PDA

View Full Version : Carlos Fener'e Lugano Real Madrid'e

ultraslanerdem
10.Mart.2007, 10:04
Roberto Carlos: 'Burada zamanım doldu. Capello da F.Bahçe'ye gitmemin iyi olacağını söyledi.' R.Madrid, Lugano için 12 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

'Sadece Alex için gelmedim' diyen Figer, İspanya'ya gitti; Roberto Carlos 3 aylık suskunluğuna son verdi: Buradaki zamanım doldu. Fabio Capello da Fenerbahçe'nin iyi bir seçim olacağını söyledi.
Defanstaki sıkıntı yüzünden 3 yıldır La Liga ve Devler Ligi'nde kâbus gören Real Madrid, 'Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı' seçilen Diego Lugano için 12 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 10:13
Tamam anladık Carlos Fenerbahçeye gelebilir.Lugano ne alaka yav

El Barto
10.Mart.2007, 10:15
carlos gelsin fenerde oynarda lugano yu napcak real madrid ancak top toplatırlar luganoya :D

ultraslanerdem
10.Mart.2007, 10:19
Abi aslında adam Fenerbahçe'de oynayamıyor yada oynatılamıyor.BJK'den Carew gibi olmasın sonra...

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 10:21
Abi defans oyuncusu nasıl oynayamasın yav:confused:

El Barto
10.Mart.2007, 10:25
yok erdem ya edu lugano oynuyosa carlosa kaptanlığı bile verirler sen takılma :)

Mirza
10.Mart.2007, 10:25
carlos gelsin fenerde oynarda lugano yu napcak real madrid ancak top toplatırlar luganoya :D

Arkadas espri yapti. 'Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı'

12 milyon Euro az Lugano icin. En az 15 milyon Euro vermeleri lazim.

El Barto
10.Mart.2007, 10:28
verirler abi nolcak realde para çook ama inanıyormusun oynayacağına???

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 10:29
Abi o kadar etmez lugano yav

El Barto
10.Mart.2007, 10:35
etmezde hadi real verdi kimlere ne paralar veriyolar luganoyuda aldılar diyelimbence oynayamaz lugano orda.bide capello olursa hiç oynamz.

World Hollow o1
10.Mart.2007, 10:39
Arkadas espri yapti. 'Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı'

12 milyon Euro az Lugano icin. En az 15 milyon Euro vermeleri lazim.

Başka abi ne istersin üstüne 15 milyon Euro'nun Robinho,Cassano,Gago,Raul :n:

Yok abi yanlış söyledin :D Stadın gölge görmeyen yerinden bi yer bulurlar onu orada toptoplayıcı yaparlar :n:

yatebos
10.Mart.2007, 10:39
carlos bize gelmesin 33 den sona ama lugano da gitmesin

Universal
10.Mart.2007, 10:53
Lugano'yu beğenmiyorsunuz ama kariyerinize baktığınızda ilkez ülkesi dışında Fenerbahçe'de oynuyor ve Fenerbahçe'ye 3 yıl boyunca 30 milyon euro mal olacak. Herhalde küçük fiyatlar değil bunlar.

Şu aralar Fenerbahçe'nin en iyi ismi AZ maçında ki performansından sonra inanılmaz bir oyun sergiliyor. Sezon sonuna kadar da artacaktır. Bana göre Trükiye'de ki en iyi defans oyuncusu.

TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 10:53
Aziz Yıldırım'ın acıklaması var Edu ve Lugano'yu istesek aldığımız paranın 3 katına satabiliriz. Lugano ile Atletico Madrid ciddi olarak ilgileniyormus.
Konuya gelince; Lugano bu takımın herşeyi Lugano olmadan Fener defansı ne halde görüyoruz kesinlikle satılmaması gerekir.

Omerdinho
10.Mart.2007, 11:10

Sizin begenmediniz Lugano güney amerikanin en iyi defans oyuncusu ödülünü kazanmis bir futbolcu.

