PDA

View Full Version : Edu'ya Milli görev

fenerbahce_1907
13.Mart.2007, 22:43
Edu'ya Milli görev
Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı. Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, sakatlanan PSV Eindhoven'lı Alex ve Benfica'lı Luisao'nun yerine Fenerbahçeli Edu ile beraber Werder Bremen'den Naldo'yu kadroya aldığı öğrenildi. Brezilya 24 Mart'ta Şili ile 27 Mart'ta da Gana ile oynayacak. Edu böylece takım arkadaşı Ganalı Appiah'a da rakip olmuş olacak. Bu arada Werder Bremenli oyuncu Naldo da ilk kez Milli Takım forması giyecek.

Omerdinho
13.Mart.2007, 22:45
bu cok ii bi haber insallah Edu kendini Dungaya gösterir ve Brezilya milli takiminda kalici olur!! Kendine kotu diyenlere en iyi cevabi verir!

Universal
13.Mart.2007, 23:05
Edu milli takımda oynayacak kadar iyi bir futbol sergilemiyordu ama Brezilya'dan 10 tane milli takım çıkar ve hepsi Dünya Kupasını kazanabilecek güçte takım olur.

Emurafu
13.Mart.2007, 23:10
Zaten oyuncu sakat oldugu cagrilmis bence brezilya milli takiminda oynucak seviyede degil savunmanin isi gana macinda zor

Memedov
13.Mart.2007, 23:15
Edu için sevindirici bir haber inşALLAH başarılı olur :)

aykut_gencfb
13.Mart.2007, 23:19
milanin ilgilendigi soleniordu senenin basinda baslarda bende beyenmiordum bazilari gibi ama artik alistilar luganoyla gayet de iiler bence...........buyuk maclarda lugano da edu da cok cok iiler...edu ins. oynar we ii oyun sergiler

World Hollow o1
14.Mart.2007, 00:38
Zaten oyuncu sakat oldugu cagrilmis bence brezilya milli takiminda oynucak seviyede degil savunmanin isi gana macinda zor

Bir kerede helal olsun de yin ya :) neden her futbolcuda hep açık arıyorsunuz anlamıyorum :)

İnş. iyi performans sergiler Takımda Yedek de olsa Süreklilik sağlasa yeter :)

yatebos
14.Mart.2007, 01:15

yhaw bn saten bekliodum bole seyleri hiçde sasırmadım bu gibi laflara hatta simdi Dunga ii diil falan dienlerde cıkar normaldır bole seyler yapacak bişi yok... acaba edu galatasarayda olsa aynı laflar solenirmiydi:confused:

ayrıca oyuncu sakatlanmıs caarılmıs falan filan sonucta FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU EDU BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇA-ĞI-RIL-DI!!!!!!!

ultraslanerdem
14.Mart.2007, 13:43
Başarılı olacağını zannetmiyorum...

fmsmyrna
14.Mart.2007, 15:26
dunga nın brazilya nın başına gelmesi edu,daniel carvalho,diego,naldo gibi oyuncuların yararına olacak.çünkü dunga eski yıldızları çağırmıyor kadronun ortalamasıda 25-26 falandır.izlediğimde hep genç brazilyalılar oynuyordu.ronaldo,cafu,carlos gibi isimler yok artık

uAsamet91
14.Mart.2007, 15:37
ise bak yaa edu:D

jaku88
14.Mart.2007, 15:45
nede olsa hazırlık maçı değilmi deniyo tek antranör, inş ii oynar kendini gösterir

MeMo
14.Mart.2007, 15:48
Ayni konuyu ben acmistim.

onurgonullu06
14.Mart.2007, 16:22
fener bahçe çok havalı bir takım kardeş yalnış yoldalar bende takım tutmuyorum onuda belirtiyim

Bordo61Mavi
14.Mart.2007, 16:27
fener bahçe çok havalı bir takım kardeş yalnış yoldalar bende takım tutmuyorum onuda belirtiyim

eskiden hangi takimi tutardin?

Ben edu yu lugano dan cok daha iyi buluyorum, insallah basarili olur

ewrim_FB
14.Mart.2007, 16:32
yakışır o forma edu ya,bide brezilyada çağırılmayan adam fenerde çağırıldı dikkat çekmiş demekki...

OsCaR007
14.Mart.2007, 16:33

Yanlış düşünüyorsun kardeş takım tutmuyorsan söylemene gerek yok

eGowiCh
14.Mart.2007, 16:50
Edu'ya milli davet
Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri performansıyla eleştirilerin hedefi olan Edu Dracena, teknik direktör Dunga tarafından Brezilya Milli Takımı'na çağırıldı.

http://www.ntvspor.net/Images/11389.jpg

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Dracena, ülkesinin milli takımına çağrıldı.

Teknik Direktör Dunga'nın ilk açıkladığı kadroda bulunmayan Edu, PSV Eindhoven'ın Excelsior ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Alex ve Benficalı Luisao'nun yerine, Werder Bremen'li Naldo'yla birlikte kadroya davet edildi.

