View Full Version : Fener farkı!
Universal
10.Mart.2007, 10:56
Dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran Chelsea'yi izlemek 97-165 YTL arası. Fenerbahçe'nin bilet fiyatları ise 27-225 YTL arasında değişiyor.
Arsenal zirvede
İngiltere Premier Ligi’nin üst düzey takımlarının bilet fiyatları birçok Avrupa kulübünü geride bırakırken, Türkiye Süper Ligi’nin zirvede yer alan ekibi Fenerbahçe, bu konuda devleri geride bıraktı. En pahalı bileti 258 YTL’ye denk gelen Arsenal’in başı çektiği listede, Sarı-Lacivertliler 225 YTL’lik rakamla, bu konuda ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ve kadrosunda dünyanın en ünlü yıldızlarını barındıran Chelsea ile UEFA Kupası’nda yoluna devam Tottenham ise Kanarya’dan sonra geliyor.
Fark inanılmaz
İspanya’da dünya devi Real Madrid’i en ucuz 39, en pahalı 178, İtalya’da Roma’yı 25-120, Fransa’da PSG’yi 52-178, Almanya’da Hertha Berlin’i 22-99 YTL’ye izleyebiliyorsunuz. Bu ülkelerle Türkiye’nin sosyo-ekonomik durumu karşılaştırıldığında, Fenerbahçe’yi takip etmenin bir hayli pahalı olduğu görülüyor. Ayrıca 4 büyüklerle, diğer Anadolu kulüpleri arasında da bilet fiyatları konusunda dağlar kadar fark var. 50 kuruş ile 3 YTL ödeyenlerin Ankaraspor’u izleyebilmesi de ülkemizin bir başka çelişkisi.
Takım Bilet Fiyatı (Ytl)
Arsenal: 88-258
Fenerbahçe: 27-225
Beşiktaş: 20-200
Tottenham: 75-195
Real Madrid: 39-178
Psg: 52-178
Chelsea: 97-165
Galatasaray: 11-150
Trabzonspor: 5-150
Roma: 25-120
H.Berlin: 22-99
Ankaraspor: 0.5-3
nerazzuri
10.Mart.2007, 10:59
işte bu yüzden büyük takımların tam kapasite oluyor biletler ucuz diye bunlar fener için geçerli değil pahalıda olsa ucuz da olsa tam kapasite :D bu da fenerin farkı
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 11:01
Fener taraftarının farkı işte. Biletler ne kadar pahalı olursa olsun Saracoğlu doluyor.
GeNç KaRTaL
10.Mart.2007, 11:11
Tribün geliri çok önemli bu arada biz geçmişiz dünya devlerini inşallah başka alanlardada geçeriz
ultraslanerdem
10.Mart.2007, 11:33
Ancak para almakta geçiyoruz.Parayı alıyoruz ancak ortada başarı yok...
bjk4ever
10.Mart.2007, 11:34
Fener farki diye yazmislar da. BJK Fener'in 20 YTL ile 1 altinda, neden BJK farki degil de Fener farki diye yazdigini aciklayabilir mi bunlar? Ayrica bu pek pozitif baslik degil bence. Milletimiz verdigi paranin daha azina Turkiyedeki kalitesiz ***tan ligi seyredecegine gider Avrupa devlerini seyreder gibi bir mana cikiyor buradan, yani resmen keriz yerine konuluyoruz...
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 11:36
Fener farki diye yazmislar da. BJK Fener'in 20 YTL ile 1 altinda, neden BJK farki degil de Fener farki diye yazdigini aciklayabilir mi bunlar? Ayrica bu pek pozitif baslik degil bence. Milletimiz verdigi paranin daha azina Turkiyedeki kalitesiz ***tan ligi seyredecegine gider Avrupa devlerini seyreder gibi bir mana cikiyor buradan, yani resmen keriz yerine konuluyoruz...
