PDA

View Full Version : Milli Kadro Açıklandı ...!

uAburak89
16.Mart.2007, 18:17
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçlarının kadrosu ve programı belli oldu. Milli Takım 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 22 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atina'ya hareket edecek Milli Takım kafilesi, 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de özel uçakla Frankfurt'a geçecek. A Milli Takım, Atina'da Ledra Marriot, Frankfurt'ta ise Kempinski Hotel Gravenbruch'da konaklayacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 19 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Polat Renaissance Oteli'nde, 23 Mart Cuma günü saat 12.00'de Ledra Marriot Otel'de ve 27 Mart Salı günü saat 12.00'de Frankfurt Commerzbank Arena'da birer basın toplantısı düzenleyecek.
Milli Takım futbolcuları 20 Mart Salı günü saat 14.00'te Polat Renaissance Otel'de basının karşısına çıkacak.

A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray A.Ş.), Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)

Ahmet_77
16.Mart.2007, 18:21
tugay yine çağırılmış
emre aşıkta seçilmiş

uAsamet91
16.Mart.2007, 18:23
emre asik adina sevindim mehmet yildizi gorunce sasirdim daha ii biei alilabilirdi . umit karan niye yok

Memedov
16.Mart.2007, 18:25
Ümit karanı neden almamış ki :(

Sheriff
16.Mart.2007, 18:26
Asıl Emre Aşık'ın ne işi var...

uAburak89
16.Mart.2007, 18:27
Bekir İrtegün bu kadroda yer bulabiliyorsa, Emre Aşık ilk 11'de çıkar maça .. Ümit Karan'ı neden almıyor Fatih Terim hiç anlamıyorum ..

uAsamet91
16.Mart.2007, 18:30
bu kadroyla yunanistan macindaneler yapabiliriz sizce

Yunanistan Kadrosu
Kaleci: Antonis Nikopolidis (Olympiakos Piraeus), Kostas Halkias (Aris Salonika)

Defans: Yannis Goumas (Panathinaikos), Loukas Vyntra (Panathinaikos), Giorgos Anatolakis (Olympiakos), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Sotiris Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt), Takis Fyssas (Hearts), Yourkas Seitaridis (Atletico Madrid), Traianos Dellas (AEK Athens), Michalis Kapsis (APOEL)

Orta saha: Stelios Giannakopoulos (Bolton Wanderers), Giorgos Karagounis (Benfica), Kostas Katsouranis (Benfica), Alexandros Tziolis (Panathinaikos), Angelos Basinas (Mallorca)

Forvet: Yannis Amanatidis (Eintracht Frankfurt), Nikos Liberopoulos (AEK Athens), Angelos Haristeas (Feyernoord), Fanis Gekas (VFL Bochum), Dimitris Papadopoulos (Panathinaikos), Dimitris Salpingidis (Panathinaikos), Giorgos Samaras (Manchester

uAburak89
16.Mart.2007, 18:31
Maç berabere biter bence .. Yunanistan o kadar korkulacak bir takım değil ..

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 18:32
Bekir'e sasirmadim. Mehmet Yildiz kadroda gorunce $ok oldum, onun yerine cok daha iyi Turk forvetler var. Aslinda ben Umut Bulut un milli takima girecegini dusuyordum ama olmadi, neyse insallah bu kadro ile bu maclari aliriz.

uAsamet91
16.Mart.2007, 18:33
yunanistan zaten guclu bi ekip degil ben galibiyet alcamiza inaniyodum ama kadro bana ic acici gelmedi

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 18:33
benim tek cekindigim oyuncu Samaras, Manchester City de oynayan.

uAsamet91
16.Mart.2007, 18:35
samaras gec bi futbolcu heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emre yunanistan macinda oynayacakmi beyler

Universal
16.Mart.2007, 18:49
Emre Aşık ile Volkan Demiral olmması gerekiyor. Onlardan daha iyileri var.

y_layta
16.Mart.2007, 18:57
1-Emre Aşık
2-Volkan Demirel(son mnaçta iyiydi ama ne yapacağı belli olmuyo)
3-Tugay Kerimoğlu
bana göre olmamalıydı...
ümiti almıyosan umutu al ???bu adam trabzonun forvetlerinin parladığı dönemde bile almıyor.

tosunpasa
16.Mart.2007, 19:02
Sivasspor'umdan 2 kişiyi görünce sevindim.. Bu futbolcularla maçları alırız bence..

