View Full Version : 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe
CeNTeR_TR
12.Mart.2007, 14:52
Geçtiğimiz hafta Konyayı yendik ve moraller biraz olsun yerine geldi ve bu haftada (BENİM) En korkutğum deplesman Bursadayız bakalım neler olacak.Eğer şampiyonluğa inanmış takım olarak shaya çıkarsak bu maçıda alırız..
Ahmet_77
12.Mart.2007, 14:53
maçı fener rahat alrı
Sheriff
12.Mart.2007, 15:14
Tartışma çıkaracak mesajlar atmayın. Mesajlarınız sadece konuyla ilgili olsun.
f.b maçı çok rahat alır ......
CeNTeR_TR
12.Mart.2007, 15:28
Eğer maçta bi oyun dönmezse Bursa 3 Puanı götürür...
Bak erdem senden bir önceki mesajda burak ne demiş ?
bursa_mc
12.Mart.2007, 15:28
ya bu çok rahat alırız falan.1.devrede de herkes rahat alırız falan demişti ama sonuç bursasporun lehıne bitti.bursasporu küçük görmeyin...
he çok erken olmuş konuyu açman
Sheriff
12.Mart.2007, 15:39
Bak erdem senden bir önceki mesajda burak ne demiş ?
Bakmak zor geliyor sanırım. Neyse ...
Maçı alırız inşallah..
El Comandante
12.Mart.2007, 15:52
Bursaspor fenerbahceyi kadiköyde yenmisti.Valla bursaspor iyi oynayan bir takim gol yollarinda sikinti cekmezseler biraz daha becerikli olabilseler maci alabilirler.Ama benim görüsüm mac berabere bitebilir.
bursa_mc
12.Mart.2007, 16:02
bursasporum alır bu maçı inş.ben yine stat da yerimi alacağım..hep destek tam destek
mgokalparslan
12.Mart.2007, 16:05
şu an itibariyle fener yenilmez ama çok da rahat yenebileceğini zannetmiyorum
bence beraberlik gözüküyor
C h A o S
12.Mart.2007, 16:09
fb rahat alamaz bu maçı hatta bence berabere bitcek gibi . bursa kendi seyircisi önünde fb ye rahat futbol oynatmaz. inşallah bu maçta fb puan kaybeder.
Emurafu
12.Mart.2007, 16:15
konular cok erken acilmis bence
Bu mac berabere
real_footballer
12.Mart.2007, 16:19
bu maç berabere biter
eGowiCh
12.Mart.2007, 17:07
Fenerbahçe rahat alır. Bursaspor kardeş kulübümüz zaten, maçta olay olmaz, 3 puanı alır dostça gideriz.
ultraslanerdem
12.Mart.2007, 17:11
İnşallah Bursaspor alır...
y_layta
12.Mart.2007, 17:17
fener alır inş ve onlarında alması lazım işler dahada kötü olmadan.konyadaki 3 gol alıcak gibi yanıltabilir ama yinede dikkatli olmalı ve alır inş
uAsamet91
12.Mart.2007, 18:12
bence bursaspor rahat kazancak
bursa_mc
12.Mart.2007, 18:16
bence bursaspor rahat kazancak
helal:)......
uAburak89
12.Mart.2007, 18:30
Biz Antalya'lılar Bursa'yı pek sevmeyiz .. :) Onlarda bizi .. :) Galatasaray'lı olarakta Fenerbahçe'nin kaybetmesini isterim, nasıl olacak şimdi :) En iyisi berabere bitsin .. ;;)
Tehlikeli bir deplasman maci. Fenerbahcem galibiyet almasini bilecektir. Hadi hayirlisi.
Fietra 10
12.Mart.2007, 19:27
fenerbahçe alır maçı...
TR.CaPTaiN
12.Mart.2007, 19:31
Zor maç olacak.
Varonil
12.Mart.2007, 19:59
Zor bir deplasman olacak diye dusunuyorum
yatebos
12.Mart.2007, 20:02
artık puan kaybına tahammulumuz olmadıı için 2 farklı alırız bu macı yoksa sampiyonluk iice zora girecek
bursa_mc
12.Mart.2007, 20:36
fenerbahçe maçı için turksportaldan gelen var mı bursaya
Memedov
12.Mart.2007, 20:40
Maça Kısmet oLursa Gideceğim Fenerßahçeyi Tutuyorum ßursada Oturuyom Kim Kazanırsa Kazansın Yeterki Dostça ßir KarşıLaşma oLsun.;;)
RaSenGan
12.Mart.2007, 20:56
İnşallah Bursaspor alır ;;)
yatebos
12.Mart.2007, 20:58
fenerbahçe maçı için turksportaldan gelen var mı bursaya
kesin diil ama dusunuorm gelmeyi simdiye kadar cok deplasma gittim ama bu sefer tek gitmek zorundaım biraz zor gibi ama yanıma bi ark bulursam gelicem inş. hazır biletlerde 10 milyonken inşallah her zamanki gibi takımımın yanında olacağım ama bu hafta olmasada Allah kısmet ederse 10 nisanda kayserideim
bursa_mc
12.Mart.2007, 20:59
İnşallah Bursaspor alır ;;)
afferin aygun adam olmaya başladın:D:D biraz küçüksun ama:)
RaSenGan
12.Mart.2007, 21:04
afferin aygun adam olmaya başladın:D:D biraz küçüksun ama:)
Ben hep fenerin yenilmesini isterim zaten Bursaspor G.S,Antalyaspordan sonra benim için Tslde en büyük 3.cü takım :) Bursaspor 2-1 alır
bursa_mc
12.Mart.2007, 21:08
mekan texas alt taraf beklerim.!!!:)
jaku88
12.Mart.2007, 21:09
bursa rahat alır dicem ama fener bırakmaz berabere 1-1 biter derim
Universal
12.Mart.2007, 21:31
Konya maçında ki ikinci yarıda ki oyunu sergilersek bu maçı güle oynaya kazanırız. Zaten kazanmamızda gerekiyor.
19_SeRDiNÇ_05
12.Mart.2007, 21:48
Bursaspor son haftalarda düşüş içinde ama bu tip güçlü anadolu takımları büyük maçlara çok iyi hazırlanıyor bence bu hafta Bursaspor bir süpriz yapıp fenerden puan almayı başarabilir.
SaRPeR1903
12.Mart.2007, 22:06
1-1 biter bu maç eminim :)
Omerdinho
12.Mart.2007, 23:19
fener alir
bursa formunda degil
berabere biter gibime geliyo inşallah öle olur:D:D:D
yatebos
13.Mart.2007, 13:23
mekan texas alt taraf beklerim.!!!:)
telsim d blok 5.sıra 6.koltuk;;) bnde seni beklerim
bursa_mc
13.Mart.2007, 13:45
ben geldm kadıkoyee
Jesus_FB
13.Mart.2007, 14:05
kardeş kardeşş gelir efendi gibi yenilip döneriz :D
yatebos
13.Mart.2007, 14:08
ben geldm kadıkoyee
ama migros un en kosesinde rakibe ayrılan ufak bolume gelmişsindir
bnde daa kucukken gelmiştim bi kere bursa ya ama kuzenlerimle o saman bayağı ufaktım:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş kardeşş gelir efendi gibi yenilip döneriz :D
neden ole diosunki bnce yeneceğiz buna once biz taraftarlar sonada futbolcular inanmalı
Memedov
13.Mart.2007, 16:56
ßursaSpor Sivastaki Gibi Oynarsa Fenerde Konya Maçının 2.yarısı Gibi Oynarsa Maçı Fener Kazanır Ama Ben ßerabere bitsin isterim ßir yanda ßursa ßir Yanda Fener ßahçe İkisinide Ayıramıyorum birbirinden :)
senderson
14.Mart.2007, 00:43
Bursalılar biz orayada gelicez siz rahat olun.Biz çarşı değiliz gelmeyelim;)Maçı zaten alacağız o konuda bir problem yok...
bursa_mc
14.Mart.2007, 09:06
Bursalılar biz orayada gelicez siz rahat olun.Biz çarşı değiliz gelmeyelim;)Maçı zaten alacağız o konuda bir problem yok...
fanatık oldu.biz kım gelırse gelsin başımızın ustunde yeri var amaa bize kolpalık yapanlar da cezayı alacak..siz bize dışarda iyi davrandınız ama içerde onu unutmadık..
hem bursa rahat ol falan ne iş onu anlayamadım..gelin nasıl davranırsanız ole muamele gorürsiniz..
bursa_mc
14.Mart.2007, 10:45
Mert bilet fiyatları hakkında bilgin var mı?
açık kale 10
kapalı kale 20
maraton 30
VIP 100
yanıma gel dicem ama fener lehine bişi yaparsan tanımam:D
World Hollow o1
14.Mart.2007, 11:37
yanıma gel dicem ama fener lehine bişi yaparsan tanımam:D
:n::n::n::n: Başkasının Yumruğunu yemeyen kendi Yumruğunu BALYOZ sanarmış..