55 Bin kişi gittiğine göre hiçbiri böyle birşey düşünmüyormuş demekki.
anil luque
10.Mart.2007, 11:39
abi kusura bakmayın da taraftarınız stadı dolduruyorda ne oluyor ? taraftar destegıyle fenerın kazandıgı mac sayısı bir elin parmak sayısını geçmez...
bjk4ever
10.Mart.2007, 11:42
55 Bin kişi gittiğine göre hiçbiri böyle birşey düşünmüyormuş demekki.
55 bin kisi stadi anca derbilerde dolduruyor. Anadolu maclarinda FB'nin seyirci sayisi 35.000 40.000 anca oluyor...
abi kusura bakmayın da taraftarınız stadı dolduruyorda ne oluyor ? taraftar destegıyle fenerın kazandıgı mac sayısı bir elin parmak sayısını geçmez...
Super Ligde bir parmak sayisini gecmeyen mac galibiyeti ile lideriz degil mi ?
Memedov
10.Mart.2007, 11:53
ßırakın ALLAH Aşkına yaa Herşeyi Başka yöne Çekiyorsunuz Konu Şimdi Fenerin Kaç maç kazandığı değiL kendi sahasında..!
bjk4ever
10.Mart.2007, 11:56
Kendi sahasinda kazandigi mac sayisinin direkt olarak seyirciyle baglantili oldugunu sanmiyorum. Gecen 2 sene evinde gayet basariliydi Fenerbahce ve bu sene pek degil, bu seyircinin sucu mu?
Keza BJK oyle. Gecen seneler BJK evinde cok puan kaybediyordu ve bu haksiz olarak seyirciye baglaniyordu, halbuki eksiklikler takimda vardi. Fazla yaratici oyuncu yoktu, pivot santrfor eksikti, kanatlar calismiyordu, takim genel olarak bozuktu zaten ve Riza gibi defansif bir antrenor vardi. Bu sene ama evinde en basarili takim BJK, ama seyircinin gecen seneden bir farki yok.
Seyirci verdigi gaz ve coskuyla senede belki 1 veya 2 mac kazandirabilir, daha otesi yok...
anil luque
10.Mart.2007, 11:57
ßırakın ALLAH Aşkına yaa Herşeyi Başka yöne Çekiyorsunuz Konu Şimdi Fenerin Kaç maç kazandığı değiL kendi sahasında..!
konunun o oldugundan bahsetmıyorum zaten ben belkı her mac bıletlerınız yok satıyor ama taraftar ne yapıyor ben onu soyluyorum sadece stad doldurmaya olmuyor
tosunpasa
10.Mart.2007, 11:58
Dikkatini çekerim lider Fenerbahçe. bjk ile 6 gs ile de 7 puan fark var. Stadımız dolunca ne oluyormuş anlatabildim mi sana ?
Memedov
10.Mart.2007, 11:59
konunun o oldugundan bahsetmıyorum zaten ben belkı her mac bıletlerınız yok satıyor ama taraftar ne yapıyor ben onu soyluyorum sadece stad doldurmaya olmuyor
EvT arkadaşım Orda HakLısın Taraftarımız Ne Yapıyor Gidiyor Maçta Birbirine Giriyor Taraftarı PoLis 2'ye BöLmüş Maçı Öyle SeğrediyorLar..! :(
Omerdinho
10.Mart.2007, 12:00
Kulubun Lisansli urunlerini aliyorlar,Stad her mac full,Taraftar karti cikariyolar aliyoruz,100. yil formasi cikariyorlar 100 ytl ye aliyoruz..
Daha ne yapalim?
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:05
55 bin kisi stadi anca derbilerde dolduruyor. Anadolu maclarinda FB'nin seyirci sayisi 35.000 40.000 anca oluyor...
Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?
Bir elin parmak sayısını gecmez demek ;)
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:07
Kulubun Lisansli urunlerini aliyorlar,Stad her mac full,Taraftar karti cikariyolar aliyoruz,100. yil formasi cikariyorlar 100 ytl ye aliyoruz..
Daha ne yapalim?
Stada gidip takimi desteklesinler. Su anda Fenerbahce stadina gidenler taraftar degil, seyirci ve musteri. Mac sonu takim liderken kufurler, kavgalar vs.
Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI. 40.000 kisiye oynayan FB stadinda 20.000 kisilik GS stadindan daha az ses cikmasi bunun nedeni bence, o staddaki atmosfer kayboldu zaten. Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...
anil luque
10.Mart.2007, 12:08
Dikkatini çekerim lider Fenerbahçe. bjk ile 6 gs ile de 7 puan fark var. Stadımız dolunca ne oluyormuş anlatabildim mi sana ?
abicim lidersiniz tamam ona bir lafım yok ama taraftar rakip üstüne baskı kuramıyor ruhunu ortaya koymuyor.. manchester unıted'da lıder ama butun taraftarlar 90 dk boyunca ot gıbı oturuyor stadda we stad 70.000 kişilik
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:10
[QUOTE=TR.CaPTaiN;547633]Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?
Yeter, buna birsey demiyorum zaten. Ama 55.000 kisi diye laf ebeligi yapip ortalikta dolasmanin anlami yok, FB bu sayiyi anca senede 5-6 macta yakaliyor, ortalama seyircisi o kadar fazla degil....
anil luque
10.Mart.2007, 12:10
ben anlatabildim mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=TR.CaPTaiN;547633]Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?
Yeter, buna birsey demiyorum zaten. Ama 55.000 kisi diye laf ebeligi yapip ortalikta dolasmanin anlami yok, FB bu sayiyi anca senede 5-6 macta yakaliyor, ortalama seyircisi o kadar fazla degil....
son derece haklısın abi stat kapasitesi o kadar olsa diğer kulüplerin dolmayacagı ne malum herkes kendi stadını dolduruyor ama küçük oldugundan dikkat cekmıyor
Memedov
10.Mart.2007, 12:11
ben anlatabildim mi?
Tmm Arkadaşım Tmm AnLayanLar Var seni Sen Merak Etme ßen Seni AnLadım.! ;;)
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:13
ben anlatabildim mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=bjk4ever;547643]
son derece haklısın abi stat kapasitesi o kadar olsa diğer kulüplerin dolmayacagı ne malum herkes kendi stadını dolduruyor ama küçük oldugundan dikkat cekmıyor
Sen Amsterdam'dan misin?
anil luque
10.Mart.2007, 12:13
Tmm Arkadaşım Tmm AnLayanLar Var seni Sen Merak Etme ßen Seni AnLadım.! ;;)
sagolasın :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=anil luque;547644]ben anlatabildim mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen Amsterdam'dan misin?
ne alaka??
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:16
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana Besiktas'ın stad kapasitesini ve ortalamasını gösterebilirmisin ?
32 Bin kişilik stadınız ortalama 32 Bin kişiye mi oynuyor ?
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:18
sagolasın :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=bjk4ever;547654]
ne alaka??
Bu arada su quote isini pek beceremedim, bu forumda nasil calisiyor quote sistemi, biri kisaca anlatabilir mi hemen?
TR.CaPTaiN
Stada gidip takimi desteklesinler. Su anda Fenerbahce stadina gidenler taraftar degil, seyirci ve musteri. Mac sonu takim liderken kufurler, kavgalar vs.
Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI. 40.000 kisiye oynayan FB stadinda 20.000 kisilik GS stadindan daha az ses cikmasi bunun nedeni bence, o staddaki atmosfer kayboldu zaten. Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...
Saracoğluna hiç gitmediğin hiç görmediğin belli. Ayrıca eğer kavga olayına girersek bu işten en zararlı Besiktas cıkar bunu unutma. Kavga ölümün yanında hiçbirşey.
anil luque
[QUOTE=anil luque;547644]ben anlatabildim mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana Besiktas'ın stad kapasitesini ve ortalamasını gösterebilirmisin ?
32 Bin kişilik stadınız ortalam 32 Bin kişiye mi oynuyor ?
abi mesele seyirci ortalaması fln diil önmli olan taraftarın takımına olan destegı fener taraftarı ıyı gun dostu sadece sıwas macında 1-0 'ken hersey güllük gülistanlıktı 1-1 oldu yıne bagırma war 2-1 oldu cıt cıkmıyor benım anlamadıgım olay bu sadece sıwas macı olsa ıyı
yunushenry14
10.Mart.2007, 12:19
Fenerbahçeyi lider yapan taraftar değil;Galatasaray ile Beşiktaş
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:20
Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu, katil de zaten dun cezasini aldi. Hangisi daha agir? 7 kisinin kavga etmesi mi yoksa 1 kisinin kavga etmesi mi? Silal olayini da unutmayalim, hem AZ macinda hem de Everton macinda....