Memedov
16.Mart.2007, 19:06
samaras gec bi futbolcu heralde

Samaras Çok tehlikeli bir futbolcu dikkat edilmesi lazım!!!

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:08
Mehmet Yildiz son haftalardaki performansiyla milli takimda oynamayi haketti bence..
Ümiti neden almamis diye soranlar... Ümit kac haftadir yedek Fatih hoca Ümiti izleme firsati bulamadi. O yuzden almamistir bana göre..

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:10
Mehmet Yildiz son haftalardaki performansiyla milli takimda oynamayi haketti bence..
Ümiti neden almamis diye soranlar... Ümit kac haftadir yedek Fatih hoca Ümiti izleme firsati bulamadi. O yuzden almamistir bana göre..

peki sence Umut Bulut'u neden almadi.

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:15
peki sence Umut Bulut'u neden almadi.

Umut Bulut u Galatasaray macinda izledik Milli takim düzeyinde bir futbolcu olmadigini gösterdi. Kendisini gelistirmesi lazim

El Comandante
16.Mart.2007, 19:15
Emre bence gayet iyi oynuyor.Besiktas macinda golünü atti,trabzon macinda neredeyse hatasiz oynadi.Bence milli takimda oynamayi hakketti.Tecrübelide,bence yunanistan macinda ilk 11de olacak.Bence hakan sükürde ilk 11de olacak,kanatlardan gelecegiz.Hakan ile gol bulmaya calisacaz.

Ümit karana bir gicigi var fatih terimin galiba.Türkiye ligi gol kralliginda 2.sirada ama oynamiyor.

y_layta
16.Mart.2007, 19:17
Umut Bulut u Galatasaray macinda izledik Milli takim düzeyinde bir futbolcu olmadigini gösterdi. Kendisini gelistirmesi lazim

1 maça bakarak söylersen ooo türkiyede futbolcu yok yorumuna şaşırdım...appiahın iyi oynamadığı maçlar olmuyomu.alex 90dk yürüyo (gol atıyo asist yapıyo diosunuz ama yapmadığı maçlarda var)
o zaman volkanın hiç oynamaması lazım (dimi)yorumun olmadı bence

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:18

ve Mehmet Yildiz milli takim duzeyinde bir futbolcu. Fatih Terim bazen anlamak mumkun degil

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:20
1 maça bakarak söylersen ooo türkiyede futbolcu yok yorumuna şaşırdım...appiahın iyi oynamadığı maçlar olmuyomu.alex 90dk yürüyo (gol atıyo asist yapıyo diosunuz ama yapmadığı maçlarda var)
o zaman volkanın hiç oynamaması lazım (dimi)yorumun olmadı bence

Umut mu Mehmet mi? diye sorarsaniz son haftaki performanslara bakarak söylersek Mehmet bence. Adami fener macinda gördük. Erman hocanin dedigi gibi adamda "Domuz" gücü var :D

y_layta
16.Mart.2007, 19:22
Umut mu Mehmet mi? diye sorarsaniz son haftaki performanslara bakarak söylersek Mehmet bence. Adami fener macinda gördük. Erman hocanin dedigi gibi adamda "Domuz" gücü var :D

güç diosan umutta koşuyo ayrıca sadece bi maça bakarak eleştirmen yanlış ve mehmet yıldız forwet dimi gol atmalı kaç golü var son haftalarda kaç gol attı

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:23
güç diosan umutta koşuyo ayrıca sadece bi maça bakarak eleştirmen yanlış ve mehmet yıldız forwet dimi gol atmalı kaç golü var son haftalarda kaç gol attı

bursaya 2 gol atti

y_layta
16.Mart.2007, 19:25
oooo başka ya kaç golu var ersende okadar iyiydi kaçhafta derbilerde gol attı ne oldu.umtta öle fatih terim diil baçkası olsa forwet böle olmazdı ben umutu gollleri sayarsam okadar sürmez.3 gol ordan toplam kaç golü var

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:26
Halil Altintopu da goremedim

RoNNiE91
16.Mart.2007, 19:30
emre aşık olmamalıydı bence,genç oyuncuların olmasına sevinmiş olmama rağmen,ümit karan'ın olmamasına şaşırdım.

y_layta
16.Mart.2007, 19:30
bursaya 2 gol atti

hani 3 goldu neyse burdan anlıcamı anladım ayrıca toplam 5 golu var ve son 4 haftada 2 gol oda son maçta ve hepsinde 90dk oynadı
24 90 Attığı:2

23 90 Attığı:0

22 90 Attığı:0

21 90 Attığı:0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umut
24 90 Attığı:0

22 90 Attığı:2

21 90 Attığı:3

MeMo
16.Mart.2007, 19:32
Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?