El Barto
10.Mart.2007, 11:13
mutlaka öyledir ama beğenmemekte beğenmek kadar doğal arkadaşım.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 11:16
Yav arkadaşlar tamam Güney Amerikanın en iyi oyuncusu olabilir ama benim gözümde AZ maçında yaptığı gereksiz faulle düşmüştür

Nocna Mora
10.Mart.2007, 11:18
ben galatasaraylıyım ama Lugano'yu beğeniyorum çok iyi bir oyuncu topun önüne kendisini atıyor

Universal
Yav arkadaşlar tamam Güney Amerikanın en iyi oyuncusu olabilir ama benim gözümde AZ maçında yaptığı gereksiz faulle düşmüştür

AZ maçında en iyi oyuncu şeçildiğinin farkında mısın? Bence en iyi oynadığı maçtı.

Omerdinho

Faule kadar gayet iyi oynadi.
Eger faulu yapmasaydi oyuncunun onu bostu ve kaleye vurabilirdi.
Golü Lugano yuzunden degil.
Yaptigimiz hatalar yuzunden yedik.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 11:20
Faule kadar gayet iyi oynadi.
Eger faulu yapmasaydi oyuncunun onu bostu ve kaleye vurabilirdi.
Golü Lugano yuzunden degil.
Yaptigimiz hatalar yuzunden yedik.
abi yapma yav adam taç çizgisi kenarındaydı:eek:

TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 11:27
AZ maçı gerçekten Lugano'nun maçıydı ama talihsizlik son dakikalarda artık macın stresiyle mi nasıl yaptıysa o faulü yaptı. Ama o maçın en iyi oyuncusu Lugano'ydu. Topun önüne bile kendini attı. Lugano gibisi çok zor bulunur. Agresif bir yapıya sahip ama gülü seven dikenine katlanır.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 11:30
Lugano 26 yaşında değilmi

Omerdinho
10.Mart.2007, 11:32
Lugano 26 yaşında değilmi

25 yasinda. 26 sina girecek daha :)

anil luque
10.Mart.2007, 11:35
Tamam anladık Carlos Fenerbahçeye gelebilir.Lugano ne alaka yav

kesınlıkle abı adamlar boylr bos adamlar bu kadar para wereceklerıne alt yapılarına bıraz onem gosterseler neler olacagını hıc dusunmuyorlar mı

El Barto
10.Mart.2007, 11:35
25 buçuk yani :n:

Mirza
10.Mart.2007, 11:51
kesınlıkle abı adamlar boylr bos adamlar bu kadar para wereceklerıne alt yapılarına bıraz onem gosterseler neler olacagını hıc dusunmuyorlar mı

Bos adam = Lugano ? Cocukluktan arkadasin heralde. Sahadaki performansiyla bir insana bos demek ne kadar dogrudur ?

Memedov
10.Mart.2007, 11:56
CarLosun GeLmesinden Yana DeğiLim Hem Şuanda Bize Lugano Lazım 1-2 Sene Sonra İstediği Yere GidebiLir Çünkü Can AraT Ondan Daha İyi oLacak..!

TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:08

Lugano boş demek cok komiksin.

bjk4ever
10.Mart.2007, 12:16
Lugano Turkiye'ye gore kaliteli bir stoper, ama Real Madrid'de oynayacak kapasitede degil, cunku cok agir ve faullu oynuyor. Her pozisyonda ilk mudaheleyi yapmaya calisiyor, yapamadigi zaman da arkasini getiremiyor. FB icin iyi bir oyuncu, ama R.Madrid biraz agir gelir bence.

R.Carlos ise artik yasini doldurmus, bir topu kontrol etmekten aciz (Bayern ilk gol), gelecekse gelsin, ama forma satisindan baska bir faydasi olmaz. Gereksiz yildiz transferlerinden hep zarar gordu FB, ama hala devam ediyorlar, akillanmadilar.

uAsamet91
10.Mart.2007, 13:17
Lugano Turkiye'ye gore kaliteli bir stoper, ama Real Madrid'de oynayacak kapasitede degil, cunku cok agir ve faullu oynuyor. Her pozisyonda ilk mudaheleyi yapmaya calisiyor, yapamadigi zaman da arkasini getiremiyor. FB icin iyi bir oyuncu, ama R.Madrid biraz agir gelir bence.