anil luque
10.Mart.2007, 12:20
yok be hocam :D sempati war biraz o kadar ajax'a we wesley sneijder'a
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:21
Hiçbir takımın stadının kapasitesi ile ortalaması birbirine tam uyusmuyor sadece Bursa hemen hemen dolduruyor. Diğer hiçbir takım kapasitenin tamamını dolduramıyor.
anil luque
10.Mart.2007, 12:21
Saracoğluna hiç gitmediğin hiç görmediğin belli. Ayrıca eğer kavga olayına girersek bu işten en zararlı Besiktas cıkar bunu unutma. Kavga ölümün yanında hiçbirşey.
o maçta bizim taraftarımızı oldürenin fenerbahceli biri oldugnu bılıyormusun????
Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI.Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...
Kac defa stadimiza geldinki cekirdek yediklerini gördün ? Tabir-i Caizse bir taraflarini yirtiyorlar takimin ateslenmesi icin.
abicim lidersiniz tamam ona bir lafım yok ama taraftar rakip üstüne baskı kuramıyor ruhunu ortaya koymuyor..
Saracoglu hakkinda yabanci takimlarin yaptiklari yorumlari hic okumadin heralde ?
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:23
Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu, katil de zaten dun cezasini aldi. Hangisi daha agir? 7 kisinin kavga etmesi mi yoksa 1 kisinin kavga etmesi mi? Silal olayini da unutmayalim, hem AZ macinda hem de Everton macinda....
Silah olayını Aziz Yıldırım Santra'da 75685234234. kez acıkladı,izleseydin tekrar anlardın.
Tabi ki ölüm kavgadan beter. Sen eğer AZ macında cıkan kavgayı o ölümden daha kötü görüyorsan ne diyeyim.
o maçta bizim taraftarımızı oldürenin fenerbahceli biri oldugnu bılıyormusun????
Deprem olsa Fenerbahce'den bileceksiniz.
Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu.
Dogruya ölüm var yani 7 kisinin kavga etmesinden onemli degil. Bu kavga eden 7 kisi Fenerbahceli olunca kavga ölümden daha tehlikeli oluyor degil mi ?
anil luque
10.Mart.2007, 12:25
Kac defa stadimiza geldinki cekirdek yediklerini gördün ? Tabir-i Caizse bir taraflarini yirtiyorlar takimin ateslenmesi icin.
Saracoglu hakkinda yabanci takimlarin yaptiklari yorumlari hic okumadin heralde ?
okumadım neymiş??
Memedov
Arkadaşım O maçta FenerLinin işi ne ya Sende ßiraz AdiL oL KaßuLLen ßirşeyleri.! :)
anil luque
Silah olayını Aziz Yıldırım Santra'da 75685234234. kez acıkladı,izleseydin tekrar anlardın.
Tabi ki ölüm kavgadan beter. Sen eğer AZ macında cıkan kavgayı o ölümden daha kötü görüyorsan ne diyeyim.
Deprem olsa Fenerbahce'den bileceksiniz.
ne alakası war abi adam kendisi acıkladı besıktasla hıcbır alakam yok fenerlıyım dıye
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:26
İlk devre itibari ile stada gelen seyirci ortalaması:
39 bin 542 seyirci ortalaması Fenerbahçe
26 bin 249 TARAFTAR ortalaması Beşiktaş
16 bin 307 seyirci ortalaması Galatasaray
16 bin 225 seyirci ortalaması Bursaspor
13 bin 491 seyirci ortalaması Denizlispor
kapasiteye göre doluluk oranı hesaplandığında
Beşiktaş: %83
fenerbahçe: %75
Bursaspor: %67
Galatasaray: %60
Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:27
Saracoğlu'na rakip takım üzerinde baskı kuramıyor diyorsan hiç Fenerbahce macınıda izlememissin. 90 Dakika boyunca top rakip takımdayken ıslıklayan kac takım taraftarı gördün ?
