View Full Version : Hesap Tutarsa Şampiyon Cim Bom ..
uAburak89
11.Mart.2007, 12:48
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat futbolcularına, "Trabzonspor ve Konyaspor’u yenersek şampiyon oluruz. Çünkü fikstür avantajı bizde" dedi.
GALATASARAY’da futbol şubesinin patronu Adnan Polat ile yardımcıları Haldun Üstünel ve Tunca Hazinedaroğlu, kritik Trabzonspor maçı öncesinde Florya’ya karargah kurdu. Gün boyu tesislerde kalarak antrenmanı izleyen ve futbolcularla görüşmeler yapan üç yönetici, moralleri yüksek tutmak için büyük çaba gösterdi.
Öğle saatlerinde futbolcularla bir toplantı yapan Adnan Polat, Trabzonspor maçının şampiyonluk şansları için hayati önem taşıdığını ifade etti. Trabzonspor ve ardından oynanacak Konyaspor karşılaşmalarını kazanmaları halinde şampiyonluk yarışının en güçlü favorisi olacaklarını öne süren Polat, oyuncularına şunları söyledi:
"Üst sıralarda yer alan bütün takımlar düşüş içinde. Fe-nerbahçe de, Beşiktaş da puan kaybediyor. Ben şampiyonluk şansımızın hala çok kuvvetli olduğuna inanıyorum. Trabzonspor ve Konyaspor maçlarını kayıpsız atlatırsak şampiyon oluruz. Bu sözümü de unutmayın. İki maçı da kazanırsanız önümüz açılır. Çünkü bizim fikstürümüz hem Fenerbahçe’den hem Beşiktaş’tan daha kolay."
Biri bu adamı sustursun, konuştukça batıyor .. Biraz gerçekçi olabilse keşke ..
GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 12:55
O biraz zor fenerbahçe artık kolay puan keybetmez
El Barto
11.Mart.2007, 12:57
Üst sıralarda yer alan bütün takımlar düşüş içinde. Fe-nerbahçe de, Beşiktaş da puan kaybediyor.
gs hiç kaybetmiyo tabi her maçını kazanıyor.adnan polat biraz fazla hayal kurmaya başladı ya yada anlatacağı şeyi çok değişik anlatıyo itici oluyo ozamanda.
World Hollow o1
11.Mart.2007, 12:58
Havada Bulut ADNAN POLAT Şampiyonluğu unut :n:
ultraslanerdem
11.Mart.2007, 12:58
Adnan Polat'ta hep böyle konuşuyor...
Asıl Fikstür avantajı Kayseri'nin bee..
Beşiktaşı ve Feneri konuk ediyorlar. Birini yenseler diğerleri kolay gözüküyor.
O zaman Hesap Tutarsa Şampiyon Kayserispor :n:
O bi kere olur Adnan Bey. ;;) Ama ne diyim inşallah çıkar dediği.
GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 13:03
Aslında doğru olabilir ama fenerbahçe artık pek puan kaybetmez şampiyonluk yolunda ancak derbilerde kaybeder o zaman diğer şampiyon adaylarınında zor puan kaybetmesi lazım
yatebos
11.Mart.2007, 13:06
Adnan'ın dediği değil ALLAH'ın dediği olur;;)
bu adnan da bu hesapları yapa yapa matematik profesoru olacak.... bırak bu işleri Adnannnnnn
El Barto
11.Mart.2007, 13:07
"öğrenciler olmasa maarifi yönetmek ne kadar kolay olurdu"
böyle diyecek yakında şu tdiğer takımlar olmasa şampiyon olmak ne kadar kolay olurdu (cc)
ms1907
11.Mart.2007, 13:08
adam hala şampiyonluk hesapları yapıtor.Ben olsam önce 2.liği düşünürdüm hatta 3.lüğü...
Emurafu
11.Mart.2007, 13:12
ya siz futboldan cakıyormusunuz? bir yönetici olarak öyle konuscak tabi futbolcularını motive ediyor.sampiyonluk gittimi diyecek alla alla:):)
tosunpasa
11.Mart.2007, 13:12
3.'lük elden gitti gidecek o hala şampiyonluk diyo. Bir kere salladı tuttu.. Bir daha olmaz.
Eray Dengiz
11.Mart.2007, 13:22
yazz Adnan Polat yazz.. Sende yaz.. Zamanında Özhan Canaydın'da yazdı.. Sende yaz.. Yakında taraftarda size yazacak ama..
bursa_mc
11.Mart.2007, 13:25
uçuyo ya bu adam.o kadar kolay olsaydı ...
M.Scofield
11.Mart.2007, 13:27
Biz ancak bütün maçları kazanırsak şampiyonluk hesabı tutar.