Omerdinho
16.Mart.2007, 19:32
hani 3 goldu neyse burdan anlıcamı anladım ayrıca toplam 5 golu var ve son 4 haftada 2 gol oda son maçta ve hepsinde 90dk oynadı
24 90 Attığı:2

22 90 Attığı:0

21 90 Attığı:0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umut
24 90 Attığı:0

22 90 Attığı:2

21 90 Attığı:3

Kusura bakma yanlis yazmisim sonradan aklima geldi düzelttim Bursaya gecen hafta 2 gol atti.

Emurafu
16.Mart.2007, 19:34
beyler emre asik ilk onbirde oynuyacak zaten cunku savumanda bir cok eksik var mehmet yildiz hakediyordu cagrilmayi hakan sukur ise yunanistan deplasmaninda cok lazim olcak kadro adilce

y_layta
16.Mart.2007, 19:34
ben nie kusura bakıyım bu istatistikleri görmeye tatih terim kusura baksın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

beyler emre asik ilk onbirde oynuyacak zaten cunku savumanda bir cok eksik var mehmet yildiz hakediyordu cagrilmayi hakan sukur ise yunanistan deplasmaninda cok lazim olcak kadro adilce

umut ve o zamanki ersen hak etmiyomuydu

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:36
Halil Altintopa ne oldugunu bilen varmi?

Emurafu
16.Mart.2007, 19:36
dostum umutta bitiricilik yok

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:37

Mehmet Yildiz da varmi, Fenerbahce macinda sayilamiycak kadar gol sansi kacirdi.

Emurafu
16.Mart.2007, 19:38
emre aşık olmamalıydı bence,genç oyuncuların olmasına sevinmiş olmama rağmen,ümit karan'ın olmamasına şaşırdım.
dostum sana soruyorum emre asik oalinmadi diyelim savumanda kim oynuyacak biraz arastir da konus

y_layta

yapma yaw son haftada adam atamadı die bitiricilik yoksa nie gol krallığında ve ankarada gol krallığı yarışındaydı.mehmet bitiricilikte iyiyse neden sadece geçen hafta 2 tane attı.yapmayın yaw

Emurafu
Mehmet Yildiz da varmi, Fenerbahce macinda sayilamiycak kadar gol sansi kacirdi.
mehmeti ben cok begeniyorum son haftalarda hatta herkez begeniyor zayen macta oynamicak

El Comandante
16.Mart.2007, 19:39
Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?

Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 10 gol atmis.

Mehmet Yildiz ise 16 macta 5 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.

y_layta
16.Mart.2007, 19:41

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.[/QUOTE]
işte bu olaya tarafsız yönden bakan biri:confused:

Emurafu
memo karsilastirdigin futbolculara bak ne alaka deme

Bordo61Mavi
Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.

bukadar kardesim.

Halil altintopun nerde oldugunu bilen varmi ?:mad:

y_layta
16.Mart.2007, 19:43
bukadar kardesim.

soru işareti.

Emurafu
16.Mart.2007, 19:43
Terim iyi kadro cikarmis bu oyunculari cagirirken maclarida dusunmus iste yenik durumda falan savunmayi acacak olan hakan sukur falan filan tek yalin umut bulut olabilir

Zaten savunma da cok eksik hala emre cagrilmamaliydi diyorsunuz savunmada servet ve emre oyunyacak

El Comandante
16.Mart.2007, 19:44
bukadar kardesim.

halil icin ayri bir konu gerekiyor bence.Adam gecen hafta süper bir gol atti.Iyi bir golcü oldugunu bilmeyen yok ama cagirilmiyor.Nedeni koca bir soru isareti (?)

y_layta
16.Mart.2007, 19:44
aslında bizim erdinçde iyi performans sergiliyodu ama ????