R.Carlos ise artik yasini doldurmus, bir topu kontrol etmekten aciz (Bayern ilk gol), gelecekse gelsin, ama forma satisindan baska bir faydasi olmaz. Gereksiz yildiz transferlerinden hep zarar gordu FB, ama hala devam ediyorlar, akillanmadilar.

evet ispanya da oynuyacak kadar iyi degill

uAburak89
10.Mart.2007, 14:07
12 milyon Euro'ya çok güldüm .. O kadar etmez iyi futbolcu olabilir ama şu andaki performansı ile kimse bu parayı vermez ..

eGowiCh
10.Mart.2007, 15:41
12 milyon Euro'ya çok güldüm .. O kadar etmez iyi futbolcu olabilir ama şu andaki performansı ile kimse bu parayı vermez ..

Bu piyasayı hiç bilmediğin bu mesajdan belli oluyor. Lugano piyasası olan bir futbolcudur ve istediği kadar kötü oynasın değeri yüksektir. Şu anki performansı çok iyi, kötü de değil, 15 milyon Euro rahat eder. Kötü hali bile en az 7-8 milyon Euro eder.

Lugano için Aziz Yıldırım 2-3 misline satabileceklerini ama satmayacaklarını söyledi. Lugano takımın her şeyi, Güney Amerika'nın en iyi defansı, 26 yaşında, onu satmamalı, uzun yıllar faydalanmalıyız.

Lugano'yu Fenerbahçe 7 milyon Euro ödeyerek aldı, satmak istesek 15 milyon Euro'ya satarız. Beğenmediğiniz bir diğer oyuncu Edu da 5.5 milyon Euro'ya satın alındı. Bu oyuncuların yaşlarından, isimlerinden, oynadığı kulüplerden ve performanslarından dolayı piyasası oldukça fazla. Fenerbahçe transfer yaparken eğer kötü çıkarsa elinde patlamasın diye piyasası olan oyuncuları transfer ederek akıllılık ediyor.

Lugano bence Real Madrid'de rahat oynar. PSVli Alex nasıl PSV'de harika oynuyorsa, Real Madrid onu istiyorsa, Lugano da aynen öyle.

Lugano'yu Fenerbahçe geçen sene transfer edecekmiş; fakat araya Real Madrid girdiği için bu transfer yatmış, fiyat yükselmiş. Aziz Yıldırım söylemişti hatırlarsanız.

uAburak89
10.Mart.2007, 15:46
Piyasayı senin daha iyi bildiğin kesin zaten, bkz Hamit Altıntop konusu ..

Lugano kötü oyuncu demedim zaten, ancak şu anda Fenerbahçe'de muazzam bir performans göstermiyor .. Lugano takımın herşeyi ise vay Fenerbahçe'nin haline .. Biraz abartıyorsunuz bence ..

eGowiCh
10.Mart.2007, 15:49
Piyasayı senin daha iyi bildiğin kesin zaten, bkz Hamit Altıntop konusu ..

Lugano kötü oyuncu demedim zaten, ancak şu anda Fenerbahçe'de muazzam bir performans göstermiyor .. Lugano takımın herşeyi ise vay Fenerbahçe'nin haline .. Biraz abartıyorsunuz bence ..

Piyasayı senden iyi bildiğim kesin. Hamit Altıntop konusu ne ve ne alaka, onu anlamadım, neyse...

Lugano takımın defansif anlamda her şeyi. Lugano olmadan defanstaki halimiz belli (bkz. Fenerbahçe - Sivasspor).

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 15:49
Bir kere Real Madrid (her ne kadar son zamanlarda kötüde olsa) Fenerbahçede oynayan heleki çokda süper bir performans göstermeyen bir defans oyuncusunu ne yapsın

eGowiCh
10.Mart.2007, 15:53
Bir kere Real Madrid (her ne kadar son zamanlarda kötüde olsa) Fenerbahçede oynayan heleki çokda süper bir performans göstermeyen bir defans oyuncusunu ne yapsın

Lugano Fenerbahçe'de gayet iyi performans gösteriyor. En iyi performansını AZ maçında sergiledi. Edu iyi performans sergilemeyebilir, ama Lugano için aynı şeyi söyleyemeyiz. Aldığı paranın hakkını veriyor.

Lugano Sao Paulo'dan geldi. Sao Paulo, Brezilya'nın en iyi, Güney Amerika'nın en iyi 2. takımıdır. Büyük kulüpler genç oyuncu alırken Sao Paulo'yu tercih eder (bkz. Kaka'nın Milan'a transferi). Lugano Sao Paulo defansının her şeyiydi. Real Madrid'in Lugano'yu istediği de bir gerçek, diğer büyük kulüplerin de istediği gerçektir.