Emurafu
11.Mart.2007, 13:35
haklısınız ama adnan polat bu sozlerı söyliyerek oyuncuları motive ediyor en iyisini yapıyor
Memedov
11.Mart.2007, 13:35
Hesep Tutarsa Şampiyon Cimbom:
ßiraz Zor oLsa Gerek ßen ßeşiktaşın ve Fenerßahçenin Puan Kaybedeceğine İnanmıyorum..!!
Emurafu
11.Mart.2007, 13:44
Hesep Tutarsa Şampiyon Cimbom:
ßiraz Zor oLsa Gerek ßen ßeşiktaşın ve Fenerßahçenin Puan Kaybedeceğine İnanmıyorum..!!
Fener neysede besıktas sankı ıyı onuyor gorursunuz bugun puan kaybetcek
El Comandante
11.Mart.2007, 13:46
Helal olsun adnan baba,sen konus takma bazi kisilere.Biraz adnan polati anlasaniz söylediklerinin sadece futbolculari motive etmek oldugunu,simdiden sampiyonluk yarisindan kopmak istemediklerini anlarsinizda.Hep istediginiz yönden anliyonuz.Sen devam et adnan baba.Bizim sana güvenimiz tam.
GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 13:54
Fener neysede besıktas sankı ıyı onuyor gorursunuz bugun puan kaybetcek
Zor kaybederiz:cool:
El Comandante
11.Mart.2007, 13:57
Zor kaybederiz:cool:
Semsicim öyle zor kaybederiz deme.Simdi gecen hafta biz yedeklerle oynuyorduk gene kazanamadiniz.Yani 3 büyüklerin icinde en iyi sizsiniz ama böyle arada ucurumlar yok.Yani okadar umutlanmayin,galatasaray ile oynayana kadar 3 mac yaptiniz türkiye kupasi dahil 3ünüde kaybettiniz.Bunlari görün.Polliyanacilik yapmayin.Bu gün berabere bitebilir.
yatebos
11.Mart.2007, 13:57
Helal olsun adnan baba,sen konus takma bazi kisilere.Biraz adnan polati anlasaniz söylediklerinin sadece futbolculari motive etmek oldugunu,simdiden sampiyonluk yarisindan kopmak istemediklerini anlarsinizda.Hep istediginiz yönden anliyonuz.Sen devam et adnan baba.Bizim sana güvenimiz tam.
ii diosunda futbolcular bunu anlamıcak mı sanki onlar bilmio mu durumlarını bnce bunlar fayda etmez
El Comandante
11.Mart.2007, 13:59
ii diosunda futbolcular bunu anlamıcak mı sanki onlar bilmio mu durumlarını bnce bunlar fayda etmez
Futbolcular motive oluyorlar iste.Takimin agabeyleri hakan sükür,ergün ve hasan sas futbolcularla toplanti yapmaya basladilar.Ipleri eline aldilar.Adnan polatta basladi futbolculari motive etmeye.Eger gerets inadi birakip güzel bir kadro ile maca cikarsa trabzona fark atariz.
GeNç KaRTaL
11.Mart.2007, 14:13
Semsicim öyle zor kaybederiz deme.Simdi gecen hafta biz yedeklerle oynuyorduk gene kazanamadiniz.Yani 3 büyüklerin icinde en iyi sizsiniz ama böyle arada ucurumlar yok.Yani okadar umutlanmayin,galatasaray ile oynayana kadar 3 mac yaptiniz türkiye kupasi dahil 3ünüde kaybettiniz.Bunlari görün.Polliyanacilik yapmayin.Bu gün berabere bitebilir.
Abi kalite olarak ankaragücü'nden kat kat daha iyiyiz artık onlarda ceyhun'da yok ayrıca futbolcular bazı şeylerin farkında artık zor puan kaybederiz tabii top yuvarlak ona bişey diyemem
Memedov
11.Mart.2007, 14:33
Dünde Konya Feneri Yener Diyodunuz Sonucu Gördük..!! :n:
19 07 2007
11.Mart.2007, 14:52
vahiy konusmus yine hani 16/16 yapiyordu
bu lafi diyeli mac kazanamaz oldular :D
Emurafu
11.Mart.2007, 16:08
konuyu saptirmatin arkadaslar tekrardiyorum bjk iyi oynamiyor hic korkum yok onlardan
RaSenGan
11.Mart.2007, 16:11
nasıl olsa şampiyon olucaz hesaplara gerenk yok
Ahmet_77
11.Mart.2007, 16:12
oo bugün yenemessek 3.lük gidio adam hala şampiyonluk dio
TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 16:13
Adnan Polat bu yapar hesap ;)
Memedov
11.Mart.2007, 16:14
Aygün Sen NasıL bu kdr Emin Konuşuyon ANLamış değiLim ßugünkü Maçı GaLatasaray Yenemezse CoffLıcak :D
RaSenGan
11.Mart.2007, 16:16
Aygün Sen NasıL bu kdr Emin Konuşuyon ANLamış değiLim ßugünkü Maçı GaLatasaray Yenemezse CoffLıcak :D
yeniceğimiz için bu kadar emin konuşuyorum :j:
Memedov
11.Mart.2007, 16:20
Sen Yenicez Diyosun bende Ya ßerabere Ya Trabzon Yenecek Diyorum Ne oLacak.!! :)
Omerdinho
11.Mart.2007, 16:24
bu adnan polat kadar uyuz bi yonetici gormedim.
