PDA

View Full Version : F.Bahçe'den John Carew bombası

crazzy
15.Mart.2007, 14:58
Fenerbahçe'nin 100. yıldaki transfer bombasının eski Beşiktaşlı Carew olduğu bildirildi. Norveçli yıldız için temasları Alex'in menajeri Juan Figer yürütüyor.

Bu sezonun başında camianın 'flaş' transfer beklentisini çok fazla karşılayamayan Fenerbahçe yönetimi, bombayı sezon sonunda patlatmak için harekete geçti. Hedef ise 2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen, aynı sezonun sonunda da 7.6 milyon euroya Fransa'nın Lyon takımına satılan John Carew...

Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve F.Bahçe'de görmeyi çok istediği Carew için Lyon forması giyerken, Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği, "Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez" maddesi konulmuştu.

Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveçli yıldız için engel kalmadı.

Deivid'e yol göründü
F.Bahçe Kulübü'nün, Aston Villa ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Carew transferini yürütmesi için Alex'in menajeri Juan Figer'i aracı olarak kullandığı bildirildi. Norveçli golcünün bonservisi için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.

Carew'le ön anlaşma yapılır yapılmaz transferin camiaya müjdelenmesi bekleniyor. Norveçli yıldızın transferi gerçekleşirse bir yabancının gitmesi gerekecek ve o da çok büyük olasılıkla, geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Deivid olacak. Brezilyalı oyuncuyu satın alacak kulüp bulunamazsa, kiralama formülü gündeme gelecek. Yeni sezonda oluşması beklenen Kezman-Carew forveti taraftarda heyecan yaratırken, Zico'nun da onayını aldı.

Sheriff
15.Mart.2007, 15:13
Gelmesini istemem ben Carew' in. Zaten hiç sevmemde..

bursa_mc
15.Mart.2007, 15:21
doğruysa harika bi haber.bence carew çok kaliteli bir futbolcu.fenerde iyi işler yapabilir..

uAsamet91
15.Mart.2007, 16:38
fenere gelmezz

Memedov
15.Mart.2007, 16:54
Gelmesini istemem beşiktaşta iyi performans gösteremedi bizdede bişey yapamaz.

Emurafu
15.Mart.2007, 17:08
Carew gelem ihtimali var bence devidden binkat iyi ortalar icin en iyi oyuncu

IcedEarth
15.Mart.2007, 17:11
bana biraz komik geldi çünkü carew gibi kapasitesi türkiyeyi aşan bi oyuncunun en iyi zamanlarında fenerbahçe ye gelmesi akıllıca olmaz ama belli de olmaz belki gelir

paco
15.Mart.2007, 17:11
çok iyi transfer olur f.b için .....

ForsakeN
15.Mart.2007, 18:24
fenere gelmezz

Gelmeme nedenini de belirtirsen sevinirim.Alex,Anelka,Appiah,Kezman,Ortega vb. içinde bu laflar söyleniyordu.

Fenerbahçe'nin uzun bir forvete ihtiyacı vardı.Eğer Carew gelirse yerinde bir transfer olur.

Del Piero_10
15.Mart.2007, 18:31
John Carew bombamı?

emin değilim ama deivid'den iyi olduğu kesin

Bordo61Mavi
15.Mart.2007, 18:33
John Carew cok iyi bi futbolcu ama Fenerbahceye gelmesini istemem.

ewrim_FB
15.Mart.2007, 18:33
kaynak ne ? fotomaçda gördüm ben bu haberi de inanmadım eğer başka kaynakta yazmışsa bilemem...

Sheriff
15.Mart.2007, 18:47
bana biraz komik geldi çünkü carew gibi kapasitesi türkiyeyi aşan bi oyuncunun en iyi zamanlarında fenerbahçe ye gelmesi akıllıca olmaz ama belli de olmaz belki gelir
Anelka'nın kapasitesi sence Türkiye'yi aşmazmıydı? Yada Ortega'nın yada diğer yıldızların..
Ayrıca şöyle bir nokta var, Fred Carew'i kulübeye gönderdi..
İstersek rahatlıkla alırız ama şahsen gelmesini istemem bizim kapasitemizin altında bir oyuncu bence..

