaydın: Ben Başarılıyım
Ahmet_77
09.Mart.2007, 18:46
Seyrantepe dağbaşı değil. Ne kadar doğru bir iş yaptığımız görülecek.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, görevinde kendisini başarılı bulduğunu söyledi.
Özhan Canaydın, başkanlık süresince çok cesaretli işler yapmadıklarını belirtirken, "Zamanı geldiğinde görevi devredeceğim ve sonraki arkadaşıma bırakacağım mali tablo, net ve güzel olacak. Tabii ki hatalarım oldu, hata yapmamak için hiçbir icraat yapmamak lazım. Benim hesaplarımda daima bir oran vardır, her 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen, başarılısındır. Ben başarılıyım. Ben yapabildiğime inanıyorum" dedi.
TOKİ'nin Galatasaray için Seyrantepe'de yapacağı stadı 18 ayda tamamlayıp tamamlayamayacağı konusunda, "Türk müteahhitler Türkmenistan'da 30'ar bin kişilik statları 8 ayda bitiriyor. Bugünkü teknolojiyle 52 bin kişilik stat 15-18 ayda biter" derken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın statlarının da devlete ait olduğuna dikkat çekerek, "İleride çıkacak yasa sayesinde kulüpler bu statların sahibi olabilecek. Mecidiyeköy ile Seyrantepe değer açısından kıyas kabul etmez deniyor. Ancak, Ali Sami Yen Stadı'nın restorasyonu için 10 yıl geri ödemeli 100 milyon dolar daha borçlanıp kredi kullansaydık daha iyi mi olacaktı. Seyrantepe dağbaşı değil. Herkes ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ileride görecek" ifadelerini kullandı.
Gerets de Takdir Edilecek
Teknik direktörleri Erik Gerets'i , "Çok düzün, dürüst bir insan" olarak nitelendiren Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın hiçbir zaman Gerets'le ilgili aşırı menfi düşünmediğini kaydederken, şöyle konuştu:
"Sözleşmesini uzatmadık, 'Niye uzatmadınız?' dediler. Sonra sözleşmesini uzattık, 'Nasıl uzattınız?' diyorlar. Aramızdaki anlaşmamızda 'İkinci olamazsak sözleşme fesih olur' diye bir madde yok. İnanıyorum ki o da zaman içinde takdir edilecek."
Galatasaray'da Başkan Önemlidir
Özhan Canaydın, son seçimi kazanmasında kulüp başkan yardımcılığını yürüten Adnan Polat'ın önemli bir katkısı olduğu şeklindeki görüşler için de şunları söyledi:
"Galatasaray seçimleri çok enteresandır. Adnan'ın öyle bir katkısı olmuşsa teşekkür ederim ama başka seçimlerde Adnan karşı listelerdeydi. O zaman 'Acaba niye o liste kazanamadı?' diye düşünürüm. Demek ki, bir müşterek çalışmayla seçim kazanılıyor. Adnan Polat 2002 seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesindeydi. O zaman ben Galatasaray tarihinin en büyük oyunu alarak seçildim. Galatasaray'da şahısların seçim kazandırma gücü yoktur, başkan önemlidir, bütün sistem başkan üzerine kuruludur. Adnan iyi bir çalışma arkadaşımdır."
Yönetim kurulundan geçtiğimiz günlerde istifa etmesine karşın, bu istifası kabul edilmeyen Celal Gürcan ile yine Galatasaray Liseli olarak bilinen yöneticilerden Şükrü Ergün ve Ali Gürsoy'un bazı rahatsızlıklarının bulunup bulunmadığı şeklindeki bir soru üzerine Özhan Canaydın, Galatasaray Lisesi'nin "kalesi" olarak değerlendirilmesine karşı çıkarak, şu ifadeleri kullandı:
"Özhan Canaydın'ın kalesi diye bir şey kabul etmiyorum. Özhan Canaydın, en büyük kalenin içinde zaten. O da Galatasaray Spor Kulübü kalesidir. Başka kaleye ihtiyacı yok. Daha önce de bir çok yönetimde istifalar oldu, bu farklı bir durum değil. Yönetim kurullarında neden 5 yedek üye bulunuyor? Bu arkadaşlar da ayrılırsa, yerlerine yedekler gelir ama ayrılacaklarını tahmin etmiyorum."
