Log in

View Full Version : Colin Kazım-Richards Ümit Milli Takım'da

Cengo
16.Mart.2007, 00:01
http://www.goal.com/resultsimg/4290.jpg

Sheffield United forward Colin Kazim-Richards accepts a call to play for the Turkey Under-21's.

Kıbrıslı bir baba ile Antigua'lı bir annenin oğlu, siyahi bir oyuncu.
Sağ açık ve forvet oynayabiliyor.
Sheffield United oyuncusu.

89 maçta 9 gol atmış.

1.85 m - 85 kg

senderson
16.Mart.2007, 00:05
hayret bizimkiler nasıl yakalayabildiler:)

SYLaR
16.Mart.2007, 00:10
Yakaladıkları da o kadar iyi bir futbolcu değil:)

uAburak89
16.Mart.2007, 09:47
Faydalı olur umarım ..

jaku88
16.Mart.2007, 14:08
bu adam kaç yaşındaki?İşl biz yararı dokunur

10_Osmanozc
16.Mart.2007, 14:20
Sheffield United'ımızın gururu:)Ayrıca babasının Türk,annesinin Antigualı olduğu kesin mi benim bildiğim tam tersi ama?

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 14:34
annesi kibrisli turk babasi ingiliz.

Bence teknigi cok iyi olan bir futbolcu, kesinlile yararli olacaktir, ilerde a milli takimda cok yardimci olacaktir.

baksaniza boyu 1.85 fena degil yani, kafa vuruslarinda etkili bi isim olabilir, fizik gucude yuksek bir oyuncu, izleyip gormeniz gerek.

10_Osmanozc
16.Mart.2007, 14:58
Yanlışınız var yav.Babası Antigua'lı,annesi Türk.

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 15:36
Zaten ingilterede yasayan cogu zencilerin aslen afrika ulkeleri veya carribean olduklari goruluyo. Annesi ise kibrisli.

El Comandante
16.Mart.2007, 16:34
Annesi KKTC vatandaşı olan Kazım'ın babası ise İngiliz.

Vallahi gerek yok böyle futbolcuya,bizim almanyada ve türkiyede ne yetenekli türk genclerimiz var,onlar görülmüyorda bu mu görülüyor?

Örnegin schalke 04 deki mesut özdil.Cok iyi bir futbolcu,frikik cekme yetenegi var,muz ortalari cok iyi,teknigi süper.Cok iyi bir 10 numara olabilir ama daha milli takim onu göremedi.

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 16:46
Gerekli kazim gibi bir oyuncu, ustun fizik gucu var. Turk olmayanlari Turk yapip milli takmda oynatacagimiza gercek Turkleri oynatiriz milli takimda daha iyi.

uAsamet91
16.Mart.2007, 18:54
haydi hayirlisi:D bakalim A milli takima yukselebilcekmi

y_layta
16.Mart.2007, 18:59
ooo iyi kaptırmadılar ama kapmadıklarına göre bişi olabilir

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:20
http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=454534&CPID=219&clid=362&lid=554&title=Turkey+call+for+Kazim-Richards

Kazim'im yaptigi bazi aciklamalar, inglizce bilenler icin

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:25
bence türk milli takimi icin süper bir olay.

Emurafu
16.Mart.2007, 20:13
adini ilk defa duydim valla

iyide almanya birsuru yetenekli turk var ornek essen takimi manyak oyuncular var kacirmasinlar

Omerdinho
16.Mart.2007, 20:15

Vallahi gerek yok böyle futbolcuya,bizim almanyada ve türkiyede ne yetenekli türk genclerimiz var,onlar görülmüyorda bu mu görülüyor?

Örnegin schalke 04 deki mesut özdil.Cok iyi bir futbolcu,frikik cekme yetenegi var,muz ortalari cok iyi,teknigi süper.Cok iyi bir 10 numara olabilir ama daha milli takim onu göremedi.

Mesut almanyayi tercih etti.

Redrum
16.Mart.2007, 20:18

evet baran katılıyorum serdar taşçıyı çaırslardı onun yerine bu adamı nerdne bulmuşlar

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 20:22
http://www.youtube.com/watch?v=NB1D8XvrtVA bu seneki yilin golune adayi bi gol

http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A (http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A)
KESINLIKLE IZLEYIN
eski takimlardaki performansi, dusunun bunlar ESKI, suan 20 yasinda Kazim

Omerdinho
16.Mart.2007, 20:31
serdar ve mesut almanyayi tercih ettiler.

dick
16.Mart.2007, 20:37
Hiç olmazsa annesi Türk.Umarım bize faydalı bir oyuncu olur

Emurafu
16.Mart.2007, 20:49
hic belli olmaz iyi oynar ingilizler hemen kapar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamamda almanya 2.ligini takip etseler varya

tremnako
18.Mart.2007, 17:27
iyide forvet oynayıpya 89 maçta 9 gol attıysa bundan çok iyileri mevcut zaten türkiyede neyse hayırlı olsun yinede

Cengo
19.Mart.2007, 00:07
iyide forvet oynayıpya 89 maçta 9 gol attıysa bundan çok iyileri mevcut zaten türkiyede neyse hayırlı olsun yinede

iyi de çoğu zaman sağ kanat oynuyor..