İnş..ALLAH Fenerbahçe bu maç'ı 3-1 yenecek
bursa_mc
14.Mart.2007, 13:36
ewt. coşkun geliyormusun:D
senderson
14.Mart.2007, 16:56
Bizim taraf 10 ytl.Suadiye olarak birkaç arkadaş gidiyoruz...
OsCaR007
14.Mart.2007, 17:27
Bursa alsın Tabii...
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:08
Dikkatli izleyecegim maci, iki baskan ve kulup arasindaki sicaklik ortada, FB'liler icin bile biletler 10 ytl olmus. Bakalim BJK seyircisine kac para olacak? Insallah macta garip birseyler olmaz ve 2 takim da kazanmak icin oynar.
bursa_mc
14.Mart.2007, 18:47
Dikkatli izleyecegim maci, iki baskan ve kulup arasindaki sicaklik ortada, FB'liler icin bile biletler 10 ytl olmus. Bakalim BJK seyircisine kac para olacak? Insallah macta garip birseyler olmaz ve 2 takim da kazanmak icin oynar.
arkadaşım bildiğin gibi değil herşey
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:54
arkadaşım bildiğin gibi değil herşey
Ilk macta kazanmisti Bursa bileginin hakkiyla, ama o zaman kume dusme potasindaydi, simdi daha rahat. Ama bana aciklarmisin, cogu Anadolu kulubu 3 buyukler gelirken fiyatlari yukseltiyor, Bursa neden 10 YTL yapti? Ayni tarife BJK icin de gecerli olacak mi?
Memedov
14.Mart.2007, 18:58
Ilk macta kazanmisti Bursa bileginin hakkiyla, ama o zaman kume dusme potasindaydi, simdi daha rahat. Ama bana aciklarmisin, cogu Anadolu kulubu 3 buyukler gelirken fiyatlari yukseltiyor, Bursa neden 10 YTL yapti? Ayni tarife BJK icin de gecerli olacak mi?
Herşeyde Kötü birşey aramayalım arkadaşlar vardır bir bildikleri Yöneticilerin Bence ucuz olması hem bursa halkı için hemde fenerbahçe seyircisi için İyi oldu
bjk4ever
14.Mart.2007, 19:03
Herşeyde Kötü birşey aramayalım arkadaşlar vardır bir bildikleri Yöneticilerin Bence ucuz olması hem bursa halkı için hemde fenerbahçe seyircisi için İyi oldu
http://www.kartalhaber.com/resims/haber/manset/12252.jpg
Birkac ay evvel boyle bir poz vermisti 2 baskan. Anadoludaki tum takimlar 3 buyuklerle olan maclarda hepsi fiyat yukseltirken Bursa fiyat dusuruyorsa bunda bir sorun var demektir. Ben bunun arkasini ararim, neden oldugunu merak ederim. Ankaragucu taraftarina yapsa bu jesti anlarim, ama Fenerbahce'ye yaptigi zaman anlamam.
Memedov
14.Mart.2007, 19:09
Birkac ay evvel boyle bir poz vermisti 2 baskan. Anadoludaki tum takimlar 3 buyuklerle olan maclarda hepsi fiyat yukseltirken Bursa fiyat dusuruyorsa bunda bir sorun var demektir. Ben bunun arkasini ararim, neden oldugunu merak ederim. Ankaragucu taraftarina yapsa bu jesti anlarim, ama Fenerbahce'ye yaptigi zaman anlamam.
Böyle bir olayın altında ne olabilirki neyi arıycaksın bizim için bilet fiyatları süper
bjk4ever
14.Mart.2007, 19:11
Sizin icin super olabilir, ama ayni Bursa GS veya TS taraftarina 40 YTL fiyat koysa adaletsizlik olmaz mi?
yatebos
14.Mart.2007, 19:12
ya tmm kardesim bursa maca yatacak tmm mı wericek bilerek bu macı... ama gecen sene senin takımın aynısını yaparken sen nerdeydin!!!!!
Memedov
14.Mart.2007, 19:13
Sizin icin super olabilir, ama ayni Bursa GS veya TS taraftarina 40 YTL fiyat koysa adaletsizlik olmaz mi?
Trabzon maçındada Aynı fiyatlar vardı Zaten 4 büyük klüpten daha 1 tanesi bursaya geldi o takımda trabzon ve biletler aynı fiyattaydı ;)
El Comandante
14.Mart.2007, 19:18
Bursaspor-Trabzonspor macinda trabzonspor icin ayrilan tribünün bilet fiyati 8 YTL idi.;)
Bence bursaspor-bjk macinda bilet fiyatlari 25-40 arasinda olacak.Ankaragücünün bjkye uyguladigi tarifeyi bursaspor gene bjkye uygulayacak.
bjk4ever
14.Mart.2007, 19:28
Bursaspor-Trabzonspor macinda trabzonspor icin ayrilan tribünün bilet fiyati 8 YTL idi.;)
Bence bursaspor-bjk macinda bilet fiyatlari 25-40 arasinda olacak.Ankaragücünün bjkye uyguladigi tarifeyi bursaspor gene bjkye uygulayacak.
BJK taraftari zaten buyuk ihtimalle gitmeyecek Bursaya. Bursanin neden 3 buyuklere boyle tarife uyguladigini hala anlayamadim, ama sirf FB'ye boyle degilse ortada sorun yok demektir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya tmm kardesim bursa maca yatacak tmm mı wericek bilerek bu macı... ama gecen sene senin takımın aynısını yaparken sen nerdeydin!!!!!
Gecen sene hangi macta yatmis Besiktas?
yatebos
14.Mart.2007, 19:31
gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından;;) ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
TR.CaPTaiN
14.Mart.2007, 19:31
Beşiktaş'ın Fenerbahce'yi yendikten sonra aldığı kupa ve bu kupayı götürdüğü yerlerde nasıl bir anormallik aranmadıysa bu görüntüde de hiçbirşey yok ayrıca biletleri kulüp ayarlamıyor mu ? Evet. O zaman istediği gibi ayarlar ister 1 YTL ister 250 YTL.
bjk4ever
14.Mart.2007, 19:33
gecen sene BJK-GS macından sona CORDOBA takımdan KOVULDU yonetim tarafından;;) ayrıca SERGENin pozisyonunu hatırlıosan o herseyi anlatıor saten ama gormek istemediin belli senin...
Evet, biz bilerek yattik, ama maci kolay sekilde verecegimize 94. dakikaya kadar bekledik. Zaten 40 metrelik son hucumun tam Hasan Kabze'nin onune dusecegi ve onun da topu tam 90'a gonderip hayatinin golunu atacagini da zaten onceden belirlemistik. Haklisin.