Daha önce 4 defa 20 Yaş Altı, 2 kez Ümit Milli bir kez de A Milli Takım forması giyen Edu, Ronaldinho, Kaka, Robinho, Fred, Lucio ve Gilberto Silva gibi yıldızlarla birlikte ter dökecek.

Brezilya Milli Takımı, 24 Mart'ta Şili ile 27 Mart'ta ise Gana ile karşı karşıya gelecek. Edu, böylece oynaması halinde Ganalı takım arkadaşı Appiah'a da rakip olacak.

TAKIM KADROSU

Kaleciler: Helton (Porto), Julio Cesar (Inter)

Defans: Daniel Alves (Sevilla), Ilsinho (Sao Paulo), Gilberto (Hertha Berlin), Kleber (Santos), Lucio (Bayern Munich), Naldo (Werder Bremen), Juan (Bayer Leverkusen), Edu (Fenerbahçe)

Orta Saha: Gilberto Silva (Arsenal), Mineiro (Hertha Berlin), Dudu Cearense (CSKA Moskova), Elano (Shakhtar Donetsk), Josue (Sao Paulo), Diego (Werder Bremen), Kaka (AC Milan)

Forvet: Ronaldinho (Barcelona), Robinho (Real Madrid), Fred (Olympique Lyon), Rafael Sobis (Real Betis), Vagner Love (CSKA Moskova)

NTVSpor

senderson
14.Mart.2007, 16:51
Beğenmeyenlere kapak olsun...

Sheriff
14.Mart.2007, 16:54
Biraz ağır kalıyor. Bunun dışında zaten iyi bir defans oyuncusu..

OsCaR007
14.Mart.2007, 16:55
iki tane konu war nere yazcazz

eGowiCh
14.Mart.2007, 16:59
Ben şaşırdım bu haberi görünce. Çok eleştirilen bir futbolcu Edu, ama sonuçta Cruzeiro'nun kaptanıydı, ülkesinde tanınan gelecek vaadeden bir futbolcu. Dunga da bu yüzden çağırmış olabilir, Edu'yu tanıyordur, beğeniyordur ve şans vermek istemiştir.

Çok sevindim, umarım her 2 maçta da forma giyer. Appiah'a karşı oynayacak, bakalım nasıl olacak :)

nekop
14.Mart.2007, 17:05
Edu'yu hernekadar begenmesemde ülkemiz adına sevindim demekki Türkiye'dende Brezilya milli takımına gidilebiliyormuş...

tosunpasa
14.Mart.2007, 17:10
Güzel haber.. Edu için büyük bir şans..

TR.CaPTaiN
14.Mart.2007, 18:55
Brezilya'nın iskelet kadro yavas yavas değişiyor. Ve şans verilmeyen yıldız oyuncularda şans buluyor Diego, Daniel Alves,Carvalho,Naldo v.b

El Comandante
14.Mart.2007, 19:22
Edu bence bu macta ilk 11e baslamayacak.Lucio ve naldo baslayacak,edu en fazla 20 dakika oynar.Oyunun gidisatina göre belki hic oynayamaz.Edu lucio,alex,luisao,naldo varken brezilya milli takiminda oynayamaz ;)

Emurafu
14.Mart.2007, 19:34
yhaw bn saten bekliodum bole seyleri hiçde sasırmadım bu gibi laflara hatta simdi Dunga ii diil falan dienlerde cıkar normaldır bole seyler yapacak bişi yok... acaba edu galatasarayda olsa aynı laflar solenirmiydi:confused:

ayrıca oyuncu sakatlanmıs caarılmıs falan filan sonucta FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU EDU BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇA-ĞI-RIL-DI!!!!!!!
dostum ben burda galatsaray ile ilgili ne laflar gordumki

AfYoK03
14.Mart.2007, 21:15
Uche ile Högh de geldiklerinde ilk maclarda defedin bunlara koskoca fener savunması kimlere emanet denmiş zamanında. sonrasını gördük. Enke bir macta 3 gol yedi diye adamın bi anasına sövmedikleri kaldı belki onu da yaptılar bilmiyorum artık. Ama şimdi görüyoruz adam bundesliganın önde gelen kalecilerinden en cok penaltı kurtaran adam. Sabretmezsek ilk macta adamın alnına satılık yazısını koyarsak bizm takımlar Az Alkmaar'dan daha beter takımlara evinde 5 tane yediği için bile elenir.. Fıstık gibi adam top geciyor adam gecmiyor insandır elbette hata yapar madem brezilyada o kadar adam var iki oyuncu sakatlandığında gitmesi gereken oyuncu lazımda neden Edu yerine başka birisi cvagırılmıyor. Demekki adam şimdi orayı sonra sonra da iyi yerleri hakedecek kapasitede. Bence ilerde çokk iyi yerlerde olur.

eGowiCh
15.Mart.2007, 16:49
Arkadaşa katılıyorum. Yabancı oyuncuların ülkeye ve takıma alışması zaman alır. Gelir gelmez ahım şahım performans beklemek yanlış olur. Zamanla kendini bulacaklardır. Erken davranıyoruz yabancı futbolcuları eleştirirken.