Memedov
09.Mart.2007, 19:16
Canaydın Artık İstifa Etmesi Gerekirken HaLa ßen ßaşarıLıyım Diye ßiLiyor Ya HeLaL oLsunn..!!!!!
Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:18
gsyi batıran Kndisi
halada ben başarılıyım dio
acaba başarısız olsa !!!
Maksic
09.Mart.2007, 19:20
hayır başarılı değilsin
Fıratcan Alçınkaya
09.Mart.2007, 19:22
Başarıları...
-GS Trömsö'ye elendi...
-100 yıllık klup taraftarların topladıgı parayla futbolcu paralarını ödedi...
-Stad yaptırıyoz denildi, göreve gelinirken hala maçlar mecidiyeköyde oynanıyo...
-Ribery gibi bir yıldız kaçtı gitti... Gs hakkını alamdaı...
-Avrupa daki en büyük grurumuz gs, 5yıllık dönemde avrupada elenmekten başka bişey yapmadı...
-Sırf para kazanmak için 06-07 Şampiyonlar Ligi GS maçları İkitelli'de oynandı... Ulaşımının felç oldugu, tribünün sahaya uzaklıgı Taksim-Beşiktaş arası kadar oldugu bir yerde atmosferin 0 oldugu bir yerde gs maçlarında başarı saglayamadı...
-O maçlar Ali Sami Yen'de 7 yada 9 puan garanti alınırdı...
-Zira başkanın en büyük icratı Hamit Altintop'un formasını almaktı...
Arkadaşlar sakın gs yi eleştirdimi sanmayın ben sadece 5 yıllık Özhan Canaydın dönemini kısaca aklımda kalanlarla özetledim... Yanlış kelimeler kullandıysam affola...
Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:23
Başarıları...
-GS Trömsö'ye elendi...
-100 yıllık klup taraftarların topladıgı parayla futbolcu paralarını ödedi...
-Stad yaptırıyoz denildi, göreve gelinirken hala maçlar mecidiyeköyde oynanıyo...
-Ribery gibi bir yıldız kaçtı gitti... Gs hakkını alamdaı...
-Avrupa daki en büyük grurumuz gs, 5yıllık dönemde avrupada elenmekten başka bişey yapmadı...
-Sırf para kazanmak için 06-07 Şampiyonlar Ligi GS maçları İkitelli'de oynandı... Ulaşımının felç oldugu, tribünün sahaya uzaklıgı Taksim-Beşiktaş arası kadar oldugu bir yerde atmosferin 0 oldugu bir yerde gs maçlarında başarı saglayamadı...
-O maçlar Ali Sami Yen'de 7 yada 9 puan garanti alınırdı...
-Zira başkanın en büyük icratı Hamit Altintop'un formasını almaktı...
Arkadaşlar sakın gs yi eleştirdimi sanmayın ben sadece 5 yıllık Özhan Canaydın dönemini kısaca aklımda kalanlarla özetledim... Yanlış kelimeler kullandıysam affola...
100.yılda kaç kere şampiyon olan bayan basketbol takımı küme düştü
C h A o S
09.Mart.2007, 19:25
bu adam hala bu sözleri nasıl söyliye biliyor yaaa :mad::mad::mad:
100.Yılda 3üncü oldular bizi avrupada en kötü şeklilde temsil ettiler ve son söylediğim beni gerçekten üzüyor.
uAburak89
09.Mart.2007, 19:28
Her zaman olduğu gibi yine boş konuşmuş ..
Eray Dengiz
09.Mart.2007, 19:29
Galatasaray kulübü zor bir dönem geçirirken başına geldiği için başarılı olabilir fakat bu takımın başına gelmeden önce verdiği sözleri yerine getirmediği için başarısızdır.
Ayrıca kulüpte hala bir otorite kuramamıştır. Hala neyin ne olduğunun farkında değildir..
Geçiniz efendim geçiniz.. Biz bunları çok dinledik..
