View Full Version : Ultra Protesto!!!
Ultra protesto
Taraftar, tepkisini zorlu derbinin ilk beş dakikasında ortaya koydu Kara tribün oluşturan ultrAslan, kulüpteki liselileri de unutmadı!.
ALKIŞLI TEPKİ...
Galatasaraylı taraftarlar, ultrAslan önderliğinde ligde üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Trabzonspor derbisinin ilk 5 dakikasında yönetim ve başkan Özhan Canaydın'ı protesto etti. Sarı-kırmızılılar, karşılaşma öncesinde ''Yönetim istifa" diye tempo tuttu. Ali Sami Yen Stadı'nın tüm tribünleri ilk 5 dakikada takımlarını desteklemek yerine alkışlı protesto yaptı.
SİYAH KARTONLAR
Taraftarlar kapalı tribünde siyah kartonlarla şov yaparken, yazdıkları pankartlarla kulüp içindeki "Liselilere" adeta savaş açıp, başkan Özhan Canaydın'ı istifaya çağırdılar. Taraftarlar, 5. dakikadan sonra da takımlarını coşkulu bir biçimde desteklemeye başladı. ultrAslan Grubu'na bağlı sarı-kırmızılı taraftarlar, zorlu derbi öncesinde yapılan atkı şovuna katılmadı.
bence geç kalmış bir tepki ama böyle güzel bir protesto beklemiyordum ....
Emurafu
12.Mart.2007, 15:28
cok konusmaya gerek yok en iyisini yaptilar
ultraslanerdem
12.Mart.2007, 17:12
Keşke yapmasalardı.Yönetimin desteğe ihtiyacı varken onlar hep kararttılar...:D
y_layta
12.Mart.2007, 17:15
geretsede yapsalardı yaptımılar
10_Osmanozc
12.Mart.2007, 17:31
Bu 5 dk.lık arayı iyi değerlendirip susmamaya çalıştık.O arada neler olup bittiğini de gözlemledik tabii ki.uA'nın liseye gösterdiği tepki biraz gereksiz gibi.Galatasaray lise tabanlı bir kulüptür ve kendini oluşturan etmenlere her zaman saygı duymalı ve unutmamalıdır.Ancak liselilerinde takımın sadece liselilere ait olduğunu savunması gibi bir şey kabul edilemez.
uAsamet91
12.Mart.2007, 18:11
iyisini yaptikk!
uAburak89
12.Mart.2007, 18:28
Biraz abartılı olmuş .. Yönetim kurulunun 3'te 1'i liseliymiş ..
yatebos
12.Mart.2007, 20:06
bu konu hakkında pek bi bilgim yok fakat tv den duyduum kadarı ile 3'te1 liseli warmıs yonetimde
Nocna Mora
12.Mart.2007, 20:27
arkadaşlar adamlar sanki GS'li değiller..
IcedEarth
12.Mart.2007, 22:54
hepsini teker teker tebrik etmek lazım doğru olanı fazla abartmadan yaptılar
Eray Dengiz
13.Mart.2007, 00:49
Bu protesto için çok sabredildi ama sabır taşı olsa bu kadar bekleyemezdi. Gereken yapıldı ve bence iyide oldu. Yönetim en azından birazcık uykudan uyanmış oldu.
ö.canaydın başkan seçimlerinde oylamalar sonunda başkan seçilince o kongre deki canaydın a oy verenler lise diye tezahurat yapmaları bence olayın ciddiyetini gösteriyor ... bu takımı liseliler kurmuş olabilir ama artık galatasaray liselilere kalacak kadar küçük bir camia değil bunu anlamaları lazım ve ananeler günümüz futbolunda çok etkili olmuyor bunu anlamaları lazım ....
Bence yerinde bir protestoydu iyi de oldu.
ultraslanerdem
13.Mart.2007, 10:15
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı taraftarların protestosunun kendisini kırdığını söyledi.
http://img147.imageshack.us/img147/2250/56317ge0.jpg (http://imageshack.us)
Özhan Canaydın, bir televizyon kanalında canlı yayına katılarak yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçında taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak, ''Taraftarımıza biraz kırıldım. Özellikle ilk bölümde sessiz kalmalarına'' dedi.
Yaşadığı moral bozuluğuyla maçın devre arasında Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'tan izin alarak stattan ayrıldığını ve eve gitmeyi planladığını söyleyen Canaydın, ''Stat dışında Musa Büyük'ün ayağında iki yerinden kırık olduğunu öğrenince, yanına uğrayıp oradan eve gitme kararı aldım. Pankartların ise kesinlikle organize açıldığını düşünmüyorum'' diye konuştu.
''ADNAN POLAT'TAN MEMNUNUM''
Özhan Canaydın, başkan yardımcılığı görevini üstlenen Adnan Polat'ın üzerinden spekülasyon yapılmak istendiğinden yakınarak, şunları kaydetti: ''Seçimlerin üzerinden yıl geçmiş, yeni seçimler geliyor neredeyse, hala seçimi Adnan Polat mı kazandırdı deniyor. Bunları geçelim. Sürekli beraberiz biz Adnan Polat'la. Günde en az 6 saat beraberiz. Benim kendisiyle hiçbir problemim olmadı. En çok çalışan yöneticilerden biridir. Performansından çok memnunum. Devam edeceksem, her listemde yanımda isterim. Çok mükemmel bir çalışma içindeyiz. Seçim bir ekip işidir. Yönetim Kurulu listesine aldığımız her kesin katkısı vardır kazanmada.''
''GERETS'İN KADRO TERCİHİNE KARIŞILMAZ''
Canaydın, derbi maçta Beşiktaş karşısına çıkarılan ve büyük eleştirilere hedef olan kadrodaki değişikliklerden haberdar olup olmadığının sorulması üzerine, şunları söyledi: ''Galatasaray'da hiç kimse takımın kuruluşunda, hangi oyuncunun oynayacağında veya oyamayacağında hocamızı etki altında bırakmaz. Hakan'ın zaten annesi rahatsızdı. Kendisi çok duygusal biri olduğu için oynayamazdı. Ümit'in neden olmadığını düşündüm. Sanırım son haftalardaki performansına baktı hocamız. Takdiri böyleymiş.''
Erik Gerets'in 2 artı 1 yıl olan sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullandıklarını da hatırlatan Canaydın, ''Önümüzdeki sezon da beraberiz. Kendisi devam etmek istemiyorum derse yapacak bir şey yok. Ama Gerets müthiş düzgün bir insandır. Para işini çok az konuşur. Hiç değer verdiğini de düşünmüyorum'' şeklinde konuştu...
jaku88
13.Mart.2007, 14:22
Gerets müthiş düzgün bir insandır. Para işini çok az konuşur. Hiç değer verdiğini de düşünmüyorum'' şeklinde konuştu...[/QUOTE]
Gerets bundan bırakmıyosunuz tabii:D :D