Omerdinho
15.Mart.2007, 17:35
Uche ile Högh de geldiklerinde ilk maclarda defedin bunlara koskoca fener savunması kimlere emanet denmiş zamanında. sonrasını gördük. Enke bir macta 3 gol yedi diye adamın bi anasına sövmedikleri kaldı belki onu da yaptılar bilmiyorum artık. Ama şimdi görüyoruz adam bundesliganın önde gelen kalecilerinden en cok penaltı kurtaran adam. Sabretmezsek ilk macta adamın alnına satılık yazısını koyarsak bizm takımlar Az Alkmaar'dan daha beter takımlara evinde 5 tane yediği için bile elenir.. Fıstık gibi adam top geciyor adam gecmiyor insandır elbette hata yapar madem brezilyada o kadar adam var iki oyuncu sakatlandığında gitmesi gereken oyuncu lazımda neden Edu yerine başka birisi cvagırılmıyor. Demekki adam şimdi orayı sonra sonra da iyi yerleri hakedecek kapasitede. Bence ilerde çokk iyi yerlerde olur.

+1 kesinlikle katiliyorum

CeNTeR_TR
15.Mart.2007, 18:07
Aslında iyi bir defans ama ben milli takım için biraz abartılı görüyorum umarım yanılırım...

Universal
15.Mart.2007, 21:56
Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan Fenerbahçeli futbolcu Edu, bu şansı iyi değerlendirip, milli takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın, 24 Mart'ta Şili ve 27 Mart'ta Gana ile yapılacak maçlar için belirlediği kadroya dahil edilen Edu, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde açıklama yaptı.

Fenerbahçe'deki performansının ve Zico'nun desteğinin, bu seçimde büyük rolü olduğunu ifade eden Edu, ''Karşılığını, ülkem adına sahada en iyisini sergileyerek vereceğim. Resmi haber açıklandıktan sonra, bütün gece telefonlarım susmadı. Başta ailem olmak üzere eski ve şimdiki takım arkadaşlarımdan tebrik yağdı. Brezilya basını da çok ilgi gösterdi'' diye konuştu.

Dunga'nın kararının kendisini çok gururlandırdığını kaydeden Edu, bu haberi beklediğini, Dunga'nın, kadroda boşalan yer için kendisini uygun görmesinden mutluluk duyduğunu kaydetti.

27 Mart'ta Gana ile yapacakları maçta takım arkadaşı Appiah ile rakip olacak olan Edu, bugünkü antrenmanda Appiah ile bu konuyu konuştuğunu belirterek, ''Ona, burada takım arkadaşı olduğumuzu, ama maçta tamamen rekabet içinde olacağımızı söyledim. İyi olan kazansın. Umarım Brezilya kazanır'' dedi.

Burak Duran
15.Mart.2007, 22:09
vall milli takım edu ya 5-6 boy büyük gelir ya neyse

Wesley Sneijder
16.Mart.2007, 09:02
Herkes Alex'i beklerken Edu gitti.

Ahmet_77
17.Mart.2007, 07:52
edu ne yaptıki milli takıma seçildi

spider3784
17.Mart.2007, 10:12
Herkes Alex'i beklerken Edu gitti.

psv deki alexten bahsediosan o sakatmış o yüzden edu çağrılmış aslında edu brezilya ligindeyken çok iyiydi hatta olympiakosta da oynmıştı ama alışamadı oraya fenerede alışamadı

Memedov
17.Mart.2007, 10:29
edu ne yaptıki milli takıma seçildi

Edu Ne mi Yaptı ?:confused:
Arkadaşım Biraz Araştırırsan Öğrenirsin Edunun Neler yaptığını Edu Bence Çok yararlı olacak Brazilya milli takımına!! ;)

Ahmet_77
17.Mart.2007, 12:41
kardeş edu bişeler yapmıştır kesin
herkes bişe yaptı
ama edu böle büyük bi ülkenin formasını giyicek kadar kaliteli bi oyuncu diil
ondan daha iyileri var

Memedov
17.Mart.2007, 13:02
kardeş edu bişeler yapmıştır kesin
herkes bişe yaptı
ama edu böle büyük bi ülkenin formasını giyicek kadar kaliteli bi oyuncu diil
ondan daha iyileri var

Demekki Yokmuş ki Onuu çağırmışlar Edu başarılı olacaktır Milli takımda Herkez görecek!!;;)

Ahmet_77
17.Mart.2007, 13:10
sakatlıklar yüzündn çaırılmıştır

uAburak89
17.Mart.2007, 14:19
Evet sakatlık yüzünden, bir daha çağırılacağını mı sanıyorsunuz yoksa ..

Sheriff
17.Mart.2007, 14:22
Kendini gösterirse neden olmasın...

El Barto
17.Mart.2007, 14:24
ben bir daha çağrılacağını sanmıyorum tabi yine böyle sakatlıklar olmazsa.