Sheriff
19.Mart.2007, 00:35
İyi de :D bu adamı hiç izlemedim böyle bir yorum yapmıycam tek söyleyeceğim o Almanya ve Hollanda'da ki Türk arkadaşlarımızın bu durum karşısında kendilerinden utanmaları gerektiğidir

Flawless Victory
19.Mart.2007, 00:40

Aylar önceden görmüşsün Baran, seni scout yapmak lazım. :)

Bordo61Mavi
20.Mart.2007, 11:06
Cok suratli ve fizik gucu yuksek bir oyuncu.

El Comandante
20.Mart.2007, 14:08
Aylar önceden görmüşsün Baran, seni scout yapmak lazım. :)

valla mesutun alman milli takimini sectigini duymamistim:o

Sirf mesut yokki,bizim milli takim almanya,hollanda,ingilterede bir scout kadrosu kursa ve oradaki türk yetenekleri arasa gercekten cok önemli yildizlar bulurlar.Cok büyük yetenekler var burada.Ayrica bence türkiyenin dogusuna da göz atmak lazim.Oradada cok yetenekli cocuklar var.Al diyarbakirspor burhan eserden sonra Baris atas diye bir yetenek cikardi.Eger gerekli imkanlar saglanirsa doguda ve gurbetci türklerde cok önemli yetenekler buluruz.

alieren7
22.Mart.2007, 21:37
Arkadaşlar ben kendisini üç senedir takip ediyorum. Önce League 2'da Bury takiminda oynuyordu, ordayken pek izleyememistim. Daha sonra, İngiltere'de 'Win A Player' diye Coca-Cola'nin düzenlediği taraftarlar arasinda bir yarisma var. Bu yarismada en cok kimin taraftari var Football League'de bu ortaya cikarilmaya calisiliyor. Yarismanin sonunda da cekilis ile bir kisi 250 000 pound kazaniyor ve bununla kulübüne bir futbolcu aliyor. Yanilmiyorsam 10 000 pound da kendisi aliyor kazanan. Brighton taraftari birine konuyor talih kuşu ve o da bizim Kazimo'yu aliyor takimina. Aslinda Brighton'da cok fazla iyi oynayamadi zaten takim kume düstü ama Sheff Utd'a guzel bir gol atmisti, Neil Warnock buyuk ihtimalle bundan almistir onu. Ama eger Chelsea macini izleyebilenler varsa gormuslerdir ki takimda ayakta kalan tek oyuncu oydu. Cok guclu bir oyuncu, hizli ve uzaktan attigi gollerle adindan soz ettiriyor. Cocuklugunu Turklerin yogun olarak yasadigi Leyton, Waltham semtlerinde gecirdigi icin kendini Turk hissediyor ve Ingiltere'den de teklif gelmesine ragmen bizi secmis. Resmi olarak cagrilmamis ama herhangi bir sakatlikta hazir ol denilmis.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica forvet oynamiyor, genellikle sag kanatta gorev verilirse sol kanatta, olmazsa ofansif orta sahada ya da forvette oynayabiliyor.

Omerdinho
22.Mart.2007, 21:40
Arkadaşlar ben kendisini üç senedir takip ediyorum. Önce League 2'da Bury takiminda oynuyordu, ordayken pek izleyememistim. Daha sonra, İngiltere'de 'Win A Player' diye Coca-Cola'nin düzenlediği taraftarlar arasinda bir yarisma var. Bu yarismada en cok kimin taraftari var Football League'de bu ortaya cikarilmaya calisiliyor. Yarismanin sonunda da cekilis ile bir kisi 250 000 pound kazaniyor ve bununla kulübüne bir futbolcu aliyor. Yanilmiyorsam 10 000 pound da kendisi aliyor kazanan. Brighton taraftari birine konuyor talih kuşu ve o da bizim Kazimo'yu aliyor takimina. Aslinda Brighton'da cok fazla iyi oynayamadi zaten takim kume düstü ama Sheff Utd'a guzel bir gol atmisti, Neil Warnock buyuk ihtimalle bundan almistir onu. Ama eger Chelsea macini izleyebilenler varsa gormuslerdir ki takimda ayakta kalan tek oyuncu oydu. Cok guclu bir oyuncu, hizli ve uzaktan attigi gollerle adindan soz ettiriyor. Cocuklugunu Turklerin yogun olarak yasadigi Leyton, Waltham semtlerinde gecirdigi icin kendini Turk hissediyor ve Ingiltere'den de teklif gelmesine ragmen bizi secmis. Resmi olarak cagrilmamis ama herhangi bir sakatlikta hazir ol denilmis.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica forvet oynamiyor, genellikle sag kanatta gorev verilirse sol kanatta, olmazsa ofansif orta sahada ya da forvette oynayabiliyor.

nasil resmi olarak cagirilmadi adam resmen cagirildi ümit milli ye hatta ümit milli kampinda röportaj bile yaptilar adamla.

alieren7
22.Mart.2007, 21:55
Ingiltere umit milli takimina

real_footballer
23.Mart.2007, 14:35
acaba nasıl bir oyuncu merak ediyorum işallah faydası olur

Hugo
24.Mart.2007, 10:46
Hızlı ve Asistçibir oyuncu diye bilyoum ben :D
Bolton'a attığı bir gol var! ben bayağı beyedim yani!..

Aa mevkii Forvet ama sağda oynatılıyor Sheff UTD de