Log in

View Full Version : Süper Lig ve diğer liglerden alınan takımlardan keyif almak?

RoNNiE91
15.Mart.2007, 20:01
arkadaşlar ben süper ligde beşiktaş ile 3-4 sene bitirdim ve artık sıkıldım diyebilirim
Ben süper ligde oynarken deplasmanda veya içerdeyken o stad ve atmosfer aklıma geliyor ve oyundan keyif alıyorum ama aynı şeyi avrupa takımlarını yönetmeye kalktığımda başıma geldiğini söyleyemem.avrupa da valencia'yı almak istiyorum.sizce oyundan nasıl keyif alabilirim.oynarken neleri düşünmem gerek.izin gibi ustalardan yardım almak istedim :)

congenial
15.Mart.2007, 20:31
Oyunu oynarken gerçeği düşün. kendini beşiktaşın veya gitcegin takımı gerçekten yönetiyomus gibi yap vede hile yapma hileden kaçın çünkü hile yapınca gerçeği düşünmek saçmalık oluyo ve insanın bir süre sonra canını sıkıyo.

submarine_18
15.Mart.2007, 20:54
Bende Şampiyonlar liginin müzigi var..şampiyonlar liginde maçım olunca once o müzgi çalıp sonra maça çıkıyorum daha gerçekçi oluyor:D:D:D

RoNNiE91
15.Mart.2007, 22:54
Bende Şampiyonlar liginin müzigi var..şampiyonlar liginde maçım olunca once o müzgi çalıp sonra maça çıkıyorum daha gerçekçi oluyor:D:D:D

bende de var,iyi fikir :D:D
valencia olursam lig maçlarından önce rumba de barcelona çalarım :p :p

ultraslanerdem
15.Mart.2007, 22:56
Şampiyon olmaya çalışman yeterli.:)İspanya ligi TSL gibi kolay değil...

incredible
15.Mart.2007, 23:19
kendimi saha kenarından oyuncularıma taktik verirken hayal ederim...tabi bide müzik eşliğinde filan daha da süper oluyor....ne delilik yav...:D

charmender
15.Mart.2007, 23:32

:eek: Onu nasi ayarladin kardesim bende yapabilirmiyim bilgi verebilirmisin ?

omer_can_gs
16.Mart.2007, 00:10
Kendini bir menejer gibi düşün.Bana bu yüzden bazı arkadaşlarım deli diyor :) :D Hiç hile yapma ve gerçek hayattaki gibi düşün çok keyif alırsın.Bide alt liglerden küçük bir takım seçersen daha zevkli olur.

Godsend
16.Mart.2007, 00:27
Tottenham verelim ;;)

jaku88
16.Mart.2007, 12:46
Alt yapıdan oyuncu çıkar onlar geliştikçe sen zevk alırsın ve ii parayada satarsın genellikle ben böyle zevk alıyorum hepsinin favori kişisnde benim ismim de yazdıkça gurur duyuyorum :)

RoNNiE91
16.Mart.2007, 14:04
:eek: Onu nasi ayarladin kardesim bende yapabilirmiyim bilgi verebilirmisin ?

oyundayken maç başlamadan önce masaüstüne dön,şampiyonlar ligi müziğini aç,alttan o çalsın,sen oyuna gir maçını oyna :D

charmender
16.Mart.2007, 15:03
:D:D:D:D:D:d euheuheuheuhehu oda güzel :D Alttan Orhan gencebay müzigini verirsem nasi olur :DD: tirübünde katliam cikar zulalala :D

uAburak89
16.Mart.2007, 15:08
En keyiflisi desteklediğin takımı yönetmek ..

bangbangstar88
16.Mart.2007, 16:04
bence sürekli küme düşme potasındaki takımlara iş baivurusunda bulun ve git onları kurtarmaya çalışmak çok güzel oluyo sorada saten büyük takımlardan teklif alırsın yani amatör başlayıp profesyonel ol diyebilirim

submarine_18
16.Mart.2007, 17:24
Evet winamptan açıcaksınız:D:D

ThersoN
16.Mart.2007, 19:55

Bende mehter marsı calıyorum :):):)

Selim55
16.Mart.2007, 20:21
Valla ben Bircok kez yeni oyun actim ama hic bir Avrupa takiminda Trabzonspor kadar keyif almadim

Bende mehter marsı calıyorum :):):)

Ben kolbasti caliyorum :)

pursuitofviking
16.Mart.2007, 20:59
ewt beyler harbiden de maça girmeden veya maç sırasında sevdiğiniz bi şarkı çaldığında daha ii düşünüyosunuz şahsen ben winampta açıyorum en sevdiğim children of bodom-deathnight warrior şarkısını açıyorum daha ii oluyo ilham geliyo kuduruyorum:D :D

EL-Hadji
17.Mart.2007, 19:05
Maçları kendi kendinize sunun maçtan önce ve sonra basına açıklamalar yapın, etraftakiler sizi deli snabilir ama siz keyfinize bakın ha bir de kız arkadaşınızın yanında buunu yapamyın bütün karizmanız yerle bir olabiliyor:(

loxnip
17.Mart.2007, 19:34
süperlig de takımına göre zevk alıyorsun.fenerbahçe yi yöneten adam eminim zevk alıyordur.benim gibi trabzonspor u alıp sezona 9 yabancı (2si kirada) ile başlarsan hoş olmuyor.

El Barto
17.Mart.2007, 19:42
sempati duyduğun bi takımı almalısın önce ve her maç sanki sende staddaymışsın gibi düşünmelisin :D

distance
17.Mart.2007, 21:07
bence küçük takım al ve onunla büyük takımlara kafa tutmaya çalış o ufak takım geliştikçe çok zevk alırsın emin ol..;;)

ultraslanerdem
17.Mart.2007, 21:22
Bence küçük bir takım al ve o takımı kurtarmaya çalış.Benim gibi..(Bkz ::: Erdem Kariyer ::: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37746 ))