Omerdinho
10.Mart.2007, 15:53

Lugano su anda ligdeki en iyi yabanci defans oyuncusudur sunu kabullenemediniz gitti!:rolleyes:
Real Madridde Raul Bravo gibi bi adam Stoper oynuyosa Lugano Banko Stoper oynar.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 15:58
Peki sizce cannavaronun yanında oynayabilecek kapasitedemi

uAburak89
10.Mart.2007, 15:59
Piyasayı senden iyi bildiğim kesin. Hamit Altıntop konusu ne ve ne alaka, onu anlamadım, neyse...

Lugano takımın defansif anlamda her şeyi. Lugano olmadan defanstaki halimiz belli (bkz. Fenerbahçe - Sivasspor).

Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Hamit Altıntop konusuna gelince, hatırlarsan bu piyasayı çok iyi bilen sen o konuda İnter'e gidecek demiştin ... :rolleyes:

Del Piero_10
10.Mart.2007, 16:04
Peki sizce cannavaronun yanında oynayabilecek kapasitedemi

Cannavaro Capello ile birlikte yolcu olduğu için onun yanına değil,yerine adam arıyorlar.

GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 16:05
Cannavaro Capello ile birlikte yolcu olduğu için onun yanına değil,yerine adam arıyorlar.
Cannavaronun yerine Luganoyu almazlar herhalde

Varonil
10.Mart.2007, 16:07
Carlos 33 unden sonra kac sene oyanaycak Fenerbahcede
Lugano da gitmesin bence

Omerdinho
10.Mart.2007, 16:34
Carlos 33 unden sonra kac sene oyanaycak Fenerbahcede
Lugano da gitmesin bence

Tabikide gitmemeli .
Lugano fenerde en az bi 5 sene daha oynar.

eGowiCh
10.Mart.2007, 17:15
Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Hamit Altıntop konusuna gelince, hatırlarsan bu piyasayı çok iyi bilen sen o konuda İnter'e gidecek demiştin ... :rolleyes:

Hamit Altıntop'un Inter ile önprotokol imzaladığını söylemiştim, transfer olduğunu değil :rolleyes: Önprotokolün ne demek olduğunu bilmediğini de anladım bu yazından :)

Roberto Carlos konusuna gelince... İşimize yaramaz bu saatten sonra, 100. yıla flaş bir isim olarak damga vururdu gelseydi; ama artık olmaz, gelmesin.

dick
10.Mart.2007, 17:22
Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı ödülünü Eller de aldı trabzonda neler yaptık gördük.Bu tarz ödülleri dikkate almamak gerek

Lugano iyi bir defans ama Real'de oynayacak seviyede değil bu bir,adamların zaten savunması ağır adamlarla dolu napacaklar Lugano tarzında bu defansı bu iki,Lugano 15 milyon euro ise Türkiye liginde en az 10 oyuncu 20 milyon euro eder bu üç,ama bu Lugano kötü oyuncu demek değildir bu dört

uAburak89
10.Mart.2007, 17:23
Hamit Altıntop'un Inter ile önprotokol imzaladığını söylemiştim, transfer olduğunu değil :rolleyes: Önprotokolün ne demek olduğunu bilmediğini de anladım bu yazından :)

Hamit Altıntop İnter'de gibi iddialı bir başlık kullanıp, haberin kaynağının da kendin olduğunu söylemiştin .. Sen benim neyi bilip bilmediğim hemen nasıl anlıyorsun, zekana hayran kaldım gerçekten .. :rolleyes:

Memedov
10.Mart.2007, 17:45
Lugano Gitmesin CARLOS GeLmesin..!