M.Scofield
10.Mart.2007, 12:27
Güzel bir stadın olduğu zaman bilet fiyatları pahalı olsada o stad dolar fb taraftarı her maç dolduruyor olabilir ama stad doldurma rekoruda galatasarayda
Memedov
10.Mart.2007, 12:28
Fenerbahçeyi lider yapan taraftar değil;Galatasaray ile Beşiktaş
Ne o GaLatasarayLa Beşiktaş Fenerimi DestekLemeye BaşLadı Feneri Lider Yapan onLar OLsun Her Takım İster Şampiyon oLmak..!
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:28
Daha henuz hicbir derbi oynanmamasina ragmen (FB 2 derbi oynadi), takimin iyi futbol oynamamasina ragmen, stadin FB'ye kiyasla daha eski olmasina ragmen doluluk orani daha yuksek. Ben inaniyorum ki, bizim stadimiz Fenerbahce'ninki kadar modern ve buyuk olsa biz de bu ortalamalari toplariz, ustune bile cikariz. Ama onemli olan seyirci destegi ve bu destek Besiktas'ta bence daha iyi, hatta GS'de bile daha iyi.
32 Bin kişilik stad dolmadan daha büyüğü nasıl dolacak anlayamadım.
Bu arada Fenerbahce hangi 2 derbiyi oynadı ?
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:29
Dogruya ölüm var yani 7 kisinin kavga etmesinden onemli degil. Bu kavga eden 7 kisi Fenerbahceli olunca kavga ölümden daha tehlikeli oluyor degil mi ?
Olum olayi daha kotu yapmaz. Onemli olan sonuc degil, o kavgalarin olmasi. Yani 70 kisi silahla catissa ve kimse sans eseri olmese, ama 1 kisi yanlislikla diger arkadasini kazayla oldurse hangisi daha buyuk vahset? Bir tarafta 7 kisi bicakla kavga ediyor, diger tarafta 2 kisi arasinda gecen bir olay. Bence ikisi de kotu ve igrenc ve onlem alinmali, ama nedense kavga denildiginde herkes BJK'yi ileri suruyor, halbuki bu kavgalar GS ve FB'de de oluyor.
Memedov
10.Mart.2007, 12:29
Zaten 3 ßüyükLerden Sonra en iyi Taraftar ßURSASPORda Var ßursaya GeLipte Maçı izLeyen Varsa ßiLir..!
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:31
32 Bin kişilik stad dolmadan daha büyüğü nasıl dolacak anlayamadım.
Bu arada Fenerbahce hangi 2 derbiyi oynadı ?
Sirf kapasiteyle alakali degil bu. Stadin temizligi, modernligi, takimin durumu, macin zorluk derecesi, hersey onemli bu anlamda. Stad buyudukce seyirci sayisi kendiliginden artar, yeter ki stad seyircileri ceksin. Ornek: Ataturk Olimpiyat Stadi.
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:31
Olum olayi daha kotu yapmaz. Onemli olan sonuc degil, o kavgalarin olmasi. Yani 70 kisi silahla catissa ve kimse sans eseri olmese, ama 1 kisi yanlislikla diger arkadasini kazayla oldurse hangisi daha buyuk vahset? Bir tarafta 7 kisi bicakla kavga ediyor, diger tarafta 2 kisi arasinda gecen bir olay. Bence ikisi de kotu ve igrenc ve onlem alinmali, ama nedense kavga denildiginde herkes BJK'yi ileri suruyor, halbuki bu kavgalar GS ve FB'de de oluyor.
Kavgalar heryerde var ama ölüm yok.
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:33
Kavgalar heryerde var ama ölüm yok.
Iste bunu anlamiyorsun veya anlamak isine gelmiyor. Olum dogan sonuctur, ama bu sonuca goturen sey her statta var. Olum sanssizliktan dogdu, cocuk agir yarali olarak da kalabilirdi, ama olum olmasi olayi daha fazla vahimlestirmez. Bugun bizde birisi oldu, yarin FB stadinda veya GS stadinda olebilir. Onemli olan simdiden tedbir alabilmek, olay gerceklestikten sonra tedbirin faydasi olmaz zaten.