taraftari nasilda ümitlendiriyor:) sampiyonlugu kaybedince adnan istifa diye bagirirlar
uAburak89
11.Mart.2007, 16:25
Şekip Mosturoğlu ... :rolleyes:
real_footballer
11.Mart.2007, 16:29
adnan polat anca kendini kandırır bu demeçlerle
Memedov
11.Mart.2007, 16:29
EVt Çok Haklısın..!!! :n:n:n:
19 07 2007
11.Mart.2007, 16:31
hukukcu kendisi takimin hukuk isleriyle demec veriyor
yok 3 parmak gosterip 4 puan diyen rakip takima yonelik demecler vermiyor :rolleyes:
uAburak89
11.Mart.2007, 16:34
hukukcu kendisi takimin hukuk isleriyle demec veriyor
yok 3 parmak gosterip 4 puan diyen rakip takima yonelik demecler vermiyor :rolleyes:
İnsanlar onun söylediklerini doğru sanıp galeyana geliyor .. Boş boş konuşuyor aslında .. Adnan Polat'ın hukuk okumuş versiyonu kendisi ..
19 07 2007
11.Mart.2007, 16:43
İnsanlar onun söylediklerini doğru sanıp galeyana geliyor .. Boş boş konuşuyor aslında .. Adnan Polat'ın hukuk okumuş versiyonu kendisi ..
zaman gsterecek
Ne kadar gereksiz bir tartışma içindesiniz...:rolleyes:
IcedEarth
11.Mart.2007, 18:25
Görüceez bakalım kim cooflıcak 20:45 te ;)
taraftari nasilda ümitlendiriyor:) sampiyonlugu kaybedince adnan istifa diye bagirirlar
aman sizinkiler aziz istifa diye bağırmasın. ne de olsa geri dönüo ;)
Memedov
11.Mart.2007, 18:28
Görüceez bakalım kim cooflıcak 20:45 te ;)
aman sizinkiler aziz istifa diye bağırmasın. ne de olsa geri dönüo ;)
OrtaLık duruLmuşken Ortalığı Germe Yine Arkadaşım.!!!
El Comandante
11.Mart.2007, 18:30
nihat özdemir,sekip musturoglu ve Aziz Yildirim.Hatirla 2001 ve 2006 yillarini.;;)
IcedEarth
11.Mart.2007, 18:31
OrtaLık duruLmuşken Ortalığı Germe Yine Arkadaşım.!!!
ortamı gericek bir şey söylemedim en azından senin mesajlarına bakarsak ;)
Nasrettin hoca hesabı ya tutarsa:D:D:D
IcedEarth
11.Mart.2007, 19:14
hele bir adnan polat haklı çıksın varya yer yerinden oynar
TR.CaPTaiN
11.Mart.2007, 19:25
nihat özdemir,sekip musturoglu ve Aziz Yildirim.Hatirla 2001 ve 2006 yillarini.;;)
Bu saydığını adamların Fenerbahce ve Türk futbolu adına yaptıklarını görmüyorsun, veya görmek istemiyorsun.
Memedov
11.Mart.2007, 19:31
ßen HatırLıyorum 2001 yıLı 2006 YıLı arasında 6 Kasım 2002'de GaLatasarayı 6-0 Yenmiştik Ve ßirde Sen Demişsin Aziz YıLdırım ßana Türkiyede ßir KLübe ßu Kdr FaydaLı ßu Kadar Yararı oLan ßaşkan GöstereßiLirmisin.!!Türkiyede En İyi TesisLer ßizde En İyi Stad Bizde ßunLar Kimin Sayesinde AZİZ YILDIRIMIN...!!! ;;)
Sekopej
11.Mart.2007, 19:50
Konu yine FB-GS tartışmasına dönüyor. Konuyu kapatıyorum ve artık bu FB-GS tartışmaları konusunda çok hassas davranacağım. Tartışmayı başlatan ve katılanlara gerekenler yapılacaktır. Bundan sonra daha dikkatli olun bilginize...
Hesap tutarsa, Adnan Polat ben demiştim der, o konuyu buraya koyarsınız tartışmaya ordan devam edersiniz. Şimdilik konu kapanmıştır...