PDA

View Full Version : Engin: Gönlüm Fener’den yana

Omerdinho
15.Mart.2007, 11:22
Gençlerbirliği’nin başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar, bir gün Fenerbahçe forması giymeyi çok istediğini söyledi.
15.03.2007

Genç futbolcu, dört büyüklerden teklif gelmesi durumunda tercihinin kimden yana olacağı sorusuna, “Sonuçta hepsi büyük takım. Hangisi kısmet olursa orada oynamak isterim. Fenerbahçe’nin büyüklüğü belli. Herkes Fenerbahçe diyor. Eğer öyle birşey olursa, gönül Fenerbahçe’den yana olur tabii ki” yanıtını verdi. Fenerbahçe’nin geçen sezon son haftada şampiyonluğu Galatasaray’a teslim ettiğini hatırlatan Engin, “Bu sene Fenerbahçe’nin 100. yılı olduğu için, şu anki durumları nedeniyle avantaj onlarda. Fenerbahçe şampiyon olur” diye konuştu.

World Hollow o1
15.Mart.2007, 11:37
Engin kim ki ? :)

“Bu sene Fenerbahçe’nin 100. yılı olduğu için, şu anki durumları nedeniyle avantaj onlarda. Fenerbahçe şampiyon olur”

Koçum ben böyle konuş Fenerbahçe de 11 oyna:n:

ultraslanerdem
15.Mart.2007, 12:01
Gitsin gitsin Fener'e de körelsin.Tabi Fener alırsa...

senderson
15.Mart.2007, 12:09
oynayabilecek kalitedeyse niye gelmesin?Yoksa onu alacak klüp çoktur;)

TR.CaPTaiN
15.Mart.2007, 19:15
Genç,kaliteli oyuncular kadromuz için iyi olur.

uAburak89
15.Mart.2007, 21:18
Bu sene pek takip edemiyorum ligi, bu oyuncuyu ilk defa duydum valla ..

AfYoK03
15.Mart.2007, 21:20
o adam konusmaya fırsat verdiklerine göre iyi birisidir. Kariyerinin en iyi noktasına gelir beşiktaş kandırır onu ilk 11 de oynucaksın büyük basarılar kazancaz bu sene değiştik.. gibilerinden sonra gider sene sonunda göztepeye mardine falan :D :D :D :D