PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bırakırmı?

onurgonullu06
14.Mart.2007, 19:00
ARKADAŞLAR FENERBAHÇEDE AZİZ YILDIRIM SON SENESİNİMİ YAŞIYOR AZİZ YILDIRIM GİDERSE NE OLUR SİZİ DİNLİYORUM BU ARADA ALEX BU SENE BAŞKA TAKIMA GİDECEKMİŞ DOĞRUMU???(/2)

bjk4ever
14.Mart.2007, 19:04
Birakir........................

1 hafta sonra geri doner.:D

uAburak89
14.Mart.2007, 19:15
Aziz Yıldırım bu sene şampiyonluk giderse istifa eder ... 2 ay sonra geri döner ..

El Comandante
14.Mart.2007, 19:20
Aziz Yıldırım bu sene şampiyonluk giderse istifa eder ... 2 ay sonra geri döner ..

Bu lafin altina imzami atarim gercekten.Bencede böyle olur.

OsCaR007
14.Mart.2007, 19:22
istifa ettide ne oldu geri döndü...yine aynı yine aynı

onurgonullu06
14.Mart.2007, 19:25
ARKADAŞLAR AZİZ YILDIRIMIN MEZARINIDA STADA KOYARLAR DEMEK İSTİYORSUNUZ HERALDE AYRILAMAZ DİYORSUNUZ AMA AZİZ YILDIRIM SENEYE YOK DEMEDİ DEMEYİN

TR.CaPTaiN
14.Mart.2007, 19:26
istifa ettide ne oldu geri döndü...yine aynı yine aynı

Öyle bi laf ettin ki 6-7 kere istifa etti geri dönmüş gibi oldu.
Birilerinin başkanlarını kovmak için yaptıklarının yanında,Fenerbahce taraftar camia olarak onu geri döndürmek için neler yapmadıki ve o da geri döndü.

Sheriff
14.Mart.2007, 19:33
Başlığı düzenledim.Konuyla ilgisi olmayan gereksiz mesajları sildim. Lütfen daha dikkatli olunuz..

OsCaR007
14.Mart.2007, 19:51
Öyle bi laf ettin ki 6-7 kere istifa etti geri dönmüş gibi oldu.
Birilerinin başkanlarını kovmak için yaptıklarının yanında,Fenerbahce taraftar camia olarak onu geri döndürmek için neler yapmadıki ve o da geri döndü.

istifa etse bile yine döner kanımca öle demek istemiştim;)

AfYoK03
14.Mart.2007, 21:08
kalsın yaa adam akıllı ortalarda bi o var. Hem fener onun zamanında çok gelişti. Hep diyor ya istikrar istikrar diye. Biraz daha sabredersek bu sene gözümüzü boyamalık 100. yılda şampiyon olursak ilerde güzel günler bekliyor. Şampiyon olursak gitmez ama olamazsak sanırım sadece o kalır :)

Universal
14.Mart.2007, 21:14
Aziz Yıldırım niye istifa etti?

Ailesi ve kendi iş yaşantısı ile ilgilenemediği için istifa etti. Onlara zaman ayıramaması nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı ve son haftada şampiyonluğun gitmesi gibi nedenlerde buna vesile oldu.

Aziz Başkan niye geri geldi?

Gelmeyeceğim dedi. Ama baskılara dayanamadı. Taraftarlar onun için yürüyüş yaptı. Bunları görünce vicdanı el vermedi ve geri dönü. Zaten o zamanda kimse başkan olacağını bile açıklayamadı.

Şimdi Aziz Başkan Fenerbahçe önümüzde bir kaç yıl boyunca bırakmaz bıraktırmazlar.

IcedEarth
14.Mart.2007, 21:50
Aziz Yıldırım niye istifa etti?

Ailesi ve kendi iş yaşantısı ile ilgilenemediği için istifa etti. Onlara zaman ayıramaması nedeni ile istifa etmek zorunda kaldı ve son haftada şampiyonluğun gitmesi gibi nedenlerde buna vesile oldu.

Aziz Başkan niye geri geldi?

Gelmeyeceğim dedi. Ama baskılara dayanamadı. Taraftarlar onun için yürüyüş yaptı. Bunları görünce vicdanı el vermedi ve geri dönü. Zaten o zamanda kimse başkan olacağını bile açıklayamadı.

Şimdi Aziz Başkan Fenerbahçe önümüzde bir kaç yıl boyunca bırakmaz bıraktırmazlar.

bir kere yapmadıki 2001 de de bir kere yapmıştı bıraktım diyen geri dönmeyeceğim diyen bir insan kesinlikle geri dönmemeli yoo bırakmaya kesin karar vermemişse o zaman basının önüne çıkıp bıraktım demeyecek

Universal
14.Mart.2007, 22:00
bir kere yapmadıki 2001 de de bir kere yapmıştı bıraktım diyen geri dönmeyeceğim diyen bir insan kesinlikle geri dönmemeli yoo bırakmaya kesin karar vermemişse o zaman basının önüne çıkıp bıraktım demeyecek

İyi de ben bir kere mi yaptı dedim? Evet ikisinde de bu kararlar mevcuttu. Sözünde durmamış olabilir. O kendi sorunu. Fenerbahçe yaptığı katıları Türkiye'de kimse yapamaz.

senderson
15.Mart.2007, 12:11
şuana kadarki görüşlerden sadece Batuhan'ınkine saygım var.Diğerleri tahrik amaçlı mesajlar.

Görüşüm ise, büyük başkan tabiki görevini bırakacak.Kendide açıklamıştı, şartlar olgunlaşırsa bırakacak.Ki adayımız çok o koltuğa..

IcedEarth
15.Mart.2007, 17:07
İyi de ben bir kere mi yaptı dedim? Evet ikisinde de bu kararlar mevcuttu. Sözünde durmamış olabilir. O kendi sorunu. Fenerbahçe yaptığı katıları Türkiye'de kimse yapamaz.

onun yaptığı katkılaarın katkat fazlasını yapacak insanlarda çıkacak merak etme ;)
neyse konu sapmasın sonra tahrik ediosun diyolar

mustafa35
15.Mart.2007, 22:29
olabilr ama çk büyük hizmetler verdi gerçekten.

LaKe
16.Mart.2007, 00:12
Aziz Yıldırım, sonsuza kadar FB Başkanı olamazki. Elbet birgün bırakacak. Başkanlık stresli iş. Belkide artık rahat bir hayat yaşamak istiyor kim bilebilir ki. En doğal hakkı yani. Giderse FB yine zengin bir klüp olacaktır. Doğru tercihde O PARAYI İYİ KULLANABİLECEK biri yönünde yapılırsa FB başarılı olur.

onurgonullu06
16.Mart.2007, 19:51
yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

Memedov
16.Mart.2007, 20:25
Aziz Yıldırım, sonsuza kadar FB Başkanı olamazki. Elbet birgün bırakacak. Başkanlık stresli iş. Belkide artık rahat bir hayat yaşamak istiyor kim bilebilir ki. En doğal hakkı yani. Giderse FB yine zengin bir klüp olacaktır. Doğru tercihde O PARAYI İYİ KULLANABİLECEK biri yönünde yapılırsa FB başarılı olur.

Aynen Katılıyorum Sana Aziz YıLdırım sonsuza kadar başkan olacak değil ya Onun yerine İşleri yürütecek İyi bir Başkan Gelecektir elbet ;;)

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:32
En İyİsİ Neyse O Olsun