View Full Version : Beşiktaş seyircisiz kalacak!
uAsamet91
13.Mart.2007, 17:25
Profesyonel Futbol Disiplin kurulu, Beşiktaş, Galatasaray maçında taraftarlarının yaptığı küfürlü tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Siyah beyazlı yöneticiler bu kararın yanlış ve haksız olduğunu belirterek, yarın Tahkim Kurulu'na itiraz da bulunacaklarını belirtirken, Beşiktaş'ın üzerine bu kadar gelinmesinin nedenini de merak ettiklerini ifade ettiler.
Tahkim Kurulu Beşiktaş'ın itirazını red ettiği takdirde siyah beyazlı takım ligde bu hafta sonu oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynayacak.
Öte yandan PFDK, Galatasaray ise aynı maç nedeniyle para cezası verdi.
yatebos
13.Mart.2007, 17:26
besiktas erciyes macının biletlerini satısa cıkardı eer bu ceza kalkmazsa onlar cok mağdur olacak...ayrıca saten tahkimden doner bu ceza
Memedov
13.Mart.2007, 17:28
Beşiktaş seyircisiz oynarsa kayseri erciyes daha rahat bir oyun sergiler :)
real_footballer
13.Mart.2007, 17:54
ya böyle şey mi olur beşiktaş a veriyosun seyircisiz oynama cezasını gs-ts maçında sahaya bıçak atılıyo gs ye ceza yok ben böyle fedarasyonun
ultraslanerdem
13.Mart.2007, 17:59
ya böyle şey mi olur beşiktaş a veriyosun seyircisiz oynama cezasını gs-ts maçında sahaya bıçak atılıyo gs ye ceza yok ben böyle fedarasyonun
O maçla ilgili karar daha alınmadı...
jaku88
13.Mart.2007, 18:00
şimdi banada telden mesaj geldi..Para cezasına dönüştürselerde daha iidi hiç olmasa seyirciler mağdur kalmazdı
kardeş ne çabukta açtın konuyu kaynak nerden teldenmi:D :D
lewo41
13.Mart.2007, 18:08
böyle saçmalık mı olur ya her stad da küfür var ozaman her stadı kapatın hatta futbol izlenmesin artık onlar kendi aralarında maç yapsınlar. böyle ilkel cezalar olduktan sonra ülkede tabi futbol şiddete dönüşür
uAsamet91
13.Mart.2007, 18:18
erciyes daha ii futbol oynar
Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 20:31
Bu kadar da olmaz artık... Sanki bir tek bizim stadda küfür var başka takımlara ceza yok niyese... Bakalım GS ye ceza vericeklermi...Yoksa sahaya bıcak atmak
normal bi hareket olarakmı karşılanıcak...
El Barto
13.Mart.2007, 20:35
ozaman gs 5 maç falan alır heralde???
BJk ankaragücü maçındanda ceza alırsa puanı silinecek.
El Barto
13.Mart.2007, 20:45
BJk ankaragücü maçındanda ceza alırsa puanı silinecek.
bjk ankaragücü maçından neden ceza alsın arkadaşım??
bjk ankaragücü maçından neden ceza alsın arkadaşım??
Benim almalı dedğimi nerden çıkardın ki :rolleyes:
El Barto
13.Mart.2007, 20:55
almalı diyosun demedim zaten neden alırsa diyosun??
bursa_mc
13.Mart.2007, 20:58
anam erciyes yener mı acep:)
Memedov
13.Mart.2007, 21:00
anam erciyes yener mı acep:)
Hiç bişey belli olmaz yenermi yener mert :rolleyes:
almalı diyosun demedim zaten neden alırsa diyosun??
