Log in

View Full Version : Alex: F.Bahçe'de Kalmayı İstiyorum

Ahmet_77
10.Mart.2007, 16:06
"F.Bahçe'de mutluyum ve burada kalmak için elimden geleni yapacağım."

Fenerbahçe Kulübü'nün, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için görüştüğü Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, sarı-lacivertli takımda kalmak istediğini söyledi.

Alex, sözleşmesinin yenilenmesi için kulüp yönetiminin, menajeri Juan Figer ile görüşmeler yaptığını hatırlatarak, "İnanıyorum ki, bu görüşmeler en iyi şekilde neticelenecek. Ben Fenerbahçe'de mutluyum ve burada kalmayı çok istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapacağım" dedi.

Alex, şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları kaydetti: "Taraftarımız, futbolcular ve yönetimimizle birbirimize destek olmalıyız. Ancak bu şekilde Mayıs ayında mutlu sona ulaşabiliriz."

Varonil
10.Mart.2007, 16:08
Alexten bunuda duydum ya olsem de gam yemem artik be

Ahmet_77
10.Mart.2007, 16:10
bunu herkes sölüo 2ay sora
tak sepeti koluna herkes kndi yoluna :D:D:D

Memedov
10.Mart.2007, 17:52
ßence ALex ßizde 2 sene Daha Fenerßahçe Formasını TerLetecek Ondan Sonra ßaşka Takıma Gider Kendi Kararı Saygı Duymak Lazım Ama 2 SeneLik SözLeşme İmzaLıcak..!

19 07 2007
10.Mart.2007, 23:26
helal olsun. bu aksam cok guzel oynadi.

yatebos
10.Mart.2007, 23:40
ßence ALex ßizde 2 sene Daha Fenerßahçe Formasını TerLetecek Ondan Sonra ßaşka Takıma Gider Kendi Kararı Saygı Duymak Lazım Ama 2 SeneLik SözLeşme İmzaLıcak..!

aynen ole baskanda acıkladı saten

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 08:04
Bende onun yerinde olsam bende ayrılmak istemezdim valla

nerazzuri
11.Mart.2007, 09:21
Yok abicim biz seni istemiyoruz

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 09:23
Yok abicim biz seni istemiyoruz
benimi istemiyorsunuz:p

El Comandante
11.Mart.2007, 14:01
Kalacak tabi,baska hangi takim ona bu kadar para verir?

Memedov
11.Mart.2007, 14:03
Türkiyede Hiç ßir Takım İstesede Veremez Zaten..!! :n:

yatebos
11.Mart.2007, 14:03
alex konya macında isteyince neler yapabildiini gosterdi... ama işte kırk yılda bi istio macı kazanmak o samanda kazanıorus saten

uAburak89
11.Mart.2007, 14:05
Türkiyede Hiç ßir Takım İstesede Veremez Zaten..!! :n:

Bu çok iyi birşey dimi ? :eek:

nerazzuri
11.Mart.2007, 14:06
benimi istemiyorsunuz:p

estağfurullah seni istemez olurmuyuz :D:D alexi istemiyoruz

Memedov
11.Mart.2007, 14:09
Bu çok iyi birşey dimi ? :eek:

EvT Çok İyi birşey Çünkü Kimse ALex Gibi FutboLcuyu Türkiyeye Getiremezde ondan NeLer Yaptı fenere GeLdiğinden Beri Araştır ßi İstersen..!! ;;)

uAburak89
11.Mart.2007, 14:12
Lafı istediğin gibi anlıyorsun .. Türkiyede Hiç ßir Takım İstesede Veremez Zaten..!! diyorsun .. Türkiye'de takımların ekonomilerinin kötü olması seni mutlu ediyor gailba ..

Memedov
11.Mart.2007, 14:36
ßeni MutLu ettiği felan yok keşke her klübümüz verebilse ama İmkanLar Buna eL Vermiyor..!!