El Comandante
10.Mart.2007, 18:07
Hahaha.luganoya 12 milyon € vereceklermis :n:

Insan güler bu lafa ya,güney amerikada kac tane iyi defans varki zaten,orada en iyi olsa ne olur ki?Servet cetin bile luganodan iyidir.Lugano hayatinda d+ünya karmasinda oynadimi?Avrupanin üst düzey takimlarinda oynadi mi?Yok.Türkiye ligindeki performansi zaten berbat.Paso faul yapiyor.Ama nedense fenerbahceliler tarafindan en iyi defans seciliyor.;)

Memedov
10.Mart.2007, 18:10
En İyi Defens Lugano oLmayacakTa Emre Aşık mı oLacak ? :)

El Comandante
10.Mart.2007, 18:12

Iste futbol bilgisizligi bu olsa gerek.Gec bunlari abisi.Türkiyenin en iyi defansi Songtur.Ondan sonra tomastir.Sen bunlari görmüyon herhalde.

uAburak89
10.Mart.2007, 18:12

Rigobert Song Olacak ... :cool:

Fietra 10
10.Mart.2007, 18:14
türkiyenin en iyi defansı song ve stepanovdur....güney amreikadan kaleci ve defans çıkmaz...teknik oyuncular çıkar...

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:16
Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı ödülünü Eller de aldı trabzonda neler yaptık gördük.Bu tarz ödülleri dikkate almamak gerek

Lugano iyi bir defans ama Real'de oynayacak seviyede değil bu bir,adamların zaten savunması ağır adamlarla dolu napacaklar Lugano tarzında bu defansı bu iki,Lugano 15 milyon euro ise Türkiye liginde en az 10 oyuncu 20 milyon euro eder bu üç,ama bu Lugano kötü oyuncu demek değildir bu dört

Fabiano Eller de Lugano kadar kaliteli bir defans oyuncusu. Internacional'de Eller'in neler yaptığını gördük. Trabzonspor'da iyi oynayamamasının sebebi tabii ki Trabzonspor'un takım olarak kötü olmasıydı. Siz Sakaryaspor'a Ronaldinho'yu getirin, hiçbir şey yapamaz, peki Ronaldinho kötü futbolcu mu?

Lugano 15 milyon Euro eder, menajeri Juan Figer, bu menajer dünyanın en popüler menajeri ve çok rahat Lugano'yu bu fiyata satar.

Hamit Altıntop İnter'de gibi iddialı bir başlık kullanıp, haberin kaynağının da kendin olduğunu söylemiştin .. Sen benim neyi bilip bilmediğim hemen nasıl anlıyorsun, zekana hayran kaldım gerçekten .. :rolleyes:

Başlığa bakıp yorum yapanlardan mısın sen de? :rolleyes: Haberin içeriğini tam okumadığını da anladım bak, evet ben çok zekiyim :)

Hahaha.luganoya 12 milyon € vereceklermis :n:

Insan güler bu lafa ya,güney amerikada kac tane iyi defans varki zaten,orada en iyi olsa ne olur ki?Servet cetin bile luganodan iyidir.Lugano hayatinda d+ünya karmasinda oynadimi?Avrupanin üst düzey takimlarinda oynadi mi?Yok.Türkiye ligindeki performansi zaten berbat.Paso faul yapiyor.Ama nedense fenerbahceliler tarafindan en iyi defans seciliyor.;)

Fanatizmi bırak istersen!

1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... :rolleyes: Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak :)
3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.

uAburak89
10.Mart.2007, 18:18
Başlığa bakıp yorum yapanlardan mısın sen de? :rolleyes: Haberin içeriğini tam okumadığını da anladım bak, evet ben çok zekiyim :)

Sadece başlığı okusaydım, kaynağı nasıl bilebilirdim ? Kaynak EHA gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam ..

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:20
Iste futbol bilgisizligi bu olsa gerek.Gec bunlari abisi.Türkiyenin en iyi defansi Songtur.Ondan sonra tomastir.Sen bunlari görmüyon herhalde.

:) Türkiye'nin en iyi 2 stoperi sizde demek :rolleyes:

O yüzden yediğiniz gol sayısı ile Antalyaspor'un yediği gol sayısından fazla :) O yüzden ligde bir maç eksiğiyle 4. sıradasınız :)

Song ve Tomas en iyi stoperler olsaydı, Galatasaray bu kadar kolay gol yemezdi sanırım:rolleyes:

Kim ne derse desin en iyi stoper Lugano'dur, aldığı ödüllerle, performansıyla, kazandırdığı başarılarla... Stepanov da çok iyi stoperdir, 2. sırada da o gelir benim için.

El Comandante
10.Mart.2007, 18:21
Fanatizmi bırak istersen!

1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... :rolleyes: Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak :)
3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.

Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.

uAburak89
10.Mart.2007, 18:22
Stepanov Bizde oynasa, senin için ilk 10'da bile olmazdı eminim ..