Burası beni bağlamaz ihtimal verdim ;;)
El Barto
13.Mart.2007, 21:03
beşiktaş taraftarı taşkınlık çıkarmadı o maçta o yüzden ceza almaz merak etme sen.
ultraslanerdem
13.Mart.2007, 21:12
Artık Erciyes en azından bir puan alır...
koray_capello
13.Mart.2007, 21:19
Bu ceza tahkimde kalkar diye düşünüyorum. Yok eğer kalkmaz ise çifte standart var derim. Ve eğer bu ceza kalkmazsa belki haftasonu yapılacak maç seyircisiz oynanır ama Beşiktaş yönetimi sessiz kalmaz ve diğer takımlara da ceza saçılmaya başlanır. Tıpkı ilk devre Fenerbahçeye 3 maç ceza verildikten sonra diğer takımlara da ceza vermek için aranılıp ceza verilecek bir şey bulunması gibi. Ondan sonra Beşiktaşa ve Galatasaraya da ceza verilmişti. Yani diğer klupler de zararlı çıkar..
FB-Alkmaar: Malum olaylar. En az 3 maç ceza o zaman.(Bizim stadda adam bıçaklanmasına 3 maç gelmişti) Fakat bu olay kapatıldı, tekrar gündeme gelebilir.
TS-Bjk: Küfürse küfür, meşaleyse meşale, yabancı maddeyse yabancı madde. Kesinlikle ceza verilmeli.
Gs-Ts: Sahaya atılan bıçak. Yine bizim bir maçımızda sahaya atılan davul germe şişini bıçak olarak gösterip sahamızı kapatmışlardı. Yine kapatsınlar o zaman.
Ankaragücü-Bjk: Maç öncesi, maç sırasında, devre arasında, maç sonrasında..Her daim olay ve taşkınlık. Savaş alanına döndü. Küfür de edildi ben tv başından duydum. Tribünlere taş ve benzeri yabancı maddeler atıldı. 5 maç CEZA.
AfYoK03
13.Mart.2007, 21:24
iyi oldu iyi.. Birileri sonunda gördü tribünlerde neler oldugunu
RoNNiE91
13.Mart.2007, 21:41
Bence seyircisiz olması çok fazla etkilemez.Beşiktaş bastırır ve alır.
uAburak89
13.Mart.2007, 21:49
Seyircili yada seyirciz farketmez, bence Erciyes maçı kazanacak ...
yatebos
13.Mart.2007, 22:38
yhaw bnm merak ettiim baska bişi war simdi bu macın biletleri satusa cıkmıstı alan insanlar mağdur duruma dusuo acaba ne olacak onlar için?
El Barto
13.Mart.2007, 22:42
diğer maç için geçerli olur dostum.
fm26mer
13.Mart.2007, 22:43
iyi oldu iyi.. Birileri sonunda gördü tribünlerde neler oldugunu
kardeş sen burda fazla durmassın ben sana söyliyim...
BJK ye bişey olmaz yaa bence yener 2-0
Universal
13.Mart.2007, 22:44
Doğru bir karar eğer biletler satışa çıkarıldıysa sonraki maç için geçerli olabilir.
M.Scofield
13.Mart.2007, 22:44
yhaw bnm merak ettiim baska bişi war simdi bu macın biletleri satusa cıkmıstı alan insanlar mağdur duruma dusuo acaba ne olacak onlar için?
Geri ödeme yaparlar bir yolunu bulurlar kimse madur kalmaz
yatebos
14.Mart.2007, 00:02
ama sonraki macta taaa 8 nisanda oynanacak olan rizespor macı heralde geri oderler... yani bn olsam rize macı için gecerli olmasını istemem cunku daa 1 ay war o zamana kadar kim ole kim kala( araya milli maclar girdii için bu kadar gec oluo arkadaslar)
El Barto
14.Mart.2007, 00:13
para iadesi yapacaklarını sanmam dostum.bir sonraki maça geçerli kılarlar biletleri.
senderson
14.Mart.2007, 00:37
Taraflı Federasyon bu kararı tahkimde iptal eder komik bir para cezası verir.Bence az bile...
real_footballer
14.Mart.2007, 15:00
Taraflı Federasyon bu kararı tahkimde iptal eder komik bir para cezası verir.Bence az bile...
taraflı olduğu kesin fedarasyonunda kimin tarafında olduğunu sen daha iyi biliyorsun
El Comandante
14.Mart.2007, 17:03
Sonuna kadar haketmisti.Federasyondan adil bir ceza.