Sekopej
16.Mart.2007, 19:45
Halil sakat.;)

y_layta
16.Mart.2007, 19:46
Halil sakat.;)

gerçekten çok sakatlıklar oluyo bu aralar kötü olmuş ama ciddi mi veya kesin mi:confused:

fmsmyrna
16.Mart.2007, 19:47
hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor

onurgonullu06
16.Mart.2007, 19:48
bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz kardeş

Sekopej
Ben haberlerde duydum. Son maçta sakatlanmış galiba ve Terim'i arayarak haber vermiş. Çok önemli bir sakatlık değil sanırsam...

y_layta
Halil Altıntop affını istedi

14 Mart 2007 Çarşamba 20:40
Takımı Schalke 04'ün bugün yaptığı antrenmanda sakatlanan milli oyuncu Halil Altıntop, İstanbul'u arayarak, kendini kötü hissettiğini belirterek, Yunanistan maçından affını istedi.

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Gurubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaya Halil Altıntop'tan yoksun çıkacak.

İstanbul'a arayarak kendini kötü hissettiğini söyleyen milli oyuncu, birkaç içinde kasıklarından ameliyat olacağını bildirerek, Yunanistan maçından affını istedi.

kaynak:internethaber

Bordo61Mavi
Allah allah, daha gecen hafta gol atti. Erdinc'in performansi iyi ama CimBom macinda pek begenmedim.
Milli takim insallah alir maclari, ama Samaras'i mark edebilecek iyi bir oyuncu lazim.

Emurafu
16.Mart.2007, 19:49
Revizyon hemen yapilmaz yapilirsa milli takim cokuse gecer zaten bir mac kaybedince hemen yaykara kopuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne kadar korkuyorsunuz samarasdan bence abartmayin ligde bile fazla ilk on birde oynamiyor ayrica emre asik marke eder korkmayin cunku emre asikta hava hakimiyeti cok guzel

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:51
hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor

Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom

y_layta

hüseyin konusuna katılıyorum sana ve arkandayım.genç olsun ve türk oğlu türk olsun iyi hüseyin ama bozdu iyi girş yaptı aymanla ama

Allah allah, daha gecen hafta gol atti. Erdinc'in performansi iyi ama CimBom macinda pek begenmedim.
Milli takim insallah alir maclari, ama Samaras'i mark edebilecek iyi bir oyuncu lazim.

cimbom maçındada okadar kötü diildi bence

uAsamet91
ya EMRE yunanistan macinda oynuyomu!!!

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:52
Revizyon hemen yapilmaz yapilirsa milli takim cokuse gecer zaten bir mac kaybedince hemen yaykara kopuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne kadar korkuyorsunuz samarasdan bence abartmayin ligde bile fazla ilk on birde oynamiyor ayrica emre asik marke eder korkmayin cunku emre asikta hava hakimiyeti cok guzel

bana gore Servette e biraksinlar bu isi, kesinlikle Samaras i etkisiz hale getirir

Emurafu
16.Mart.2007, 19:55
ya tekrar diyorum samaras oyle onlem alinacak biri degil formsuz bu arada samet kardes emre ilk onbirde kesin oynuyacak sakatlik olmassa

anil luque
16.Mart.2007, 19:58
abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu :)

El Comandante
16.Mart.2007, 19:59
Hüseyin maca ilk 11de baslamaz ;)Tugay ve aurelio ile baslariz.

Defansta bana göre emre asik ve gökhan zan oynayacak.Yada servet ve gökhan zan.

Omerdinho
16.Mart.2007, 20:00
Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom

Marco son macinda gol atti konyaya.

anil luque
16.Mart.2007, 20:00
Hüseyin maca ilk 11de baslamaz ;)Tugay ve aurelio ile baslariz.

Defansta bana göre emre asik ve gökhan zan oynayacak.Yada servet ve gökhan zan.Bence emre ve gökhan ile baslamaliyiz.

kesınlıkle serwet-gokhan ıkılısı cok agır kalır bır tane kısa oyncu lazım gercı emre asık ne kadar hızlı kı??