El Comandante
14.Mart.2007, 19:37
Futboldan cakmadigin ne kadar belli.Senin hayatin fanatizm olmus.Simdi necati macin 45.dakikasinda penalti kaciracak,sonra tümer gol atacak ve hasan akbze sonradan oyuna girip 88. ve 90+4. dakikada golleri atacak bunlarda bir tezgah olacak ha...Birakin suna ne derseniz deyin kendi capinda holiganlik yapiyor ve laflarimizi carpitiyor.
yatebos
14.Mart.2007, 19:38
aynen ole oldu... acaba sergen neden 4 e 3 pozisyonda KİMSE KENDİSİNE PRES YAPMASKEN GERİ DÖNDÜ.... acaba neden 93. DAKİKADA KALECİ CORDOBA TOPU DİKİP MAÇI BİTİRMEK YERİNE DEFANSDA OYUN KURMAYA ÇALIŞTI... acaba neden CORDOBA GÖNDERİLİP YERİNE ONDAN DAHA KOTU OLAN RUNJE ALINDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futboldan cakmadigin ne kadar belli.Senin hayatin fanatizm olmus.Simdi necati macin 45.dakikasinda penalti kaciracak,sonra tümer gol atacak ve hasan akbze sonradan oyuna girip 88. ve 90+4. dakikada golleri atacak bunlarda bir tezgah olacak ha...Birakin suna ne derseniz deyin kendi capinda holiganlik yapiyor ve laflarimizi carpitiyor.
1. duzgun konus suna ne derseniz deyin fln noluo???:mad: :mad:
2. senide goruorus baska konularda Fenerbahce ye ne kadar dusmansan edu milli takıma gitmiş tebrik etmen gerekirken oynayamaz yada mac koparsa 20 dakka belki oynar fln diosun
El Comandante
14.Mart.2007, 19:46
aynen ole oldu... acaba sergen neden 4 e 3 pozisyonda KİMSE KENDİSİNE PRES YAPMASKEN GERİ DÖNDÜ.... acaba neden 93. DAKİKADA KALECİ CORDOBA TOPU DİKİP MAÇI BİTİRMEK YERİNE DEFANSDA OYUN KURMAYA ÇALIŞTI... acaba neden CORDOBA GÖNDERİLİP YERİNE ONDAN DAHA KOTU OLAN RUNJE ALINDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. senide goruorus baska konularda Fenerbahce ye ne kadar dusmansan edu milli takıma gitmiş tebrik etmen gerekirken oynayamaz yada mac koparsa 20 dakka belki oynar fln diosun
hersey apacik ortada.Senin laflari nasil carpittigini herkes biliyor.Fanatizmde kimse senle yarisamaz.
Benim fenerbahceyi sevme gibi bir lüksüm varmi?YOK!Fenerbahceye eger hakaret edersem yöneticiler gereken uyariyi verir.Ozaman sana laf söylemek düsmez!
Edu konusunda gercekleri söylüyorum.Cok agir bir defans ve hizli forvetlere karsi bocaliyor.Bunu az macinda ve ligdeki maclarda gördük.;)Brezilyada oynayabilecek bir kapasitede degil.
onurgonullu06
14.Mart.2007, 20:07
Bursaspor, Fenerbahçe'den korkmuyor
14.03.2007 16:15 - Spor haberleri bugün 74.050 kişi tarafından okundu
Bursaspor Basın Sözcüsü Turgay Dursun, 17 Mart Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Oyuncularımızın kazanmak için gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inanıyorum' dedi.
Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivaspor karşısında alınan yenilginin ardından eleştirilen futbolcuların, bu eleştirilere en iyi yanıtı yine sahada vereceğini, bu çerçevede Fenerbahçe maçında yüksek futbol kalitesi beklediklerini söyledi.
''İddialı konuşmayı sevmem ama kazanacağımıza inanıyorum'' diyen Dursun, futbolcuların motivasyonlarının çok üst düzeyde olduğunu, rakibin adından çekinmediklerini, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.
Dursun, ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiklerini anımsatarak, ''Oyuncularımızın kazanmak için gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inanıyorum. İyi oynayan kazansın ama umarım iyi oynayan ve kazanan taraf biz oluruz. Rakipten çekinmiyoruz ve futbolcularımıza güveniyoruz'' diye konuştu.
-''DOSTLUK SONUÇTAN ÖNEMLİ''
Son haftalarda futbolun güzelliklerinden çok tribün olaylarının gündeme geldiğine dikkati çeken Dursun, Bursaspor olarak tüm maçların dostça ve fair-play kuralları çerçevesinde geçmesini istediklerini vurguladı.
Dursun, Fenerbahçe karşısında bu düşünce doğrultusunda mücadele edeceklerini dile getirerek, şunları söyledi:
''Biz, galip geleceğimize inanıyoruz. Zaten iyi mücadele edersek, bunun karşılığını alırız. Futbolun başka sonuçlar doğurmasını kabul etmiyoruz. Kazanmak istiyoruz ama çok iyi futbol oynayıp da istediğimiz sonucu alamazsak çok üzülmem. Futbol 3 neticeli oyun. Galip gelmek isteriz ama 'ne pahasına olursa olsun' mantığıyla değil. Fenerbahçe'yi dostça ağırlayacağız, İstanbul'a puansız uğurlamak için elimizden gelen mücadeleyi
bursa_mc
14.Mart.2007, 20:21
1-iki kulüp arasındakı sıcaklaşma başkanın arasında bizi bağlamaz.
2-bilet fiyatlarında TFF diyorki takımının bilet fiyatı ne kadarsa mısafır takımına da aynı tarıfeyi uygulayacaksın.
3-beşiktaş seyircisine de bursaspor taraftarının açık kale fiyatıyla aynı olacaktır.(ayrıca zaten bjk tarafatrı gelmeyecek).ama bir tek konyaspor pahalı yapacağız çunku konyadakı maçta bizlere pahalı sattılar.
4-fenerbahçeyi bilmem ama biz kazanmak için oynayacağız..
lutfen bazı şeyleri oğreneıp de konuşalım!!!
Sheriff
14.Mart.2007, 20:26
Sadece yorum yazın lütfen. Yöneticiliği biz yapalım. Konunun gerekli gereksizliğine biz karar verelim. Ayrıca gördüğünüz gibi arkadaş yeni biraz yardımcı olmayı denemek yerine böyle garip mesajlar yazıyorsunuz..
Neyse;
Zaten korkacak bir durumda yok kimse kimseden korkmadan mücadele etmelidir kanımca..
bursa_mc
14.Mart.2007, 20:29
alla alla ben korkutmak için mi yazdım.sabır ya
Sheriff
14.Mart.2007, 20:35
alla alla ben korkutmak için mi yazdım.sabır ya
Ben konu ile ilgili yorum yaptım. Bursa Fenerden korkmuyor..
AfYoK03
14.Mart.2007, 20:59
bugün o kadar Fener taraftarı Bursa macına umutsuz bakarken onların korkmaması elbette cok normal. Ben korkuyorum acıkcası Fenerden. Ama eze eze yeneceğinden değil, gene işleri birbirine karıştıracak Yüzüncü yıl diye cıktıgı yoldan yüzünün akıyla cıkamayacak böyle giderse. Kayseri'ye bari versin şampiyonlugu diyecem ama ona düşürmezler ki
bjk4ever
14.Mart.2007, 22:00
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Her macta olabilecek 'normal' hatalar bunlar. Atilan penaltida dikkat et bakayim, top Cordobanin ustune dogru geliyor direkten, ama o kacip gol olmasini onluyor, yoksa top ona carpip kaleye girerdi.
Ayrica Cordoba Besiktas'taki misyonunu doldurmustu, yasi artik gecmisti ve bu sene sonunda zaten futbolu birakacak. Ayrica Runje belki Cordoba'dan kotu olur, bu transfer hatasidir. Sanki Fenerbahce'nin aldigi her oyuncu gideni aratmiyor...
senderson
15.Mart.2007, 12:13
Fenerbahçe maçı alacak.Bu konuda bir korkum yok.
2 kardeş kulüp neden korksunlar birbirlerinden ....
Omerdinho
15.Mart.2007, 13:26
2 kardeş kulüp neden korksunlar birbirlerinden ....
Aynen gecen seneki GS ve BJK gibi.
bursa_mc
15.Mart.2007, 15:24
biletler 4 saatte tukendi...
bursa_mc
15.Mart.2007, 15:54
olayları sankı bursa-fenerbahçe kardeş ilişkisine getiriyorsunuz.bızım için herzaman anti istanbul.tek kardeş ankaragücü
Neron_FB
15.Mart.2007, 15:55
1-iki kulüp arasındakı sıcaklaşma başkanın arasında bizi bağlamaz.