OsCaR007
14.Mart.2007, 17:28
Nediyim geçmiş olsun ama yazık olmuş
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:02
Ceza dogru, ama cifte standart yanlis. GS'liler sezon basindan beri kufur ediyor, Bursalilar keza oyle, onlara niye ceza yok? 52 saniye! kufur icin saha mi kapatilir? 90 dk kufur eden Bursa o zaman 3 sezon evinde oynamaz herhalde? FB-Alkmaar macinda 7 kisi bicaklandi, niye ceza yok? TS-BJK macinda yedek kulubemiz delindi, niye ceza yok? GS-TS macinda atilan bicaga acaba ceza gelecek mi?
El Comandante
14.Mart.2007, 18:07
Ceza dogru, ama cifte standart yanlis. GS'liler sezon basindan beri kufur ediyor, Bursalilar keza oyle, onlara niye ceza yok? 52 saniye! kufur icin saha mi kapatilir? 90 dk kufur eden Bursa o zaman 3 sezon evinde oynamaz herhalde? FB-Alkmaar macinda 7 kisi bicaklandi, niye ceza yok? TS-BJK macinda yedek kulubemiz delindi, niye ceza yok? GS-TS macinda atilan bicaga acaba ceza gelecek mi?
Galatasaray-Trabzon macinda atilan caki kapaliydi.Yardimci hakem bicagi hakeme göstermek icin acti.Ondan dolayi en fazla para cezasi aliriz.
FB-Alkmaar macinda neden cezalar gelmedi bende anlamadim gercekten,sahada kac kisi yaralandi ama bunlarin üstü örtüldü.
Siz bize 52 saniye degil macin büyük bir bölümü küfür ettiniz.Hele ayhana durmadan küfür ettiniz.
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:11
Galatasaray-Trabzon macinda atilan caki kapaliydi.Yardimci hakem bicagi hakeme göstermek icin acti.Ondan dolayi en fazla para cezasi aliriz.
FB-Alkmaar macinda neden cezalar gelmedi bende anlamadim gercekten,sahada kac kisi yaralandi ama bunlarin üstü örtüldü.
Siz bize 52 saniye degil macin büyük bir bölümü küfür ettiniz.Hele ayhana durmadan küfür ettiniz.
NE bicim mantik bu? Caki acik olunca 4-5 mac ceza, kapali olunca para cezasi mi? Ya asagiya duserken acilsaydi ve hakemin kafasina girseydi?
Ayrica rapora gore 52 saniye kufur varmis....
El Comandante
14.Mart.2007, 18:19
NE bicim mantik bu? Caki acik olunca 4-5 mac ceza, kapali olunca para cezasi mi? Ya asagiya duserken acilsaydi ve hakemin kafasina girseydi?
Ayrica rapora gore 52 saniye kufur varmis....
Bilirsinki caki atilinca acilmaz.Kelebekmi ki bu?Ayrica caki kimseye gelmedi ve sonucta bir yaralanan felan olmadi.Ayrica biz sirf caki attigimiz icin saha kapama cezasi almayiz.Agir para cezasi aliriz ama saha kapama cezasi almayiz.Kolaymi öyle saha kapatmak?Besiktas 52 saniye küfür etmedi,mac boyunca etti yahu.Hatta mac baslamadan öncede etti,ayhana galatasaraya.Ne 52 saniyesi?
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:50
Bilirsinki caki atilinca acilmaz.Kelebekmi ki bu?Ayrica caki kimseye gelmedi ve sonucta bir yaralanan felan olmadi.Ayrica biz sirf caki attigimiz icin saha kapama cezasi almayiz.Agir para cezasi aliriz ama saha kapama cezasi almayiz.Kolaymi öyle saha kapatmak?Besiktas 52 saniye küfür etmedi,mac boyunca etti yahu.Hatta mac baslamadan öncede etti,ayhana galatasaraya.Ne 52 saniyesi?
Fanatiklik resmen senin gozunu kor etmis. Ceza almak icin illa birini olmesi veya yaralanmasi mi gerekiyor? Iyi o zaman, ben makinali tufekle sahayi tarayim, kimseye degmezse sans eseri ceza almam, boyle mantik mi olur? Sonucta sahaya caki atilmis, acilmadan birine isabet etse bile oldurme sansi var, resmen oldurmeye tesebbus.