Emurafu
16.Mart.2007, 20:01
abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu :)
futbolu takip ediyormusun:mad: :mad: :mad:

dostum savunmada bir cok oyuncu sakat anladin;) ;)

beyler bu takimdan bit oyuncu cikarilcak cunku norvec macinda emre belozogluda gelecek banko ilk onbir dun aksamda guzle oynadi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya gokhan zan kesin degil sakat suan emre asik alinmasi iyi oldu cunku ilkk onbirde oynuyacak yapida biri kac haftadir oynamadi adam son maclarda hatasiz oynuyor

uAsamet91
16.Mart.2007, 20:13
emrenin alinmasi iyi oldu tabi defasda sorunlar var

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 20:13
Volkan

Hamit G.Zan Servet Ibrahim

Aurelio Tugay
M.Topuz Emre Tuncay

Hakan

boyle bir 11 le cikacagini dusunuyorum Fatih Terim'in

gorkemyilmazkarasu
16.Mart.2007, 20:16
ya tekrar diyorum samaras oyle onlem alinacak biri degil formsuz bu arada samet kardes emre ilk onbirde kesin oynuyacak sakatlik olmassa

bence ne yapıp yapıp gökhan zanı hazırlasınlar emrenin yerine oynamalı...emreyide çok abartma istersen iyi futbolcu ama yerden etkili değil,yavaş çoğu topta foul yapıyor bence dengesi zayıf bir defans oyuncusu.gökhan oynayamazsa oynasın tamamda öncelikli defansımız gökhan zan-servet ikilisidir.hatta ibrahim toramanı bile emrenin yerine düşünürüm ben olsaM...

EL-Hadji
16.Mart.2007, 20:16
Bekir' in alınması yerinde olmuş bence yıllardıtr ümit milli takımda oynuyor aynı zamanda ümitlerin kaptanıydı. Mehmet Yıldız' a hakikatten çok şaşırdım. Orkun da yerinde olmuş zamanında yine bu forumda demiştim serkan kırıntılı kadar iyi kaleci diye. O zaman orkun ankarada yedekti :) Emre aşık seçimi bence yanlış zamanında oynadıklarını mirasını yiyor. Hakan Şükür' ün yerine kesinlikle Karan alınmalıydı Hakan' ın bu kaadroda artık yeri yok

Emurafu
16.Mart.2007, 20:45
sol bekte gercekten buyuk bir sorun var toraman orda oynarsa isimiz zor bu vederson milli takima kazandirilmasi lazim bu arada emre belozoglu bu macta oynayamiyor norvec macinda cezasi bitiyor ben oyle biliyorum

Bekir' in alınması yerinde olmuş bence yıllardıtr ümit milli takımda oynuyor aynı zamanda ümitlerin kaptanıydı. Mehmet Yıldız' a hakikatten çok şaşırdım. Orkun da yerinde olmuş zamanında yine bu forumda demiştim serkan kırıntılı kadar iyi kaleci diye. O zaman orkun ankarada yedekti :) Emre aşık seçimi bence yanlış zamanında oynadıklarını mirasını yiyor. Hakan Şükür' ün yerine kesinlikle Karan alınmalıydı Hakan' ın bu kaadroda artık yeri yok
dostum emre mecbur cagirildi bir cok oyuncu sakat hakan ise yunanistan macinda cok lazim olcak cunlku kapali savunma acmamizda yani bazi oyuncular taktik icabi cagirildi

bjk4ever
16.Mart.2007, 21:52
Saban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca.

fenerbahce_1907
16.Mart.2007, 22:06
Saban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca.

Şaban dediğin adam son milli macta 4 gol attı:).Bu mactada cok ihtiyacımız olcak.
Ayrıca Hüseyin,Koray'dan daha iyi bir oyuncu bence.

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 22:27

senin Saban dedigin adam TURK futbolunun gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri. Koray yi Huseyinle kiyaslaman bile yanlis.

Omerdinho
16.Mart.2007, 22:48
Öyle demeyin Koray da kendini baya bi gelistirdi. Bence cagrilabilirdi okadar kötü bir futbolcu degil

nekop
16.Mart.2007, 23:11
Umut Bulut'la Tolga Zengin cağrılır sanıyordum fakat çağrılmamışlar...Onların yerine alınan isimler Orkun Uşak ve Mehmet Yıldız...