4-fenerbahçeyi bilmem ama biz kazanmak için oynayacağız..
lutfen bazı şeyleri öğrenip de konuşalım!!!
biz de öyle..
Katılıyorum ;;) Çok güzel maç olucak..
Neron_FB
15.Mart.2007, 15:58
Bu ligde zaten kimsenin kimseden korkmasına gerek yok.. Herkes herkesi yenebilir bu gayet normal... Benim takımıma güvenim tam bu maçta da, iyi oynayan kazansın..
uAsamet91
15.Mart.2007, 16:03
korkmamasi dogal cunku favoriler
eGowiCh
15.Mart.2007, 16:53
Fenerbahçe ile Bursaspor kardeş kulüplerdir. Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu eski Fenerbahçe kalecisi, Bursaspor'da forma giyen Mattheus'un de bonservisi Fenerbahçe'dedir. Levent Kızıl da yanılmıyorsam Fenerbahçeli. Bilet fiyatlarındaki bu değişiklik normal.
bursa_mc
15.Mart.2007, 19:40
Fenerbahçe ile Bursaspor kardeş kulüplerdir. Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu eski Fenerbahçe kalecisi, Bursaspor'da forma giyen Mattheus'un de bonservisi Fenerbahçe'dedir. Levent Kızıl da yanılmıyorsam Fenerbahçeli. Bilet fiyatlarındaki bu değişiklik normal.
hangi kardeş.bırakın bu işleri.bursa ve fenerbahçe kardeş değildir.itransferlere bakarak bunu soylüyorsanız beşiktaş ta bursalı serdar var.bursada pancu.sinan var.şimdi biz beşiktaşla kardeşmiyiz.tabikide hayır.bizim için her zaman anti istanbuldur.ayrıca tek kardeş a.gücü
Eray Dengiz
15.Mart.2007, 21:22
Edu milli takıma gitti diye niye tebrik ederim? Edu Türk mü?
Ayrıca konumuz Bursaspor - Fenerbahçe maçı ama ortada Cordobalar, Sergenler, Hasan Kabzeler dolaşıyor..
Memedov
15.Mart.2007, 22:25
bence bu bursalılar maçı satacak onların kanında var.fenere yaranmak beşiktaşı şampiyon yapmamak için herşeyi yaparlar
Bursanın böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama senin görüşündür ''Saygı Duyarım'' ;;)
mustafa35
15.Mart.2007, 22:28
zor maç olucak ama kazanırız diye düşünüyorm.
Memedov
16.Mart.2007, 19:10
Bursa'da coşkulu karşılama
Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, Bursa'da coşkulu taraftarlar tarafından karşılandı.
Feribotla Yalova'ya giden sarı-lacivertli kafile, buradan karayoluyla Bursa'ya geçerek Görükle'deki Holiday Inn Otel'e yerleşti. Jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı otel önünde sarı-lacivertli takımı taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına moral verirken, Haluk Ulusoy aleyhine de bir süre slogan attılar.
Bu arada, Bursa Fenerbahçe Kış Futbol Okulu öğrencileri, otele gelerek Fenerbahçeli futbolculara çiçek verdiler.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da özel aracıyla takımın kaldığı otele gelirken, sarı-lacivertli takımın bu akşam basına kapalı bir ter idmanı yapacağı bildirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor ile 76. randevu
Fenerbahçe ile Bursaspor, yarın Bursa'da yapacakları maçla birlikte, ligde 76. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan iki takımın, geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe 38, Bursaspor ise 10 galibiyet elde ederken, taraflar 27 kez de beraberliği bozamadı.
Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin toplam 114 golüne, yeşil-beyazlılar 57 golle karşılık verebildi.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Bursaspor 1-0 kazanmıştı.
BURSA'DAKİ MAÇLAR
Fenerbahçe ile Bursaspor, yarınki maçın yapılacağı Bursa Atatürk Stadı'nda şimdiye dek 36 kez karşılaştı.
Bursa'daki maçlarda evsahibi yeşil-beyazlılar 7 kez galip gelirken, Fenerbahçe 12 maçta gülen taraf oldu, 17 maç ise berabere sonuçlandı.
Fenerbahçe deplasmanda 36 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü.
Bu arada iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken maç, evsahibi takımın cezası nedeniyle İzmir'de yapılmış ve yeşil-beyazlılar 2-1 galip gelmişti.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Fenerbahçe, Bursaspor karşısında şimdiye dek en farklı skorlu galibiyetini, 2002-03 sezonunda, cezası nedeniyle Ankara'da yaptığı maçta 7-1'lik skorla aldı.
Bursaspor ise, Fenerbahçe karşısında şimdiye dek aldığı 10 galibiyetten 2'sini 2 farklı, 8'ini ise tek farklı skorlarla elde etti. Yeşil-beyazlılar, 1970-71 ve 1990-91 sezonlarında kendi evindeki maçları 2-0'lık skorlarla kazandı
johnhartson
17.Mart.2007, 00:14
Yarınki maçın tek bir ihtimali var ;)
Memedov
17.Mart.2007, 00:16
Nedir peki ? :)
johnhartson
17.Mart.2007, 00:21
Bilmem, yarın belli olacak :D
Memedov
17.Mart.2007, 00:25
Bilmem, yarın belli olacak :D
Hiç birşeyin Tek bir Sonucu olmaz Ya Fener Alıcak Ya Berabere Yada Bursa Belli olmaz yani :)
johnhartson
17.Mart.2007, 00:37
Hiç birşeyin Tek bir Sonucu olmaz Ya Fener Alıcak Ya Berabere Yada Bursa Belli olmaz yani :)
Hiçbirşeyin tek ihtimali olmaz deseydin olurdu ama sonuç tektir, yani sonuç "1" dir. :) İddaa oynayanlar bilir :)
Omerdinho
17.Mart.2007, 10:30
hangi kardeş.bırakın bu işleri.bursa ve fenerbahçe kardeş değildir.itransferlere bakarak bunu soylüyorsanız beşiktaş ta bursalı serdar var.bursada pancu.sinan var.şimdi biz beşiktaşla kardeşmiyiz.tabikide hayır.bizim için her zaman anti istanbuldur.ayrıca tek kardeş a.gücü
fenerdede bursali kaleci serdar war :D
ayrica Levent Kizil fenerli diye biliyorum.
Memedov
17.Mart.2007, 10:35
fenerdede bursali kaleci serdar war :D
ayrica Levent Kizil fenerli diye biliyorum.
Evet Kardeş Takım Bursa Bizim :D:D Zaten Ben Bursada Oturuyorum Hem Feneri Hem Bursayı tutuyorum Bugünkü maçta ne yapacağım Bakalım :rolleyes:
bursa_mc
17.Mart.2007, 12:44
Evet Kardeş Takım Bursa Bizim :D:D Zaten Ben Bursada Oturuyorum Hem Feneri Hem Bursayı tutuyorum Bugünkü maçta ne yapacağım Bakalım :rolleyes:
ne kardeşi len.tek kardeş a.gücü
iyi gününde kötü gününde hep beraberiz çünkü biz ankaragüçlüyüz oooo oooo,:D
Memedov
17.Mart.2007, 12:48
Kardeş Ben kardeş Yapıcam Fener ile Bursayı Merak etme sen Mert :D
bursa_mc
17.Mart.2007, 13:52
bugun aziz yıldırım a bir sürprizim var:D:D
eGowiCh
17.Mart.2007, 13:53
Levent Kızıl ve Engin İpekoğlu iyi bir Fenerbahçelidir.
Levent Kızıl Ulusoy gitsin diye imza topladı, bu da Fenerbahçeli olduğunu gösterir. Mattheus'u transfer eder etmez Bursaspor'a bedelsiz kiralamamız da aradaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
Bursaspor'u Fenerbahçeliler sever, antipati duymazlar, şahsen ben seviyorum diğer kulüplere göre...
bursa_mc
17.Mart.2007, 14:24
bursayı herkes sewiyorda..benım anlamadığım bursa-fb ilişkileri sadece yonetim tarafında iyi.taraftarımızı ilgilendirmez diyorum..
uAburak89
17.Mart.2007, 14:43
Antalya da seviyor mu ? .. :)
bursa_mc
17.Mart.2007, 14:54
Antalya da seviyor mu ? .. :)
antayla,beşiktaş,altay,karşıyaka sewmıyor...:)
Memedov
17.Mart.2007, 15:01
bugun aziz yıldırım a bir sürprizim var:D:D
Ne süprizi Yapcan mert Aziz yıldırıma :D
bursa_mc
17.Mart.2007, 15:13
Ne süprizi Yapcan mert Aziz yıldırıma :D
süpürüz:D........