19 07 2007
11.Mart.2007, 14:50
http://img120.imageshack.us/img120/8757/fatihaltyaylzb5.jpg

uAburak89
11.Mart.2007, 14:52
Fatih Altay'lı lafı geçti mi bu konuda ?

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 14:54
Alex eskiden ne kadar zayıfmış yav

Omerdinho
11.Mart.2007, 14:54
http://img120.imageshack.us/img120/8757/fatihaltyaylzb5.jpg

gelsede seyretsek demis:D
simdi bol bol seyrediyordur fb-gs maclarinda :D

19 07 2007
11.Mart.2007, 14:55
avrupada oynuyamaz ancak fb'de oynar dedinizde bal gibi oynar.
fatih altaylida zaten herseyi anlatmis...

Memedov
11.Mart.2007, 15:06
Seyret babam seyret adamı şimdi yerden yere vuruyorlar..!! :(

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 15:09
Avrupaya gitseymiş onun için daha iyi olurdu bence

Mirza
11.Mart.2007, 18:49
Istemiyorum bu adami. Mahvetti bizi avrupa maclarinda. Turkiyede bu futbolcu olmadanda basariyi saglariz. Bize Avrupada basari getirecek futbolcu lazim. Bize yüregiyle top oynayan adam lazim, bunlar gibi cüzdanıyla oynayan degil.

El Comandante
11.Mart.2007, 18:55
Türkiye süper liginde herkes oynar.Eger gercek futbolcu olsaydi uefada fenerbahceye en azindan ceyrek final yasatirdi.Yada sampiyonlar liginde 2.tur.

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 19:30
Türkiye süper liginde herkes oynar.Eger gercek futbolcu olsaydi uefada fenerbahceye en azindan ceyrek final yasatirdi.Yada sampiyonlar liginde 2.tur.

Alex futbolcu değilse bu ligde topçu bile yok. Alex orta saha 13 gol diğer takımların forvetleri bile yetisememis demekki diğer takımların forvetleri amatör topcular veya topcu bile değiller.

Memedov
11.Mart.2007, 19:34

Türkiyede Orta Sahada 13-15 GoL Atan ßir Ortasaha Oyuncusu Var Peki ForvetLer Kaç GoL Atmış Kaç asist yapmış Türkiyedeki En İyi Oyuncu ALEX KaßuLLenin Artık Adamın GeLdiğinden ßeri NeLer Yaptığı Ortada Ama siz Görmek İstemiyorsunuz.!!

El Comandante
11.Mart.2007, 19:39
Alex futbolcu değilse bu ligde topçu bile yok. Alex orta saha 13 gol diğer takımların forvetleri bile yetisememis demekki diğer takımların forvetleri amatör topcular veya topcu bile değiller.

Alex orta saha degil.Forvet arkasi.Nerede orta saha,defansa gelmiyor.Forvetin arkasinda bekliyor.Ondan dolayi okadar cok golü var.Gecin bu orta saha ayaklarini.

Öbür lafin okadar sacmaki cevap bile verilmez.Avrupada fenerbahceye basari kazandirsin madem liderse.Ozaman ben ona iyi futbolcu derim.

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 19:45
Alex orta saha degil.Forvet arkasi.Nerede orta saha,defansa gelmiyor.Forvetin arkasinda bekliyor.Ondan dolayi okadar cok golü var.Gecin bu orta saha ayaklarini.

Öbür lafin okadar sacmaki cevap bile verilmez.Avrupada fenerbahceye basari kazandirsin madem liderse.Ozaman ben ona iyi futbolcu derim.

Oyun kurucu bir adamın sol beke gelip yardım etmesine gerek yok. Oyun kurucu dediğin orta sahadır. Öbür lafım o kadar bu kadar sacma değil. İşe geldiği şekilde algılanıyor.
Alex'i Fatih Altaylı ;) bile bu kadar övmüsken senin iyi futbolcu demene gerek yok(Alex'in ihtiyacı yok ) zira Alex 3-5 kişinin kötü dediği değil milyonların muhteşem dediği bir oyuncu.