Ayrica ben cok net duydum, o macta edilen kufurler sadece ilk devrenin sonunda 1-2 dk edildi, onun disinda top Ayhana geldiginde isliklandi, baska herhangi bir kufur yoktu. Lig TV haberini yazayim da kendin oku:
Beşiktaş'a seyircisiz oynama cezası
Galatasaray maçındaki olaylar Beşiktaş'a pahalıya patladı. PFDK, İnönü Stadı'ndaki küfürler nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Galatasaray ise para cezasıyla kurtuldu.
Temsilci raporlarında Siyah beyazlı taraftarların 52 saniye süresince küfrettiği, bu olayın daha önce de tekrarlanmış olması dolayısıyla Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası verildiği kaydedildi. Beşiktaş pazar günkü Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynayacak. Kurul ayrıca rakip takım Galatasaray'a da olaylar nedeniyle 30 bin YTL para cezası verdi
Lig TV
El Comandante
14.Mart.2007, 18:56
Fanatiklik resmen senin gozunu kor etmis. Ceza almak icin illa birini olmesi veya yaralanmasi mi gerekiyor? Iyi o zaman, ben makinali tufekle sahayi tarayim, kimseye degmezse sans eseri ceza almam, boyle mantik mi olur? Sonucta sahaya caki atilmis, acilmadan birine isabet etse bile oldurme sansi var, resmen oldurmeye tesebbus.
Ayrica ben cok net duydum, o macta edilen kufurler sadece ilk devrenin sonunda 1-2 dk edildi, onun disinda top Ayhana geldiginde isliklandi, baska herhangi bir kufur yoktu. Lig TV haberini yazayim da kendin oku:
Beşiktaş'a seyircisiz oynama cezası
Galatasaray maçındaki olaylar Beşiktaş'a pahalıya patladı. PFDK, İnönü Stadı'ndaki küfürler nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Galatasaray ise para cezasıyla kurtuldu.
Temsilci raporlarında Siyah beyazlı taraftarların 52 saniye süresince küfrettiği, bu olayın daha önce de tekrarlanmış olması dolayısıyla Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası verildiği kaydedildi. Beşiktaş pazar günkü Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynayacak. Kurul ayrıca rakip takım Galatasaray'a da olaylar nedeniyle 30 bin YTL para cezası verdi
Lig TV
bak lafi ne güzel carpitiyon.Yahu makinali tüfekle cakinin ne alakasi var?Caki acilmamisti ve bunda öldürme tesebbüsü yoktur.Eger isteseydi cakiyi acik olarak atardi.Ozaman iste kac mac ceza gelecegini konusurduk.Neyse karsimda cani yaniyor diye sebepsiz yere baskalarininkinide yakmak isteyen bir kisi var.Fanatizmde senle yarisilmaz.Hadi sen burada devam et tartismana...
bjk4ever
14.Mart.2007, 18:59
bak lafi ne güzel carpitiyon.Yahu makinali tüfekle cakinin ne alakasi var?Caki acilmamisti ve bunda öldürme tesebbüsü yoktur.Eger isteseydi cakiyi acik olarak atardi.Ozaman iste kac mac ceza gelecegini konusurduk.Neyse karsimda cani yaniyor diye sebepsiz yere baskalarininkinide yakmak isteyen bir kisi var.Fanatizmde senle yarisilmaz.Hadi sen burada devam et tartismana...
Senin mantigina gore ayni sey. Sonucta ikisinde de yaralama yok, degil mi? Caki sahaya atildi mi atilmadi mi? Atildi. Atildigina gore sahada herhangi birine yaralama olasiligi var mi? Var. Demek ki ceza gelecek, bu kadar basit. Oldurmeye veya yaralamaya tesebbuse de ceza veriyorlar, neden veriyorlar dusun bakalim. Onemli olan sonuc degil, yapilan eylemdir. Ve ortada eylem varsa ceza da olmalidir.
Sheriff
14.Mart.2007, 20:42
Tartışmayı noktalıyorum. Uzatırsanız ceza vermek zorunda kalacağım..