Log in

View Full Version : Fenerin yıldızı Alex'den Sergen'e övgü

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:01
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Türkiye'de en beğendiği oyuncunun, Lig B 1. Klasman Grubu ekiplerinden Etimesgut Şekerspor'da forma giyen Sergen Yalçın olduğunu söyledi.

Sergen'den övgü ile söz eden Brezilyalı futbolcu, ''Türkiye'de çok fazla futbolcuyu izleme imkanım olmadı, ama gördüklerim arasından beni en fazla etkileyen Sergen oldu. Mükemmel kalitede bir sol ayağa sahip. Türkiye'nin büyük takımlarında oynamış ama en büyük başarıyı Beşiktaş'ta yakalamıştı. Büyük futbolcuydu'' dedi.

Alex, aynı takımda veya rakip takımlarda oyununu saha içinden izleme imkanı bulduğu bazı futbolculardan bahsederek, ''Bu futbolcular, güzel futbolu izlemeyi seven herkesi memnun eden, oyun stilleriyle saha içindeki klas futbolculardır'' dedi.

Alex, ayrıca televizyondan izlediği ve futbol klaslarıyla kendisini etkileyen futbolcular arasında, teknik direktörü Zico ve Galatasaraylı eski futbolcu Hagi'yi de gösterdi.

Omerdinho
16.Mart.2007, 20:02
Alex hakli.

ultraslanerdem
16.Mart.2007, 20:04
Sergen'e hayran olmayanmı var ki...Birazda aklını kullansaydı...

Memedov
16.Mart.2007, 20:05
Alex adına yakışır bir açıklama yapmış doğr gerçekten söyledikleri :)

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:06
sergen 4 büyüklerden birine giderse estirir valla arkadaşlar

EL-Hadji
16.Mart.2007, 20:07
Sergen'e hayran olmayanmı var ki...Birazda aklını kullansaydı...

Futbolculuğu tamam da kişiliğini hiç mi hiç beğenmiyorum, çok lakayit konuşmaları var hep milleti küçük görüyor kendisiyle övünüyor. Sorarım Sergen' e o kadar iyiydin de neden bir yerde barınaamadın

ultraslanerdem
16.Mart.2007, 20:08
sergen 4 büyüklerden birine giderse estirir valla arkadaşlar

Öyle birşey olamaz artık.Adam yaşlandı ,şişmanladı.Hem daha 4 büyükler ne yapsın onu.Hepsine gitti ayrıldı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Futbolculuğu tamam da kişiliğini hiç mi hiç beğenmiyorum, çok lakayit konuşmaları var hep milleti küçük görüyor kendisiyle övünüyor. Sorarım Sergen' e o kadar iyiydin de neden bir yerde barınaamadın

Aslında söylediklerimiz aynı.Sergen'in futboluna herkes hayran.Ancak kişiliği hiç iyi değil.Aklını kullanamıyor..:)

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:11
galatasarayda serbest vuruşlarda eksiklik var sergen olsa kötümü yaniii

ultraslanerdem
16.Mart.2007, 20:13
galatasarayda serbest vuruşlarda eksiklik var sergen olsa kötümü yaniii

Sadece sebest vuruş için İlk onbire Koşamayan şişman bir adamı kimse almaz...:)

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:17
oynasında kardeş sırf koşmasın varlığı yeter gel koşmayan adamı şekersporda izle istanbuldasın belki bilmiyosundur ama maçına gittim mükemmel oynuyo süper solak vallaaa

Memedov
16.Mart.2007, 20:19
oynasında kardeş sırf koşmasın varlığı yeter gel koşmayan adamı şekersporda izle istanbuldasın belki bilmiyosundur ama maçına gittim mükemmel oynuyo süper solak vallaaa

Kardeşim Sergen artık çok yaşlandı Bu saatten sonra 4 Büyükler Ne yapsın Onu Tamam Çok iyi sol ayağı var Tekniği var ama Bu kiloyla Bu Fiziğiyle Zor Biraz.:)

onurgonullu06
16.Mart.2007, 20:24
siz de haklısınız yorumlarınıza saygı duduyorum

TR.CaPTaiN
16.Mart.2007, 21:50
Futbolunun ceyreği kadar kişiliği olsaydı şu an hala 4 büyüklerden birinde oynayabilirdi.

real_footballer
16.Mart.2007, 22:02
sergen azcık aklını kullansaydı avrupa da en iyi oyuncular arasında olurdu

onurgonullu06
16.Mart.2007, 22:50
en azından şekerde oynayacak bi adam değil hiç yakışıyomu o forma ona

Omerdinho
16.Mart.2007, 22:52
sergen icin futbol önemli degil onun icin futbol bi hobi gibiydi halada öyle :D
Onun hayati kumara bagli

El Comandante
17.Mart.2007, 00:32
Biraz aklini yetenekleri kadar kullanabilseydi,avrupaya gitmis,avrupada büyük nam yapmis,su anda avrupada veya 3 büyüklerde oynayan bir Sergen olurdu.Onun yeteneklerine herkes hayran.