PDA

View Full Version : Dev derbinin günü değişti..

19_SeRDiNÇ_05
13.Mart.2007, 20:22
TFF Yönetim Kurulu İstanbul'da yaptığı ara toplantısında, Fenerbahçe'nin Halep takımıyla oynayacağı özel maç nedeniyle, Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali'nde oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe eşleşmesinin tarihlerini değiştirdi..

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yaptığı ara toplantısında Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali’nde oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe eşleşmesinin tarihlerini değiştirdi. Fenerbahçe kulübünün 3 Nisan’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye ziyareti sırasında Halep takımıyla oynayacağı özel maç nedeniyle yaptığı başvuruyu kabul eden Yönetim Kurulu eşleşmenin ilk maçını 11 Nisan, ikinci maçını ise 25 Nisan 2007 tarihine aldı.

Yönetim Kurulu 25 Şubat Pazar günü Gümüşhanespor maçına giderken kaza geçiren Demir Çelik Divriğispor’un bu sezonki faaliyetlerini, çok sayıda oyuncusunun yaralanması nedeniyle askıya aldı. Bu durumda Demir Çelik Divriğispor’un daha önce ertelenen 3 maçı ile bundan sonra yapması gereken karşılaşmalar rakiplerinin 3-0 galibiyetiyle tescil edilecek. Demir Çelik Divriğispor’un yer aldığı 3. Lig 2. grupta 1 takım küme düşürülecek ve Demir Çelik Divriğispor 2007-2008 sezonunda mücadelesine aynı klasmandan devam edecek.

TFF Yönetim Kurulu, PFDK üyesi Yalçın Karadeniz’in Beşiktaş A.Ş. Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı boşalan üyeliğe Prof. Dr. Hasan Tunç’u atadı.

El Barto
13.Mart.2007, 20:41
hayatımda bukadar saçma sapan bir karar duymadım :mad:

MeMo
13.Mart.2007, 20:42
Ben çok gördüm ayrıca bu kadar da saçma değil Ulusoy olmasına rağmen.

TR.CaPTaiN
13.Mart.2007, 20:44
Besiktas karara sıcak baktığı için değiştirildi.Tek Fenerbahce'nin isteği ile değil. Besiktas hayır dese değişmezdi. Bence maçın daha ileriye atılması kötü oldu.

El Barto
13.Mart.2007, 20:50
evet ya o arada iki takımdan da önemli oyuncular sakatlanırsa ne olacak??beşiktaş yönetimi çok yanlış bir karar verdi bence desteklemekle.suriyede stad açılışına katılmak çook önemli bir iş sanki :mad:

Memedov
13.Mart.2007, 20:57
Beşiktaş olaya itiraz etseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta ertelenmesini istiyomuş :)

Sekopej
13.Mart.2007, 21:00
Aslında şöyle bir durum da varmış;

BJK Ankaragücü maçında çıkan olaylardan ötürü yeniden Disiplin Kuruluna sevkedilmiş. Rakip sahada olay çıkarınca da saha kapatma veriliyor biliyorsunuz.(Geçen seneki Vestel-FB maçı) Ankaragücü maçından sonra Başkan Demirören maç ertelenmek istiyorsa biz de uyarız açıklamasını yaptı.

Şimdi gelelim asıl meseleye; Bjk bu haftaki maçı seyircisiz oynayacak, Ankaragücü maçından dolayı da yine seyircisiz oynama cezası alırsa bu Kupa'daki FB maçına denk geliyor, şimdi Kupa maçı 1 hafta ertelendiğine göre, eğer ceza alırsa hafta sonu oynanacak olan lig maçında cezasını çekecek.

Şöyle bakınca komplo teorisi gibi duruyor ama BJK'nin FB'nin istediği bir olaya onay vermesi(BJK hayır ertelenmesin deseydi maç ertelenemeyecekti) ve Yıldırım Demirören'in açıklamayı Ankaragücü maçından sonra yapması acaba böyle mi dedirtiyor insana...

AfYoK03
13.Mart.2007, 21:41
Daha neler görecegiz acaba. Fener allah muhafaza yenilsin Bjk'a serefsizim demezlerse Suriyede mac vardı yorulduk.

Memedov
13.Mart.2007, 21:42
Daha neler görecegiz acaba. Fener allah muhafaza yenilsin Bjk'a serefsizim demezlerse Suriyede mac vardı yorulduk.

Neden ne alakası var Suriyedeki maç özel bir maç. :)

AfYoK03
13.Mart.2007, 21:46
Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk

yatebos
13.Mart.2007, 23:57
Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk

bu dostluk macı Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın isteği ile yapılıyor... Yani Fenerbahçe ile alakası yok ayrıca buna Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'de karşı çıkmadı... ama bu olayı bile PKK'ya bağlaman enteresan yani ne alakası war bu macla PKK'nın ALLAH aşkına

senderson
14.Mart.2007, 00:40
Afyonlu sen takıl kafana göre.4 Nisan'a hazırlanacaktık artık 1 hafta sonrasına hazırlanıcaz.Disciplining never ends...

real_footballer
14.Mart.2007, 15:02
çok önemli bir maç da sanki derbiyi erteliyolar

barahir
14.Mart.2007, 15:05
Ülkeler arası ilişkilerin gelişmesi için önemli bir maç tabi..

jaku88
14.Mart.2007, 15:20
değişmesi hiç ii olmadı hafta içi yapsınlar daha ii olmazmı

uAsamet91
14.Mart.2007, 15:38
bi halep icin yaptiklari ise bak resmi maci erteliyorlar yazik

Bordo61Mavi
14.Mart.2007, 16:12
Sonrada Fenerbahceliler Haluk Ulusoy u sevmiyolar, suraya bak adam okadar kolaylik sagliyo onlara.

Memedov
14.Mart.2007, 16:23
Sonrada Fenerbahceliler Haluk Ulusoy u sevmiyolar, suraya bak adam okadar kolaylik sagliyo onlara.

Haluk ulusoyun kolaylık sağladığı falan yok beşiktaş kabul etmeseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta razı oldu ki maç ertelendi :rolleyes:

Bordo61Mavi
14.Mart.2007, 16:30
Haluk ulusoyun kolaylık sağladığı falan yok beşiktaş kabul etmeseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta razı oldu ki maç ertelendi :rolleyes:

sonucta bu karar Haluk Ulusoydan cikar.

TR.CaPTaiN
14.Mart.2007, 18:52
Haluk Ulusoy Fenerbahçe için kolay kolay güzellik yapmaz.Besiktas'ın kabul etmesi nedeniyle ertelendi.Besiktas hayır dese ertelenmezdi.