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:35
Sirf kapasiteyle alakali degil bu. Stadin temizligi, modernligi, takimin durumu, macin zorluk derecesi, hersey onemli bu anlamda. Stad buyudukce seyirci sayisi kendiliginden artar, yeter ki stad seyircileri ceksin. Ornek: Ataturk Olimpiyat Stadi.
Bu saydıkların her takım için geçerli.Allianz Arena gibi bir stadı nereye yaparsan yap stad binlerce kisiye oynar.
Iste bunu anlamiyorsun veya anlamak isine gelmiyor. Olum dogan sonuctur, ama bu sonuca goturen sey her statta var. Olum sanssizliktan dogdu, cocuk agir yarali olarak da kalabilirdi, ama olum olmasi olayi daha fazla vahimlestirmez. Bugun bizde birisi oldu, yarin FB stadinda veya GS stadinda olebilir. Onemli olan simdiden tedbir alabilmek, olay gerceklestikten sonra tedbirin faydasi olmaz zaten.
Aksini düşünüyorum. Ölüm olayı daha da vahimleştirir. O çocuk yaralı olarak kurtulsa bu kadar ses getirmezdi. Ama ortada bir ölüm olunca iş çok değişir.
bjk4ever
10.Mart.2007, 12:37
Bu saydıkların her takım için geçerli.Allianz Arena gibi bir stadı nereye yaparsan yap stad binlerce kisiye oynar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aksini düşünüyorum. Ölüm olayı daha da vahimleştirir. O çocuk yaralı olarak kurtulsa bu kadar ses getirmezdi. Ama ortada bir ölüm olunca iş çok değişir.
Onu diyorum zaten. Su an BJK veya herhangi bir Turk kulubu ile FB'nin stadi veya seyirci sayisi karsilastirilamaz. BJK ilk once 55.000 kisilik buyuk, modern, guzel, cekici bir stad yapsin, o stad da her hafta en az 40.000 kisiye oynamazsa ben de birsey bilmiyorum!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sese getirebilir belki, ama bence bu dogru degildir. Bir tedbirin alinmasi icin illa birisi mi olecek? Illa can kaybi mi olmasi lazim? Bence cok sacma...
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:39
Onu diyorum zaten. Su an BJK veya herhangi bir Turk kulubu ile FB'nin stadi veya seyirci sayisi karsilastirilamaz. BJK ilk once 55.000 kisilik buyuk, modern, guzel, cekici bir stad yapsin, o stad da her hafta en az 40.000 kisiye oynamazsa ben de birsey bilmiyorum!
Bende diyorum ki Sadece Besiktas taraftarı için geçerli değil 55 Bin kişilik,temiz,modern bir stadı nereye yaparsan yap 40 Bin kişiye oynar. Ama bu fiyatlara oynar mı orasını bilemem.
Omerdinho
10.Mart.2007, 12:40
Besiktas takimi gruplara bedava bilet veriyor.
Bunu herkez biliyo.
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 12:40
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sese getirebilir belki, ama bence bu dogru degildir. Bir tedbirin alinmasi icin illa birisi mi olecek? Illa can kaybi mi olmasi lazim? Bence cok sacma...
Can kaybı olması lazım diye birşey yazdığımı görmüyorum ve hatırlamıyorum.
Sorun burda kavga edilir,kavga her yerde vardır.Güzel midir ? Hayır. Ama ölüm her yerde yoktur bunu anlatmak istiyorum 2 saattir.
Universal
10.Mart.2007, 12:53
Tamam beyler. Fenerbahçe taraftarı dünya'nın en kötü taraftar, tamam Fenerbahçe stadı dünya'nın en kötü stadı, tamam Fenerbahçe stadı bomboş bir stad, Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe'yi desteklemiyor, Fenerbahçe takımı Fenerbahçe taraftarından korkuyor, tamam Fenerbahçe klubu kazık fiyata bilet satıyor herşeyde haklısınız.
http://www.youtube.com/watch?v=c6VAs8uZjlU
Yorum yapmadan öncede bunu izleyin bakın dünyada ki futbol seveler ne yorumlar yapmış. Tabi İngilizce biliyorsanız.