Memedov
17.Mart.2007, 15:15
İyi bakalım Maçtan sonra söylersin Ne yaptığını mağlum ben gidemicem maça :( Bilet yok kalmamış :)
bursa_mc
17.Mart.2007, 15:20
maça gelseydin aziz yıldırım a tezahurat yapanı gorseydin.bilki o bendendim:D
Memedov
17.Mart.2007, 15:21
Aman Fazla Küfür etmeyinde Ceza yemeyelim Beşiktaş maçı seyircisiz Oynanmasın Sonra :n:
CeNTeR_TR
17.Mart.2007, 15:26
Dün akşam Konya yüzümüzü güldürdü umarım bu hafta geçen haftaki futbolumuzu sergileyerek bu maçı kazanırız ve Galatasaray ile olan puan farkınıda açmış oluruz :)
Memedov
17.Mart.2007, 17:20
Yoğun güvenlik önlemleri
Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçı için olağanüstü güvenlik tedbirleri alınmasına karar verildi. Bugün oynanacak karşılaşmada bin 500 polisin görev alacağı bildirildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararlara göre, stat çevresinde ilk güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz, kombinesiz taraftarların alınmayacağı, stat kapılarının saat 15:30'dan itibaren açılacağı açıklandı. Taraftarlardan stat kapılarındaki turnikelerde yığılma olmaması için maça erken saatlerde gelmeleri istenirken, alkollü kişilerin stada alınmayacağı belirtildi. Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan biletlerin saat 09:00'dan itibaren gişelerden satışa çıkarılacağı, Fenerbahçe taraftarlarının kendilerine ayrılan tribün dışında diğer tribünlere alınmayacakları bildirildi.
Muhtemel 11'ler
Bursaspor:
Ömer Çatkıç
Hasan
Egemen
İsmail
Volkan
Veli
Ömer Aysan
Sumilikoski
Pancu
Sinan
Burak
Fenerbahçe:
Serdar
Önder
Lugano
Edu
Ümit
Appiah
Aurelio
Deniz
Alex
Tuncay
Kezman
SaRPeR1903
17.Mart.2007, 17:26
1-1 Bitecek bu maç :)
asatilla
17.Mart.2007, 18:06
İki takımada başarılar diliyorum.
Memedov
17.Mart.2007, 19:35
İşte 11'ler;
Bursaspor:
Ömer
İsmail
Veli
Sumulikoski
Egemen
Hasan Yiğit
Pancu
Volkan
Frasineanu
Sinan
Burak
Fenerbahçe:
Serdar
Lugano
Edu
Deniz
Ümit
Önder
Appiah
Aurelio
Tuncay
Alex
Kezman
Kalede serdarın oynaması iyimi olur kötü mü bilmem eski takımına karşı oynayacak!!!
El Barto
17.Mart.2007, 19:38
berabere bitse tam süper olacak :)
Memedov
17.Mart.2007, 20:08
Maç biraz Gecikmeli olsada başladı İki takımada başarılar dilerim :)
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 20:08
maça fenerbahçe başladı
El Barto
17.Mart.2007, 20:09
bursa hadi bakalım :D
Memedov
17.Mart.2007, 20:11
bursa hadi bakalım :D
Benim bildiğim beşiktaşlılar bursayı desteklemez :D
Ahmet_77
17.Mart.2007, 20:11
haydi bursa yen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama fenerlileride desteklemes :)
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 20:12
bursasporun ilk şutu direkten döndü ne şanslı bu fener yaaaa
El Barto
17.Mart.2007, 20:12
bugün öyle oldu kardeş :D
mustafa35
17.Mart.2007, 20:21
10. snde zar zor kurtulduk =/
Memedov
17.Mart.2007, 20:23
Evet bursa atıyodu direkten döndü :D
ultraslanerdem
17.Mart.2007, 20:30
Haydi Bursa kazan şu maçı...
El Barto
17.Mart.2007, 20:34
ben bile bursayı destekliyorum :)
ultraslanerdem
17.Mart.2007, 20:36
ben bile bursayı destekliyorum :)
Emre abi sen desteklemeyeceksinde kim destekleyecek...:)
Memedov
17.Mart.2007, 20:37
Dakika 30 daha gol olmadı :D
y_layta
17.Mart.2007, 20:44
fener kazanır diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama bursaya destek
Memedov
17.Mart.2007, 20:55
Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti :)
El Barto
17.Mart.2007, 20:57
beşiktaşlılar bursa yı desteklemez ya genelde Erdem :D
Memedov
17.Mart.2007, 20:59
Beşiktaşlılar desteklemesin Bursayı :D:D:D:D:D
ultraslanerdem
17.Mart.2007, 21:00
Beşiktaşlılar desteklesin Bursa'yı...:D:D:D
World Hollow o1
17.Mart.2007, 21:00
Kafe 5 oLarak değişTirse modLar buranın konu adını acaba baya tutuLurmu..;)
Burak Duran
17.Mart.2007, 21:01
hakem yine süper gözleriyle kırmızı kartlık pozisyonu göremedi. Appiahı tebrik ediyorum çaktırmadan çok iyi iş çıkardı
uAsamet91
17.Mart.2007, 21:02
bursa kazancak ins. iyi top oynuyor
El Barto
17.Mart.2007, 21:03
Kafe 5 oLarak değişTirse modLar buranın konu adını acaba baya tutuLurmu..;)
ben tutarım valla :D neysem konuyu dağıtmayın beyler ben seyredemiyrm seyreden bi arkadaş özet geçermi maçı?
mustafa35
17.Mart.2007, 21:08
fenerbahçe çk kötü oynuyor..
Memedov
17.Mart.2007, 21:09
2. yarı düzelecektir Ümit ediyorum ki :)
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 21:15
0-1 alex :(
Memedov
GoooooLLL :) 1-0 Alex :n:
mustafa35
alleeeeex ve goool
y_layta
17.Mart.2007, 21:16
gol mu geldi waybe olmadı bu şimdi.bursa bursa
Memedov
17.Mart.2007, 21:16
İşte budur Bursa Yenecek diyenler Görsün :D
Ahmet_77
17.Mart.2007, 21:17
püh b ea...
El Barto
17.Mart.2007, 21:17
alex attı ha tüh be
y_layta
17.Mart.2007, 21:18
dl 60 falan hadi bursa saldır.
19_SeRDiNÇ_05
0-2 kezman :( ne oluyor yawwwwwwww
mustafa35
goooool kezman
Memedov
GoooLL :) Mateja Batman 2-0 :n:
Mac koptu artik ... Fenerbahcem bee utandırmadi bizi (:
ewrim_FB
17.Mart.2007, 21:19
gooooooooool mateja kezman 1 asist 1 gol...
y_layta
bursa olmadı şom ağzım benim yaw.püh
deniz.91
lan be ahhh bugün çok hüzünlüyüm be zirveden uzaklaştık
Memedov
17.Mart.2007, 21:22
Maç burda bitti Koptu artık maç Bu saatten sonra bursa yakalayamaz.
C h A o S
17.Mart.2007, 21:24
bursa 2 oyuncusunu çıkarıyor.
tosunpasa
17.Mart.2007, 21:26
2 kafa golüyle öne geçtik.. Maç koptu.. 3 bile gelebilir..
ewrim_FB
17.Mart.2007, 21:27
appiah sakatlandı inşallah önemli birşeyi yoktur
El Barto
17.Mart.2007, 21:27
2-0 olmuş ha.
bjk4ever
17.Mart.2007, 21:28
Bakalim bize karsi da Bursa bu kadar kolay pozisyon verecek mi. Ilk yari bu kadar baskili oynayan Bursa resmen FB'yi gole davet etti, yazik.
mustafa35
17.Mart.2007, 21:29
maç hala tempolu geçiyor..
fenerbahce_1907
goooooooool deniz
ewrim_FB
deniz attı 3 oldu deniz bile gol attı :D:D:D vah bursa vah
Memedov
17.Mart.2007, 21:30
GooL deniz barış 3-0 :)
tosunpasa
2 kafa golüyle öne geçtik.. Maç koptu.. 3 bile gelebilir..