AlicanKidd
11.Mart.2007, 19:52
İnşallah Fenerbahçe kalır. Fenerbahe'nin hatta Türkiye'nin şuan daki en iyi futbolcu bunu ben değil istatistikler söllüyor. Şuan ligde en fazla gol atan Türkiye ligine en fazla asist yapma başarısını gösterdi. Konya maçında sakatlığının geçmesi ile inanılmaz oynadı. Kalacağı için mutluyum.

GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 19:55
İnşallah Fenerbahçe kalır. Fenerbahe'nin hatta Türkiye'nin şuan daki en iyi futbolcu bunu ben değil istatistikler söllüyor. Şuan ligde en fazla gol atan Türkiye ligine en fazla asist yapma başarısını gösterdi. Konya maçında sakatlığının geçmesi ile inanılmaz oynadı. Kalacağı için mutluyum.
Ben anlamıyorum Fenerbahçelilerin hep TSL den örnek vermelerine herhalde Fenerbahçe taraftarına sadece Tsl şampiyonluğu yetiyor;)

Memedov
11.Mart.2007, 20:31
Ben anlamıyorum Fenerbahçelilerin hep TSL den örnek vermelerine herhalde Fenerbahçe taraftarına sadece Tsl şampiyonluğu yetiyor;)

Şemsi Tabiki Türkiyeyi Söyliyeceğiz Avrupanın En İyi FutboLcusunu ALabiLirmiyiz.!!! :n:

El Comandante
11.Mart.2007, 20:35
Şemsi Tabiki Türkiyeyi Söyliyeceğiz Avrupanın En İyi FutboLcusunu ALabiLirmiyiz.!!! :n:

Birde semsinin ne demek istedigini anlasan...

Semsi diyorki fenerbahceliler hep tsldeki basarilarindan bahsediyorlar,avrupada basari istemiyorlar,tsl sampiyonlugu yetiyor galiba onlara.Alex de avrupada birsey yapmiyor ama tsl de iyi oynadigindan hepiniz onu en iyi oyuncu ilan ediyorsunuz.

Memedov
11.Mart.2007, 20:38
Birde semsinin ne demek istedigini anlasan...

Semsi diyorki fenerbahceliler hep tsldeki basarilarindan bahsediyorlar,avrupada basari istemiyorlar,tsl sampiyonlugu yetiyor galiba onlara.Alex de avrupada birsey yapmiyor ama tsl de iyi oynadigindan hepiniz onu en iyi oyuncu ilan ediyorsunuz.

AsıL sen benim dediğimi anlamadın ALex Avrupada bişey yapamıyor Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! :)

TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 20:49
Avrupa'ya göre değerlendirme yapılırsa durum diğer takımların oyuncuları için daha vahim.

Omerdinho
11.Mart.2007, 21:12
Avrupa'ya göre değerlendirme yapılırsa durum diğer takımların oyuncuları için daha vahim.

+1 kesinlikle katiliyorum :)

Mirza
11.Mart.2007, 21:14
Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! :)

Sen Fenerbahcelisin degil mi ? Yazdiginla avatarin cok celisiyorda. Aziz baskanimiz istedigi futbolcuyu getirir. Sen bir Fenerli olarak bunun farkina varamadin heralde. Neyse bu yazdigini gönülden yazmamissindir ( öyle saniyorum )

Memedov
11.Mart.2007, 21:14

Şiddetle KatıLıyorum Bize OranLa Diğer klüplerin Durumları daha vahim.! :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sen Fenerbahcelisin degil mi ? Yazdiginla avatarin cok celisiyorda. Aziz baskanimiz istedigi futbolcuyu getirir. Sen bir Fenerli olarak bunun farkina varamadin heralde. Neyse bu yazdigini gönülden yazmamissindir ( öyle saniyorum )

Arkadaşım Aziz Başkan Nereye Her istediği FutboLcuyu Getiriyor Getirsin RonaLdinho'yuda GöreLim ßiraz ßizde FenerBahçeLi oLarak Kendimizi O Kdr Yüksekte Görmekten Vazgeçmeliyiz.!!