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 19:29
Arkadaşlar bu kadar olmayın Canaydın tabiikide başarılı.100M $'ın üstünde borcu olan bir takımın başına geçti ve her sene borçların bir kısmını kapattı.Şu andada yeni stadı bedavaya yaptırıyor.Ayrıca böyle giderse Riva gibi bir araziyi satmadan borçlarını kapatacak.Riva gelirininde ne kadar olacağını hepimiz biliyoruz.Bu projeyle Galatasaray zengin klüpler listesine girecek.Üstelik borçsuz bir şekilde...
Arkadaşlar bu kadar olmayın Canaydın tabiikide başarılı.100M $'ın üstünde borcu olan bir takımın başına geçti ve her sene borçların bir kısmını kapattı.Şu andada yeni stadı bedavaya yaptırıyor.Ayrıca böyle giderse Riva gibi bir araziyi satmadan borçlarını kapatacak.Riva gelirininde ne kadar olacağını hepimiz biliyoruz.Bu projeyle Galatasaray zengin klüpler listesine girecek.Üstelik borçsuz bir şekilde...
sen bu dediklerine inanarakmı sölüyosun yoksa şaka mı yapıyosun
Memedov
09.Mart.2007, 19:31
Artık Bir Fenerbahçeli oLarak Ben bile canaydının İstifa etmesinden yanayım Galatasaraya Şuana Kdr Hiç bir faydası dokunmayan adam KaLkmış Birde ben başarıLıyım Diyor..! :(
SaRouMaNe
09.Mart.2007, 19:33
buna biz uc kagitcilik diyoruz...:cool: veya dolandiricilik
adayimiz canaydin :D
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 19:36
Sence şaka yapıyormuş gibimi duruyorum.Söylediklerimin hepsi doğru şeyler.
Fietra 10
09.Mart.2007, 19:37
biraz daha seviyeli yorumlar yapsan tam süpe olacak...
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 19:38
Siz kendi durumunuza bakın önce.Aziz Yıldırım'a Milyonlarca dolar borcunuz var.Adam sizi bir bıraksa hapı yuttunuz...
iyi söyleyecek bişy yok o halde yalnız dediklerinin hangisi dogru bi stadın bedevaya yapılacağı oda cıkmaz ayın son çarsambası yapılacak heralde:D:D:D
Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:40
beyler tmm kavga etmeyin
SaRouMaNe
09.Mart.2007, 19:40
Siz kendi durumunuza bakın önce.Aziz Yıldırım'a Milyonlarca dolar borcunuz var.Adam sizi bir bıraksa hapı yuttunuz...
evet 2010'a kadar 98 milyon dolar borcumuz var
ama 2010'a kadar eklenen gelirimiz ise 210 milyon dolar
:cool:
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 19:42
iyi söyleyecek bişy yok o halde yalnız dediklerinin hangisi dogru bi stadın bedevaya yapılacağı oda cıkmaz ayın son çarsambası yapılacak heralde:D:D:D
Söyleyecek bir şey yok diyorsun hala konuşuyorsun...
Stad meseleside biraz gecikmeli olacak ancak sonuçta bedavaya gelecek yalanmı...
Ahmet_77
09.Mart.2007, 19:42
tmm kavga etmeyin artık yaaa
El Comandante
09.Mart.2007, 19:44
Bu adamin bildigi tek sey palavra atmak.Bizim bunlara karnimiz tok sayin özhan bey...Bide basariliyim demezmi bende adami deli ediyor ya.
uAburak89
09.Mart.2007, 19:45
@SaRouMaNe
Türkiye'nin üç büyük kulübünden biri olan Galatasaray'ın başkanına nasıl oluyor da üçkağıtçı diyebiliyorsun .. Dün bu siteden yaltakçı dediği için atılan bir üye var .. Kendi ipini kendin çekiyorsun ..
tmm kavga etmeyin artık yaaa
arkadasım kavga etmiyoruz ki tartısıyoruz sadece
C h A o S
09.Mart.2007, 19:47
bu adam bu siteye başka amaçlarla gelmiş heralde ...(SaRouMaNe)
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 19:48
arkadasım kavga etmiyoruz ki tartısıyoruz sadece
Zargı kardeş seni kırdıysam özür dilerim.Hepimiz kardeşiz...:)
Zargı kardeş seni kırdıysam özür dilerim.Hepimiz kardeşiz...:)
estağfirullah ne kırılması tartışıyoruz olur öyle ateşlenmeler arasıra:D:D:D
SaRouMaNe
09.Mart.2007, 20:03
biraz daha seviyeli yorumlar yapsan tam süpe olacak...