uAsamet91
10.Mart.2007, 13:23
onemlı bır mactır o doldurmuslarr yanı her takımın onemlı macında stad tam kapasıteyle dolar
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 13:25
Şurdan da Şansal Büyüka'nın dediklerini görebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=n6x7jyFAf7E&mode=related&search=
M.Scofield
10.Mart.2007, 13:34
http://www.youtube.com/watch?v=rfZFommarc8
http://www.youtube.com/watch?v=B6x5MMITGxs
bunlarda benden
Omerdinho
10.Mart.2007, 13:37
bide fener lazio maci vardi löw zamaninda o video yu bulabilen koyarsa sevinirim :) "sukru saracoglu yaniyor :)"
uAsamet91
10.Mart.2007, 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=rfZFommarc8
http://www.youtube.com/watch?v=B6x5MMITGxs
bunlarda benden
taraftar bole olmali alin iste size cehennemm
TR.CaPTaiN
10.Mart.2007, 13:42
bide fener lazio maci vardi löw zamaninda o video yu bulabilen koyarsa sevinirim :) "sukru saracoglu yaniyor :)"
O mac değil ama bunlarda da Saracoğlu gerçekten yanıyor İtfaiye bile geliyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=vmpuSYTRaAk
http://www.youtube.com/watch?v=u9mWe-zi74M
bursa_mc
10.Mart.2007, 13:44
bende 55 bin taraftar olsaa
yatebos
10.Mart.2007, 13:49
besiktasın stad kapasitesi 32.150 kişi Fenerbahce'nin bundan daha fazla kombinesi olduunu unutma ayrıca bizim acıklar 450ytl iken besiktasda 90ytl olmasına rağmen Fenerbahce de daha cok satılmıs ;;)
ayrıca su an bizim stadımızda atmosferde sorun war haklısın ama antep macını
3-0 dan 4-3 e cewirende bu taraftardır bunuda unutma istedii saman neler yapabileceini anlamıssındır umarım:)
bursa_mc
10.Mart.2007, 13:52
ayrıca su an bizim stadımızda atmosferde sorun war haklısın ama antep macını
3-0 dan 4-3 e cewirende bu taraftardır bunuda unutma istedii saman neler yapabileceini anlamıssındır umarım:)
ya arkadaşım taraftar çevirdi maçı tabi..devre arasında hiç bişi olmadı.g.antp in defansı da çok sağlamdı ama fener çok iyi oynadı deme.geç bunları butun turkiye biliyo ama neden siz kabul etmıyorsunuz anlayamıyorum..
yatebos
10.Mart.2007, 13:56
ya arkadaşım taraftar çevirdi maçı tabi..devre arasında hiç bişi olmadı.g.antp in defansı da çok sağlamdı ama fener çok iyi oynadı deme.geç bunları butun turkiye biliyo ama neden siz kabul etmıyorsunuz anlayamıyorum..
tabi yahu nasılda unutmusum devre arasında satın almısızdır kesin biz heralde parayı sen goturdun bu kadar ii bildiğine gore
Omerdinho
10.Mart.2007, 14:00
gec bunlari.....
bursa_mc
10.Mart.2007, 14:01
tabi yahu nasılda unutmusum devre arasında satın almısızdır kesin biz heralde parayı sen goturdun bu kadar ii bildiğine gore
tamam arkadaşım sen haklısın ama bunlara sadece kahkaha atarak gülüyorum..:D:D:D:D:D:D
yatebos
10.Mart.2007, 14:06
tamam arkadaşım sen haklısın ama bunlara sadece kahkaha atarak gülüyorum..:D:D:D:D:D:D
naparsan yap ister gül ister ağla fakat Türkiye'nin en büyük klüplerinden birine asılsız ithamlarda bulunma tamam mı???:mad: :mad: :mad: madem bunu satın aldık o saman 4-3 luk gs macınıda satın aldık dimi???? madem cok bilion bunada cvp wer
Omerdinho
10.Mart.2007, 14:07
7-1 lik bursa macinida satin aldik :D
Burak Duran
10.Mart.2007, 14:11
Tartışma gerçekten seviyesizleşmiş eğer devamı gelirse bir kaç kişinin canı yanıcak o sebeple konuyu kitliyorum