Ne demiştim :n:.
19_SeRDiNÇ_05
3-0 oldu bu iş burda biter :(
THE END :(
mustafa35
gooool 3-0 deniz
bjk4ever
Bursa'lilar nereye kacti? Hani kardeslik falan yoktu, alacaktiniz maci?
World Hollow o1
17.Mart.2007, 21:31
Hadi sana geçmiş oLsn :n:
tosunpasa
17.Mart.2007, 21:31
Ne demek istiyorsun maçı sattılar mı demek istiyorsun ?
mustafa35
17.Mart.2007, 21:32
appiahın kasıında yırtk olabilrmş..
y_layta
17.Mart.2007, 21:32
onlar toksa fedayileri var ama söylicek bişi yok.olmadı gelecek haftaya
Memedov
17.Mart.2007, 21:33
Burdayız arkadaşım ;;)
mustafa35
eser vurdu kaleci serdar!
ewrim_FB
appiahın kasığında yırtık olabilirmiş :( bu arada alex vurdu kaleye giden topu kezman çıkardı :)
O adamlar orada bir taraflarini yirtarak 3 puan almaya calisiyorlar. Sen ise onlarin bu cabalarini, emeklerini bosa sayiyorsun. Amaciniz ne anlamadim ki ?
bjk4ever
17.Mart.2007, 21:34
Ne demek istiyorsun maçı sattılar mı demek istiyorsun ?
Ilk yari bu kadar iyi olan Bursa ikinci yari tamamen cozuldu. 2 golde de bombos kaldi FB'li oyuncular. Neyse, Besiktas'a karsi da boyle mi oynayacaklar, merak ediyorum.
RaSenGan
17.Mart.2007, 21:34
4-3 bursa alır :D desem yalan olur :) Fenere tebrikler
mustafa35
17.Mart.2007, 21:35
sinan kaloglu vurdu kaleci serdar!
Ilk yari bu kadar iyi olan Bursa ikinci yari tamamen cozuldu. 2 golde de bombos kaldi FB'li oyuncular. Neyse, Besiktas'a karsi da boyle mi oynayacaklar, merak ediyorum.
Aziz Baskan devre arasinda devreye mi girdi diyorsun yani ? :D
El Barto
17.Mart.2007, 21:36
fenerbahçeye tebrikler.
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 21:36
Bursaspor karşılaşmasının 58. dakikasında F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, bir pozisyonda Önder'e pas verdikten sonra bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve Mehmet Yozgatlı oyuna girdi. Appiah'ın kasığında yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.
Memedov
17.Mart.2007, 21:37
appiah yazik oldu Üzüldüm gercekten Eğer yırtık varsa Çok Kötü :(
bjk4ever
17.Mart.2007, 21:38
Bursa'lilar Fenerli baskan istemiyoruz diye tepkilerini gosteriyorlar. Helal olsun onlara!
RaSenGan
17.Mart.2007, 21:38
arda 1,appiah 2 :( artık tsl ligindeki futbolcular çok sert oynamaya başladı
Bursa'lilar Fenerli baskan istemiyoruz diye tepkilerini gosteriyorlar. Helal olsun onlara!
Senin amacin burayi karistirmak mi arkadasim ?
Memedov
17.Mart.2007, 21:41
Kesin mert arkadaşımız Bağrıttırıyodur :D:D:n:
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 21:42
Turkcell Süper Ligi'nde oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı sırasında tribünde bulunan Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünde, Sarı-lacivertli iki grup arasında kavga çıktı. Taraftarlar birbirlerine tribün koltuklarını attı.
Yaşanan arbedede 3 taraftar yaralanırken, durumu ağır olan 1 yaralı Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, Sarı-lacivertli taraftarları 3-4 gruba ayırarak tribünde tutarken, biri bıçaklı olmak üzere 5 kişiyi de gözaltına aldı.
tosunpasa
17.Mart.2007, 21:42
Ortamı germeye mi çalışıyosun sen ?!
19_SeRDiNÇ_05
17.Mart.2007, 21:45
4-0 alex...
C h A o S
17.Mart.2007, 21:45
4 oldu. dakka kaç. belki 5 ,6 da olur. alex gol krallığına yerleşti.
fenerbahce_1907
17.Mart.2007, 21:46
goool gooool gooool
Memedov
17.Mart.2007, 21:46
4-0 Fenerbahçe :) Golü Alex Attı :n:
tosunpasa
17.Mart.2007, 21:48
Tuncay'ın büyük rolü var golde..
y_layta
17.Mart.2007, 21:50
alex gitmez artık fener geçmiş haftaların acısını çıkardı heralde yazık oldu bursaya
fenerbahce_1907
17.Mart.2007, 22:01
mac bitii.Tebrikler Fenerbahcem'e.
Mc.Speedy
17.Mart.2007, 22:01
Bir tek kelime dahi duymak istemiyorum , şayet ki duydum o zaman gerekli cezalar verilir.
Omerdinho
17.Mart.2007, 22:02
Fener iyi oynadi ve kazandi.
ewrim_FB
bursa:0 - fenerbahçe:4 maç bitti tebrikler fenerbahçe 2 haftadır iyi gidiyoruz inşallah böyle götürüp şampiyon olacağız şimdi erciyesliyiz...
Memedov
Maç bitti 4-0 :)
El Barto
fenerbahçeye tebrikler darısı bizim başımıza yarın.
nerazzuri
17.Mart.2007, 22:03
fenerbahçemizi tebrik ediyorum inşallah böyle devam ederiz ama yine söylüyorum bu iş ZİCO y la olmazzz........
tosunpasa
17.Mart.2007, 22:03
Güzel bir futbolla 4-0 aldık maçı. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Appiah'in durumu ne oldu bilen var mi ?
uAburak89
17.Mart.2007, 22:06
Hiç beklemediğim bir skor oldu yav ..
Memedov
17.Mart.2007, 22:06
Appiahın Durumu nasıl arkadaşlar Bilgisi olan varmı ?
Neron_FB
17.Mart.2007, 22:09
2 haftadır 2. yarılarda coşuyoruz.. Lig sonuna kadar böyle inşallah.Tebrik ederim Sarı kanaryamı ;;) Bursasporu da tebrik ederim ellerinden geleni yaptılar..
Memedov
17.Mart.2007, 22:10
Appiah sakatlandı!
Bursaspor karşılaşmasının 58. dakikasında Ganalı oyuncumuz Appiah, bir pozisyonda Önder'e pas verdikten sonra bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve Mehmet Yozgatlı oyuna girdi.
Appiah'ın kasığında yırtık olabileceği belirtiliyor.
mustafa35
17.Mart.2007, 22:12
guzel galibiyet aldk..
Mc.Speedy
17.Mart.2007, 22:23
Fenerbahçe kesinlikle kazanması gereken bir maçı kazandı. Tebrikler.
y_layta
17.Mart.2007, 22:27
fbyi tebrik ediyorum fakat maçı izlemedim skor fenere ve alexe iyi yaradı diyorum
fm26mer
17.Mart.2007, 22:35
şimdiiii gs ile aramızda kaç puan oldu
puan farkini söyleyince direk cezayi yiyorsun.
y_layta
17.Mart.2007, 22:41
olaylar
Tribünler birbirine girdi
Bu arada maçın 35. dakikasında Fenerbahçe tribünleri karıştı. İki taraftar grubu arasında çıktığı sanılan kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayları çıkardığı belirlenen 5 taraftar, stattan çıkarılarak gözaltına alındı. Maçtan önce de Bursasporlu taraftarlar, "Fenerli başkan istemiyoruz" şeklinde tezahüratta bulundular.
