PDA

View Full Version : Alonso Raikkonen'e Hak Verdi

Neron_FB
14.Mart.2007, 20:28
Dünya Şampiyonu Fernando Alonso, McLaren Mercedes'teki selefi Kimi Raikkonen'in geçtiğimiz yılki pilotlar mücadelesinde neden başarılı olamadığını şimdi anladığını söyledi. Aralık ayında Alonso, Raikkonen, Juan Pablo Montoya ve Pedro de la Rosa'nın elinden geçen ve zafer kazanamayan 2006 model MP4-21 McLaren ile ilk test sürüşünü gerçekleştirmişti.

"Kış boyunca çok yoğun çalışmalar sergiledik" diyen Alonso, Kleinen Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "McLaren'ın eski modelini ilk kez kullandığım zaman, Kimi'nin geçen sene benimle niçin mücadele edememiş olduğunu çok daha iyi anladım. Fakat bu sene herşey çok farklı olacak gibi. Pistte onunla oldukça fazla kapışacağız."

Alonso, 2007 hedefinin, geçmişte Michael Schumacher ve Juan Manuel Fangio'ya nasip olan üçüncü bir dünya şampiyonluğu olduğunu da sözlerine ekledi: "İki şampiyona kazandıktan sonra gözünüz üçüncülüğe dikiliyor."

-Alıntıdır-

Böylece Kimi'yi suçlayanlara iyi cevap vermiş oldu alonso ;)

bjkmete
15.Mart.2007, 01:43
Umarım Raikkonen bu sene iyi iş çıkarır.Ama ben bir Ferrari sempatizanı olarak Massa yı daha önde görüyorum.Sanki bu sene Kimi nin ısınma yılı olacakmış gibi geliyor.

Sirius Black
19.Mayıs.2007, 19:09
Kimi şampiyon olacak gibi görünüyor.

Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 19:52
Raikkonen inşallah Şampiyon olur... Favorim benim KiMi...

tolgadayanc
23.Mayıs.2007, 20:31
benım favorım massa raikonen cook basit hatalar yapıyor ve bu hatalar yarısı direct olarak etkiliyor ferrari aleyhine

anilla
06.Haziran.2007, 16:25
alonso hic de sevmeddim biri ama bu sefer hakli

ryu
08.Haziran.2007, 09:26
tamam mclaren arabası pek iyi olmayabilir ama ferrari de neden iyi bir performans göstermiyor o zaman? ben raikonen den ümidi kesmeye başladım