El Comandante
10.Mart.2007, 18:26
:) Türkiye'nin en iyi 2 stoperi sizde demek :rolleyes:

O yüzden yediğiniz gol sayısı ile Antalyaspor'un yediği gol sayısından fazla :) O yüzden ligde bir maç eksiğiyle 4. sıradasınız :)

Song ve Tomas en iyi stoperler olsaydı, Galatasaray bu kadar kolay gol yemezdi sanırım:rolleyes:

Kim ne derse desin en iyi stoper Lugano'dur, aldığı ödüllerle, performansıyla, kazandırdığı başarılarla... Stepanov da çok iyi stoperdir, 2. sırada da o gelir benim için.

Bak bakalim simdi ben diyorum sana fanatizmi sen yapiyorsun.Allahim deli olacam ya,ya bizde ön libero mu var.Adamlar kalemize 5 kisi geliyor song ve tomas en az hata ile maclari kapatiyorlar.Bizde appiah ve aurelio olsaydi su anda biz türkiye liginin belkide en az gol yiyen takimi olurduk,sizde bu futbolcular varken bile(appiah ve aureliodan bahsediyom)23 macta 22 gol yediniz,yani neredeyse ortalama 1 macta 1 gol görüyorsunuz kalenizde.Biz ise 23 macta 24 gol gördük kalemizde.At gözlügü ile bakma olaylara.Peh peh peh lugano en iyiymis.Gecin bu ayaklari.Objektif olun biraz.

Bu konu hakkimdaki son mesajim,burada okadar at gözlügü takanlar varki bunlarla konusmaya degmez.Kendi capinizda eglenin burada.

Fietra 10
10.Mart.2007, 18:28
Stepanov Bizde oynasa, senin için ilk 10'da bile olmazdı eminim ..
bana söylüyosan sana bişey diyeyim song sizde oynamıyomu ona ii defans diyorum bişey söylemiyosun tomasa kötü diyincemi bunu söylüyosun..geçin bunları

uAburak89
10.Mart.2007, 18:29
bana söylüyosan sana bişey diyeyim song sizde oynamıyomu ona ii defans diyorum bişey söylemiyosun tomasa kötü diyincemi bunu söylüyosun..geçin bunları

Sana dememiştim ki .. :)

Fietra 10
10.Mart.2007, 18:30
Sana dememiştim ki .. :)

o zaman sorry:o

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:32
Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.

Ben diyorum ki sana, o kıtadaki tüm takımların kadrolarına bak, defans oyuncularına bak, ondan sonra o kıtada futbolcu var mı yok mu gel burda bana söyle.

:) Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemeyip de, sadece özeti izleyen biri gelip burada Lugano hakkında yorum yapıyorsa, ona cevap bile vermem gereksiz aslında :) 90 dakika maç izlemiyorsun Fenerbahçe'nin, bunu da söylüyorsun, gelip Lugano şöyle Lugano böyle diyorsun :) Özete göre yorum :rolleyes:

Sen özette Lugano'nun faul yaptığı pozisyonları görüyorsun herhalde ki, sürekli faul yaptığını söylüyorsun :) Kart rekoru kırsa Avrupa'da da kırardı merak etme, UEFA maçlarında nedense kart rekoru kırmadı :)

Luciano'nun bu takımdan neden ayrıldığını biliyor musun? Sakatlığından dolayı ayrıldı, uzun sürecek sakatlığından dolayı... Kötü performansından falan değil. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen :rolleyes:

Bizim yabancılarımızdan Deivid'i beğenmiyorum sadece, diğerleri iyi, marifetlerini sene sonu görürsün kupayı kaldırırken :)

uAburak89
10.Mart.2007, 18:36
Egemen iyi güzel de Baran'a fanatizmi bırak diyorsun, avatarına bak .. Bu tarz avatarlar serbestse bizde koyalım ..

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:37
Bak bakalim simdi ben diyorum sana fanatizmi sen yapiyorsun.Allahim deli olacam ya,ya bizde ön libero mu var.Adamlar kalemize 5 kisi geliyor song ve tomas en az hata ile maclari kapatiyorlar.Bizde appiah ve aurelio olsaydi su anda biz türkiye liginin belkide en az gol yiyen takimi olurduk,sizde bu futbolcular varken bile(appiah ve aureliodan bahsediyom)23 macta 22 gol yediniz,yani neredeyse ortalama 1 macta 1 gol görüyorsunuz kalenizde.Biz ise 23 macta 24 gol gördük kalemizde.At gözlügü ile bakma olaylara.Peh peh peh lugano en iyiymis.Gecin bu ayaklari.Objektif olun biraz.