Perdeyi Alex açtı
Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarının başlamasıyla beraber sahada daha derli toplu bir F.Bahçe vardı. İkinci yarının başlamasının üzerinden 3 dakika geçtikten sonra Alex düzgün kafa vuruşuyla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golün 2 dakika sonrasında bu kez Kezman attığı gollea takımını 2-0 öne geçirdi.
Appiah yere yığıldı
Karşılaşmanın 58. dakikasında F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, Önder'e pas verdiği bir pozisyonun ardında bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı. Appiah'ın kasığında yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.
Alex zirveye oturdu
Maçın 62. dakikasında Kezman'ın ara pasında topla buluşan Deniz takımını 3-0 öne geçirdi. F.Bahçe 3 golün ardından iyi oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 77. dakikasında Alex de Souza kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı. Alex attığı iki golle gol sayısını 15'e çıkartarak, gol krallığı yarışında zirveye oturdu.
Maç bitmeden stadyumu terkettiler
Bursasporlu taraftarlar maç bitmeden stadı terketmeye başladı. Bursasspor Başkanı Levent Kızıl'da maçın bitiminden 4 dakika önce stattan ayrıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele F.Bahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi....
Universal
17.Mart.2007, 22:47
İlk yarı iki takımda birbirine futbol oynatmadı. Bursaspor net pozisyonlar yakaladı ama bunları değerlendiremedi. Hele 30. s'de ki şutu gol olsa belki bütün maçın kaderini değiştirip Bursaspor'a galibiyeti getirebilirdi.
İkinci yarıya golle başlayan Fenerbahçe fazla geçmeden ikinci golü buldu bu da takımı oldukça rahatladı. Bursaspor oyundan düştü Fenerbahçe ortasahayı geçerken zorlanmadı ve farklı gabiliyet gedli.
Maçtan önce söyleseler skorun böyle biteceğini bu adam şamçalıyor derdim. Bu gün iyi bir mücadele oldu. Fenerbahçe Kezman başta olmak üzere Alex ve Deniz çok iyi performans gösterdi. Tuncay ise egoistlik yapıp kendini pozisyonlara sokmaya çalıştı.
Puan farkını G.Saray ile açtık şimdiki hedef Beşiktaş'ın puan kaybetmesi dokuz hafta var herşey değişebilir ama bu sene şampiyon olacağız.
El Comandante
17.Mart.2007, 23:21
Fenerbahceye tebrikler.Artik sampiyonluk gitti.Zaten bizde hata kendi maclarimizi yenemiyoruz,tarihi puan kayiplari yapiyoruz sonra gelmis rakibimizin puan kaybetmesini bekliyoruz,rakibimiz puan kaybetmedimi macta kesin birsey var diye rakibimizi sucluyoruz.Yok böyle bir anlayis.Fenerbahce hakketti ve kazandi.Tebrikler
Memedov
17.Mart.2007, 23:29
Fenerbahceye tebrikler.Artik sampiyonluk gitti.Zaten bizde hata kendi maclarimizi yenemiyoruz,tarihi puan kayiplari yapiyoruz sonra gelmis rakibimizin puan kaybetmesini bekliyoruz,rakibimiz puan kaybetmedimi macta kesin birsey var diye rakibimizi sucluyoruz.Yok böyle bir anlayis.Fenerbahce hakketti ve kazandi.Tebrikler
Budur Bravo Baran ;;)
Sekopej
17.Mart.2007, 23:30
İlk yarıyı izleyememiştim, şimdi de iyi ki izlememişim diyorum.:D
İkinci yarının başında golü bulunca takım rahatladı, önceki haftalarda olmayan orta sahadan forvete destek bu maçta olunca bulduğumuz pozisyonlarda kalabalık olduğumuz için golleri attık.
Kezman ilerde tek başına kalmazsa, nasıl tehlikeli bir oyuncu olabileceğini tekrar gösterdi. Çıktık, golleri attık, hakettik, kazandık. Mutluyum daha ne olsun...
TR.CaPTaiN
17.Mart.2007, 23:36
Fenerbahçe'yi alkışlayan Bursa seyircisini tebrik ederim. Kezman 2 asist 1 gol Batman kendine geliyor yavaş yavaş.
Ahmet_77
18.Mart.2007, 07:51
gs için şampiyonluk gitti
fnerede tebrikler :)
uAsamet91
18.Mart.2007, 10:23
helal olsun bursaya bisey demiyorum baska
helal olsun bursaya bisey demiyorum baska
Baran'ın mesajını okuyarak bu kompleksini giderebilirsin.
bjk4ever
18.Mart.2007, 11:30
Fenerbahçe'yi alkışlayan Bursa seyircisini tebrik ederim. Kezman 2 asist 1 gol Batman kendine geliyor yavaş yavaş.
Besiktas'i da yenerse boyle alkislayacaklar mi bakalim?
Memedov
18.Mart.2007, 11:49
Besiktas'i da yenerse boyle alkislayacaklar mi bakalim?
Beşiktaşta yenerse desen olurdu :DAma Sen beşiktaşıda yenerse demişin :rolleyes: Eğer beşiktaşı bursa yenerse tabiki alkışlıcaklar |ama Kendi takimlarini| :n:
senderson
18.Mart.2007, 12:01
Bursada tribünde biz sahada 11 kanarya mücadelesini verdi.Onlar kazandı.Bizde tribündeki artık klasikleşen olay dışında çok iyiydik.Özelllikle "Hindi Baba" nın televizyonlarda duyulması iyi oldu:)
ilk yarıda ki direnci 2. yarıda nasıl bıraktılar anlamadım .... çok mücadele içinde bi maç olmadı ama f.b yi tebrik ederim ... bursanın savunması 2. yarı çok kötüydü .... f.b hücum gücü her zaman ki gibiydi ....
bursa_mc
18.Mart.2007, 13:48
bu maçı satanın .........
bursayı sattın .......
fenerli başkan istemıyoruz..
levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune
Neron_FB
18.Mart.2007, 14:23
Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
bursa_mc
18.Mart.2007, 14:32
Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..
Memedov
18.Mart.2007, 14:58
herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..
Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın. :(
bursa_mc
18.Mart.2007, 15:11
Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın. :(
ben yaparım mehmet.adam gibi top oynasınlar.fenerli değil bursasporlu başkan istiyoruz
M.Scofield
18.Mart.2007, 15:13
En azindan berabere biter diyordum ama fb farklı kazandı tebrikler
bursa_mc
18.Mart.2007, 15:15
biz levent gibi istanbulun değil bursanın uşağıyız.
Sekopej
18.Mart.2007, 15:30
İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?
Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
Memedov
18.Mart.2007, 15:33
İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?
Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
Çok Doğru Söyledin Serkan Abi İlk yarıda Kadıköyde Bursa Yenerken Yine Levent Kızıl vardı O zmn İyidi Ama Bir Numara Başkan..
bu maçı satanın .........
bursayı sattın .......
fenerli başkan istemıyoruz..
levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune
İlk yarıda ki maçı niye satmadı biz o maçı alsaydık herşey daha kolay dı Levent Kızıl değil mi Bursaspor'u 1.Lige çıkaran he ne oldu şimdi.
Yine bıçak!
Fenerbahçe taraftarları, Bursa'da bıçaklarla birbirine girdi, tribünde yedi kişi yaralandı. Sarı-lacivertlilere saha kapama cezası gelebileceği bildirildi
AZ Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros Tribünü'nde yaşanan olayların bir benzeri de dün Bursa'da gerçekleşti.
Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada, 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Tribünden sökülen koltuklar havada uçuşurken, 17 yaşındaki Musa U. isimli taraftarın sağ böbreğinden bıçakla yaralandığı belirlendi.
Olaylar sırasında 16 yaşındaki Fatih S. ve 26 yaşındaki Berkin Celayir başlarından, 20 yaşındaki Ömer Çiçek, 21 yaşındaki Mümtaz Acar , 27 yaşındaki Volkan Yücesan ve Sezgin Şentürk ayaklarından yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ böbreğinden bıçakla yaralanan Musa Uslanmaz'ın hastanede ameliyata alındığı bildirildi.
