PDA

View Full Version : Ümit Milli Kadro Açıklandı ..!

uAburak89
16.Mart.2007, 18:55
Antalya'da İsviçre'yle özel bir maç oynayacak olan Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takımımızın kadrosu açıklandı...

Türkiye-İsviçre Ümit Milli takımlar arasında 24 Mart'ta Antalya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. 19 Mart Pazartesi günü saat 12.00'de Antalya Sheraton Oteli'nde toplanacak Ümit Milli Takım maç gününe kadar Antalyaspor Tesisleri'nde çalışacak.

Ümit Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş), Ferhat Öztorun, Mehmet Topal (Galatasaray A.Ş), İlhan Parlak, Uğur Uçar (Kayserispor), Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Ali Güzeldal (Büyükşehir Belediyespor), Alp Ergin (Altay), Volkan Babacan (İstanbulspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Eyüp K. Ataoğlu (Sarıyer), Evren Özyiğit (Muğlaspor), Colin Kazım Richards (Sheffield United), Zafer Yelen (FC Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Spvgg Unterhachıng)

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 19:08
Trabzonspor'dan ve Fenerbahce'den bi tane bile futbolcu yok. yazik valla

El Comandante
16.Mart.2007, 19:43
Vestel manisa bu kadar kötü olmasaydi oguz da giderdi.Aydini cagirmasi gerekiyordu,mehmet güveni cagirmasi gerekiyordu,ÖZGÜRCAN KESINLIKLE CAGIRILMALIYDI!!!

Diyarbakirspor iyi yetenekler cikariyor,burhan eserden sonra baris atasta cagirildi.Bence diyarbakirspora iyi yardim gelirse türk futboluna büyük yetenekler cikarir.

fmsmyrna
16.Mart.2007, 19:50
[QUOTE=EmperoR;556370]Vestel manisa bu kadar kötü olmasaydi oguz da giderdi.Aydini cagirmasi gerekiyordu,mehmet güveni cagirmasi gerekiyordu,ÖZGÜRCAN KESINLIKLE CAGIRILMALIYDI!!!

QUOTE]

aydın konusunda katılmasamda özgürcan konusunda katılıyorum.oynamayan mehmet topla'ı alıpda oynayan özgürcan neden alınmaz ki?

El Comandante
16.Mart.2007, 19:52
aydın konusunda katılmasamda özgürcan konusunda katılıyorum.oynamayan mehmet topla'ı alıpda oynayan özgürcan neden alınmaz ki?

Aydin konusunda niye katilmiyon?Yeteneklerinden süphen mi var?Aydina biraz anlayis gösterseydi gerets aydin simdi A milli takimdaydi.

Ahmet_77
16.Mart.2007, 19:54
inşallah yeneris

Emurafu
16.Mart.2007, 20:12
ooo mehmet guveni niye cagirmadi bence olcanda cagirmaliydi

richards kimya

Bordo61Mavi
16.Mart.2007, 20:21
http://www.youtube.com/watch?v=NB1D8XvrtVA bu seneki yilin golune adayi bi gol

http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A (http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A)

eski takimlardaki performansi, dusunun bunlar ESKI, suan 20 yasinda Kazim

Emurafu
16.Mart.2007, 20:41
ya bu essen takiminda cok yetenkli turkler var bunlari niye cagirmiyorlar

fmsmyrna
17.Mart.2007, 12:32
Aydin konusunda niye katilmiyon?Yeteneklerinden süphen mi var?Aydina biraz anlayis gösterseydi gerets aydin simdi A milli takimdaydi.

ümit milli takımda takımlarında oynayanların oynamasını istemiyorum kesinlikle çok iyi bi genç ama fazla oynayamıyor.semih'in eskiden alınmasına da karşıydım.oynayan oyuncular oynamalı