PDA

View Full Version : G.S'da A.Hassan operasyonu başladı

Emurafu
13.Mart.2007, 19:32
Once sunu soylim bu haber kesinlikle dogru yalan degil yani fanatik diye yalan demeyin ben nerden biliyorum dogru oldugunu ahmed hassan pazar gunu verkac programina telefon baglantisi ile baglandi iste sorunlarini anlatti galatasarayda oynamak istiyorum dedi hatta insallah seneye galatasaraydayim dedi sonra iste menejerinin istanbulda kontak kurdugunu dedi eger programi izleyen varsa bilir ordaki yorumlarcularin hepsi sari kirmizili takimda ekonomi sorunu var dedi o yuzden maliyeti dusuk bir oyuncu dediler kesinlikle is yapar dediler

Anderlecht'ten ayrılma kararı alan Ahmed Hassan için girişimlere başlayan Galatasaray Yönetimi, Mısırlı oyuncunun menaceri ile masaya oturuyor.

Belçika Ligi’nde Anderlecht takımının formasını giyen Ahmed Hassan, İstanbul’a dönmenin hesapları içinde. Son olarak Beşiktaş’ta başarılı bir grafik ortaya koyan Mısırlı futbolcu, Jean Tigana ile anlaşamayınca gönderilmişti.

Anderlecht ekibinde de sorunlar yaşayan tecrübeli oyuncu, hat trick yaptığı bir maç sonrasında, “Mutsuzum. Huzur istiyorum. Sezon sonunda Belçika’da kalmak istemiyorum. Bazı teklifler var. Bunları değerlendirmeye alacağım” ifadesini kullanmıştı.

Bir yabancı gönderilecek
Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğini de sözlerine ekleyen Ahmed Hassan, Sarı-Kırmızılı formayı giymekten gurur duyacağını açıklamıştı. Galatasaray Yönetimi’nin, Hassan’ın menaceri Alper Gökdemir ile temasa geçtiği ve önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.

Ancak Ahmed Hassan’ın Galatasaray’da oynayabilmesi için bir yabancıyla yolların ayrılması gerekiyor. Bu ismin, Carrusca ya da İnamoto olmasının beklendiği ileri sürüldü.

Kaynak: Fanatik

Maksic
13.Mart.2007, 19:34
Gelicekse gelsin gelmesede olur yalnız programın ismi verkaç orayı düzeltirsen

uAsamet91
13.Mart.2007, 19:35
gelsin bakalim

TR.CaPTaiN
13.Mart.2007, 19:36
Ahmed Hassan cok kaliteli bir oyuncu onu Genclerbirligi'nden de tanırız,Besiktas'tan da. Beşiktaş'tan neden gönderildi bilmiyorum ama sonradan girip cevirdiği maçlar olurdu.

El Barto
13.Mart.2007, 19:45
Ahmed Hassan cok kaliteli bir oyuncu onu Genclerbirligi'nden de tanırız,Besiktas'tan da. Beşiktaş'tan neden gönderildi bilmiyorum ama sonradan girip cevirdiği maçlar olurdu.

yedek kalmayı kendine herzaman sorun yapmış bir oyuncu o yüzden beşiktaştan ayrıldı anderlecht te sorunlar yaşadı gs gelirsede aynı sorunları mutlaka yaşayacak ve huzursuzluk çıkaracaktır.bence gs dertsiz başına dert aramasın hakan şükür yetiyor zaten gs'ye.

RoNNiE91
13.Mart.2007, 19:55
İyi bir oyuncu ama artık bence Türkiye Ligi'nde çok iş yapamaz.Galatasaray kaliteli kulüp,daha iyilerini alabileceğine inanıyorum.

Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 20:28
Gs zaten A.Hassan'ı Gençlerbirliginde oynarken alıcaktı ama bonservısı pahalı diye almamıştı... BJK'ye gitmişti... Gelirse faydası olur gs'ye...

Memedov
13.Mart.2007, 21:03
Ahmed Hassan Gelirse Faydalı olur galatasaraya :)

ultraslanerdem
13.Mart.2007, 21:10
Elimizde patlamasın da...

El Barto
13.Mart.2007, 21:11
Elimizde patlamasın da...

bence mutlaka böyle olur.:)

ultraslanerdem
13.Mart.2007, 21:14
bence mutlaka böyle olur.:)

Bellide olmayabilir.Bazı yaşlı oyuncular 2.baharlarında en üst seviyeye de ulaşabiliyor.Bkz:Hagi...

El Barto
13.Mart.2007, 21:16
ama ahmed hassan hagi gibi olmaz hagi bi taneydi geldi geçti.

ultraslanerdem
13.Mart.2007, 21:19
ama ahmed hassan hagi gibi olmaz hagi bi taneydi geldi geçti.

Orası Kesinde.Hani belki normalinden biraz daha iyi oynayabilir...

El Barto
13.Mart.2007, 21:22
+hiç zannetmem abi ahmed hassan miadını doldurmuş ununu elemiş eleğini asmış bi futbolcu benim gözümde hemde kaprisli bişey.

AfYoK03
13.Mart.2007, 21:22
memlekette bu galatasarayın almadıgı bi ben kaldım heralde :D

Emurafu
13.Mart.2007, 21:26
sen pahallisin ekonomi seni almasina el vermiyor

Memedov
13.Mart.2007, 21:31

Sana ihtiyaclari yoktur bence :)

AfYoK03
13.Mart.2007, 21:35
Ben gibi adama ihtiyac mı olmaz bee hadi Hakan Şükür on sene sonra futbolu bıraktı diyelim :D :D yerine nerde hava toplarını indircek adam.. Varmı 1,90 dan uzun adam ortalarda.. zaten onu isteyen kim ''Kefen giyerim o formayı giymem'' ALINTI from ELVİR BALİC... :)

uAburak89
13.Mart.2007, 21:51
Bu transfer olmaz umarım ..

Bordo61Mavi
13.Mart.2007, 21:52
CimBom un genc yetenekleri var, Hassan dan daha iyi. Bu transfer kesinlikle yanlis olur