Alkmaar maçında UEFA gözlemcisinin olayları raporuna yazmaması nedeniyle ceza almaktan kurtulan Fenerbahçe'nin, Bursa'da yaşanan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği bildirildi. Maçın gözlemcilerinin rapor etmesi halinde Fenerbahçe'nin sahasının kapanabileceği ifade edildi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/18/spor/spo02.html
Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
y_layta
18.Mart.2007, 16:05
tribünler çok fazla karışmaya başlandı ve bıçaklarda arttı bunlaru durdurmalıyız yoksa lig durcak.bu taraftar yapar bu yapmaz die bişi yok yapan yapar kesin bişi söylenemez
bursa_mc
18.Mart.2007, 16:07
işi bilmiyorsunuz bari konuşmayın..bursaspor 2.ligteyken kıl payı kaçırdı zaten.2.senesinde zaten belliydi çıkacağı.levent kızıl sadece vesile oldu...
. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
biz bu başkanı neden sewmiyoruz..bizi bazı deplasman maçlarına götürmedi.hele sakarya deplasmanı.olay çıkarmışş.birde şoyle lafı var''ben taraftarı götürürüm olay çıkar ama çıkmazsa özür dilerim.!!demişti.ee noldu bizden 50 kişi sakaryalıların arasındaydı.olay çıktı mı?? ahyır .niye özür dilemedi..bu hafta niye fenerlilere izin verdi.kapıların açılmasında.kalsalardı ya bursaspor tarafında bak sesleri çıkıomu.sen fenerbahçeliler hariç aziz yıldırım ı sevmeyen insanları hiçe saydın.sırf federasyonluk için ulusoy u çökertmek için .aziz yılırım la iş birliği yaptın.sen naptın gittin paraya fenerbahçe davetiyelerinden aldın ve cepten f.bahçe nin kasasına attın.Sen ilk önce takımının borçlarını ödemeye çalışda elalemi boşver..Bu taraftar UEFA ya FIFA ya binlerce mail gonderdi.ama sen imza topladın,basına karşı öyle böyle konuştun.sonuç kocaman bir 0.EE sen bu takımın başında kalırsan nolacak,taraftar seni sevecek mi? hayır.Yine protestolar olacak.Sayın Levent Kızıl birazcık kendine gel ve kendi kuyunu kazma federasyonla uğraşmayı,Aziz Yıldırım la iş birliğini bırakta Bursaspor için çalış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[B]
Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
katılıyorum.İstiklak Marşı okunurken bile kendi aralarında kavga ediyolar.İnsanın birazcık saygısı olur.Ayrıca polisle kavga edip sonra yukarı kaçan,koltukları kıran ben değildim..
Memedov
18.Mart.2007, 16:24
Appiah'tan müjdeli haber!..
Kasığında yırtık şüphesiyle oyundan çıkan Ganalı, maç sonrası, “Avustralya’ya karşı oynayamam. Ama Brezilya’ya maçında sahada olmak istiyorum” dedi
Bursaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Fenerbahçe’de, Appiah teknik heyet ve taraftarı korkuttu. İkinci yarının başında girdiği bir ikili mücadele sonrası yerden kalkamayan Ganalı yıldızın, kasığında yırtık olduğu iddia edildi. Bu gelişme, mücadeleyi 3-0 önde götüren Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Ancak Appiah, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yüreklere su serpti. Sempatik yıldız, kasığında yırtık değil, gerilme olduğunu ifade ederek, “Gana’nın Avustralya ile oynayacağı maçta forma giyebileceğimi sanmıyorum. Ama Brezilya karşısında takımdaki yerimi almak istiyorum” şeklinde konuştu.
bursa_mc
18.Mart.2007, 16:50
biz maçı unutuyoruz..biz bursasporu her zaman desteklıyoruz.kımse taraftardan büyük olamaz.
kayseri erciyes - galatasaray kupa maçı öncesi çok yaratıcı bazı f.b li arkadaşlar bursa -f.b maçında aynı yaratıcılıklarını gösteremiyorlar neden acaba ......
bjk4ever
18.Mart.2007, 20:00
Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?:)
Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.
Sekopej
18.Mart.2007, 20:09
Ne oldu? Hani kardeslik yoktu?:)
Ayrica bu maci ilk yaridaki macla karistirmak sacmalik. O zaman Bursa kotu gunler geciriyordu ve 3 puana hasretti, sampiyonluk yarisi ise hic kizismamisti. Bu gunku ortam ise cok farkliydi. Bursa'li bir arkadasin bile kabul etmesi, ama Fener'lilerin hala kabul etmemesi resmen komedi, herseyi gorduk sahada.
Neyi gördün anlatır mısın? 8. haftada neyin düşme tehlikesini yaşıyordu Bursa. Fenerbahçe'yi hatırla, bu sezonun en kötü günlerini geçiriyordu FB. Zico'nun gönderilmesi bile gündeme gelmişti o dönem. Eğer satılacak olsayı o maç satılırdı.
Maç satıldı diyen arkadaşlar, eğer satılmadıysa, sahada mücadele edenlerin şerefine, namusuna attığınız bu çamurun hesabını nasıl vereceksiniz ahirette? O kişilerin hakkını alıyorsunuz, size hakkını helal eder mi peki onlar?
2. yarının başında FB golü bulunca Bursa'nın direnci kırıldı, 2. golü de bulduktan sonra fark geldi. Herkes alışmış, maçı hakem sattı, yok rakip sattı. İşin kolayını bulmuşuz, ne güzel...
El Comandante
18.Mart.2007, 20:13
Fenerbahce maci falan satmadi,bursanin tamamen kendi hatasi,macin baslarinda mutlak golü atsalardi belki su anda bursanin galibiyetini kutlardik.Gercektende serkan cok hakli eger mac satilmamissa bu iftiralari öbür dünyada nasil ödeyeceksiniz?Ben bir fanatik galatasarayliyim,bunu bilirsiniz.Fenerbahceye hicbir sucta bulunamayiz,cünkü biz kendi hatalarimizla bu duruma düstük.Fenerbahcenin 23 puan kaybettigi sezonda biz 32 puan kaybettik.Bu durumda suc kimde oluyor?
Eger bir takima laf atacaksak ilk önce kendimize bakmaliyiz.Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina hesabi.
Mac oldu bitti,konu kapatilsin bence,bosu bosuna gereksiz tartismalar cikmasin.
senderson
18.Mart.2007, 20:54
Tribün olayları bizim kendi meselemizdir.Kendi içimizde halledeceğiz.Kimin yaptığı kimin olay çıkardığı tüm Fenerbahçe'liler tarafından biliniyor...
Neron_FB
18.Mart.2007, 21:05
Fenerbahce maci falan satmadi,bursanin tamamen kendi hatasi,macin baslarinda mutlak golü atsalardi belki su anda bursanin galibiyetini kutlardik.Gercektende serkan cok hakli eger mac satilmamissa bu iftiralari öbür dünyada nasil ödeyeceksiniz?Ben bir fanatik galatasarayliyim,bunu bilirsiniz.Fenerbahceye hicbir sucta bulunamayiz,cünkü biz kendi hatalarimizla bu duruma düstük.Fenerbahcenin 23 puan kaybettigi sezonda biz 32 puan kaybettik.Bu durumda suc kimde oluyor?
Eger bir takima laf atacaksak ilk önce kendimize bakmaliyiz.Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina hesabi.
Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu fenerli olmayan birinden bu konu hakkında bu kadar objektif yorumlar duyunca.. Helal olsun sana... Benim düşüncelerimi de ifade etmişsin aynı zamanda..
GS'ın 32 fenerin 23 puan kaybetmeleri tamamen kendilerini ilgilendirir..Bahane bulmak kolaya kaçmaktır...
Memedov
18.Mart.2007, 21:07
Helal olsun baran sana Bir Galatasaraylı Bunları Söyleyebiliyor Gerçekten Helal Olsun tebrik ederim ;)
Sekopej
18.Mart.2007, 21:19
Fenerbahçe kazandı, başka tartışma çıkmasına gerek yok. Baran'ın yazdıklarını tekrar tekrar okuyalım. Konu kapanmıştır...