World Hollow o1
17.Mart.2007, 02:16
Gençlere dayalı bir kadro oluşturmuş genelde :)

Peki hala neden sen bu takımda yoksun;;)

Adamlara laf atıyorsun ama sadece onların 1 günde harcadıkları para belkide senin 1 ayda kazanamayacağın para laflarına dikkat et

Hakan Şükür gibi Türkiye nin gurunla öyle askerlik arkadaşınmış gibi konuşamassın.

Fıratcan Alçınkaya
17.Mart.2007, 02:50
Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...

Bordo61Mavi
17.Mart.2007, 06:07
Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...

Hakan'nin kariyerine eski maclarina bakilinca, formda olmadigi haftalar bile cok kritik goller atmistir. Bana gore Fatih Terim duygusal davranmiyor, duygusal davransaydi bu kadroda Marco Aurelio olmazdi.

uAsamet91
17.Mart.2007, 12:20

Duygusal falan davranmıyor.Deplasmanda grubun en önemli maçı var erken ama grubun kopma maçıda olabilir.Hakan şükür ile tek forvet oynucak herkesın bildigi klasik hakan sükür oyunu oynancak eger sen hakan yerın umiti alsaydın yunan defasnını gecemezdın oyuncuları uzun boylu cunku hakan sukurun kadyora alınması Doğru bi seçim

fmsmyrna
17.Mart.2007, 12:24
ben hüseyin'i örnek verdim bana göre mehmet aurelio'nun da alınması yanlış.o kadar türk oyuncu varken.revizyom bir anda olmaz ise bu sefer diğer orta yaşlı oynıcak oyuncular yaşlanır yani yine revizyon olmamış olur

bjk4ever
17.Mart.2007, 12:57
senin Saban dedigin adam TURK futbolunun gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri. Koray yi Huseyinle kiyaslaman bile yanlis.

Onlar gecmiste kaldi, adam 60 yasina geldi, topa vuracak hali yok, dun Konya'da yine gozuktu bu. Adam futbolu birakip genclerin onunu acma serefinden yoksun diye F.Tekke, H.Altintip, G.Unal gibi forvetlerin onunu kapayacak degiliz ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Şaban dediğin adam son milli macta 4 gol attı:).Bu mactada cok ihtiyacımız olcak.
Ayrıca Hüseyin,Koray'dan daha iyi bir oyuncu bence.

Hangi takimlara atti? Cok mu guzel gol atti? Kendi becerisiyle mi atti? Grubumuzun en zor rakipleriyle oynayacagiz, ustelik hepsinin stoperleri uzun boylu ve saglam, bu tur takimlara karsi biraz hizli ve kabiliyetli forvetleri kullanmamiz gerek. Insallah Hakan oynar da nasil dokuldugunu goruruz ve hakli oldugum ortaya cikar.

Ahmet_77
17.Mart.2007, 14:43
Konyaspor maçında sakatlanan Arda milli maçlarda oynayamayacak.

Emurafu
17.Mart.2007, 16:51
Takdiniz Hakana yaaaaa
Futboldan cakiyormusunz

Bazi futbolcular taktik icabi cagirildi hakan yunanistan macinda cok onemli gorursunuz hakan golde atacak Hakan milli takimda her zaman farkli oynar

ForsakeN
17.Mart.2007, 16:52
Onlar gecmiste kaldi, adam 60 yasina geldi, topa vuracak hali yok, dun Konya'da yine gozuktu bu. Adam futbolu birakip genclerin onunu acma serefinden yoksun diye F.Tekke, H.Altintip, G.Unal gibi forvetlerin onunu kapayacak degiliz ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hangi takimlara atti? Cok mu guzel gol atti? Kendi becerisiyle mi atti? Grubumuzun en zor rakipleriyle oynayacagiz, ustelik hepsinin stoperleri uzun boylu ve saglam, bu tur takimlara karsi biraz hizli ve kabiliyetli forvetleri kullanmamiz gerek. Insallah Hakan oynar da nasil dokuldugunu goruruz ve hakli oldugum ortaya cikar.