Bu konu hakkimdaki son mesajim,burada okadar at gözlügü takanlar varki bunlarla konusmaya degmez.Kendi capinizda eglenin burada.

Ben sana az önce soru sordum, dedim ki hangi maçta Lugano BERBAT performans sergiledi, cevap veremedin. Lugano'ya kötü diyorsan, hatta BERBAT diyorsan burada söyleyeceksin şu maçta BERBATTI diye.

Diego Alfredo Lugano Moreno (d. 2 Kasım 1980) Savunma oyuncusu aynı zamanda Uruguay Milli Futbol Takımı'nın da kaptanı olan 1.88’lik boyuna üstün sıçrama yeteneğini de ekleyen Diego Lugano, ceza alanı içinde rakibine şans tanımıyor. Dünya Şampiyonluğu apoletini taşıyan bir futbolcudur. Lakabı Vandam.

Bu oyuncunun, adının pek duyulmamış olmasının sıradan bir oyuncu olmasıyla ilgisi yok. Tamamen Brezilya’da forma giymesi ve mevkii itibariyle oluşan bir dezavantaj. Savunma oyuncularının forvet ve orta sahada görev yapan futbolculara göre şöhret olmaları daha zordur. 26 yaşındaki yıldız çok kaliteli bir defans oyuncusudur. Oyunu geriden çok iyi okuyan ve kıvrak bir futbol zekasına sahiptir.

Uruguay Milli Futbol Takımı’nın da belkemiği olan tecrübeli futbolcu tabir yerindeyse kemik gibi ve topa sert oynayan bir futbolcu.

2005 yılında Sao Paulo ile Campeonato Paulista, Libertadores Kupası, ve FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonluğu yaşayan Lugano, Tota lakabıyla tanınıyor. Evli olan Lugano'nun iki de çocuğu var. Fenerbahçe ile dört yıllık sözleşme imzaladı.Başarılarıyla dikkatleri üstüne çeken defans oyuncusu Türkiye'nin çok beğenilen defansları arasındadır.

Lugano'nun FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonluğunu yaşarken, Liverpool'a karşı sergilediği performansı duymuşsundur. Maçın adamı seçildi, Liverpool forvetlerine adım attırmadı. Böyle bir oyuncu Türkiye'de oynadığı için çok şanslıyız.

19 07 2007
10.Mart.2007, 18:38
uste para verseler kabul edilmemeli, ayrica menegeri aldigimiz fiyata 2 ve 3 katina rahat satabilir demis.
lugano gibi kaliteli oyuncu zor bulunur.

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:39
Egemen iyi güzel de Baran'a fanatizmi bırak diyorsun, avatarına bak .. Bu tarz avatarlar serbestse bizde koyalım ..

İmzalara bak istersen :) İmzalarda onları görünce ben de avatarıma skorborddan bir görüntü koydum, yasak değildir sanırım :rolleyes:

uAburak89
10.Mart.2007, 18:41
Lakabı Vandam.

Baran'ı destekliyor bu cümle ..

uste para verseler kabul edilmemeli, ayrica menegeri aldigimiz fiyata 2 ve 3 katina rahat satabilir demis.
lugano gibi kaliteli oyuncu zor bulunur.

Senin bu siteye neden üye olduğun da çok açık .. Üye olur olmaz direk bu konuya mesaj atman tesadüf olmasa gerek ..

eGowiCh
10.Mart.2007, 18:47
Lakabı Vandam değil, Kasap :)

Sert oyuncu olduğunu inkar etmiyoruz. Sert oynuyor, ama futbol bunu gerektiyor sonuçta. PSV'li Alex'in Galatasaray maçındaki sertliğini hatırlayın. Güney Amerikalı defanslar böyle oynuyor, sert oynuyor.

Sekopej
10.Mart.2007, 19:03
Baştan beri okudum, konu son günlerin popüler olayı GS-FB tartışmasına dönüyor o nedenle konuyu kapatıyorum.