@SaRouMaNe
Türkiye'nin üç büyük kulübünden biri olan Galatasaray'ın başkanına nasıl oluyor da üçkağıtçı diyebiliyorsun .. Dün bu siteden yaltakçı dediği için atılan bir üye var .. Kendi ipini kendin çekiyorsun ..
hakan sukuru ilice hasan sasa ve neredeyse tum oyunculari senelik 50.000 ytl'ye gostermek ne anlama geliyor?
devleten vergi kacirmak ne anlama geliyor?
El Comandante
09.Mart.2007, 20:05
Modlar benim aciz dedigim lafta bana uyari verebiliyorda burada galatasarayin baskanina ückagitci,palavraci deyince nasil bu kisiyi siteden atmiyor hayret.Adalet iste.
uAburak89
09.Mart.2007, 20:09
hakan sukuru ilice hasan sasa ve neredeyse tum oyunculari senelik 50.000 ytl'ye gostermek ne anlama geliyor?
devleten vergi kacirmak ne anlama geliyor?
Bunları bir tek sen görüyorsun herkes uyuyor zaten .. :rolleyes:
SaRouMaNe
09.Mart.2007, 20:11
Bunları bir tek sen görüyorsun herkes uyuyor zaten .. :rolleyes:
evet bunlar gercek
ondan fb senelik 40.000.000 ytl vergi oduyor
o odegimiz vergilerle size stad yapilacak :n:
evet bunlar gercek
yaa kardesim sitede bes konu üstünde tartışma var beşindede kavga cıkarmıssın az susta insanlar bi sakinleşsin senin yüzünden siteden bi kaç kişi atılıcak
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 20:14
evet bunlar gercek
Merak etmeyin ödediğiniz vergilerin çoğunun nereye gittiği belli.O vergiler sayesinde puanları götürüyorsunuz...
Burak Duran
09.Mart.2007, 20:18
Saroumane nickli üye Galatasaray başkanına hakaret ettiği için sitemizden süresiz uzaklaştırılmıştır. Bu mesaja ve o şahsın daha önce attığı mesajlara cevap atmayınız...
uAsamet91
09.Mart.2007, 20:20
basarisiz buluyorum ben
Saroumane nickli üye Galatasaray başkanına hakaret ettiği için sitemizden süresiz uzaklaştırılmıştır. Bu mesaja ve o şahsın daha önce attığı mesajlara cevap atmayınız...
ya soğolasın yoksa baya bi kavga cıkacaktı adam yaygaraya verdi her yeri
uAsamet91
09.Mart.2007, 20:25
senin dediginde dogru ama avrupada bise yapamadi ligdeki durum da belli
ultraslanerdem
09.Mart.2007, 20:34
senin dediginde dogru ama avrupada bise yapamadi ligdeki durum da belli
Biz maalesef ki zamanında parayı sağa sola saçtık.Ama başarılıda olduk.Özhan Canaydın günü kurtarmaya bakmıyor.Şu anki haliyle geleceğe yatırım yapıyor.Takıma iyi oyuncular alamıyoruz.Bu nedenle gençler oynayıp gelişiyor.İleride parlayacak bir yıldız oluyorlar.Gelirlerin çoğunu borçları kapatmakla uğraşıyoruz.Başka bir başkan olsa belkide borçla başarı elde edip kendini tüm taraftarlara iyi bir şekilde tanıtacak.Oysa olayın iç yüzü kapalı kalacak...
Emurafu
09.Mart.2007, 21:17
Özhan canaydın basarılı bencede sadece yaptıgı ve soyledigi bazı yalanlar var