Mirza
11.Mart.2007, 21:22
[B][COLOR="Purple"]Arkadaşım Aziz Başkan Nereye Her istediği FutboLcuyu Getiriyor Getirsin RonaLdinho'yuda GöreLim ßiraz ßizde FenerBahçeLi oLarak Kendimizi O Kdr Yüksekte Görmekten Vazgeçmeliyiz.!!

O kadar olmayacagini herkes biliyor. Bende biliyorum. Ama bu camia senin sandigin kadar kücük degil.

Memedov
11.Mart.2007, 21:29
O kadar olmayacagini herkes biliyor. Bende biliyorum. Ama bu camia senin sandigin kadar kücük degil.

Arkadaşım Benim Küçük sandığım feLan Yok kendi Tuttuğum Takımı Neden Küçük Göreyim Şuanda En İyi Kadro Fenerßahçede Var Türkiyede Ama Avrupa İçin Bu kadro Yetersiz Bunu Az ALkmar Maçında Gördük 2-0'dan 2-2 oLuyor maç :(

Mirza
11.Mart.2007, 21:41
O zaman bir Fenerbahceli olarak Fenerbahceyi kücük düsürücü laf kullanmamani rica ediyorum bir Fenerbahceli olarak. " Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! "
Alkmaar macina gelince Deivid'in yerine cok iyi degil, iyi de degil orta dereceli, topa vurmayi bilen bir santraforumuz olsaydi turu gecmistik. Semihimiz oynasaydi turu gecerdik.
Simdi gelmisler bu Alex ile sözlesme imzalayacaklarmis. Peh !

Memedov
11.Mart.2007, 21:48
O zaman bir Fenerbahceli olarak Fenerbahceyi kücük düsürücü laf kullanmamani rica ediyorum bir Fenerbahceli olarak. " Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! "
Alkmaar macina gelince Deivid'in yerine cok iyi degil, iyi de degil orta dereceli, topa vurmayi bilen bir santraforumuz olsaydi turu gecmistik. Semihimiz oynasaydi turu gecerdik.
Simdi gelmisler bu Alex ile sözlesme imzalayacaklarmis. Peh !

Evt bence Yönetim ALexLe SözLeşme YeniLemek yerine Deivid'i NasıL gönderirim Onu DüşünmeLi.!!!

Universal
11.Mart.2007, 23:13
Alex Avrupa ne yapabilir. İlk kez Avrupa Kupalarında Fenerbahçe ile oynadı. Oyunda bireysel yeteneğini sadece güçsüz takımlara oda zar zor hatta bu sezon gösteremedi. Neden acaba?

Çünkü bütün yük üstüne bindi. Takımda en dikkat çeken isim bir hata yapsa belki on bire bir daha giremiyecek bunun korkusu ile oynadı. Çok şey beklendi ama o verebileceğinin en iyisini verebildi. Belki ona maç içinde yardımcı olabilecek pozisyona sokabilecek oyuncularmız olsa herşey daha farklı olabilirdi. Takım oyunu olmadığı içni Alex falza bir başarı gösteremedi.

Bu gün takımda kalmalımıdır? Evet. Çünkü ondan iyisini şuan bulamayız.

GeNç KaRTaL
12.Mart.2007, 07:13
Ne bekliyorsun en iyi kadro sizde değilmi zaten ;)

El Barto
12.Mart.2007, 10:31
imza attı bu hafta açıklanacak dedikoduları var bencede fb kalacaktır alex...

paco
12.Mart.2007, 14:13
umarım alex f.b de kalır .....

TR.CaPTaiN
12.Mart.2007, 20:17
Ne bekliyorsun en iyi kadro sizde değilmi zaten ;)

Tamam ona itirazımız yokki zaten. Ama eğer Fenerbahce'nin kadrosundaki oyuncular Avrupa'ya göre değerlendiriliyorsa tüm takımların oyuncuları buna göre değerlendirilsin. Alex'i sadece Avrupa'da oynayamadığı için kötüleyemeyiz.