Omerdinho
15.Mart.2007, 19:20
Carewi sevmiyorum gelmesin.

TR.CaPTaiN
15.Mart.2007, 19:20
fenere gelmezz

Beşiktaş'ta oynamış bir oyuncu neden tekrar Türkiye'ye gelemesin. Adının anıldığı takım Fenerbahçe olduğu için mi gelmez diyorsun. Unutma ki Türkiye'ye gelen yıldızların coğunu Fenerbahçe getirmiştir.
Ben gelmesini istemem.

RoNNiE91
15.Mart.2007, 19:46
Beşiktaş'ta oynamış bir oyuncu neden tekrar Türkiye'ye gelemesin. Adının anıldığı takım Fenerbahçe olduğu için mi gelmez diyorsun. Unutma ki Türkiye'ye gelen yıldızların coğunu Fenerbahçe getirmiştir.
Ben gelmesini istemem.

zaten beşiktaş'tan ayrılmasının nedeni türkiye'den gitmekti.buraya bir daha gelmez.adam daha kaliteli bir yerde oynamak için gitti zaten.

Maksic
15.Mart.2007, 19:54
evet haklısın Fenerbahçe çok çok büyük bir teklif yaparsa olabilir ama bir daha gelmeyeceğini düşünüyorum

bjk4ever
15.Mart.2007, 19:54
Carew gayet kaliteli bir oyuncu, FB'nin aradigi tip santrfor Nobre'den sonra. Bence FB acisindan iyi bir transfer olur.

AfYoK03
15.Mart.2007, 21:07
bu adamlar bize bi kac gömlek büyük gelirler kezman bile fenerde bi iş yapamıyor ki adam 100 küsür macta 100 küsür gol atmış hollandada. Anelkanın kariyeri bi cuval kalite ada fenere geldi bi anasına küfretmediler.. Bize nobre gibi bobo gibi ribery gibi adı sanı duyulmadık adam gelsin onlar iş yapar yoksa yıldız adam türkiyede oynayamaz..

Universal
15.Mart.2007, 21:08
Daha önce de Fenerbahçe'nin böyle bir atağı olmuştu ama sonuçsuz kaldı. Şahsen Devied yerine gelecek ve Lyon daki performansını gösterecekse gelsin. :)

LaKe
15.Mart.2007, 21:09
Bu BOMBA, Fener'in elinde bum diye patlar. ;;)

uAburak89
15.Mart.2007, 21:12
Göktuğ Sevinçli'nin bugünkü yazısında Fenerbahçe'nin uzun boylu bir forvetle anlaştığı yazıyordu .. Belki de Carew'den bahsediyor ..

TR.CaPTaiN
15.Mart.2007, 22:06
zaten beşiktaş'tan ayrılmasının nedeni türkiye'den gitmekti.buraya bir daha gelmez.adam daha kaliteli bir yerde oynamak için gitti zaten.

1-2 yedek kaldımı tekrar paşa paşa döner.

LaKe
15.Mart.2007, 22:10
Fener, bu oyuncuyu alırsa Deivid ve Kezman'ın üzerine 1 hata daha yapmış olur. Yahu bu Fener'in o kadar parası var. Dünyadada keşfedilmeyi bekleyen birçok iyi futbolcu var. Neden yeni yetenekler aramak için para verilmiyorda, böyle tanınmış ama ne yapacağı belli olmayan adamlara para sarfediliyor anlamış değilim.

mustafa35
15.Mart.2007, 22:30
gelmesini istemem..

gorkemyilmazkarasu
15.Mart.2007, 22:30
carew iyi futbolcudur fenerinde kapasitesinin altında değildir bence.