katılıyorum artık Hakan'ın jübile zamanı geldi de geçiyor

Emurafu
17.Mart.2007, 16:58
Rahat Birakin su adami ya Hakandan butun avrupa savunmalari korkuyor ondan macta rahat olamicaklar Birakinda mactan sonra konusalim

uAburak89
17.Mart.2007, 16:58
Katılmıyorum .. Hakan Şükür bırakınca, keşke Hakan gibi bir oyuncu olsaydı diyeceksiniz ..

bjk4ever
17.Mart.2007, 18:07
Rahat Birakin su adami ya Hakandan butun avrupa savunmalari korkuyor ondan macta rahat olamicaklar Birakinda mactan sonra konusalim

O senin uydurman kardesim. Ben Avrupa'da yasiyorum, onlar Hakan Sukur'u oynarken gorunce bizimle dalga gecip gulmeye basliyor, sen hala kendini kandir. 2000 senesinde yasamiyoruz, sene 2007, bunun farkina varin artik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Katılmıyorum .. Hakan Şükür bırakınca, keşke Hakan gibi bir oyuncu olsaydı diyeceksiniz ..

Bu adam yuzunden F.Tekke, G.Unal, H.Altintop, U.Karan gibi oyuncular harcandi. Bu adam futbolu birakirsa bayram edecegim, gecmiste hakederek aldigi saygiyi su son 2 senedeki davranislariyla tamamen kaybetmek uzere, ve bu sadece bende degil cogu kiside boyle.

Omerdinho
17.Mart.2007, 18:44
bencede hakan artik futbolu birakmasa bile milli takimi birakmali Tugay felan neysede Hakanin yerine bence daha kaliteli forvetlerimiz var

y_layta
17.Mart.2007, 21:07
O senin uydurman kardesim. Ben Avrupa'da yasiyorum, onlar Hakan Sukur'u oynarken gorunce bizimle dalga gecip gulmeye basliyor, sen hala kendini kandir. 2000 senesinde yasamiyoruz, sene 2007, bunun farkina varin artik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu adam yuzunden F.Tekke, G.Unal, H.Altintop, U.Karan gibi oyuncular harcandi. Bu adam futbolu birakirsa bayram edecegim, gecmiste hakederek aldigi saygiyi su son 2 senedeki davranislariyla tamamen kaybetmek uzere, ve bu sadece bende degil cogu kiside boyle.

iki yorumunda süper ötesi.tebrikler :cool:

ultraslanerdem
17.Mart.2007, 22:02
Tüh Arda'da sakatlandı,oynayamıyo.
Ayrıca Hakan Şükür 40 yaşına kadar bırakmayacak..;)

TR.CaPTaiN
18.Mart.2007, 01:00
Kadroya bak çay demle ;) Mehmet Yıldız,Servet Çetin,Emre Aşık.
Yıldıray'ın olmaması cok büyük eksiklik,sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı bu sezon.

El Comandante
18.Mart.2007, 01:10
Kadroya bak çay demle ;) Mehmet Yıldız,Servet Çetin,Emre Aşık.
Yıldıray'ın olmaması cok büyük eksiklik,sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı bu sezon.

Emre asik son 3 mactir cok iyi oynuyor.Ayrica ben volkanin alinmasina cok sasirdim.Toplara sadece bakan birinin milli takimda ne isi var ;)

Fıratcan Alçınkaya
18.Mart.2007, 01:57
Takdiniz Hakana yaaaaa
Futboldan cakiyormusunz

Mesaj yazarken kelimeleri biraz daha itinalı seç... Ülke başarıları herşeyin üstündedir, ben hakan şükür'e karşı degilimki sadece oynamasını yanlış buldumu söyledim...Ama inşallah seninde altta yazdın gibi taktik icabı şeklinde yunanistandan puan alırız nasılsa 10gün sonra görürüz kimin futboldan anladıgını...

ewrim_FB
18.Mart.2007, 04:15
-Ya bu Emre Aşık'la Volkan'ın ne işi var takımda Volkan'ın yerine alsana Serdar'ı.
-Tugay'ı yine çağırmış Fatih Terim sonra ki maçlarda Bülent Korkmaz'ı da çağırırsa şaşırmam...:)
-İnşallah göbekte Emre-Servet ikilisi oynamaz çok kötü sonuçlar doğurur bu ikili seçimi bence...

EL-Hadji
20.Mart.2007, 19:43

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım Hakan Şükür' ün o kadroda işi yok